Φίλε,είπα ότι δεν θα ξαναγράψω εδώ......αλλά και εσύ δεν θέλω να αναφέρεσαι στο πρόσωπο μου. Νόμιζα ότι έληξε το θέμα.....κατά τα άλλα....εγραψα ολοκληρο σεντονι και εσυ απαντας αοριστα και σαν...μπιλλης...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φίλε,είπα ότι δεν θα ξαναγράψω εδώ......αλλά και εσύ δεν θέλω να αναφέρεσαι στο πρόσωπο μου. Νόμιζα ότι έληξε το θέμα.....κατά τα άλλα....
Έλα ρε billy τύπε υπερβάλλεις ..... "να μην αναφέρεσαι στο πρόσωπο μου".
Πράγματι μεγάλη αξία έχουν τα nick στο bou.
Πάσα στο Χρηστίδη δίνεις τώρα. ;)
Καμία πάσα......απλά δεν θέλω να υπάρχει κάτι που να έχει σχέση με εμένα στο thread........την Καλημέρα μου προς όλους.....Έλα ρε billy τύπε υπερβάλλεις ..... "να μην αναφέρεσαι στο πρόσωπο μου".
Πράγματι μεγάλη αξία έχουν τα nick στο bou.
Πάσα στο Χρηστίδη δίνεις τώρα. ;)
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καμία πάσα......απλά δεν θέλω να υπάρχει κάτι που να έχει σχέση με εμένα στο thread........την Καλημέρα μου προς όλους.....
Έλα μωρέ τύπε ποιος το γαμάει το thread.
To ντέρμπι πώς το βλέπεις σήμερα;
Χ από εδώ ως την Σελήνη..................Έλα μωρέ τύπε ποιος το γαμάει το thread.
To ντέρμπι πώς το βλέπεις σήμερα;
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Χ από εδώ ως την Σελήνη..................
Απρόβλεπτο όπως όλα τα ντέρμπι το κόβω. Θα κάνετε καλό παιχνίδι πιστεύω κυρίως λόγω γοήτρου και Ρότσα (καλή η ανανέωση πιστεύω).
Θα δούμε.....ας γίνει ένα καλό παιχνίδι,με νικητή το άθλημα.... Τα λέμε............Απρόβλεπτο όπως όλα τα ντέρμπι το κόβω. Θα κάνετε καλό παιχνίδι πιστεύω κυρίως λόγω γοήτρου και Ρότσα (καλή η ανανέωση πιστεύω).
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Θα δούμε.....ας γίνει ένα καλό παιχνίδι,με νικητή το άθλημα.... Τα λέμε............
Έλα καλημέρα τύπε.
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ελα ρε Παναθα,παμε γεραΘα δούμε.....ας γίνει ένα καλό παιχνίδι,με νικητή τον Παναθηναικο.... Τα λέμε............
Συνημμένα
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σου κοψανε τα φτερα τυπε.κοκκινη μαφια επικρατει στο σαιτΚαμία πάσα......απλά δεν θέλω να υπάρχει κάτι που να έχει σχέση με εμένα στο thread........την Καλημέρα μου προς όλους.....
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Θα δούμε.....ας γίνει ένα καλό παιχνίδι,με νικητή το άθλημα.... Τα λέμε............
Απο τα μπινελίκια και τα καντήλια εύχεσαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι μερικές ώρες πριν το ντέρμπυ βεβαίως και ενώ γνωρίζεις ότι είστε για 3+.
Αντρικές συνεννοήσεις δηλαδή, όχι αστεία.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αν είχαμε πιό καλό κέντρο άμυνας και έναν παίκτη που να σπρώχνει το τόπι στο πλεκτό θα ήμουν σίγουρος ....τώρα όχι....εξάλλου όποιος αντέξει από το 70 και μετά θα το πάρει...κάτι που ευνοεί τον γάβρο λόγω παιγνιδιού την τρίτη........πιό πιθανό το χου βλέπω.......α ναι....και πως θα παίξει ο κόρακας.......πάντως όποιο καινάναι το αποτέλεσμα.....χρηστίδη γαμιέσαι...........
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Πρέπει να σφίχτηκες πάρα πολύ για να το πεις αυτό
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν είχαμε πιό καλό κέντρο άμυνας και έναν παίκτη που να σπρώχνει το τόπι στο πλεκτό θα ήμουν σίγουρος ....τώρα όχι....εξάλλου όποιος αντέξει από το 70 και μετά θα το πάρει...κάτι που ευνοεί τον γάβρο λόγω παιγνιδιού την τρίτη........πιό πιθανό το χου βλέπω.......α ναι....και πως θα παίξει ο κόρακας.......πάντως όποιο καινάναι το αποτέλεσμα.....χρηστίδη γαμιέσαι...........
Φίλτατε για να κερδίσετε τον Ολυμπιακό πρέπει να μαζευτείτε όλοι στις θέσεις 2-7 να κάνετε μια 18άδα με τους καλύτερους (κάνα δύο απο το βάζελο στην καλύτερη) και μετά να βάλετε και τον Δούρο για σίγουρα αποτελέσματα.
Σήμερα ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου θα ρίξουνα απο κάνα δυό έκαστος.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
(κάνα δύο απο το βάζελο στην καλύτερη)
Τι δύο, Καρνέζης και... Καρνέζης
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τι δύο, Καρνέζης και... Καρνέζης
Στην καλύτερη είπα.
Σήμερα ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου θα ρίξουνα απο κάνα δυό έκαστος.
Πολυ αιδιοδοξο σε βλεπω φιλε.
Η αγωνιστικη διαφορα των δυο ομαδων αυτη τη στιγμη δεν ειναι τοσο μεγαλη.
Κρατα μικρο καλαθι γιατι δεν παιζεις με την Κερκυρα ! !
Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πολυ αιδιοδοξο σε βλεπω φιλε.
Η αγωνιστικη διαφορα των δυο ομαδων αυτη τη στιγμη δεν ειναι τοσο μεγαλη.
Κρατα μικρο καλαθι γιατι δεν παιζεις με την Κερκυρα ! !
σου απάντησε ο Καρτάκης.
η διαφορά είναι τεράστια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K