Επισκέπτης
στεπανοβιτςθυμισε μου τον προπονητη τον σερβο που πηρε η αεκ και καλα ηταν ο διαδοχος του μπαγεβιτς που ειχε παρει και εκει 2-3 πρωταθληματα και εδω εφυγε νυχτα;;
στεπανοβιτςθυμισε μου τον προπονητη τον σερβο που πηρε η αεκ και καλα ηταν ο διαδοχος του μπαγεβιτς που ειχε παρει και εκει 2-3 πρωταθληματα και εδω εφυγε νυχτα;;
και όχι μόνο..... το σκαουτιγκ οι πορτογαλοι το διδάσκουν σε όλη την ευρωπη και όχι μόνο σε βραζιλια αλλα σε ολόκληρη τη λατινική Αμερική ;)Αυτό που διαφοροποιεί το πορτογαλικό από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι η πρόσβαση στους βραζιλιάνους.
εμ, τι λεω απο εχθες, η πορτογαλια ειναι η πορτα για την ευρωπη για τους βραζιλιανους, ερχομενοι στην πορτογαλια το πλεον ευκολο ειναι να παρουν την υπηκοοτητα, η περισσοτεροι ερχονται με ελαχιστα χρηματα απλα και μονο γιατι ξερυν οτι μετα Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ αυτους ειναι τεραστια, οι δε πορτογαλοι απο την μερια τους επιλεγουν απο μια αγορα εκατομμυριων στην κυριολεξια παιχτων!Αυτό που διαφοροποιεί το πορτογαλικό από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι η πρόσβαση στους βραζιλιάνους.
στεπανοβιτς
φίλε δεν συγκρίνονται οι ομαδες σαν τη πορτο και την μπενφικα γιατι σαν πρωτάθλημα δεν είναι κάτι εξαιρετικό αφου ουτε αννταγωνιστικο είναι ουτε παίζεται καμιά σπουδαία μπάλα...κάτι σαν το ελληνικό ;)
το ποδοσφαιρο κάθε χώρας κρίνεται απο τις ομάδες που το εκπροσωπούν στις ευρωπαικές διοργανώσεις και απο την εθνική τους ομάδα.Benfica 32
Porto 25
Sporting CP 18
Belenenses 01
Boavista 01
Αυτά είναι όλα τα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, και μάλιστα της Μπελενέσες από το 1946...
Mε ουσιαστικά τρεις ομάδες, δεν το λες και ανταγωνιστικό...
ρε φίλε το πρώτο που είπα οτι δεν έχουν καμιά σχέσει οι ΟΜΑΔΕΣ με τις ελληνικές.αυτό ομως δεν σημαίνει οτι έχουν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.με την ίδια λογική υπάρχουν και αλλα παραδειγματα ομαδων που εχουν περισσότερες επιτυχίες απο τις δικες μας αλλα το πρωτάθλημα τους είναι χειρότερο.νομίζω το ανέφερα σελτικ ρειντζερς αλλα το πρωτάθλημα είναι για γέλια ;)ξαναλεω δεν συγκρίνω τις ομαδες αλλα ρε φίλε μην μου πεις ότι το πορτογαλικο πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό απο το ελληνικό.σου διαφεύγει κάτι. ότι αυτές οι ομάδες έχουν επιτυχίες στην ευρώπη. ο πρωταθλητής ελλάδας αν πάει στους 8 οι πανηγυρισμοί κρατάνε 10 χρόνια. μπάλα παίζεται καλύτερη στην πορτογαλία από ότι στην ελλάδα. και δεν μπορείς να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα με κριτήριο μόνο την ανταγωνιστικότητά τους. π.χ. αν στο λίβανο κάθε χρόνο το παίρνει διαφορετική ομάδα, αυτό σημαίνει ότι οι λιβανέζοι έχουν καλό ποδόσφαιρο;
τίποτα τον αφήνεις στη νιρβάνα του ;)τωρα τι να του πεις
το ποδοσφαιρο κάθε χώρας κρίνεται απο τις ομάδες που το εκπροσωπούν στις ευρωπαικές διοργανώσεις και απο την εθνική τους ομάδα.
Αυτό που διαφοροποιεί το πορτογαλικό από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι η πρόσβαση στους βραζιλιάνους.
και όχι μόνο..... το σκαουτιγκ οι πορτογαλοι το διδάσκουν σε όλη την ευρωπη και όχι μόνο σε βραζιλια αλλα σε ολόκληρη τη λατινική Αμερική ;)
επειδη εισαι μαλακας και μονο,,το ποδοσφαιρο κάθε χώρας κρίνεται απο τις ομάδες που το εκπροσωπούν στις ευρωπαικές διοργανώσεις και απο την εθνική τους ομάδα.
ας πούμε είστε τόσο μαλάκες νεοέλληνες που μας λετε ότι το πορτογαλικό δεν είναι ανταγωνιστικό επειδή παίρνουν μόνο την κούπα.
αφού και το ισπανικό που κάθε χρόνο οι δυο πρώτες πλέον τα τλεευταία 5-10 χρόνια το παίρνουν με 10-15 πόντους διαφορά απο τους άλλους συγκρίνεται με το ελληνικό.
αλλωστε.
σιγά
και τι έκανε η ιοπανία
ενα παγκόσμιο πήρε......
το ότι ειστε οι γάβροι μαλάκες στα ποδοσφαιρικά είναι γνωστό.
δε χρειάζονται αναλύσεις για το ευρωπαικό ποδόσφαιρο.
αμα τα διάβαζαν αυτά που γράφετε για τη μπάλλα θα σας έστελναν και τρόικα στο πρωτάθλημα...
και παλλον για εκεί παει το πράμα.
ρε φίλε το πρώτο που είπα οτι δεν έχουν καμιά σχέσει οι ΟΜΑΔΕΣ με τις ελληνικές.αυτό ομως δεν σημαίνει οτι έχουν ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.με την ίδια λογική υπάρχουν και αλλα παραδειγματα ομαδων που εχουν περισσότερες επιτυχίες απο τις δικες μας αλλα το πρωτάθλημα τους είναι χειρότερο.νομίζω το ανέφερα σελτικ ρειντζερς αλλα το πρωτάθλημα είναι για γέλια ;)ξαναλεω δεν συγκρίνω τις ομαδες αλλα ρε φίλε μην μου πεις ότι το πορτογαλικο πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό απο το ελληνικό.
δεν συμαβαιν ει με ολες τις ομαδες ;)πορτο κατά πρώτο λόγο και μπενφικα σπορτιγκ ακολουθούν.αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλύτερο πρωτάθλημα αφου σε ποιότητα δεν είναι κατι το ιδιαίτερο.αν εξαιρεσεις τις 3 ομάδες οι υπόλοιπες ομάδες ειναι πολύ μακριά απο τους άλλους.παντως σε εθνικο επίπεδο την πούτσα μας ακόμα την έχουν στο κώλο τους και μάλιστα δυο φορές στο ιδιο τους το σπίτι και μάλιστα με ροναλντο ;)ρε παλουκάρια, αυτά τα 2 και μόνο που γράφετε, δείχνουν πόσο πιο μπροστά είναι το προτογαλικό από το ελληνικό πρωτάθλημα. χώρια το γεγονός ότι και οι αμιγώς πορτογάλοι είναι καλύτεροι από τους έλληνες (δεν νομίζω να έχουμε στην ελλάδα κριστιάνο, καρβάλιο ή μειρέλες
ρε παλουκάρια, αυτά τα 2 και μόνο που γράφετε, δείχνουν πόσο πιο μπροστά είναι το προτογαλικό από το ελληνικό πρωτάθλημα. χώρια το γεγονός ότι και οι αμιγώς πορτογάλοι είναι καλύτεροι από τους έλληνες (δεν νομίζω να έχουμε στην ελλάδα κριστιάνο, καρβάλιο ή μειρέλες
κάτσε να γελάσεις τώρα....σου διαφεύγει κάτι. ότι αυτές οι ομάδες έχουν επιτυχίες στην ευρώπη. ο πρωταθλητής ελλάδας αν πάει στους 8 οι πανηγυρισμοί κρατάνε 10 χρόνια. μπάλα παίζεται καλύτερη στην πορτογαλία από ότι στην ελλάδα. και δεν μπορείς να συγκρίνεις τα πρωταθλήματα με κριτήριο μόνο την ανταγωνιστικότητά τους. π.χ. αν στο λίβανο κάθε χρόνο το παίρνει διαφορετική ομάδα, αυτό σημαίνει ότι οι λιβανέζοι έχουν καλό ποδόσφαιρο;
καλύτερους παίχτες εχουν οι τρεις ομάδες πορτο μπενφικα και σπορτιγκ μη κάνεις το μαλάκα ;)καλά ρε, πλάκα κάνεις; αφού παραδέχεσαι ότι έχουν καλύτερες ομάδες και καλύτερους παίχτες, πώς είναι δυνατό να μην είναι πιο ποιοτικό;;;
όλη η ευρώπη καθόταν και έβλεπε γάβρο επειδή είναι αε που δεν χρωστάει και έκανε χρόνια τώρα λοκ αουτ στην μπάρτσα.επειδη εισαι μαλακας και μονο,,
μια ομαδα ειναι α.ε σωστα;; ποτε θεωρειται μια α.ε επιτυχημενη, οταν δεν χρωσταει και εχει κερδη! επειδη στο ποδοσφαιρο ειναι συνθετα μια α.ε-ομαδα- θεωρειται επιτυχημενη οταν εχει κερδη και αφου αντικειμενικος σκοπος της ειναι να κατακτησει το πρωταθλημα, για αυτο παιζει αλλωστε, να το κανει, η μπαρτσελονα περισυ εκλεισε με ζημιες αλλα σαρωσε τα παντα, κατεκτησε τον αντικειμενικο σκοπο αλλα για να το κανει αυτο δεν πληρουσε τις απαραιτητες προυποθεσεις σαν α.ε, ο αγιαξ απο την μερια εχει καθε χρονια κερδη αλλα απο πρωταθλημα γιοκ, αρα σαν α.ε επιτυχημενη προς το ενα σκελος αλλα αυτο που επρεπε να ειναι το επιστεγασμα των προσπαθειων τιποτα! για αυτο σκασε φου δεν εχεις ιδεα απο μπαλα! δωσε τα χαιρετισματα μου στους αραβες!
καλά ρε, πλάκα κάνεις; αφού παραδέχεσαι ότι έχουν καλύτερες ομάδες και καλύτερους παίχτες, πώς είναι δυνατό να μην είναι πιο ποιοτικό;;;