Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μαλακες το γελιο που εχω ριξει τις τελευταιες ωρες δεν εχει προηγουμενο.... :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε δεν το πιστευω....τον .............βυντρα θα παρουν!!!!!!!!!!! :2funny:
Τον.....................βυντρα..................!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαρινακη εισαι τεραστιος. Απο μενα fuckin respect δεν ξαναλεω λεξη.
Τερματισα με το ποδοσφαιρο, δεν ξανασχολουμαι!
Εχασε για λιγες μερες και τον ....σπυροπουλο(καλα εκει θα πηδαγα απ το μπαλκονι απ τα γελια  :grin:)

[move][size=30pt]Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τελικα το ξανασκεφτηκε ο μαρινακης οποτε μπορω να συνεχισω να ασχολουμαι με την μπαλα  :2funny:
Εστω και για μια μερα παντως εριξα πολυ γελιο  :2funny:
Ρε τον βυντρα, πουτανα εκανε βαζελους και γαβρους  :2funny:
Ποιος? Ο....βυντρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μου έφυγε ένα βάρος που δε πήγε ο ΒΥΝΤΡΑ στους γκέι.
Δε κοιμήθηκα όλη νύχτα από την αγωνία μου  :2funny:
Αφού πήγα για δουλειά στο σφαγείο από τις 3:30 το πρωί αντί για τις 5:00 που πάω καθημερινά.  :rockon:
Μέχρι να διαβάσω αργότερα στο ίντερνετ ότι κατέληξε στη Λεβάντε τελικά, ήμουν απαρηγόρητος... :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Μου έφυγε ένα βάρος που δε πήγε ο ΒΥΝΤΡΑ στους γκέι.
Δε κοιμήθηκα όλη νύχτα από την αγωνία μου  :2funny:
Αφού πήγα για δουλειά στο σφαγείο από τις 3:30 το πρωί αντί για τις 5:00 που πάω καθημερινά.  :rockon:
Μέχρι να διαβάσω αργότερα στο ίντερνετ ότι κατέληξε στη Λεβάντε τελικά, ήμουν απαρηγόρητος... :2funny:

Ρε θα αλλαξεις avatar επιτελους? Παει, εφυγε, καπουτ.
Το μονο που θα μας τον θυμιζει πλεον ειναι το avatar σου  :grin:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Και στο γκέι να πήγαινε, πάλι θα το άφηνα! (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα).  :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά είναι δυνατόν?..........να δώσει 3 μύρια σε αποζημιώσεις για να φύγουν οι παίκτες και να πάνε να παίξουν αλλού με συμπλήρωμα 100-2οο χιλιάρικα?.....τους πλήρωσε να πανε αλλού?.......αυτό δεν έχει ματαξαναγίνει στον αιώνα ρε............δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο μαλακας ο καράφλας......ρε κάτι βαθύ παίζεται από πίσω.....και μετά θέλει να πάρει κάτι σαπάκια που έχουν να παίξουν τόπι από τραυματισμούς 1-2 χρόνια........που να του γαμηθει ότι έχει και δεν έχει του καραφλόπουστα.....γαμώ τα πλοία του και τον σκάι του και όλο του το σόι...μας κατάντησε καφενείο.....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ...ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε παιδιά είναι δυνατόν?..........να δώσει 3 μύρια σε αποζημιώσεις για να φύγουν οι παίκτες και να πάνε να παίξουν αλλού με συμπλήρωμα 100-2οο χιλιάρικα?.....τους πλήρωσε να πανε αλλού?.......αυτό δεν έχει ματαξαναγίνει στον αιώνα ρε............δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο μαλακας ο καράφλας......ρε κάτι βαθύ παίζεται από πίσω.....και μετά θέλει να πάρει κάτι σαπάκια που έχουν να παίξουν τόπι από τραυματισμούς 1-2 χρόνια........που να του γαμηθει ότι έχει και δεν έχει του καραφλόπουστα.....γαμώ τα πλοία του και τον σκάι του και όλο του το σόι...μας κατάντησε καφενείο.....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ...ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ....
Εδώ πλειοδότησε ποιος?Η ΑΕΚ για τον Ανακογλου...Τι να λεμε τωρα...Μου φαινετε φιλε οτι εσείς εχετε πιο πολύ πατο από μας....

Επισκέπτης
τα πράγματα ειναι απλά.ο ανακογλου ήθελε παναθηναϊκό αλλα χωρίς προκαταβολή δεν υπαρχει περίπτωση να υπογράψει κανείς;ο τουιτι δεν έχει φράγκο.αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.όταν έλεγε ότι περίμενε από τι συμμαχία να βγάλει λεφτά και να σωθεί η ομαδα από εκεί και περα τι να πω; απορώ πως οι βαζελοι ακόμα τον αφήνουν και πάει στο γήπεδο..ο Βαρδινογιάννης μπροστά του ηταν απλά σχολιαροπαιδο :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
O τουιτυ μεταξυ αλλων ειναι ιδιοκτητης της feelgood entairtenment.
Πρωην προοπτικη. Μαζι με την village του κοντομηνα ειναι αυτη τη στιγμη η μεγαλυτερη εταιρεια διανομης κινηματογραφικων ταινιων στην χωρα. Τα λεφτα που σπρωχνει η feelgood δεν εχουν προηγουμενο. Ολα τα μπλοκμπαστερ εχει. Κοινως λεφτα εχει και παραεχει. Να δωσει για την μπαλα δεν θελει...οπως δεν θελει και ο πατερας....και ο πολεμης.....και...και....και.....
ολοι οι μετοχοι του βαζελου εχουν φραγκα(αυτο ελειπε με τοσες επιχειρησεις...). Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσουν σεντσι ομως.
Το γιατι θα το μαθουμε μεχρι το καλοκαιρι. Το οτι κατι παιζεται ειναι πλεον δεδομενο. Το τι παιζεται θα το μαθουμε οταν θα θελησουν ολοι αυτοι. Μεχρι τοτε...καλα κρασια, καλο πασχα και καλα στεφανα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Πρωην προοπτικη. Μαζι με την village του κοντομηνα ειναι αυτη τη στιγμη η μεγαλυτερη εταιρεια διανομης κινηματογραφικων ταινιων στην χωρα. Τα λεφτα που σπρωχνει η feelgood δεν εχουν προηγουμενο. Ολα τα μπλοκμπαστερ εχει. Κοινως λεφτα εχει και παραεχει. Να δωσει για την μπαλα δεν θελει...οπως δεν θελει και ο πατερας....και ο πολεμης.....και...και....και.....
ολοι οι μετοχοι του βαζελου εχουν φραγκα(αυτο ελειπε με τοσες επιχειρησεις...). Δεν υπαρχει περιπτωση να δωσουν σεντσι ομως.
Το γιατι θα το μαθουμε μεχρι το καλοκαιρι. Το οτι κατι παιζεται ειναι πλεον δεδομενο. Το τι παιζεται θα το μαθουμε οταν θα θελησουν ολοι αυτοι. Μεχρι τοτε...καλα κρασια, καλο πασχα και καλα στεφανα.
ειναι γαυροι και αυτοι σαν τον βαρδινογιαννη  :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Εδώ πλειοδότησε ποιος?Η ΑΕΚ για τον Ανακογλου...Τι να λεμε τωρα...Μου φαινετε φιλε οτι εσείς εχετε πιο πολύ πατο από μας....
αυτό είναι σίγουρο.....με τον πούστη που μπλέξαμε.......

Επισκέπτης
ο τουιτι δεν έχει τιποτα η μάλλον έχει ένα χρεωμένο κανάλι.ο πατέρας του και ο αδελφός του έχουν τα φράγκα.επίσης ο Πατέρας τα έχει πουλήσει όλα και δεν έχει παρα μονο δυο καράβια αυτη τι στιγμή και αυτά χρεωμένα.όσο για τον Πολέμη δεν ειναι μέγεθος μεγάλο αλλα δεν ειναι και μόνος του αφου υπαρχει πίσω οικογένεια που φυσικά δεν θέλει να σπρώχνει λεφτά στον παναθηναϊκό.

Επισκέπτης
Ξερεις την feelgood? Ξερεις τι εμπορευεται? Σε ποιον ανηκει?
κάτι ξέρω και εγώ :grin: ο τουιτι πάντως δεν εχει την οικονομική επιφανεια να κρατήσει μια ομαδα σαν τον παναθηναϊκό.νόμιζε οτι με την παναθηναϊκή συμμαχία θα καθαρίσει.εδω δεν έχει 300000 χιλιαρκα να δώσει στον ανακογλου τι να λέμε τώρα ρε τύπε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
κάτι ξέρω και εγώ :grin: ο τουιτι πάντως δεν εχει την οικονομική επιφανεια να κρατήσει μια ομαδα σαν τον παναθηναϊκό.νόμιζε οτι με την παναθηναϊκή συμμαχία θα καθαρίσει.εδω δεν έχει 300000 χιλιαρκα να δώσει στον ανακογλου τι να λέμε τώρα ρε τύπε.

Αφου ξερεις γιατι δεν λες? ;)
Ειπες οτι εχει μονο ενα χρεωμενο καναλι, σωστα? Η feelgood τι ειναι?  ;)

Επισκέπτης
Αφου ξερεις γιατι δεν λες? ;)
Ειπες οτι εχει μονο ενα χρεωμενο καναλι, σωστα? Η feelgood τι ειναι?  ;)
ειναι μια κινηματογραφική εταιρεία διανομής ταινιών που εκπροσωπεί μεγάλες ξένες εταιρείες οπως η γουλτ ντισνει η σονυ.κοινώς ντελιβερι πολυτελείας ειναι τυπε μου.δηλαδή με μια τέτοια εταιρεία που δεν ειναι όλη δική του μπορεί να κρατήσει τον παναθηναικος εγώ αυτό ρωτάω; ;)εδω δεν εχει λεφτα να δωσει προκαταβολη στον ανακογλου που πήγε στην αεκ και εσυ μιλάς για άνθρωπο με οικονομικό υπόβαθρο; θυμαμαι οτι στην αύξηση μετοχικου κεφαλαίου δεν είχε βάλει ούτε 250 χιλιαρικα :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε πάτε καλά?.....ο καραφλόπουστας έχει φραγκα πολλά....η οικογένεια ΔΗΛΑΔΉ....απλά δεν βάζει γιατί εκτός του ότι είναι τσιφούτης , έτσι του έχουν πεί να κάνει......και ο πατέρας έχει κάτι δις καιο πολέμης έχει χοντρα.......όταν η ομάδα θα ξεχρεώσει τα περισσότερα και θα έχει ρόστερ 1 μυρίου τότε θα εμφανιστούνοι σωτήρες....να μου το θυμηθήτε......

Επισκέπτης
ρε πάτε καλά?.....ο καραφλόπουστας έχει φραγκα πολλά....η οικογένεια ΔΗΛΑΔΉ....απλά δεν βάζει γιατί εκτός του ότι είναι τσιφούτης , έτσι του έχουν πεί να κάνει......και ο πατέρας έχει κάτι δις καιο πολέμης έχει χοντρα.......όταν η ομάδα θα ξεχρεώσει τα περισσότερα και θα έχει ρόστερ 1 μυρίου τότε θα εμφανιστούνοι σωτήρες....να μου το θυμηθήτε......
αυτό είπα τύπε μου και εγώ..η οικογένεια δεν δίνει φράγκο στον τουιτι.το ιδιο και ο πολεμης που ο αδαμαντιος ειναι ένα απο τα αδέρφια.οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται και δίνουν λεφτά για τον παναθηναϊκό.δυστυχώς για εσάς η μοναδική ελπίδα ειναι πάλι ο Βαρδινογιάννης :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ειναι μια κινηματογραφική εταιρεία διανομής ταινιών που εκπροσωπεί μεγάλες ξένες εταιρείες οπως η γουλτ ντισνει η σονυ.κοινώς ντελιβερι πολυτελείας ειναι τυπε μου.δηλαδή με μια τέτοια εταιρεία που δεν ειναι όλη δική του μπορεί να κρατήσει τον παναθηναικος εγώ αυτό ρωτάω; ;)εδω δεν εχει λεφτα να δωσει προκαταβολη στον ανακογλου που πήγε στην αεκ και εσυ μιλάς για άνθρωπο με οικονομικό υπόβαθρο; θυμαμαι οτι στην αύξηση μετοχικου κεφαλαίου δεν είχε βάλει ούτε 250 χιλιαρικα :grin:

Οχι. Ειναι μια εταιρεια η οποια εχει τα αποκλειστικα δικαιωματα διανομης της MGM, της Columbia/Tristar, της Paramount, της Fox και της Disney.
Kοινως το 50% της αγορας.
Η εταιρεια ειναι δικια του στο 70%.
Οι ταινιες ειναι ΗΔΗ προπληρωμενες στις εταιρειες παραγωγης.
Ξερεις για ποσα εισιτηρια μιλαμε?
Ενα παραδειγμα. Το django του tarantino που βγηκε τωρα πχ, δεν εχει παει καλα.
Εχει κανει περιπου 120,000 ειστηρια πανελλαδικα.
Μεση τιμη ειστηριου στις αιθουσες ειναι 7 ευρω(τα ΣΚ ειναι πιο πανω, Δευτερες και τριτες-καρτες αθηνοραματος κλπ- πιο κατω. 7 ειναι ο μεσος ορος).
Απο αυτα τα 7 ευρω, τα σινεμα κρατανε μονο το 30%. Το υπολοιπο παει στις εταιριες.
Κοινως η εταιρεια διανομης καρπωνεται γυρω στα 4,9 ευρω ανα εισιτηριο.

4.9x 120000= 588000. Μισο μυριο απο μια ....αποτυχημενη ταινια.
Ξερεις με ποσα λεφτα αγοραζει τα δικαιωματα της ταινιας απο εξω?
Με 20000(και αυτο μονο και μονο επειδη ειναι ταραντινο) φιλαρακι. Στις καννες, την βενετια και το βερολινο.

Κοινως εχει κερδος 460 χιλιαρικα μεχρι στιγμης σε...αποτυχημενη ταινια  :grin:
Δεν υπολογιζουμε στα κερδη τις mellontikew ενοικιασεις της ταινιας στα dvd, blue-ray και φυσικα σε sell through που επονται σε 3-4 μηνες..... :grin:

Θες να αναλυσουμε τους αριθμους για πετυχημενη ταινια?  :grin:
Κοινως φιλε μου αν νομιζεις οτι οι επιχειρτηματιες ειναι τοσο μαλακες, εισαι λαθος  ;)
Ο αλαφουζος ειναι πολλα πραγματα, αλλα χαζο δεν μπορεις να τον πεις.
Φυλακη επρεπε ναναι ο τυπος με αυτα που χει κανει στο παρελθον. Δεν ειναι ομως  ;)

Στην ερωτηση σου. Ο πανθηναικος εχει κοστος περιπου 40μυρια το χρονο χωρις σπαταλες.
Οχι ο αλαφουζος μονος του δεν μπορει. Ετσι οπως θα επρεπε ναναι ο παο για μενα δηλαδη. Για λλους μπορει και να κανει. Με αλλον ενα ομως, μπορει και ανετα κιολας.
Τωρα δεν πληρωνει σεντσι, τα χει κανει πλακακια με τους οργανωμενους και διοικει χωρις να πληρωνει.
Γιατι να πληρωσει?  :grin:
Σου λεει σας εσωσα κιολας, διωχνω και τους τζιγγερικους, ολα κομπλε.
Ελλαδα ειναι εδω, οτι δηλωσεις εισαι. Ε, ο αλαφουζος δηλωνει προεδρος  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom