Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
πολυεθνικη ειναι δικε μου και πληρωνει......του αγιου πουτσου πιστεψε με

Λαθος τυπε. Ελληνικη εταιρεια ειναι. Ειναι η πρωην Προοπτικη. Οι ταινιες ειναι αγορασμενες ηδη. Αλλιως...απλα δεν θα του τις εδιναν  :2funny:
Η Columbia και ολοι αυτοι, δεν κανουν .....πιστωση  :2funny:
Αυτες ειναι πολυεθνικες, παιρνουν τα φραγκα μπροστα(και καλα κανουν)

Αυτους που δεν πληρωνει παντα η feelgood ειναι οι αιθουσαρχες.
Αναλογα με το αν της κανουν τα κεφια  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
γιατι δεν πηρε στον ολυμπιακο ο λουκας :-
τυπε μεχρι και αγαλμα ηταν ετοιμοι να φτιαξουν προς τιμην του
kourkouti-olympiakos-loukas-vyntra-kolossos-tis-rodou.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν τον ηθελαν οι γαβροι τελικα τυπε. Μαλακες ειναι, εχασαν κελεπουρι. Θα τους γυρισει μπουμερανγκ, θα δεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε φαντασου στο καραισκακη να εβγαζε τις γνωστες του σεντρες
τι γιουχα θα επεφτε :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Λαθος τυπε. Ελληνικη εταιρεια ειναι. Ειναι η πρωην Προοπτικη. Οι ταινιες ειναι αγορασμενες ηδη. Αλλιως...απλα δεν θα του τις εδιναν  :2funny:
Η Columbia και ολοι αυτοι, δεν κανουν .....πιστωση  :2funny:
Αυτες ειναι πολυεθνικες, παιρνουν τα φραγκα μπροστα(και καλα κανουν)

Αυτους που δεν πληρωνει παντα η feelgood ειναι οι αιθουσαρχες.
Αναλογα με το αν της κανουν τα κεφια  ;)
οκ ξερεις καλυτερα.... ;)  αλλα και εμενα δεν με πληρωνει και δεν ειμαι αιθουσαρχης  ;)   ;)    ;)
θα ξερεις βεβαια οτι κανουν και δικες του παραγωγες ε?  ;) ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
οκ ξερεις καλυτερα.... ;)  αλλα και εμενα δεν με πληρωνει και δεν ειμαι αιθουσαρχης  ;)   ;)    ;)
θα ξερεις βεβαια οτι κανουν και δικες του παραγωγες ε?  ;) ;)

Γενικα δεν πληρωνει αυτους που δεν μπορουν να του κανουν τιποτα.
Tους αμερικανους της οποιας columbia δεν γινεται να μην τους πληρωσει γιατι θα παρει τα αρχιδια του μετα  ;)
Θα δωσουν τις ταινιες στην odeon ή την village και θα τον σβησουν απο τον χαρτη.
Οι αιθουσαρχες πχ δεν μπορουν να του κανουν τιποτα. Αν σηκωσουν κεφαλι(πηγαν να το κανουν φετος με μποικοταζ στην UIP πχ και τους ειπε η UIP "αγορασα πακετο jamesbond, annakarenina, jackreacher κλπ(το μισο μαρουλι του 3μηνου δηλαδη). Δεν κανετε αυτο που λεω? Πασο θα το δωσω μονο εκει που γουσταρω."....το μποικοταζ κρατησε 2 μερες  :2funny:
Μιλαμε για αδιαστκτους εκβιασμους φιλε. Οι ταινιες εχουν παρα πολλα φραγκα και θα συνεχισουν να χουν. Δεν τους πιανεις πουθενα.
Ο τυπος ειναι απο τα μεγαλυτερα λαμογια ever. Οτι και να ακουσω για τον αλαφουζο δεν μου προκαλει εκπληξη.  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Αν μου επιτρεπεις, τι δουλεια κανεις?
Εσενα τι σου χρωσταει πχ? Δεν λεω να πεις νουμερο, την φαση γενικα ρωταω.  ;)
Για τις εταιρειες πχ ξερω 2-3 πραγματα(οχι τα παντα φυσικα, τα περισσοτερα τα ξερουν μονο οι ιδιοι οι ιδιοκτητες, ουτε καν αυτη) γιατι η ξαδερφη μου ειναι στο team προωθησης εταιρειας διανομης στο λεκανοπεδιο.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μα ούτε 50.000€ για προκαταβολή δεν έχετε;
Ου να μου χαθείτε πτωχοί!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αν μου επιτρεπεις, τι δουλεια κανεις?
Εσενα τι σου χρωσταει πχ? Δεν λεω να πεις νουμερο, την φαση γενικα ρωταω.  ;)
Για τις εταιρειες πχ ξερω 2-3 πραγματα(οχι τα παντα φυσικα, τα περισσοτερα τα ξερουν μονο οι ιδιοι οι ιδιοκτητες, ουτε καν αυτη) γιατι η ξαδερφη μου ειναι στο team προωθησης εταιρειας διανομης στο λεκανοπεδιο.
η δουλεια μου εχει να κανει με τον χωρο...εσυ? η στα λεει η ξαδερφη?μου ειπε ενας φιλος κλπ...θα προτιμουσα να μην σου πω την δουλεια μου σορρυ αλλα ειμαι απο αυτους που σε ενα επιπεδο εχω βρεθει σε γραφεια της οντεον,βιλατζ,φηλγκουντ κλπ και εχω μιλησει για μπατζετ...στην εταιρια μου χρωσταει πολλλλλα και πιθανον να ξερω την ξαδερφη σου αστο δεν εχει νοημα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε φαντασου στο καραισκακη να εβγαζε τις γνωστες του σεντρες
τι γιουχα θα επεφτε :grin:
τυπε ...αληθευει οτι σαββατο η κυριακη (σπανιος πεμπτη) ειχε απαγορευτει να περνανε οι μπεκατσες πανω απο το σταδιο γιατι υπηρχε κινδυνος καταριψης τους?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μεταγραφές.......κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα..... :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
η δουλεια μου εχει να κανει με τον χωρο...εσυ? η στα λεει η ξαδερφη?μου ειπε ενας φιλος κλπ...θα προτιμουσα να μην σου πω την δουλεια μου σορρυ αλλα ειμαι απο αυτους που σε ενα επιπεδο εχω βρεθει σε γραφεια της οντεον,βιλατζ,φηλγκουντ κλπ και εχω μιλησει για μπατζετ...στην εταιρια μου χρωσταει πολλλλλα και πιθανον να ξερω την ξαδερφη σου αστο δεν εχει νοημα.

Σωστος και δεκτον.
Οχι εγω ασχολουμαι με αλλο χωρο(τουριστικα).
Η ξαδερφη μου ειναι στα meeting της εταιρειας της με τους αιθουσαρχες που εχουν συμφωνια με την εταιρεια της.
Μην σκας φιλαρακι. Ισως βαρεσουν κανονι μεχρι το καλοκαιρι κανα δυο μεγαλες εταιρειες διανομης, και ισως αλλαξει τελειως ο χαρτης. Σου ευχομαι τα καλυτερα, να σαι καλα  ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σωστος και δεκτον.
Οχι εγω ασχολουμαι με αλλο χωρο(τουριστικα).
Η ξαδερφη μου ειναι στα meeting της εταιρειας της με τους αιθουσαρχες που εχουν συμφωνια με την εταιρεια της.
Μην σκας φιλαρακι. Ισως βαρεσουν κανονι μεχρι το καλοκαιρι κανα δυο μεγαλες εταιρειες διανομης, και ισως αλλαξει τελειως ο χαρτης. Σου ευχομαι τα καλυτερα, να σαι καλα  ;)
δεν σκαω δικε μου ο χωρος μου εχει λαλησει απο τα κανονια τοσο που συνηθισαμε  :2funny: :2funny: :2funny: ο χαρτης θα αλλαξει σιγουρα αλλα δεν σημαινει τιποτα μαλλον για καλο θα ειναι γιατι ουτε ο κοντομηνας (και η "δικια" του η βιλατζ πολυεθνικη ειναι) ουτε ο τουιτη ανηκουν στον χωρο,και ως γνωστον αμα δεν ανηκεις σε καποιο χωρο οσο και για ενα διαστημα αν εβγαλες λεφτα καποια στιγμη θα σε ξερασει.Το ιδιο θα γινει και στον τουρισμο φανταζομαι (αυτο δεν το ξερω το φανταζομαι).
νασαι καλα και εσυ και σε σενα τα καλυτερα  εκτος απο το ποδοσφαιρο  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom