Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
τυπε τι εγινε παλι στην πλατεια;;οι γκριζες αλεπουδες σπρωξανε παλι για να κερδισεις το πανιωνακι;;
οταν ηταν στους 17 δεν πεφτανε τα μαρμαρα;;
γιατι το διεκοψε ο δημητρακης-χταποδακης-σε φτυνω να μη σε ματιασω - οταν εφτασε στον ποντο;;
επειδη εφαγε ενα μπουκαλι ο ξανθοπουλος;;πριν επεφταν πετρες και τις ειχαν δωσει οι δοσιλογοι του παγκου σου στη γραμματεια
το μπουκαλι του εφταιγε του δημητρακη του χλεμπονιαρη και αποφασισε να διακοψει το ματς η οτι σε τρια λεπτα ο πανθηρας εκανε τους 17 ποντους 1;;
ΥΓ.τυπε επιδη ξερεις καλυτερα κανονισμους για πε μου...ασχετα αν κακως πεταξαν το καλιμπου οι πανθηρες στο παρκε το οτι ο δημητρακης το κλωτσησε προς την γραμματεια δεν ειναι ταυ;;
το οτι καπακι πηγε στους διαιτητες τους επιασε απο τον ωμο και ουρλιαζε στη μαπα τους (ασχετα αν ειχε δικιο) δεν ειναι ταυ;;
αν ειναι και δεν δοθηκε ειναι αλλοιωση αποτελεσματος τυπε; :think: :think:
για δωσε φωτα τι λεει ο κανονισμος;; :think:

κλαψε στρακι

Επισκέπτης
καμποσοι φλωροι μπασταρδοι της πλατειας(πουκαμισατοι) σε μια ακομα επιδειξη αντιΠαναθηναικου μενους πεταξαν απο μπουκαλια μεχρι...μαρμαρα κ καταφεραν να διακοψουν ενα αδιαφορο παιχνιδι μπασκετ.Κατα τα αλλα για ολα τα δεινα φταινε οι μεγαλοι κ οι...στρατοι τους αλλα ειπαμε δεν υπαρχει Πανιωνιος,μονο κρυφογαυροι που δηλωνουν ετσι...οπως κ εδω μεσα...
σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα.σφαγή με το βαμβάκι σήμερα :uglystupid:ήθελα να ήξερα όταν στο οακα πέφτουν φωτοβολίδες εκεί δεν υπάρχει διακοπή.αντε και γαμηθειτε τωρα επιστήμονες.

Επισκέπτης
αφου δεν το διακοψαν οι μαλακες οι διαιτητες το ματς μαγκια του που το διεκοψε αυτος
ρε τύπε είναι ντροπή τώρα να μιλάει ο παο για τετοια.στο οακα έχουν γίνει τα απίθανα και δεν έχει διακοπεί πότε και τίποτα.σοβαροί να είμαστε.μόλις πήγε να στραβώσει το ματς είδες τη έγινε ;).

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα.σφαγή με το βαμβάκι σήμερα :uglystupid:ήθελα να ήξερα όταν στο οακα πέφτουν φωτοβολίδες εκεί δεν υπάρχει διακοπή.αντε και γαμηθειτε τωρα επιστήμονες.
ναι τρελη σφαγη  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αφου δεν το διακοψαν οι μαλακες οι διαιτητες το ματς μαγκια του που το διεκοψε αυτος
ρε μαλακα δε ντρεπεσαι;;;να διακοπει σημερα το ματς οταν δεν εχει διακοπει ποτε κανενα στο οακα;;;μαλακα εισαι τρελλος;;
ανεξαρτητα απο αυτο...τεχ.ποινη ειναι η οχι;;γνωριζεις;;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι τραγικοί παλιάτσοι με τα γκρι, ξεκίνησαν από τώρα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε τύπε είναι ντροπή τώρα να μιλάει ο παο για τετοια.στο οακα έχουν γίνει τα απίθανα και δεν έχει διακοπεί πότε και τίποτα.σοβαροί να είμαστε.μόλις πήγε να στραβώσει το ματς είδες τη έγινε ;).
πιστευες οτι υπηρχε περιπτωση ο βαζελος να χαζει το ματς;;;;

Επισκέπτης
κλαιω...
απαντησουλα;;ειναι τεχ.ποινη η οχι;;οεο;; :-* :-* :-*
και για να μην ξεχνιόμαστε πριν δυο εβδομάδες και εσείς τα ίδια κάνατε.μας σφάξατε κανονικά ;)και εκεί οι γκρίζοι λύκοι τα ίδια έκαναν μόλις πλησίασα στα 4 λεπτά στους 4 πόντους ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαλακα δε ντρεπεσαι;;;να διακοπει σημερα το ματς οταν δεν εχει διακοπει ποτε κανενα στο οακα;;;μαλακα εισαι τρελλος;;
για να παρει ο διαμαντιδης τεχνικη ποινη στην ελλαδα πρεπει να σκοτωσει την μανα του διαιτητη

Επισκέπτης
αυτό που ξέρω ότι έπαιξα σε δυο εβδομάδες με παο και ολυμπιακό και στα δυο παιχνίδια η διαιτησία με γάμησε.ολα τα αλλα είναι να τσακώνεστε ποιος ευνοείτε ποιο πολύ ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τι εγινε παλι στην πλατεια;;οι γκριζες αλεπουδες σπρωξανε παλι για να κερδισεις το πανιωνακι;;
οταν ηταν στους 17 δεν πεφτανε τα μαρμαρα;;
γιατι το διεκοψε ο δημητρακης-χταποδακης-σε φτυνω να μη σε ματιασω - οταν εφτασε στον ποντο;;
επειδη εφαγε ενα μπουκαλι ο ξανθοπουλος;;πριν επεφταν πετρες και τις ειχαν δωσει οι δοσιλογοι του παγκου σου στη γραμματεια
το μπουκαλι του εφταιγε του δημητρακη του χλεμπονιαρη και αποφασισε να διακοψει το ματς η οτι σε τρια λεπτα ο πανθηρας εκανε τους 17 ποντους 1;;
ΥΓ.τυπε επιδη ξερεις καλυτερα κανονισμους για πε μου...ασχετα αν κακως πεταξαν το καλιμπου οι πανθηρες στο παρκε το οτι ο δημητρακης το κλωτσησε προς την γραμματεια δεν ειναι ταυ;;
το οτι καπακι πηγε στους διαιτητες τους επιασε απο τον ωμο και ουρλιαζε στη μαπα τους (ασχετα αν ειχε δικιο) δεν ειναι ταυ;;
αν ειναι και δεν δοθηκε ειναι αλλοιωση αποτελεσματος τυπε; :think: :think:
για δωσε φωτα τι λεει ο κανονισμος;; :think:
τυπε καμπουριδης και αγκωνιδης ειναι το σωστο :2funny:

αλλα δεν ειπα τιποτα για διαιτησια εγω στο ποστ μου τυπε :rolleyes:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
με την δικια σου λογικη αρα δεν επρεπε να διακοπη το παιχνιδι στην μπαλα στο οακα οταν τοσα χρονια δεν εχει διακοπει ποτε παιχνιδι στο καραισκακη ετσι?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω δευτερο που ειδα δυο καθαρα αντιαθλητικα του παο τα εδωσαν απλα φαουλ...και καναδυο σε ριμπαουντ στη ρακετα του βαζελου μετα απο βολες τα επνιξαν...
τι ψαχνετε ρε ...οταν εχουν γραφτει επη για τον δημητρακη και τον μελιτζανομουρη απο τους ρουφιανους τους σκουντηδες και τους π[απαδογιαννηδες τους εχουν κανει ιερες αγελαδες...
καβλωσε ο δημητρακης να διακοψει το ματς μολις στραβωσε και οι γκριζοι να του χαλασουν χατηρι;;
φετο θα εχουμε πολλα γελια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω δευτερο που ειδα δυο καθαρα αντιαθλητικα του παο τα εδωσαν απλα φαουλ...και καναδυο σε ριμπαουντ στη ρακετα του βαζελου μετα απο βολες τα επνιξαν...
τι ψαχνετε ρε ...οταν εχουν γραφτει επη για τον δημητρακη και τον μελιτζανομουρη απο τους ρουφιανους τους σκουντηδες και τους π[απαδογιαννηδες τους εχουν κανει ιερες αγελαδες...
καβλωσε ο δημητρακης να διακοψει το ματς μολις στραβωσε και οι γκριζοι να του χαλασουν χατηρι;;
φετο θα εχουμε πολλα γελια...
τυπε λες να εχουμε τα γνωστα οργια απτους γκρι παλι στο σεφ?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Λαγοι τρεχατε στα λαγουμια ρε που θα μιλησετε και για πανιωνιο.Εχετε κανει τα αισχη τοσα χρονια στην νεα σμυρνη και τολματε και μιλατε ακομα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε καμπουριδης και αγκωνιδης ειναι το σωστο :2funny:

αλλα δεν ειπα τιποτα για διαιτησια εγω στο ποστ μου τυπε :rolleyes:
δεν ειπα οτι ειπες...εγω σε ρωτησα απο μονος μου ...αφου ξερεις την αρωστεια μου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom