You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Σταμάτα ρε...μην φωνάξω το...top-model απο δίπλα και την άλλη με την κυτταρίτιδα και σε βάλουν στην μέση και δεν ξέρεις πως να ξεφύγεις....ο Βαγγέλας είναι και οικοδόμος διάβασα.....ούφ....παραλίγοοοο...
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
από γήπεδο γυρνάω.. Πολύ αγχωτική η νίκη.Της Παρτιζάν της πιάναν τα περισσότερα αλλά κι εμείς κάναμε αρκετά αχρείαστα λάθη.Εν τω μεταξύ είχαν και αυτόν τον ψηλό στη ρακέτα(Βράνιες.. 2.29!) μπάστακα και δεν μπορούσαμε να μπούμε εύκολα.Πάλι καλά που είχαμε και τον Σπανούλη.. όποτε έμπαινε έβλεπες αλλαγή στην ομάδα με τις διεισδύσεις που έκανε .. επίσης ο διαμαντίδης και ο μπατίστ βοήθησαν πάρα πολύ σε κάποια χρονικά σημεία του παιχνιδιού.
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τι έχασε ο Αντεμπαγιόρ ρε?Κρίμα..
Η γνωστή κωλοφαρδιά των Ιταλών.....για εμένα μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο...και αυτή ΔΕΝ ήταν η Μίλαν.....
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Αν είχε και καλύτερο τελείωμα η αρσεναλάρα θα μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι.. τουλάχιστον απ'όσο είδα στις σημαντικότερες φάσεις αργότερα.Τη μίλαν πάντως την φοβάμαι.. κάθε χρόνο ξεγραμμένους τους έχουν αλλά την βλέπεις που στα κουφά φτάνει και σε τελικό cl.. Τον λέμαν τι έπαθε και τον έβαλε?Η γνωστή κωλοφαρδιά των Ιταλών.....για εμένα μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο...και αυτή ΔΕΝ ήταν η Μίλαν.....
μετα τα απαραιτητα βρωμικα επι της βεικου(billy αρρωστια) γυρισμος απο το οακα μολις...
για κοσμο δεν λεω κατι γιατι δεν εχω πλυνει το στομα μου ακομα...!!!απλα τελειος οπως παντα...
οσο για την ομαδα κουρασμενη πολυ αν και ειχαμε καλη προπονηση την κυριακη στο σεφ..!!!κακη παρενθεση το ματς σημερα και κραταμε μονο την νικη.....
ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ..ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....
για κοσμο δεν λεω κατι γιατι δεν εχω πλυνει το στομα μου ακομα...!!!απλα τελειος οπως παντα...
οσο για την ομαδα κουρασμενη πολυ αν και ειχαμε καλη προπονηση την κυριακη στο σεφ..!!!κακη παρενθεση το ματς σημερα και κραταμε μονο την νικη.....
ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ..ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....
δεν λεω, ο τυπος το κατεχει το τοπι.
το ενδεχόμενο όμως να κάνει κακό στην ομάδα το έχετε σκεφτεί?
και μιλάω για τον γιασικεβίτσιους...
...μολις γυρισα κι εγω απο το γηπεδο.....εγιναν απιστευτα πραγματα αποψε με την Παρτιζαν.....αφου δεν χασαμε αυτο το ματς , δεν θα χασουμε κανενα....λιγο η διαιτησια στο πρωτο ημιχρονο που εσπρωχνε τους αλλους , λιγο ο πολυ κακος εαυτος μας(λες και επαιζαν αλλοι προχτες στο ΣΕΦ) , λιγο η Παρτιζαν η οποια με εντυπωσιασε(τελικα αυτη η Σερβια ειναι μπασκετομανα) , χαναμε στην τριτη περιοδο με 15 ποντους.....το ματσακι αυτο τελικα το πηρε ο κοσμος....παικταρας ο Νικολα Πεκοβιτς(2.10) ο οποιος φημολογειται εντονα οτι εχει κλεισει στον ΠΑΟ....με αυτον ο ΠΑΟ λυνει το προαιωνιο προβλημα στην θεση 5 για τα επομενα 10 χρονια....
Υ.Γ...τραγικος για αλλη μια φορα ο Σαρας , εμοιαζε εκτος τοπου και χρονου....δεν εχει δεσει ακομα με τους παλιους...το μονο που εκανε ειναι να γκρινιαζει στους διαιτητες...ελπιζω στην συνεχεια να κανει ενα καλο παιχνιδι , παρολα αυτα δυσκολα θα κερδισει στις καρδιες των οπαδων την θεση που εχει ο μεγαλος Ντεγιαν Μποντιρογκα....
Άσε ρε Σόνυ, μας πήγε σαράντα φορές η ψυχή στην Κούλουρη!Μάγκες συγχαρητήρια για τη νίκη απόψε! Είδα το παιχνίδι, γαμάτο απλά!!!
Mα η Παρτιζάν είναι ο μισητός αντίπαλος του αδελφοποιητού των λιμανίσιων και συνεπικουρούντος σε άνομες πράξεις σωματείου, του Ερυθρού Αστέρα...
Τεσπα...
Κατεβάζω τον αγώνα και θα τον δω το πρωί. Θα υπάρχει και σε rapidshare αργότερα ;)
Όση ώρα άκουγα πάντως ήμασταν κακοί (ακουστικα )
Τεσπα...
Κατεβάζω τον αγώνα και θα τον δω το πρωί. Θα υπάρχει και σε rapidshare αργότερα ;)
Mα η Παρτιζάν είναι ο μισητός αντίπαλος του αδελφοποιητού των λιμανίσιων και συνεπικουρούντος σε άνομες πράξεις σωματείου, του Ερυθρού Αστέρα...
Τεσπα...
Περιμένεις στο καφενείο του χωριού να ξέρουν τις αδελφοποιήσεις???????
5αρι σημαια θελει η ομαδα. με πεκοβιτς η βουισιτς ειμαστε για πολλα.
κουπα ευρωπαικη φετος χλωμο....
χαχαχαχα γιατι χλωμο ρε φιλαρακι?πες μια ομοαδα πιο πληρης απο εμας...μονο τσσκα....οπως περσυ ο ιδιος τελικος...
και μην ξενερωνετε με τετοιες εμφανισεις....μην ξεχνατε την περσινη 20αρα απο την barca τελευταια αγωνιστικη...
η ομαδα ειναι φτιαγμενη για απριλι μηνα....κοινως για final four...αφου τα ξερετε αυτα...!!!
κανουμε την κοιλια που κανουμε καθε χρονο τετοια εποχη...!!!
ο σαρας θα ανεβει αλλα και να μην ανεβει στα @@μου...μια χαρα γυαλιζει παγκο...
ο αγιος που εχουμε στον παγκο(obradovits)ευτυχως το κατεχει το τοπι και βλεπει...!!!
οι μεγαλοι παικτες ειναι για τα μεγαλα ματς...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα παιδιά.Καλή επιτυχία σήμερα με την Ρέιντζερς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K