You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η κατσικοπαρέά μου πάλι πήγε να κάνει το θαύμά της! Όπως με τους τούρκους, έτσι και με τους Σέρβους, ευτυχώς μου έκοψε και άλλαξα κανάλι και ...κερδίσαμε.
Επειδή όμως τα φετινά τα είδαμε πέρισυ(τριπλ κράουν, ριπίτ φέτος) εγώ σκέφτομαι ήδη το θρι πιτ αλά Σικάγο. Και λέω, με Πέκοβιτς, Ζήση, Βασιλόπουλο θα έχουμε ακόμα πιο ωραίο σύνολο! Ρε Παυλάρα, ρε Θανάση φέρτε του χρόνου στην Πανάθα τον Μπράιαντ(τον Κόμπε)!!! Φέρ'τον να γίνει της ανωμαλίας, με Σάρας, αλλαγή του Σπανούλη τον Μπράιαντ, με Γουίνστον, Μάικ να γίνει της πουτάνας...
Αυτός ο Μά(τ)σας τί έγινε ρε παιδιά? Εβρέθη? Είδα μια αφίσα στο μετρό ότι αγνοείται.
Επειδή όμως τα φετινά τα είδαμε πέρισυ(τριπλ κράουν, ριπίτ φέτος) εγώ σκέφτομαι ήδη το θρι πιτ αλά Σικάγο. Και λέω, με Πέκοβιτς, Ζήση, Βασιλόπουλο θα έχουμε ακόμα πιο ωραίο σύνολο! Ρε Παυλάρα, ρε Θανάση φέρτε του χρόνου στην Πανάθα τον Μπράιαντ(τον Κόμπε)!!! Φέρ'τον να γίνει της ανωμαλίας, με Σάρας, αλλαγή του Σπανούλη τον Μπράιαντ, με Γουίνστον, Μάικ να γίνει της πουτάνας...
Αυτός ο Μά(τ)σας τί έγινε ρε παιδιά? Εβρέθη? Είδα μια αφίσα στο μετρό ότι αγνοείται.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Να επισημάνω πως τα δύο αυτά παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα..... Εάν μια ομάδα τουλάχιστον προκριθεί έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη 13η θέση στην κατάτξη της UEFA και να παίζει και πάλι ο πρώτος απευθείας στους ομίλους...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλησπέρα..συνάδελφοι καρδιακοί...ευτυχώς χθες το πήραμε..άντε και νίκη δτην ιταλία...
σήμερα μόνο ένα πράγμα...ΑΕΡΑ ΠΑΝΑΘΑ...γερά να το πάρουμε έστω και με μισό -μηδέν...να κάνω μαντεψιά..αν ο νέος σκυλάραψ είναι στον πάγκο θα μπεί στο 70 και θα το σφηνώσει....
καλή επιτυχία και στα χανούμια...ας παίξουν με τρέλλα και όλα γίνονται....θέλουμε βαθμούς.....
σήμερα μόνο ένα πράγμα...ΑΕΡΑ ΠΑΝΑΘΑ...γερά να το πάρουμε έστω και με μισό -μηδέν...να κάνω μαντεψιά..αν ο νέος σκυλάραψ είναι στον πάγκο θα μπεί στο 70 και θα το σφηνώσει....
καλή επιτυχία και στα χανούμια...ας παίξουν με τρέλλα και όλα γίνονται....θέλουμε βαθμούς.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
τώρα αν πω κάτι για την μάνα του τεσέιρο θα με κάνουν μπάν?...όξω παλιόπουστα....βάλε τον καταμπλάκ έστω και αλλαγή...μαλακοπίτουρα...ο manucho δεν ειναι καν στην αποστολη σημερα
ο ανθρωπος στο copa africa(επιλεχτηκε στην καλυτερη ενδεκαδα του copa africa) εσκιζε τα διχτυα και ο πεσειρο μας λεει οτι ειναι.... ανετοιμος
ευχαριστουμε.......μαγκες καλη σας επιτυχια ευχομαι
δωστε και σεις ποντους στην ελλαδιτσα μας
εμεις κι αν εχουμε δωσει ποντους!!!
και συνεχιζουμε.....
δεν το εθεσα ετσι αλλα τελος παντωνευχαριστουμε.......
εμεις κι αν εχουμε δωσει ποντους!!!
και συνεχιζουμε.....
ειλικρινα δε με νοπιαζει ποιος εχει δωσει πιο πολλους
ας τους δωσει η αναγεννηση κολοπετινιτσας
τι ωραια θα ηταν να ειχαμε παλι 3 στο τσου λου ε?
ευχαριστω φιλαρακιthanks nικο!
εσυ παντως εισαι ανοιχτομυαλος φιλαθλος του ολυμπιακου και οχι τυφλωμενος χουλιγκαν
σωστος ο παιχτης
μα αν εισαι τυφλωμενος δε βλεπεις μπαλα
και εμενα μου αρεσει το τοπι
σε σημειο να ειναι ο μοναδικος λογος τσακωμου με τη κυρα
ρε και κερατο να της ριξω τετοια γκρινια δεν θα την ειχα
το σκ που βλεπω οτι ποδοσφαιρο υπαρχει
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
φιλαρακι μου στην σκωτια λέει οτι οι ρειτζερς ερχονται καβλωμενοι και ειναι σιγουροι για την νικη...
DIKY σε λιγο ετοιμαζομαι να παω σε στεκι Παναθηναικων να παω τους γαμησω στο ξυλο / δεν σου κανω πλακα .....
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μην τους βάλετε πάνω από 2 παστέλια όμως...να πιάσουμε και το στοίχημαthanks bull!
ρε θα τους σκισουμε λεμεεεεε
που τετοια τυχη ρε μαγγαχαχαχα...καπου το ξερω αυτο
μεγαλο προβλημα τα σκ οταν εχει ματσαρες στην tv
μοναδικη λυση 2 tv στο σπιτι
το καλυτερο φυσικα ειναι να εχεις καμια γυναικα σαν τον οτο ρεχαγκελ
η γυναικα του ειναι πωρομενη με το ποδοσφαιρο και μαλιστα δινει και συμβουλες στον οτο...λολ
αφου τον βλεπεις τον ωτο ολα του πανε γαματα
γυναικα ποδοσφαιροφιλος
εθνικη χαμηλης δυναμικοτητας (στα χαρτια τουλαχιστον) και παιρνει γιουρο
κληρωσεις η μια καλυτερη απο την αλλη
ε τι αλλο θες απο τη ζωη σου?
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε συ δεν υπάρχει πιο κομπλεξική ομάδα από τη Ρεϊντζερς... και πριν 3-4 χρόνια καβλομένη ήταν άλλα φάγανε μια ξεγυρισμένη 3αρα και ήρθαν στα ίσια τουςφιλαρακι μου στην σκωτια λέει οτι οι ρειτζερς ερχονται καβλωμενοι και ειναι σιγουροι για την νικη...
Ρε συ δεν υπάρχει πιο κομπλεξική ομάδα από τη Ρεϊντζερς... και πριν 3-4 χρόνια γκαβλομένη ήταν άλλα φάγανε μια ξεγυρισμένη 3αρα και ήρθαν στα ίσια τους
εγω επαιξα 100€ για νικη της ρειτζερς τοσο σιγουρος ειμαι
DIKY σε λιγο ετοιμαζομαι να παω σε στεκι Παναθηναικων να παω τους γαμησω στο ξυλο / δεν σου κανω πλακα .....
να ρθω και γω να σπασω στο ξυλο μερικους?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μινίστρο....να ειδοποιήσω και την στάρ τρανς βαλεντίνα να ερθει?.....ευκαιρλια ψαχνει.....DIKY σε λιγο ετοιμαζομαι να παω σε στεκι Παναθηναικων να παω τους γαμησω στο ξυλο / δεν σου κανω πλακα .....
χαμένα λεφτά ρε γαμώτο...δεν τάτρωγες σε καμμιά cg.....εγω επαιξα 100€ για νικη της ρειτζερς τοσο σιγουρος ειμαι
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.033
- Πόντοι
- 8.235
να ρθω και γω να σπασω στο ξυλο μερικους?
κοιτα αυτους που θα παω να βρω μπορεις να τους βρει καθε μερα / απλα κατεβα κατω ξερεις που και φορτωσε ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95