χαιρετω τα μπασκετικα παιδια το θρεντ πρασινα και μη.
προσωπικα θεωρω επιτυχια και μεχρι εδω που εφτασε η ομαδα στο μπασκετ.ολα θα κριθουν τη τριτη.
εαν κερδισουμε στο 4ο αγωνα δε βλεπω να χανουμε.για τη τριτη δινω 49-51 υπερ μπαρτσελονα.
η απωλεια του μαικλ ειναι τεραστια.ο σαρας μεγαλος παιχτης αλλα εως εκει πλεον (και ας γυρισε το πρωτο αγωνα),ναβαρο βαρυς μου φαινεται πλεον.απογοητευση μεγαλη ο λορμπεκ.κατι χουερτας,ινγκλς κλπ μου φαινονται της σειρας τελικα.η μονη οαση σε αυτη ττην ομαδα ειναι ο τομιτς,τον οποιο ο πασκουαλ δεν εκμεταλευεται καθολου.
ο οποιος πασκουαλ,εχω χασει πασα ιδεα τελικα.ο αρτζι μπροστα του φαινεται φιλ τζακσον.
Για την ομαδα μας δε γραφω,τα εχετε πει.ΤΡαγικες επιλογες αρτζυ στην αρχη,αλλα του πιστωνω τις αλλαγες με γκιστ-λασμε.
Για το μπανκς δε γραφω.Δεν εχει καν μπασκετικο iq.Εξακολουθω να πιστευω πως η ομαδα δεν εχει σωστη επιθετικη λογικη και στηριζεται στη μπασκετικη παιδεια διαμαντιδη και σε προσωπικες ενεργειες καποιος οντως αθλητικων παιχτων μας.
Προσωπικα τον αρτζυ θα το κρινω στο τελος της επομενης σαιζον.Με 2-3 καλες προσθηκες θα ειμαστε οκ.
Οσο αναφορα τον ολυμπιακο μου θυμιζει το παναθηναικο πριν καποια χρονια.δυσκολοκαταβλητη,με μεταλλο και χαρακτηρα πλεον.
Αγωνστο γιατι και εφετος κρατησαν το Γκετσεβι.Χειροτερος απο περυσι βεβαια λογω απωλειας Ντορσευ - Μαντζ.
Θεωρω δεδομενο το ζευγαρι τσσκα-οσπφ φαιναλ 4 και ρεαλ-???? ευχομαι ΠΑΟ.
Δυστυχως ομως φετος η πιο αποδυναμομενη τσσκα εχει μεσινα και οχι τον υπνο τον ιδιο το καζλαουσκας.
Μακαρι να πανε και οι 2 φαιναλ 4 ,τελικο και τοτε βλεπουμε.
Υγ.Γενικα συμφωνω σχεδον παντα σε αυτα που γραφει ο λιθιν και αλλο ενα παιδι ,μου διαφευγει το ονομα.οχι οτι δε συμφωνω και με τα αλλα παιδια.
Υγ.επειδη αναφερεται στα θρεντ για δημοσιογραφους.Σε πολυ παλια ποστ μου παντα αναφερω οτι ειναι απο τις χειροτερες φαρες που υπαρχουν και ειναι οι κυριοι υπαιτιοι για πολλα δεινα του αθλητισμου μας.απλα τους απεχθανομαι και εδω και παρα πολυ καιροι δε τους διαβαζω.προτιμω και μιουτ στη τηλεοραση ή αγγλικη περιγραφη.
πης