Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φυσικα και ειναι παραλογο να ταλαιπωρηθουν οι παιχτες ...αλλα για αυτο ευθυνεται η ομαδα σου που δεν παιζει κυριακη αλλα δευτερα...
αλλα σου ξαναλεω αυτος ο πουστης ο καραφλας δεν κανει τιποτα τυχαια...
αν δεν καταλαβαινεις οτι με το μπουρδελο που εχει προσπαθει να δημιουργησει μπαχαλο και αναταραχη προβλημα σου...
επαιξες πεμπτη παιζεις κυριακη και οι 4 τεταρτη και ολα καλα...
αλλα που;;και πως θα γινει ντορος για να ρχισεις παλι κλαμα για κυνηγητα και κατεστημενα;;
πως θα παρουν μπροστα οι πρασινοι λειτουργοι της δημοσιογραφιας;;
τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που λέω;ς;
παμε αλλη μια φορα...
πεμπτη..
κυριακη
3 μερουλες καλα ειναι;;
κυτιακη
τεταρτη
αλλες τρις μερουλες καλα ειναι;;
τι δεν καταλαβες;;
πες μου να βοηθησω

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
φυσικα και ειναι παραλογο να ταλαιπωρηθουν οι παιχτες ...αλλα για αυτο ευθυνεται η ομαδα σου που δεν παιζει κυριακη αλλα δευτερα...
αλλα σου ξαναλεω αυτος ο πουστης ο καραφλας δεν κανει τιποτα τυχαια...
αν δεν καταλαβαινεις οτι με το μπουρδελο που εχει προσπαθει να δημιουργησει μπαχαλο και αναταραχη προβλημα σου...
επαιξες πεμπτη παιζεις κυριακη και οι 4 τεταρτη και ολα καλα...
αλλα που;;και πως θα γινει ντορος για να ρχισεις παλι κλαμα για κυνηγητα και κατεστημενα;;
πως θα παρουν μπροστα οι πρασινοι λειτουργοι της δημοσιογραφιας;;
τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που λέω;ς;
παμε αλλη μια φορα...
πεμπτη..
κυριακη
3 μερουλες καλα ειναι;;
κυτιακη
τεταρτη
αλλες τρις μερουλες καλα ειναι;;
τι δεν καταλαβες;;
πες μου να βοηθησω
ενω εσυ τυπε εισαι μαγκας που παιζεις τριτη-κυριακη οι αλλοι ας παιζουν πεμπτη-κυριακη

:2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχεις δικιο τυπε δυο χρονια πριν το 2010  ηξερε ο παναθηναικος οτι θα παιξει 12/11/2012 με την κερκυρα   :2funny: :2funny:
κοιτα εγω καταλαβαινω οταν στριμωχνεσαι να πουλας τρελλα και να το γυρνας στην παλαβη αλλα θα επιμεινω μιας και μου αρεσει να με...ξευτιλιζεις :2funny: :2funny:
δεν ηξερε ο ποα πριν δυο χρονια οτι θα παιξει με κερκυρα δευτερα
ηξερε οτι παιζει η εθνικη τεταρτη
οποτε οταν πριν λιγες μερες τον ''εβαλαν ''(καλυτερα μπηκε μονος του  :2funny: :2funny:  ) να παιξει δευτερα επρεπε να πει :ωπ εδω υπαρχει θεμα...
οχι τωρα που δημιοργει τζερτζελο για τις εντυπωσεις....
οχι αλλο ξευτιλισμα λεμε.... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ενω εσυ τυπε εισαι μαγκας που παιζεις τριτη-κυριακη οι αλλοι ας παιζουν πεμπτη-κυριακη

:2funny:
σωστα τυπε...ειναι γνωστο αλλωστε οτι το τριτη τεταρτη για τσου λου και αντιστοιχα το πεμπτη για γιουροπα ειναι δαχτυλος μαρινακη για να εξολοθρευσει το μεγαθηριο ...τον πρωταθλητη ολων των σπορ των παντοτινο  :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Hristidi πως τα πας απο κάβλες αυτες τις ημέρες?
χύνεις καθόλου????
:cum:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
σωστα τυπε...ειναι γνωστο αλλωστε οτι το τριτη τεταρτη για τσου λου και αντιστοιχα το πεμπτη για γιουροπα ειναι δαχτυλος μαρινακη για να εξολοθρευσει το μεγαθηριο ...τον πρωταθλητη ολων των σπορ των παντοτινο  :2funny: :2funny:
θα μου πεις εδω περσι σου αναβαλανε παιχνιδι πριν καν γινει ο επαναληπτικος με την μεταλιστ με την δικαιολογια του βεβαρημενου προγραμματος  :2funny: :2funny: φυσικα το πηρανε πισω αφου αποκλειστηκατε στο καραισκακη και ηταν δωρο αδωρον η αναβολη
ακομα περιμενω να μου πεις μια ομαδα που επαιζε εχθες γιουροπα λιγκ και παιζει σαββατο
48 ομαδες ειναι  ασε ασε μην ψαχνεις καμια δεν παιζει κυριακη

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα μου πεις εδω περσι σου αναβαλανε παιχνιδι πριν καν γινει ο επαναληπτικος με την μεταλιστ με την δικαιολογια του βεβαρημενου προγραμματος  :2funny: :2funny: φυσικα το πηρανε πισω αφου αποκλειστηκατε στο καραισκακη και ηταν δωρο αδωρον η αναβολη
ακομα περιμενω να μου πεις μια ομαδα που επαιζε εχθες γιουροπα λιγκ και παιζει σαββατο
48 ομαδες ειναι  ασε ασε μην ψαχνεις καμια δεν παιζει κυριακη
ενταξει ...εχεις ξευτιλιστει και το νοιωθεις...
κακως αναβαλλανε περσι ματς πριν τελειωσει το αλλο αλλα να εισαι σιγουρος οτι σε εκεινη τη φαση του γιουροπα και για σενα το ιδιο θα κανανε...
παντψς οτι κακως εγινε ναι το παραδεχομαι
αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
οσο για το ποια ομαδα παιζει πεμπτη σαββατο προφανως καμμια αν δεν συντρεχει καποιος λογος στις ημερομηνιες των ομοσπονδιων...
ομως ποιος εθεσε θεμα για πεμπτη σαββατο και το συζηταμε;;
τι σχεση εχει αυτο;;
μηπως εισαι στα σκοινια και προσπαθεις να αποφυγεις το ξυλο πετωντας ασχετα;;
τι δουλεια εχει το πεμπτη σαββατο θα μου εξηγησεις;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για την ταμπακιερα που ειναι η εξης:πεμπτη - κυριακη- τεταρτη θα μας πεις κατι;;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Οδυνηρή ήττα με 79-67 από την Χίμκι γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα και από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες σε ότι αφορά την πρόκρισή τους στο Top-16 στην Ευρωλίγκα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι φίλοι των «πράσινων» αποδοκίμασαν τους παίκτες του «τριφυλλιού» στο τέλος του αγώνα.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Κορυφαίος  προπονητής ο  Πεδουλακης..
Εβαλε  κεντρικο  σεντερ τον Τσαρτσαρή  για να αντιμετωπίσει  τους  βαρεις σέντερ της Χιμκι... :o

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
κοιτα εγω καταλαβαινω οταν στριμωχνεσαι να πουλας τρελλα και να το γυρνας στην παλαβη αλλα θα επιμεινω μιας και μου αρεσει να με...ξευτιλιζεις :2funny: :2funny:
δεν ηξερε ο ποα πριν δυο χρονια οτι θα παιξει με κερκυρα δευτερα
ηξερε οτι παιζει η εθνικη τεταρτη
οποτε οταν πριν λιγες μερες τον ''εβαλαν ''(καλυτερα μπηκε μονος του  :2funny: :2funny:  ) να παιξει δευτερα επρεπε να πει :ωπ εδω υπαρχει θεμα...
οχι τωρα που δημιοργει τζερτζελο για τις εντυπωσεις....
οχι αλλο ξευτιλισμα λεμε.... :2funny: :2funny:
Χαλιέσαι ρε γιδοβοσκέ? Πάρε δρόμο............................. :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Οδυνηρή ήττα με 79-67 από την Χίμκι γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα και από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ μπαίνουν πλέον σε περιπέτειες σε ότι αφορά την πρόκρισή τους στο Top-16 στην Ευρωλίγκα. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι φίλοι των «πράσινων» αποδοκίμασαν τους παίκτες του «τριφυλλιού» στο τέλος του αγώνα.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΣΒΗ ΠΑΛΙ ΠΟΥΤΣΑ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πούτσα στο στόμα/κώλο σου........................... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1.jpg

2.jpg

3.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αιντε κοπελλιες...
ολες μαζι τωρα στο τουιτερ...
συμπαρασταση στον προεδρο σωτηρα του τριφυλλιου  :2funny: :2funny:
κλαψ κλαψ
μαμα μαμα ο κακος σιδηροπουλος εσφαξε την αεκ ...κλαψ κλαψ...

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Λέει λέει ο Αλαφού και δεν βλέπει τα χειρότερα που έρχονται. Του χρόνου και χωρίς Ευρώπη το μπάτζετ 50% πιό κάτω. "Ρε που πάμε ρε" που έλεγε και ο Αυλωνίτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom