Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
δεν πειράζει φέτος θα το σηκώσει πάλι ο οσφπ που την κέρδισε φέτος μέσα έξω την πουτάνα της καταλωνίας και την έχει του χεριού του.
όταν όμως τον αντιμετωπίσει έτσι η διαιτησία που σταθερά δε σέβεται καμιά απ τις 2 ελληνικές ομάδες,ας μην παραπονεθεί ότι δεν είχε δει τα σημάδια.

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα που πιστευει πως η σειρα αυτη δεν θα παει 3-0??? :huh: :huh: :huh:

Επισκέπτης
εγω αν κ ειμαι ολυμπιακος ηθελα να νικησετε,τεσπα στην μπαλα ειδικα θελω δυνατο τν παναθηναικο αλλα του χρονου μηπως ειναι κ χειρότερος,στο μπασκετ οτι και να γινει θα παραμεινει στις. κορυφαιες ομαδες
σωστος  :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2013_02/sxoinas.jpg[/img[/URL]]

Δυστυχως ελειπε αυτος σημερα απο τον παο.... :-
[/quote]
εχετε παθει στερηση απ τις πολλες τις φαπες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτό τώρα είναι χαβαλές και πλακίτσα;;;
ντιμη κανε μου τη χαρη σε παρακαλω...πολυ ευαισθητο σε βλεπω με τα δικα μου ποσταρισματα...
πιστευω πως λιγο παραπανω υπαρχει ενα ποσταρισμα που θα μπορουσες να ασχοληθειος και να ασκησεις κριτικη και να αναρωτηθεις τι ειναι και να δειξεις και τις αυαισθησιες σου και την αισθητικη σου ...
ασε με σε παρακαλω που θα δινω και αναφορα στο τι γραφω σε επιλεκτικες κριτικες...
απολυτως σοβαρα ειναι αυτα που εγραψ και ειναι η αληθεια και η πραγματικοτητα...
ναι εισια κουποκρατορας στο μπασκετ αλλα εχεις στηριχτει οσο καμμια αλλη ομαδα παγκοσμιο απο ενα σαπιο συστημα που σε υποστηριξε με οποιονδηποτε τροπο...και ελλαδα και ευρωπη...
εισαι ο συλλογος της βρωμας ,εισαι ο συλλογος που το ασπρο για παρτη σου γινεται μαυρο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπευθυνων διαιτησίας και ειδικά του Ρήγα ζήτησε ο Γιαννακόπουλος..
(sport.gr)
Προσοχή μόνο μη βρουν κανά δικό του έμβασμα!!

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Παντος τηρουμενων των αναλογιων (μειωση μπατζετ κ.λ.π.) ο Παναθηναικος πηγε πολυ καλα. Ποιος το περιμενε να φτασει ως εδω.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ντιμη κανε μου τη χαρη σε παρακαλω...πολυ ευαισθητο σε βλεπω με τα δικα μου ποσταρισματα...
πιστευω πως λιγο παραπανω υπαρχει ενα ποσταρισμα που θα μπορουσες να ασχοληθειος και να ασκησεις κριτικη και να αναρωτηθεις τι ειναι και να δειξεις και τις αυαισθησιες σου και την αισθητικη σου ...
ασε με σε παρακαλω που θα δινω και αναφορα στο τι γραφω σε επιλεκτικες κριτικες...
απολυτως σοβαρα ειναι αυτα που εγραψ και ειναι η αληθεια και η πραγματικοτητα...
ναι εισια κουποκρατορας στο μπασκετ αλλα εχεις στηριχτει οσο καμμια αλλη ομαδα παγκοσμιο απο ενα σαπιο συστημα που σε υποστηριξε με οποιονδηποτε τροπο...και ελλαδα και ευρωπη...
εισαι ο συλλογος της βρωμας ,εισαι ο συλλογος που το ασπρο για παρτη σου γινεται μαυρο...

για ποιό ποστάρισμα μιλάς;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τιποτα ντιμη γαμα το...
σου απαντησα οτι οχι δεν κανω πλακα...οκ;;

οκ... νομίζω πως δεν έχει νόημα η κουβέντα...
ίσως δοκιμάσω και εγώ να εκφραστώ με ένα ανάλογο σκεπτικό...

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Για να μην γράφω κι εγώ τα ίδια συμφωνώ με bianco_verdi και lithin (παρ'όλο που είναι γαύρος). Για να δούμε την Πέμπτη....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το παιχνιδι το εχασε σημερα καθαρα ο αρτζι
δεν θυμαμαι χειροτερη μπαρτσελονα εδω και χρονια
ηταν ευκαιρια για νικη σημερα
οχι οτι και να νικουσαμε δεν θα μπορουσαν να παρουν 3 συνεχομενα αλλα λεμε τωρα
με συστηματα μποχου σταγκερ εντ χορν δεν γαμησε ποτε κανενας

αν τυχον παρουμε το πρωταθλημα μην μου πει κανεις για τον αρτζι
τον μπαρτζωκα θα νικησει

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....σήμερα να άκουγες τι έλεγε,τα γάμησε όλα... Το έβλεπα στο ίντερνετ,για να μην ακούω τους μαλάκες στην μετάδοση.....και έδειχνε τα τάιμ άουτ......... :S :S :S
για πες να μαθαινουμε κανα συστηματακι τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom