Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
εγω διανυω την δευτερη νιοτη μου ρε...τι δουλεια εχω με τις σκατογριες...και ο............χυσίδης.........
εγω διανυω την δευτερη νιοτη μου ρε...τι δουλεια εχω με τις σκατογριες...και ο............χυσίδης.........
στην επομενη βαρδια δεν μου ειπες οτι δουλευεις.δε μασαω απογονε της οδου φυλης
τραβα μαζεψε την τωρα τελειωσε η βαρδια της ;)
Καριόλα μπουχέσα,θα γαμηθείς από κώλο μέσα στη Τουρκία.............τι καβλα ηταν αυτη σημερα θεε μου...ποσο εχυσα παλι...καλυτερα ετσι παρα να ετρωγαν 20 ποντους
τι νεα απο τον μπαμπα απο το μπαγκλαντες;;στην επομενη βαρδια δεν μου ειπες οτι δουλευεις.
Θα σε σβήσουν τύπε........ :Sχριστιδη παθε καρκινο επιτελους
μπραβο του μαγκια του που εκανε αυτη η δηλωση.αμα ηταν ο φραγκοφονουλης στη θεση του θα αρχιζε τις παπαριες με την διαιτησιαο Τσαρτσαρής δήλωσε "δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία, χάσαμε από δικά μας λάθη" :-* :-*
κλαψε μαλακα...ακομα να πας να την μαζεψεις;;μπραβο του μαγκια του που εκανε αυτη η δηλωση.αμα ηταν ο φραγκοφονουλης στη θεση του θα αρχιζε τις παπαριες με την διαιτησια
οχι ρε δε σε διαγραφω...δεν γινεται να διαγραψω καποιον που φορα μοσκινο μενς λεδερ τζακετ!
σκουπισε λεμε τα φλοκια απο τη μαπα μωρη αδερφη...καρκινο να παθει ο μαλακας που δεν τραβηχτηκε εννια μηνες πριν γεννηθεις μαλακα...χριστιδη παθε καρκινο επιτελους
τι καηηηηηηηηηηηηηηηημοςέλα ρε τα καγκέλια λέγεται αυτό κα εγώ που νόμιζα ότι είναι πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω πω
εγω αν κ ειμαι ολυμπιακος ηθελα να νικησετε,τεσπα στην μπαλα ειδικα θελω δυνατο τν παναθηναικο αλλα του χρονου μηπως ειναι κ χειρότερος,στο μπασκετ οτι και να γινει θα παραμεινει στις. κορυφαιες ομαδεςΦίλε σόρρυ,αλλά αύριο εύχομαι να χάσετε για άτομα τύπου πουστίδη7....
ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΡΙΟΛΗ...
ΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ σεφ...
και η ξευτιλα εχει ορια σαλιγκαρε γλοιωδη...ολο το χυσιμο για παρτη σου πουσταριο...
γαμω την κρατικη γαμω τη νοβα γαμω ολο το σαπιο συστημα που τοσα χρονια ηταν τα δεκανικια της μεγαλυτερης απατης στον ευρωπαικο αθλητισμο...
τιμη και δοξα στα αδερφια απο το λιμανι που σπασανε το αποστημα και καθαρισαν την κοπρο....
μποχα βρωμα...
πουσταρα χατζηπαπαρα κλαψε μαζι με τον μεγαλο σου αδερφο τον πουστη με τα μουσια της νοβα και τον βαζελακοπουλο...
τελειωσταε χωνεψτε το ζηστε με αυτο...
παρτε το πρεζακι σας και καντε παραπερα να περασει ο αυτοκρατορας του ελληνικου αθλητισμου