Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Πρόστιμο 260.000 στον ΠΑΟ ,επειδή δεν έχει προσκομίσει την εγγυητική επιστολή για την αδειοδότηση από την αρχή της περιόδου, επέβαλε η ΕΕΑ
Μικρότερα πρόστιμα σε Άρη,ΟΦΗ (100.000) και Πανιώνιο (110.000)
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα πρόστιμα αυτά δεν είναι εισήγηση της Επιτροπής, αλλά απόφαση, καθώς η ΕΕΑ από τον Σεπτέμβριο είχε εισηγηθεί στην ΕΠΟ να υπάρξει τιμωρία στις συγκεκριμένες ομάδες και από την στιγμή που είδε πως δεν γίνεται τίποτα. Μάλιστα όλα τα πρόστιμα θα πάνε μέσω Εφορίας και οι ομάδες θα πρέπει να τα πληρώσουν για να μην αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ζήτησε την τιμωρία του Παναθηναϊκού η ΤΣΣΚΑ!

www.sport-fm.gr/article/pao/668580]http://www.sport-fm.gr/article/pao/668580[/url]

195049.jpg

Το πολύ-πολύ,να μας πάρετε καμιά πίπα......Ρωσίδες...............

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
το παιχνιδι το εχασε σημερα καθαρα ο αρτζι
δεν θυμαμαι χειροτερη μπαρτσελονα εδω και χρονια
ηταν ευκαιρια για νικη σημερα
οχι οτι και να νικουσαμε δεν θα μπορουσαν να παρουν 3 συνεχομενα αλλα λεμε τωρα
με συστηματα μποχου σταγκερ εντ χορν δεν γαμησε ποτε κανενας

αν τυχον παρουμε το πρωταθλημα μην μου πει κανεις για τον αρτζι
τον μπαρτζωκα θα νικησει
νομιζω οτι εισαι πολυ σκληρος με τον πεδουλακη και μονο οτι μας εφερε το κυπελλο λεει πολλα και οτι κοντραραμε τι μπαρτσελονα ηταν μεγαλο κατορθωμα με το υλικο που εχουμε.ας μην ξεχναμε και ποιανου το εργο ανελαβε.Εγω παντως θελω να δω τι θα γραψεις αν προkrειθουμε στο final 4
Αν εισαι πραγματικος παναθηναικος οφειλεις και να γραψεις οτι ολα αυτα που εγραφες για τον πεδουλακη ηταν ενα τεραστιο λαθος

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τα βαλατε καλα στις κωλοτρυπιδες σας τα πληκτρολογια; :2funny: :2funny:
ετοιμες εισασταν κοριτσαρες μου ετσι;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ...

[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Συνημμένα

• 500titloi1.jpg
    500titloi1.jpg
    114,6 KB · Εμφανίσεις: 61

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Και τίποτα μεγάλε, απλά δείχνεις πόσο μικρούλης είσαι.
Στο  καλο  και  να  μας  γραφει..............

:priest: :priest: :priest: :priest:
Τα ίδια για σένα καραγκιοζάκο, είθε ο Άγιος Πέτρος να λέγεται Κόκκαλης. :jerking:

Η πλάκα είναι ότι είστε όλοι (γάβροι και βάζελοι) τόσο άσχετοι που νομίζετε ότι ο Συρίγος είναι εναντίον της ομάδας σας ενώ όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί ήταν κάποτε φίλαθλος της ΑΕΚ (λόγω 1968 βέβαια). Οι περισσότεροι ανακαλύψατε το μπάσκετ όταν το "μαγαζί" σας δεν πήγαινε καλά στη μπάλα που παίζεται με τα πόδια, και τώρα πουλάτε πνεύμα και γνώσεις ενώ πιθανότατα δεν έχετε δει ποτέ ματς μπάσκετ κανονικής περιόδου από κοντά. Πάνω απ' όλα δεν έχετε την ανθρωπιά που είναι δεδομένη σε άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, και πουλάτε μαγκιά με σχόλια του τύπου " και τι έγινε που πεθαίνει ο Συρίγος εγώ τον έχω χεσμένο γιατί είναι βάζελος/γάβρος". Παιδάκια είστε, απλά ανύπαρκτοι σ' αυτό που λέμε ζωή πάρτε το χαμπάρι τώρα μπας και προλάβετε να διορθώσετε τίποτα και δεν πάει η ύπαρξή σας χαμένη.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και τίποτα μεγάλε, απλά δείχνεις πόσο μικρούλης είσαι.Τα ίδια για σένα καραγκιοζάκο, είθε ο Άγιος Πέτρος να λέγεται Κόκκαλης. :jerking:

Η πλάκα είναι ότι είστε όλοι (γάβροι και βάζελοι) τόσο άσχετοι που νομίζετε ότι ο Συρίγος είναι εναντίον της ομάδας σας ενώ όπως έχει ο ίδιος παραδεχτεί ήταν κάποτε φίλαθλος της ΑΕΚ (λόγω 1968 βέβαια). Οι περισσότεροι ανακαλύψατε το μπάσκετ όταν το "μαγαζί" σας δεν πήγαινε καλά στη μπάλα που παίζεται με τα πόδια, και τώρα πουλάτε πνεύμα και γνώσεις ενώ πιθανότατα δεν έχετε δει ποτέ ματς μπάσκετ κανονικής περιόδου από κοντά. Πάνω απ' όλα δεν έχετε την ανθρωπιά που είναι δεδομένη σε άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, και πουλάτε μαγκιά με σχόλια του τύπου " και τι έγινε που πεθαίνει ο Συρίγος εγώ τον έχω χεσμένο γιατί είναι βάζελος/γάβρος". Παιδάκια είστε, απλά ανύπαρκτοι σ' αυτό που λέμε ζωή πάρτε το χαμπάρι τώρα μπας και προλάβετε να διορθώσετε τίποτα και δεν πάει η ύπαρξή σας χαμένη.
Αυριο αν πεθανω εγω θα στεναχωρεθει ο Συριγος ή εσυ;Το αν πεθαινω πρεπει να σημαινει κατι σε αγνωστους μου ανθρωπους;Τον κρινουμε απο αυτα λεει και κανει,και σε πολλους ο Συριγος ειναι αντιπαθεστατος λογω των τοποθετησεων και των εμμονων  του.Αν ειναι ετοιμοθανατος να κατσει σπιτι με την οικογενεια του.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
το ποσο μικρυναμε σαν ομαδα φενεται πλεον απο το γεγονος οτι θελουμε οτι πεταει ο μπαοκ..πχ φωτακη...

πλεον γινομαστε 3-4 δυναμη στο πρωταθλημα..οτι ηταν ο παοκ παλιοτερα περιπου

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Και τίποτα μεγάλε, απλά δείχνεις πόσο μικρούλης είσαι.Τα ίδια για σένα καραγκιοζάκο, είθε ο Άγιος Πέτρος να λέγεται Κόκκαλης. :jerking:

και;;;;

ψοφαει ο συριγος και;;;;;

τι θες να κανουμε ρε λακαμα...να κλαιμε:;;;

η δυστυχια ειναι παντου εξω..η μυρωδια της απλωμενη...και θα κλαιμε για τον δημοσιογραφισκο του δημοσιου:;;;;

lakama

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ανετο διπλο η παναθα σήμερα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
και;;;;

ψοφαει ο συριγος και;;;;;

τι θες να κανουμε ρε λακαμα...να κλαιμε:;;;

η δυστυχια ειναι παντου εξω..η μυρωδια της απλωμενη...και θα κλαιμε για τον δημοσιογραφισκο του δημοσιου:;;;;

lakama
Καραγκιόζη αν θες να έχεις άποψη διάβασε πως ξεκίνησε το στόρυ. Κανείς δεν κλαίει άγνωστο άνθρωπο, αλλά οι άνθρωποι δε χλευάζουν ή επιζητούν το τέλος κάποιου άλλου, πόσο μάλλον όταν το μόνο που τους έχει κάνει είναι να "πειράξει" τις ομαδούλες τους. Τώρα γιατί τα λέω αυτά σε ζώα σαν κι εσένα και τους ομοίους σου ούτε κι εγώ δεν ξέρω. Καλά σάβανα μεγάλε, και ρίξε καμμιά βρισιά ακόμα να στανιάρεις κομπλεξικάρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom