Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όλλα τα λέφτά το παιγνίδι της τρίτης.....αν το πάρουμε 80% περνάμε.......προτείνω σε κάθε δεκάλεπτο 6 επιθέσεις μπόχου για σιγουριά....... :2funny: :2funny: :2funny:
και αλλες 4 σταγκερ τυπε που ειναι θολουρα και μπερδευει τους αντιπαλους :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
χαιρετω τα μπασκετικα παιδια το θρεντ πρασινα και μη.

προσωπικα θεωρω επιτυχια και μεχρι εδω που εφτασε η ομαδα στο μπασκετ.ολα θα κριθουν τη τριτη.
εαν κερδισουμε στο 4ο αγωνα δε βλεπω να χανουμε.για τη τριτη δινω 49-51 υπερ μπαρτσελονα.

η απωλεια του μαικλ ειναι τεραστια.ο σαρας μεγαλος παιχτης αλλα εως εκει πλεον (και ας γυρισε το πρωτο αγωνα),ναβαρο βαρυς μου φαινεται πλεον.απογοητευση μεγαλη ο λορμπεκ.κατι χουερτας,ινγκλς κλπ μου φαινονται της σειρας τελικα.η μονη οαση σε αυτη ττην ομαδα ειναι ο τομιτς,τον οποιο ο πασκουαλ δεν εκμεταλευεται καθολου.
ο οποιος πασκουαλ,εχω χασει πασα ιδεα τελικα.ο αρτζι μπροστα του φαινεται φιλ τζακσον.
  Για την ομαδα μας δε γραφω,τα εχετε πει.ΤΡαγικες επιλογες αρτζυ στην αρχη,αλλα του πιστωνω τις αλλαγες με γκιστ-λασμε.
Για το μπανκς δε γραφω.Δεν εχει καν μπασκετικο iq.Εξακολουθω να πιστευω πως η ομαδα δεν εχει σωστη επιθετικη λογικη και στηριζεται στη μπασκετικη παιδεια διαμαντιδη και σε προσωπικες ενεργειες καποιος οντως αθλητικων παιχτων μας.
Προσωπικα τον αρτζυ θα το κρινω στο τελος της επομενης σαιζον.Με 2-3 καλες προσθηκες θα ειμαστε οκ.

Οσο αναφορα τον ολυμπιακο μου θυμιζει το παναθηναικο πριν καποια χρονια.δυσκολοκαταβλητη,με μεταλλο και χαρακτηρα πλεον.
Αγωνστο γιατι και εφετος κρατησαν το Γκετσεβι.Χειροτερος απο περυσι βεβαια λογω απωλειας Ντορσευ - Μαντζ.

Θεωρω δεδομενο το ζευγαρι τσσκα-οσπφ φαιναλ 4 και ρεαλ-???? ευχομαι ΠΑΟ.
Δυστυχως ομως φετος η πιο αποδυναμομενη τσσκα εχει μεσινα και οχι τον υπνο τον ιδιο το καζλαουσκας.

Μακαρι να πανε και οι 2 φαιναλ 4 ,τελικο και τοτε βλεπουμε.

Υγ.Γενικα συμφωνω σχεδον παντα σε αυτα που γραφει ο λιθιν και αλλο ενα παιδι ,μου διαφευγει το ονομα.οχι οτι δε συμφωνω και με τα αλλα παιδια.

Υγ.επειδη αναφερεται στα θρεντ για δημοσιογραφους.Σε πολυ παλια ποστ μου παντα αναφερω οτι ειναι απο τις χειροτερες φαρες που υπαρχουν και ειναι οι κυριοι υπαιτιοι για πολλα δεινα του αθλητισμου μας.απλα τους απεχθανομαι και εδω και παρα πολυ καιροι δε τους διαβαζω.προτιμω και μιουτ στη τηλεοραση ή αγγλικη περιγραφη.

πης :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

γίγαντα, πήρες εισιτήριο ή έμεινες με τον
640px-Penis_ultra027.JPG
;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
γίγαντα, πήρες εισιτήριο ή έμεινες με τον
640px-Penis_ultra027.JPG
;
πηρα πηαγα σημερα στον κεντρικο της 13 και βρηκα κιολας για τους φιλους μου.γιατι αν πηγαινα στην αλεξαδρας 100 ωρες θα περιμενα.το μονο κακο ειναι οτι θα ειμαστε ολη την ωρα ορθιοι και δεν θα απολαυσουμε το ματς αν καθομασταν σε μια αλλη θεσ

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
[size=30pt]Αντιο εκει στην Α2[/size]

ΥΓ Τις ευχες μου και στο ποδοσφαιρικο τμημα του χρονου :grin:

Το σχολιακι σε ενα απο τα υστερογραφα στα σχολια απο κατω τα λεει ολα...

ΥΓ1...101 ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΠΑΟ ΤΟΥ ΟΣΦΠ(ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ)

ΑΝΤΕ,ΑΛΛΟΥΣ 25 ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τι τραβαμε.... :2funny:

Επισκέπτης
Μπραβο ρε Πεδουλακη. :rockon:
Με τα μποχου και τα σταγκερ σου καταφερες να τελειωσεις αυτη τη τσιχλα της μετα-Ομπραντοβιτς εποχης.
Μας ειχαν ζαλισει οι "αμεροληπτοι" δημοσιογραφοι για το ποσο λειπει ο Ομπραντοβιτς και συναφη παπαριες.

Το μονο που φοβαμαι για εντος δυο παιχνιδια, ειναι να δειξουν ανωριμοτητα και χαλαρη διαθεση οι δεκα νεοι παιχτες.

Λασμε εισαι λατρεια. Σαν το σκουληκι τον Ροντμαν εισαι μωρη αρρωστεια :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου μεγαλη πετυχησια ο Λασμε.
Και ο Γκιστ ειναι καλος, ομως αργησε να στρωσει.
Στην αμυνα μαζι με Τσατσαρη, οι τρεις του ειναι εγγυηση.
ο γκιστ ηρθε πιο μετα τυπε γιαυτο
οχι αμυνα παιζουμε καλη δεν μπορω να πω :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Μπραβο ρε Πεδουλακη. :rockon:
Με τα μποχου και τα σταγκερ σου καταφερες να τελειωσεις αυτη τη τσιχλα της μετα-Ομπραντοβιτς εποχης.
Μας ειχαν ζαλισει οι "αμεροληπτοι" δημοσιογραφοι για το ποσο λειπει ο Ομπραντοβιτς και συναφη παπαριες.

Το μονο που φοβαμαι για εντος δυο παιχνιδια, ειναι να δειξουν ανωριμοτητα και χαλαρη διαθεση οι δεκα νεοι παιχτες.

Λασμε εισαι λατρεια. Σαν το σκουληκι τον Ροντμαν εισαι μωρη αρρωστεια :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :thumbsup: βουλοσε πολλα στοματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom