Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σάλτα και γαμήσου ρε μαλάκα.σφαγή με το βαμβάκι σήμερα :uglystupid:ήθελα να ήξερα όταν στο οακα πέφτουν φωτοβολίδες εκεί δεν υπάρχει διακοπή.αντε και γαμηθειτε τωρα επιστήμονες.
φιλε αμα θελεις να εισαι αντικειμενικος πρωτα κατδικαζεις αυτους τους καφρους πανιωνιους και μετα λες οτι τα ιδια γινονται στο οακα.
και δε σημαινει οτι επειδη γινονται στο οακα πρεπει να γινονται και στη νεα σμυρνη.
και αυτη η ομαδα πρεπει να χαιρεται σεβασμου απο κατι μετριες ομαδες (πανιωνιος στο μπασκετ)

εκτος εαν εισαι της λογικης αφου τα κανετε και εσεις δικαιουμαστε και εμεις

:rockon:

Επισκέπτης
Λαγοι τρεχατε στα λαγουμια ρε που θα μιλησετε και για πανιωνιο.Εχετε κανει τα αισχη τοσα χρονια στην νεα σμυρνη και τολματε και μιλατε ακομα...
ξεχνάνε πως έχουν στείλει ενα άνθρωπο στο τάφο για μαϊμού φάουλ της σημαιας-αλβερτη ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
εγω δευτερο που ειδα δυο καθαρα αντιαθλητικα του παο τα εδωσαν απλα φαουλ...και καναδυο σε ριμπαουντ στη ρακετα του βαζελου μετα απο βολες τα επνιξαν...
τι ψαχνετε ρε ...οταν εχουν γραφτει επη για τον δημητρακη και τον μελιτζανομουρη απο τους ρουφιανους τους σκουντηδες και τους π[απαδογιαννηδες τους εχουν κανει ιερες αγελαδες...
καβλωσε ο δημητρακης να διακοψει το ματς μολις στραβωσε και οι γκριζοι να του χαλασουν χατηρι;;
φετο θα εχουμε πολλα γελια...
ναι γαμησετα να του χαλασουν χατηρι αλλωστε του ειχαν δωσει και μια τεχνικη ποινη πριν ενα λεπτο και μειωθηκε η διαφορα απο τους 7 στον 1

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε λες να εχουμε τα γνωστα οργια απτους γκρι παλι στο σεφ?
:2funny: :2funny:
γιατι να μην εχουμε;;;αλλα φετος ειμαι πολυ καλυτερος σου οποτε αναγκαστικα θα εκτεθουν ανεπανορθωτα...δεν τους γλιτωνουν καναδυο νον κολ...πρεπει να αλλαξουν τους κανονισμους την ωρα του ματς  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν ειπα οτι ειπες...εγω σε ρωτησα απο μονος μου ...αφου ξερεις την αρωστεια μου  :grin:
την τελευταια φαση απτο παιχνιδι της πεμπτης που ειχα βαλει φωτο το σχολιασες τυπε?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τους μεγαλους παικτες τους προστατευουν
να μην λες μαλακιες, με την ιδια λογικη θα επρεπε να προστατευσουν και τον κλειζα προπερσι που ο διαμαντιδης δεν ειναι ουτε το δεξι του αρχιδι,με το που ελεγε why στους διαιτητες του την σφυριζαν, εδω δεν εχετε παραγκα ε;;;; μονο ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο!!

Επισκέπτης
φιλε αμα θελεις να εισαι αντικειμενικος πρωτα κατδικαζεις αυτους τους καφρους πανιωνιους και μετα λες οτι τα ιδια γινονται στο οακα.
και δε σημαινει οτι επειδη γινονται στο οακα πρεπει να γινονται και στη νεα σμυρνη.
και αυτη η ομαδα πρεπει να χαιρεται σεβασμου απο κατι μετριες ομαδες (πανιωνιος στο μπασκετ)

εκτος εαν εισαι της λογικης αφου τα κανετε και εσεις δικαιουμαστε και εμεις

:rockon:
φυσικά και τα καταδικάζω και τις βρισιές σε μάνες και όλα.αλλα να μιλάει ο παναθηναϊκός ...αυτό ρε φίλε παει πολύ.ήμαρτον που θα έλεγε και ο γεωργιου.απλά εχω μια ερώτηση πως γίνετε και περσι και φέτος διακόπηκε παιχνίδι στη νεα σμυρνη και ορθώς τιμωρήθηκα...αλλα στα αντίστοιχα στο οακα εσύ δεν τιμωρησε :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την τελευταια φαση απτο παιχνιδι της πεμπτης που ειχα βαλει φωτο το σχολιασες τυπε?
τυπε δεν βρηκα κουραγιο ...δεν εκλεισα ματι εκεινη τη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω συνελθει ακομα...
μολις ηρεμησω θα πω την γνωμη μου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι να μην εχουμε;;;αλλα φετος ειμαι πολυ καλυτερος σου οποτε αναγκαστικα θα εκτεθουν ανεπανορθωτα...δεν τους γλιτωνουν καναδυο νον κολ...πρεπει να αλλαξουν τους κανονισμους την ωρα του ματς  :2funny: :2funny:
τυπε οι κοντοι δεν μασανε ομως
εχουν αρχισει ηδη τα κονε
προβλεπω οργια που θα αφησουν ιστορια στο σεφ :S

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
καθε χρονο  τα ιδια ρε μαν δεν βαρεθηκες ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν βρηκα κουραγιο ...δεν εκλεισα ματι εκεινη τη νυχτα  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω συνελθει ακομα...
μολις ηρεμησω θα πω την γνωμη μου
τυπε δες και την φωτο που εχω ποσταρει εδω
ο μεγαλεφας ηδη την σχολιασε

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
να μην λες μαλακιες, με την ιδια λογικη θα επρεπε να προστατευσουν και τον κλειζα προπερσι που ο διαμαντιδης δεν ειναι ουτε το δεξι του αρχιδι,με το που ελεγε why στους διαιτητες του την σφυριζαν, εδω δεν εχετε παραγκα ε;;;; μονο ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο!!
τρομερη παραγκα  :2funny: :2funny:
εισαι αστειος παντως να λες οτι ο διαμαντιδης δεν περνει τεχνικη ποινη ενω εφαγε 1 λεπτο πριν διακοπει ο αγωνας
οντως ο κλειζα γαμαει εχει παρει πολλες κουπες στην ζωη του  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε οι κοντοι δεν μασανε ομως
εχουν αρχισει ηδη τα κονε
προβλεπω οργια που θα αφησουν ιστορια στο σεφ :S
γουσταρω τυπε...να εχουμε και λιγο τζογο να λεμε και τις παπαριες μας...
δε βλεπεις με τη μαλακια που σε βαραει στη μπαλλα εχει πεσει του ταφου σιωπη ενω θα επρεπε να επεφταν στα δυο θρεντ κορμια...
ασε να κανουμε λιγο νταραβερι με τη σπυριαρα ...να αναψουνε λιγο τα αιματα...

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Στο μπασκετ ειστε κατεστημενο τοσα χρονια και βγαινετε και απο πανω ελεος...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.244
Πόντοι
5.097
με τους λαγους 2 πραγματα συμβαινουν η θα γελας η θα εκνευριζεσε εγω προτιμαω να γελαω με αυτα που γραφουνε :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τυπε δες και την φωτο που εχω ποσταρει εδω
ο μεγαλεφας ηδη την σχολιασε
μη με κουρδιζεις ρε τυπε πανω που παω να ξεχαστω...
σφαγη ...τρια φαουλ μαρς εγιναν ...παλι νον κο-λο ειχαμε  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom