Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
έχεις δίκιο μαλάκα.
και ο γάβρος είναι καλύτερη ομάδα μπασκετικά απ τον βάζελο γιατί πριν 15 χρόνια τον κερδισε με 35 πόντους.
σου είπα.
είσαι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ηλίθιος.
συνέχισε.
ντοντ στοπ.

Υ.Γ.

και μάθε επιτέλους αγράμματε τη διαφορά του άρθρου "τη" απο την ερώτηση "τι".
είναι πολύ απλό ακόμα και τα αλβανάκια απο τη β δημοτικού με μέσο αικιου την καταλαβαίνουν τη διαφορά.
εσύ είσαι μέγας μαλάκας και το παραδέχεσαι.τωρα που το έφερες πήγες στο μπασκετ μετα πηγαινε στο πασοκ και μετά στο πανιώνιο.οτι είσαι καμένος είναι γνωστό οτι προσπαθείς να προσβάλλεις τον αλλο με ασχετα επιχειρημτα και αυτο ειναι τακτικη σου ..άπλα εγώ δεν μασώ πουστακο.έχουν καιρό να σου πάρουν το Γκρόβερ και εχεις τρελαθεί σε καταλαβαίνω :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ είσαι μέγας μαλάκας και το παραδέχεσαι.τωρα που το έφερες πήγες στο μπασκετ μετα πηγαινε στο πασοκ και μετά στο πανιώνιο.οτι είσαι καμένος είναι γνωστό οτι προσπαθείς να προσβάλλεις τον αλλο με ασχετα επιχειρημτα και αυτο ειναι τακτικη σου ..άπλα εγώ δεν μασώ πουστακο.έχουν καιρό να σου πάρουν το Γκρόβερ και εχεις τρελαθεί σε καταλαβαίνω :2funny:
σου κανα το γκροβερ εγώ και ο γιωργος 2 μέρες τώρα φινιστρίνι. :grin:
και ήρθε να σε υπερασπιστεί αυτός που ψες του έκανα το γκρόβερ με την ιθαγένεια τούνελ.  :dancing:

Επισκέπτης
εννοείς ότι πορτο, μπενφίκα, σπόρτινγκ, έχουν καλύτερους παίχτες, αλλά οι αντίστοιχες ελληνικές μεγάλες είναι καλύτερες;;;;
αν εννοείς αυτό... συμφωνώ. άλλωστε φαίνεται από τα τόσα ch.l. που έχουν πάρει οι ελληνικές. χαχαχαχχαχαχαχα ρεεεεεεεεεε ξεμεθύστεεεεεε
σε εθνικό επίπεδο ποσά έχουν όλοι αυτοί οι μεγαλοι πορτογαλοι παίχτες δεν μας έχεις πει ακόμα.η Ελλάδα που έχει χειρότερους έχει ενα και αυτό μεσα στην πορτογαλια του ροναλντο και του φιγκο :2funny: ξέρεις εκεί στις εθνικές ομάδες  δεν παίζουν ουτε βραζιλιανοι αν και είχαν το ντεκο ούτε λατίνου ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
έχεις δίκιο μαλάκα.
και ο γάβρος είναι καλύτερη ομάδα μπασκετικά απ τον βάζελο γιατί πριν 15 χρόνια τον κερδισε με 35 πόντους.

χαχαχαχα, σιγά το παράδειγμα. η ίντερ έχει παίξει νοκ άουτ αγώνες μία και μόνο φορά εναντίον της φινλανδικής ελσίνκι κι αποκλείστηκε. κάνε τις αναγωγές σου. χαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε γίγαντα, το δικό μου θέμα από την ώρα που μπήκα στην κουβέντα, ΔΕΝ ήταν ο ανταγωνισμός
σουρεάλ διάλογοι με νιονιο και γάβρους.
τους οποίους εαν τους στείλεις να πουν αυτές τις μαλακίες στην ευρώπη θα μας κόψουν το δάνειο του πακέτου στήριξης.  :2funny:

Επισκέπτης
σου κανα το γκροβερ εγώ και ο γιωργος 2 μέρες τώρα φινιστρίνι. :grin:
και ήρθε να σε υπερασπιστεί αυτός που ψες του έκανα το γκρόβερ με την ιθαγένεια τούνελ.  :dancing:
ρε μαλάκα νομίζεις οτι γαμάς απο το πληκτρολόγιο; :2funny:συνεχισε και δείξει πόσο μαλάκας εισαι και πόσο γαμιάς νομίζεις οτι είσαι πίσω από το πληκτρολόγιο :2funny:παντως αν θες ελα να μου πεις από κοντά πόσο γαμιάς είσαι..άλλωστε εσύ το πρότεινες πρώτος  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχα, σιγά το παράδειγμα. η ίντερ έχει παίξει νοκ άουτ αγώνες μία και μόνο φορά εναντίον της φινλανδικής ελσίνκι κι αποκλείστηκε. κάνε τις αναγωγές σου. χαχαχαχαχα
τη να κάνω ρε;  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκα νομίζεις οτι γαμάς απο το πληκτρολόγιο; :2funny:συνεχισε και δείξει πόσο μαλάκας εισαι και πόσο γαμιάς νομίζεις οτι είσαι πίσω από το πληκτρολόγιο :2funny:παντως αν θες ελα να μου πεις από κοντά πόσο γαμιάς είσαι..άλλωστε εσύ το πρότεινες πρώτος  :2funny:
νιονιο δε χαραμίζω την ψωλή μου για βρωμόκωλους γύφτους πασόκους.
είμαι αριστοκράτης εγώ.

Επισκέπτης
σουρεάλ διάλογοι με νιονιο και γάβρους.
τους οποίους εαν τους στείλεις να πουν αυτές τις μαλακίες στην ευρώπη θα μας κόψουν το δάνειο του πακέτου στήριξης.  :2funny:
σου έχουμε κάνει μεγάλη ζημιά μαλάκα...και ο ολυμπιακός και ο πανιώνιος.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σου έχουμε κάνει μεγάλη ζημιά μαλάκα...και ο ολυμπιακός και ο [size=18pt]πανιώνιος[/size].....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κάτσε σε λίγο θα μας πείς ότι η μπάρτσα πήρε τα χρώματά της απο σένα και γι αυτό μας κέριδσε 5-0

γιώργο μιλάμε για τον απολυτο ηλίθιο.  :cheesy:

Επισκέπτης
νιονιο δε χαραμίζω την ψωλή μου για βρωμόκωλους γύφτους πασόκους.
είμαι αριστοκράτης εγώ.
την ψωλή σου σίγουρα δεν τη χαρίσεις αφού είναι γνωστό οτι σου αρέσει η πίσω κίνηση ;)τωρα οτι εισαι ΓΥΦΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ φαινεται.ποτε κανενας αριστοκράτης δεν βγαινει να το πει ;)το φωνάζει αυτός που νιώθει κόμπλεξ και κατωτερότητα όπως εσύ..σου εχω πει στη προσωπική σου ζωή τρως πολύ καρπαζιά και φαίνεται :birdman:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε εθνικό επίπεδο ποσά έχουν όλοι αυτοί οι μεγαλοι πορτογαλοι παίχτες δεν μας έχεις πει ακόμα.η Ελλάδα που έχει χειρότερους έχει ενα και αυτό μεσα στην πορτογαλια του ροναλντο και του φιγκο :2funny: ξέρεις εκεί στις εθνικές ομάδες  δεν παίζουν ουτε βραζιλιανοι αν και είχαν το ντεκο ούτε λατίνου ;)

ρε, μην αφήνεις την αντιπαράθεση που έχεις με άλλον να σε παρασύρει σε κόντρες με εμένα. αυτή η επιτυχία της ελλάδας είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. αφού το παραδέχεσαι κι εσύ ότι και τότε και τώρα είχαν και έχουν καλύτερους παίχτες και παίζουν και καλύτερη μπάλα. τι να κάνουμε; κοιμήθηκε 1 μήνα ο θεός και πήρε κι η ελλάδα τρόπαιο. κάτσε και δες διαχρονικά και σύγκρινε εθνική και συλλόγους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
την ψωλή σου σίγουρα δεν τη χαρίσεις αφού είναι γνωστό οτι σου αρέσει η πίσω κίνηση ;)τωρα οτι εισαι ΓΥΦΤΟΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ φαινεται.ποτε κανενας αριστοκράτης δεν βγαινει να το πει ;)το φωνάζει αυτός που νιώθει κόμπλεξ και κατωτερότητα όπως εσύ..σου εχω πει στη προσωπική σου ζωή τρως πολύ καρπαζιά και φαίνεται :birdman:
ετσι είναι
εσύ γαμιάς εγώ καρπαζοεισπράκτορας...
όπως οι ελληνικές σε σχέση με τις πορτογαλικές ομάδες ένα πράμα......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κάτσε σε λίγο θα μας πείς ότι η μπάρτσα πήρες τα χρώματά της απο σένα και γι αυτό μας κέριδσε 5-0

γιώργο μιλάμε για τον απολυτο ηλίθιο.  :cheesy:
έχεις πλάκα συνεχισε :2funny: ρε μπαγάσα τη φαντασία είναι αυτή που έχεις :2funny: ρε γυφτο πες μου θες να σου δώσω λεφτά να πάρει κανένα τραβελι να ξεχαρμανισεις; :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε, μην αφήνεις την αντιπαράθεση που έχεις με άλλον να σε παρασύρει σε κόντρες με εμένα. αυτή η επιτυχία της ελλάδας είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. αφού το παραδέχεσαι κι εσύ ότι και τότε και τώρα είχαν και έχουν καλύτερους παίχτες και παίζουν και καλύτερη μπάλα. τι να κάνουμε; κοιμήθηκε 1 μήνα ο θεός και πήρε κι η ελλάδα τρόπαιο. κάτσε και δες διαχρονικά και σύγκρινε εθνική και συλλόγους
αυτός ο μέγας γνώστης δεν είχε πει το αμίμητο μπάγιερ μονάχου ;
:grin:

Επισκέπτης
ξαναλέω δεν συγκρίνω συλλογικές ομάδες.πρωτάθλημα συγκρίνω και επιμένω το πορτογαλικό δεν έχει μεγάλες διαφορές με το ελληνικό.αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.σου εφερα και αλλο παραδειγμα και η σελτικ με τη ρειντζερς εχουν επιτυχίες άρα το σκωτσέζικο κατεσενα είναι καλύτερο πρωτάθλημα.

Επισκέπτης
αυτός ο μέγας γνώστης δεν είχε πει το αμίμητο μπάγιερ μονάχου ;
:grin:
το ότι είσαι πουστακι δεν αλλάζει στο αν εγω ειμαι γνωστής της ελληνικής η οχι ;) και το γεγονος οτι το παραδέχεσαι προσπαθώντας να πεις αν γραφω σωστα η οχι αυτο λεει πολλά.ισχύει πάντως αν θες λεφτά για σε γαμήσει κανένα τραβελι...εγω εδω ειμαι ;)έτσι εξηγείτε το κόμπλεξ που βγάζεις κάκια αδερφή :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το πορτογαλικο πριν 10-15 χρονια οταν το ελληνικο εδειχνε να κανει καποια βηματα ανοδου. Μπορουσαμε να πουμε πως ηταν μια κλαση ανωτερο ( μονο) απο το ελληνικο. Πλεον ειναι πολλες.
Απο τα δυτικα πρωταθληματα αντε να πουμε πως το βελγικο ειναι κοντα στο ελληνικο, οπως ειναι τωρα γιατι διαχρονικα και το βελγικο ειναι ανωτερο. Για το τουρικο ειδικα τα τελευταια χρονια δε χωραει κουβεντα.

Το ελληνικο διαχρονικα ειχε μια αξιοπρεπεια η τουλαχιστον ετσι εδειχνε ωσπου εδραιωθηκε η παρακρατικη παραγκα του κοκκαλη. Αυτη τη στιγμη νομιζω μοιαζει περισσοτερο στο ρουμανικο, το βουλγαρικο. Σε μερικα χρονια το πολωνικο και το ρουμανικο θα ειναι ανωτερο.
Απαξιωμενα πρωταθληματα τα προηγουμενα χρονια οπως το ουκρανικο, ηδη απεχουν παρασαγγας απο το ελληνικο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξαναλέω δεν συγκρίνω συλλογικές ομάδες.πρωτάθλημα συγκρίνω και επιμένω το πορτογαλικό δεν έχει μεγάλες διαφορές με το ελληνικό.αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω κάτι.σου εφερα και αλλο παραδειγμα και η σελτικ με τη ρειντζερς εχουν επιτυχίες άρα το σκωτσέζικο κατεσενα είναι καλύτερο πρωτάθλημα.
γιώργο κατεμένα άρχισαν πάλι οι κυβιστήσεις....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εδώ δες....
αξέχαστες στιγμές.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=14pt]ιλε μια μπαγερ υπαρχει στην ευρωπη που εχει κατακτησει πρωταθλητριων και αυτη ειναι η ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ;)τωρα η εσυ δεν βλεπεις μπαλα η θες να ειρωνευτεις[/size]

Επισκέπτης

Απ: ΑΠΟΕΛ
« Απάντηση #73 στις: 16/09/11, 10:10 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: koproni65 στις 16/09/11, 10:10
ταπεινή μου άποψη Ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος σάν ΟΜΑΔΑ (σύνολο) ΄καί παίζει καλύτερη μπάλα από τίς ομάδες καφενείο του ολυμπιακού καί τού παναθηναικού.
θά τρίβεις τά μάτια σου στήν συνέχεια.ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ
μήν βγάζεις συμπεράσματα από μεμονομένα παιχνίδια....
ασε μας ρε κοπρε.
τόσα χρόνια στο νησί λες να μην ξέρω τις δυνατόητες του αποέλ;
ασε που κατά λάθος μπήκε το πρώτο γκολ του μαντούκα.
απο τσαφ εφτασε η μπάλλα.
κοιμήθηκε ο θεός.
τεσπα και μέχρι εδώ που έφτασε άθλος είναι.

Υ.Γ.
πού πας ρε καραμήτρο με καρδιακό κόντη στα χαφ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom