ααα σορρυ εχεις να περασεις και τον ΑρηΠερνα τον αλβερτη σε πρωταθληματα και τα ξαναλεμε
[move][size=90pt]ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑ[/size][/move]
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επηδει γουσταρεις το ξεφτυλισμακαι στην επο δεν τους πλακωνουνε στα γιαουρτια αλλα καθονται και τους ακουνε...
κλαιγανε για να παιζουνε (παγκοσμια πρωτοτυπια) μονο δευτερα...
φυσικα θα ηταν σκανδαλο και δεν εγινε..
καταφεραν να οριζονται τα παιχνιδια τους μετα απο ευρωπαικο αγωνα (τρομαρα του ο πρεσβηε θελει και σαλονια) τα παιχνιδια τους δευτερα...
μια φορα που δεν τα καταφεραν μεσολαβησανε τα φιλαρακια τους οι μπατσοι και ανεβαλαν την αγωνιστικη (με οφη στην κρητη) γιατι δεν μπορουσαν και καλα να εχουν δυναμεις λογω 28ης οκτωβριου (λες και αλλα παιχνιδια δεν εγιναν τοτε)
το προγραμμα της εθνικης εχει βγει απο το 2010 ...
αυτοι εκει ντε και καλα να παιξουν δευτερα με μεθοδευσεις (που το καταφεραν κιολας και παραπονιουνται κιολας)
και μετα δεν θελουνε να πανε οι παιχτες τους και στην εθνικη...
με σκανδαλο παιζουν δευτερα ...
με σκανδαλο δεν θελουν να πανε οι παιχτες τους στην εθνικη...
και ειναι και αδικημενοι
τι ειν'τουτοι ρεεεεε
εσεις οταν παιζεις τεταρτη παιζεις πρωταθλημα κυριακη
εγω που παιζω πεμπτη παιζω πρωταθλημα δευτερα
που ειναι η αβαντα μωρη κυρια??
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τα εχω γραψει αναλυτικα παραπανω...μαλακακο το προβλημα ειναι οτι η αποστολη γυρναει τριτη μεσημερι απο κερκυρα και η ομαδα φευγει τριτη πρωι για Ιρλανδια
ο σαντος που ειπε οτι μονο τον Καρνεζη θα βαλει να παιξει απο τους 4ις μεσα και θα προστατευσει τους υπολοιπους για ποιο λογο τους πηρε??
εγω βεβαια στην θεση τους θα πηγαινα στα περιφημα Ιρλανδικα μπαρ για κανα μπουκαλακι στην θεση τους
ας μην μεθοδευατε να παιξετε δευτερα μιας και ηταν γνωστο εδω και δυο χρονια οτι τεταρτη παιζει η εθνικη...
ολες οι ομαδες παιζουν πεμπτη γιουροπα και κυριακη πρωταθλημα...
δεν γινετε ολοι να κινουντε στους ρυθμους σας και να ασχολουνται με τις καβλαντες σας και με τα τουιτ του καραφλα...
τζεβελεκοι της ευρωπης...
τυπε Μαλακομαχνιτη εχουμε φετος στους προπονητες
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οτι αν ειχα παιχνιδι προγραμματισμενο τριτη της εθνικης και επαιζα κυριακη επειδη ειχα παιξει τεταρτη δεν θα επρεπε να μιλαω...επηδει γουσταρεις το ξεφτυλισμα
εσεις οταν παιζεις τεταρτη παιζεις πρωταθλημα κυριακη
εγω που παιζω πεμπτη παιζω πρωταθλημα δευτερα
που ειναι η αβαντα μωρη κυρια??
εκει ειναι...
ευτυχως που με ξευτιλιζεις και δεν αυτοξευτιλιζεσαι
καλα και αρκετες ομαδες παιζουν τεταρτη ευρωπη και σαββατο πρωταθληματα εχω γραψει αναλυτικα παραπανω...
ας μην μεθοδευατε να παιξετε δευτερα μιας και ηταν γνωστο εδω και δυο χρονια οτι τεταρτη παιζει η εθνικη...
δεν γινετε ολοι να κινουντε στους ρυθμους σας και να ασχολουνται με τις καβλαντες σας και με τα τουιτ του καραφλα...
εχεις δει εσυ τον γαυρο να παιζει σαββατο??
οταν παιζεις τεταρτη ευρωπη και στο προηγουμενο ματς ειναι σαββατο ειναι καλα χριστιδακο?
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα εχω γραψει αναλυτικα παραπανω...
Λιγο σεβασμο για τον προξενο στην Ευρωπη
Τωρα και στο μπασκετ...
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε κομπε εδω εχει πιο πολλα ο καραταιδης απο τον συγχρονο βαζελο και μιλας;;Περνα τον αλβερτη σε πρωταθληματα και τα ξαναλεμε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε καταφερε ο τρακης και εφερε χειροτερο προπονητη απτον μπαρτζωκατυπε Μαλακομαχνιτη εχουμε φετος στους προπονητες
απτο καλοκαιρι τα λεμε
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τυπε θυμασαι κατι συζητησεις που ειχαμε πριν μερικους μηνες και σου ελεγα οτι θα κοψεις το μπασκετ και μου ελεγες μα και μου;;
σαββατο-τεταρτη-κυριακη παιζεις ρε μαλακα και μιλας οτι ο παναθηναικος επειδη επαιξε 2 δευτερες μετα απο ευρωπαικο αγωνα πεμπτης?οτι αν ειχα παιχνιδι προγραμματισμενο τριτη της εθνικης και επαιζα κυριακη επειδη ειχα παιξει τεταρτη δεν θα επρεπε να μιλαω...
εκει ειναι...
ευτυχως που με ξευτιλιζεις και δεν αυτοξευτιλιζεσαι
15 χρονια σε πηγαινα πιπα-κωλο-εμπλοκη εσενα και ολη την ευρωπη και θα ξενερωσουμε επειδη δεν θα κανουμε 1-2 χρονιες καλες??τυπε θυμασαι κατι συζητησεις που ειχαμε πριν μερικους μηνες και σου ελεγα οτι θα κοψεις το μπασκετ και μου ελεγες μα και μου;;
δεν ειμαστε γαυροι αγορινα σορρυ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι πριν το καλοκαιρι τυπετυπε θυμασαι κατι συζητησεις που ειχαμε πριν μερικους μηνες και σου ελεγα οτι θα κοψεις το μπασκετ και μου ελεγες μα και μου;;
και σουχα πει οσο υπαρχει θανασης και ζελικο δεν θα γινει αυτο
τωρα δεν υπαρχει κανεις απτους 2
εκει καταντησατε το ποδοσφαιρο ;)ρε κομπε εδω εχει πιο πολλα ο καραταιδης απο τον συγχρονο βαζελο και μιλας;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εισαι ασχετος και μαλακας...καλα και αρκετες ομαδες παιζουν τεταρτη ευρωπη και σαββατο πρωταθλημα
εχεις δει εσυ τον γαυρο να παιζει σαββατο??
οταν παιζεις τεταρτη ευρωπη και στο προηγουμενο ματς ειναι σαββατο ειναι καλα χριστιδακο?
σαββατο και κυριακη ειναι τα περισσοτερα ματς και μπορει να γινει κατι τετοιο χωρις προβλημα...
δευτερα ειναι μονο ενα ματς και για ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ λογους δεν γινεται να παιζει μονιμα ο βαζελος δευτερα...
παρε χαμπαρι εχουν υπογραψει συμβασεις με την νοβα...
και παλι κανουν οτι μπορουν για να σταματησεις το κλαμα...
αλλα και παλι δεν το σταματας με τιποτα...
αλλο σαββατο η κυριακη αλλο δευτερα που ειναι μονο ΕΝΑ ματς...
ρωτα μαθε και μετα μιλα...
χρηστιδης...
μη με ξευτιλιζεις αλλο λυπησου με...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ενω εσεις το μπασκετ με αλβερτη και εμενα;;εκει καταντησατε το ποδοσφαιρο ;)
σταματα ρε σου λεω να με ξευτιλιζεις τοσο...ρομπα εχω γινει ...λυπησου με
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ηδη ξενερωσατε τυπε/...15 χρονια σε πηγαινα πιπα-κωλο-εμπλοκη εσενα και ολη την ευρωπη και θα ξενερωσουμε επειδη δεν θα κανουμε 1-2 χρονιες καλες??
δεν ειμαστε γαυροι αγορινα σορρυ
ακουσες γιουχες οι ''αιωνια πιστοι'' στο τελος;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τυπε εγω το ειχα δει ομως το εργο..σωστα;;ναι πριν το καλοκαιρι τυπε
και σουχα πει οσο υπαρχει θανασης και ζελικο δεν θα γινει αυτο
τωρα δεν υπαρχει κανεις απτους 2
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τη Δευτερα το βραδυ ολοι συντονιστειτε στο ΣΚΑΙ
Η Δικη αποκαλυπτει οτι ο Μαρινακης φταιει για την παρακμη του ΠΑΟ,ποδοσφαιρο και μπασκετ, τη πτωση του κομμουνισμου, την τρυπα του οζοντος
Αποκαλυπτικοι διαλογοι μεταξυ του Χ. και του Κ.
Η Δικη αποκαλυπτει οτι ο Μαρινακης φταιει για την παρακμη του ΠΑΟ,ποδοσφαιρο και μπασκετ, τη πτωση του κομμουνισμου, την τρυπα του οζοντος
Αποκαλυπτικοι διαλογοι μεταξυ του Χ. και του Κ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K