Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
εσυ φταις που τους αποπροσανατολισες το μεσημερι και δεν τους αφησες να συγκεντρωθουν στο επερχομενο ντερμπι με την κερκυρα που πιθανα θα καθορισει την παραμινη στην κατηγορια...
Εγω παντα φταιω το ξερω για αυτο αυριο θα παω να εξομολογηθω και να ζητησω συγχωρηση απο ολους ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω παντα φταιω το ξερω για αυτο αυριο θα παω να εξομολογηθω και να ζητησω συγχωρηση απο ολους ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σου εχω πει...εδω μπαινε και σκιζε κωλους...στο αλλο το νου σου γιατι στεναχωρεις τον φιλο μου τον διομηδη  :grin: :grin:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ο ΠΑΟ ήλεγξε τον αγώνα και αν αναλογιστούμε την απουσία του Μπαρμπαρούση,το σοκ από τη ψήφιση του προυπολογισμού και τον ανάδρομο Ερμή η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
οταν κανεις 0 ευκαιριες σε 90λεπτα και δεν χανεις ΝΑΙ ειναι καλο αποτελεσμα, δικιο ειχε ο Ματζιος που ειπε οτι δικαιουμασταν κατι παραπανω απο το Χ

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
σου εχω πει...εδω μπαινε και σκιζε κωλους...στο αλλο το νου σου γιατι στεναχωρεις τον φιλο μου τον διομηδη  :grin: :grin:
Δεν τον στεναχορω αδικα γιατι οταν με εβριζε χωρις να του απευθυνω το λογο τα ξεχασε μαλλον για αυτο θα συνεχισω σε καθε προκληση

ApostolosKorydallos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Κερασμένο στον Φερέιρα και στον Αλ-Αφουζ............

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μια ειναι η λυση.Ο Τσακας!!!

τόσα λεφτά πήρε ο πούστης από το μπιγκ μπράδερ. τι τα έκανε;;;

nhjnbnbjk.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν ξέρω,πάντως με τον ραλίστα τον Τζίγκερ ήταν καλύτερα τα πράγματα ..........

οι μισοί βαζελο-οπαδοί είχαν κεντρικό σύνθημα το "Τζίγκερ πούλα". Αφού μόλις το πρωτοδιάβασα, έψαχνα 10 ώρες στο ιντερνετ να βρω τη λίστα με τους υποψήφιους (λεφτάδες) αγοραστές.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τι λες ρε βλάκα.................... Έχεις φτιάξει προφίλ/κλώνο και απαντάς στον εαυτό σου,να πούμε.............Ούρτ...................!!!!!!!!!!!!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Ωχ. Και πλησιάζει και το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Και δεν θα μπούμε όπως με την ΑΕΚ. Από το πρώτο λεπτό χωρίς σάλιο.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ωχ. Και πλησιάζει και το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Και δεν θα μπούμε όπως με την ΑΕΚ. Από το πρώτο λεπτό χωρίς σάλιο.

9 Δεκεμβρίου είναι! Έχουμε 4 βδομάδες να πείσουμε τον φαλακρό ηγέτη να "ξεπροβοδίσει" τον γεράκο στο αεροδρόμιο! :grin:

Screen+shot+2012-09-15+at+9.03.36+PM.png

pos-na-rixeis-klotsia-sta-opisthia-sou-1-315x236.jpg

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

Σε άλλο γήπεδο προφανώς βρέθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το απόγευμα της Δευτέρας στην Κέρκυρα καθώς μόνο ο Πορτογάλος είδε τον Παναθηναϊκό να ελέγχει τον αγώνα και να δημιουργεί ευκαιρίες, με την μοναδική καλή φάση να είναι η φάση του Κουίνσι στο 87'.

Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός είπε με την λήξη του αγώνα:

Τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τη νίκη;

"Στο γεγονός ότι δεν σημειώσαμε γκολ. Ελέγξαμε τον αγώνα. Είχαμε μερικές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε. Η ομάδα δούλεψε πολύ και δεν μπορούμε να προσάψουμε κάτι όσον αφορά την δουλειά της ομάδας όμως υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι πάρα πολύ κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια.

Και για τους νέους παίκτες ιδιαίτερα είναι βαρύ να τρέχουν πάντα και να μάχονται. Πρέπει να αναγνωριστεί το γεγονός ότι είχαμε οχτώ ποδοσφαιριστές εκτός μάχης. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να κερδίσουμε το επόμενο ματς".

πηγή sport24

είδατε?......από ατυχία δεν κερδίσαμε.......αφού χάσαμε ένα τσουβάλι γκόλ.......ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ......ΡΑΜΟΛΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.......ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom