Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι τοσο μαλακας που παντα προσπαθεις να πεις κατι υπονομεύοντας τον άλλο.τη σχέσει έχει αν έχω οικογένεια με το αν πάω σε στούντιο ρε βλακα ο πρωτος ειμαι η ο τελευταιος :jerking: αλλα προφανώς οπως σου έχω πει είσαι τόσο καμένος που όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα..φυσικά οταν βγαζεις και τέτοιο κόμπλεξ μαλλον δείχνεις οτι σου αρεσει και η πισω κίνηση :2funny:ολες σου οι απνατησεις ειναι άσχετες με αυτα που λεω..πες μας η προπονηταρα μια μεγαλη ευρωπαϊκή επιτυχια που εχει κανει.ο βαλβερδε που λοιδωρεις τοσο εχει και ενα ευρωπαϊκό τελικό με τον πανιώνιο της ισπανιας ;)ο πορτογλαος τρία χρόνια στην καλύτερη ομάδα της πορτογαλιας εκτός απο τους 8 έχει να δείξει  κάτι καλύτερο; και το τελευταίο ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ;ΣΕ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΤΡΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ :grin: τραβα στο λοστρόμο εκεί που σε  :fuck2: ξέρεις εσύ ;)
εγώ ρε ΗΛΙΘΙΕ;
θυμάσαι που περίμενες να λήξει το παίγνιο με το ΑΠΟΕΛ να αρχίσεις να λες το πόσο κωλοτούμπας είμαι;
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕ ΡΕ ΚΑΜΜΕΝΕ ;

ΑΕΟ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΧΩ ΧΥΣΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΝΕΙ
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
και συνεχίζεις.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και γιαυτους που δεν σε ξέρουν ,,μαλάκα ... ο τρόπος που γραφεις το γεγονος οτι έχεις τσακωθεί με το 95 % του σαιτ οτι νομίζεις ότι ολα τα ξερεις και οτι όλοι οι αλλοι είναι μαλάκες δείχνει ότι στην προσωπική σου ζωή είσαι μίζερο ανθρωπάκι που το έχουν όλοι για κλωτσιές και έχεις βρει διεξοδο ένα σ
αιτ να φτιάξεις ένα προφίλ που να νομίζεις οτι κάποιος είσαι.συνεχισε βλαμμένε εμενα προσωπικά με διασκεδάζεις και στο εχω ξαναπεί ;)για να μου την πεις όταν σου τελειώνουν τα επιχειρήματα λες για τα πολιτικά μπερδεύεις μετα τα ποδοσφαιρικά νομίζοντας ότι έτσι δίνεις απαντήσεις.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΗΛΙΘΙΕ.
να πάμε έξω να τα πεις αυτά γαμιόλη...
ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ το 95% των ΠΟΥΤΑΝΟΒΙΩΝ.
όλοι θα συμφωνήσουν ότι εγώ είμαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.
ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΘΗΣΕΩΣ.
δεν ασχολούμαι άλλο.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επισκέπτης
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑ.
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Y.Γ. 1
έχεις φάει πολλές φάπες μικρός και ο εγκέφαλος λογικό να έχει ορισμένα θέματα.
:grin:
Υ.Γ. 2
που σαι ντολμά.

συγκρίνεις το πρωτάθλημα της πορτογαλίας με το ελληνικό;
δεν έχουν διαφορές;
στην Ουέφα τα είπες αυτά;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η πρώτη ομάδα φιγουράρει στη θέση 8 ... τα τελευταία 5 χρόνια.
η δεύτερη στη θέση 13
η τρίτη στη θέση 20
η τέταρτη στη θέση 30

ο πρωταθλητής σαυο φιγουράρει στη .... θέση 32....
αυτός  που έχει πάρει τα 14 απο τα τελευταία 16.  :uglystupid: :uglystupid:
η επόμενη ομάδα σου στη θέση 40.....

ΠΑΜΕ λοιπόν....

η 4άδα των πορτογαλλικών ομάδων είναι ΠΑΝΩ απο τον πρωταθλητή σου ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 χρόνια.
με απλά λόγια ομάδες απο το πορτογαλικό που πάνε ουέφα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΟΥ.

κατά τα λοιπά.....

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ.

Υ.Γ. 3
στο επόμενο ποστ θα παραθέσω (αφού είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ για να την πείς στο νικ περσόνανονγκρατα σε σαιτ που ψάχνεις για πουτάνες) ποιοί και πόσοι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει μεταγραφή απο ομάδες της πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια σε συλλόγους όπως τσέλσι ρεάλ μάντζεστερ ιντερ, ποσοι προπονητές έχουν κάνει συμβόλαια με μεγάλες ομάδες απο το πορτογαλικό πρωτάθλημα και μετά θα σε αφήσω να μας ποστάρεις τους αντίστοιχους έλληνες.

ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΛΕΜΕ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑ.
μιλάμε με αποστόμωσες :2funny: :2funny: δεν εχω λόγια να σου απαντήσω.τελικά το πορτογαλικο πρωτάθλημα είναι στα 3 κορυφαία της Ευρώπης :2funny: :2funny: και κατι αλλοο εσυ ρε μαλακα τη δουλεια εχεις σε ενα σαι με πουτάνες;οι πούστηδες μπορούν να πάνε να γράφουν σε άλλο σαιτ.απλά μάλλον φτιάχνεσαι να σε βρίζουν και να σε μπινελικωνουν το 95 % του σαιτ :2funny:ενα κοντο και ασχημο ανθρωπάκι είσαι ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εισαι τοσο μαλακας που παντα προσπαθεις να πεις κατι υπονομεύοντας τον άλλο.τη σχέσει έχει αν έχω οικογένεια με το αν πάω σε στούντιο ρε βλακα ο πρωτος ειμαι η ο τελευταιος :jerking: αλλα προφανώς οπως σου έχω πει είσαι τόσο καμένος που όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα..φυσικά οταν βγαζεις και τέτοιο κόμπλεξ μαλλον δείχνεις οτι σου αρεσει και η πισω κίνηση :2funny:ολες σου οι απνατησεις ειναι άσχετες με αυτα που λεω..πες μας η προπονηταρα μια μεγαλη ευρωπαϊκή επιτυχια που εχει κανει.ο βαλβερδε που λοιδωρεις τοσο εχει και ενα ευρωπαϊκό τελικό με τον πανιώνιο της ισπανιας ;)ο πορτογλαος τρία χρόνια στην καλύτερη ομάδα της πορτογαλιας εκτός απο τους 8 έχει να δείξει  κάτι καλύτερο; και το τελευταίο ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ;ΣΕ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΤΡΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ :grin: τραβα στο λοστρόμο εκεί που σε  :fuck2: ξέρεις εσύ ;)
μα ρε συ τι περιμενες να πει, εδω τον χειμωνα μας ειχε ζαλισει τα παπαρια με το -5, οτι ερχονται αυριομεθαυριο οι αραβες και παιρνουν τον παο και οτι θα κανουν γηπεδο στο ελληνικο, τωρα που εφαγε την πουτσα αρχισε τις κωλοτουμπες και μας εχει  σκοτισει τα αρχιδια με την προπονηταρα τον ζεσουαλδο, πεταγεται και ο αλλος ο λοβοτομημενος και γραφει για τις πορτοφαλικες ομαδες ποσο σπουδαιες ειναι, το οτι οι ομαδες αυτε εχουν 7-8 βραζιλιανους στην συνθεση τους λογω αποικιων το κανει γαργαρα, οχι μονο τωρα που ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα, παντα ηταν ετσι, και οχι μονο με τους βραζιλιανους αλλα και με αλλες εθνικοτητες πρωην αποικιες της πορτογαλιας, πλην του μουρινιο ποιος πορτογαλος εχει κανει καριερα στο εξωτερικο;; ο βιλας μποας εφυγε κλωτσηδον απο την τσελσι, την κατεστρεψε, δεν απαξιωνω τις επιτυχιες των πορτογαλων στο ποδοσφαιρο η τους παιχτες που εχουν βγαλει αλλα ο καθε μυρωδιας μην πεταγεται, γαμησε τους μην ασχολεισαι με καμμενους!

Επισκέπτης
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ
ΗΛΙΘΙΕ.
να πάμε έξω να τα πεις αυτά γαμιόλη...
ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ το 95% των ΠΟΥΤΑΝΟΒΙΩΝ.
όλοι θα συμφωνήσουν ότι εγώ είμαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.
ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΘΗΣΕΩΣ.
δεν ασχολούμαι άλλο.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
περιμένω πμ να μου σου τα πω.αλλα επειδή δεν έχεις άντερα ΣΚΑΣΕ  πισωγλεντι :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα ρε συ τι περιμενες να πει, εδω τον χειμωνα μας ειχε ζαλισει τα παπαρια με το -5, οτι ερχονται αυριομεθαυριο οι αραβες και παιρνουν τον παο και οτι θα κανουν γηπεδο στο ελληνικο, τωρα που εφαγε την πουτσα αρχισε τις κωλοτουμπες και μας εχει  σκοτισει τα αρχιδια με την προπονηταρα τον ζεσουαλδο, πεταγεται και ο αλλος ο λοβοτομημενος και γραφει για τις πορτοφαλικες ομαδες ποσο σπουδαιες ειναι, το οτι οι ομαδες αυτε εχουν 7-8 βραζιλιανους στην συνθεση τους λογω αποικιων το κανει γαργαρα, οχι μονο τωρα που ειναι πιο ελαστικα τα πραγματα, παντα ηταν ετσι, και οχι μονο με τους βραζιλιανους αλλα και με αλλες εθνικοτητες πρωην αποικιες της πορτογαλιας, πλην του μουρινιο ποιος πορτογαλος εχει κανει καριερα στο εξωτερικο;; ο βιλας μποας εφυγε κλωτσηδον απο την τσελσι, την κατεστρεψε, δεν απαξιωνω τις επιτυχιες των πορτογαλων στο ποδοσφαιρο η τους παιχτες που εχουν βγαλει αλλα ο καθε μυρωδιας μην πεταγεται, γαμησε τους μην ασχολεισαι με καμμενους!
ΕΧΘΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΒΑΒΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ στιν βόδο...
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΕΧΘΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΒΑΒΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ στιν βόδο...
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ.
εφιαλτης στα αρχιδια μου εχεις γινει ηλιθιε, αλλα ειπαμε με 16 χρονια ενσημα στο ικα εχεις αγορασει τρελα ακινητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αυτα δεν τα θυμάται...δε τα είπε αυτός.... :2funny: :2funny:δεν έχεις καταλάβει οτι δεν τον εχω βγάλει τυχαία ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.αστον γραφει ποσταρει και εκτιθεται.ο καθενας εδω κρίνει απο αυτα που γράφει.απλά διασκέδασε μαζί του τίποτα άλλο.αν τον δεις θα καταλάβεις για τη  άτομο προκιεται  ούτε να τον φτύσεις δεν αξίζει ;)

Επισκέπτης
εφιαλτης στα αρχιδια μου εχεις γινει ηλιθιε, αλλα ειπαμε με 16 χρονια ενσημα στο ικα εχεις αγορασει τρελα ακινητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε δεν τον βλέπεις νομίζει ότι είναι κάποιος και ότι έχει γινει ο εφιάλτης με αυτά που γράφει...για τέτοιο κάψιμο μιλάμε :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Επισκέπτης
μαυριας μαρινος ζεκα κουινσι κατσουρανης θα έπαιζαν στον ολυμπιακό :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτα δεν τα θυμάται...δε τα είπε αυτός.... :2funny: :2funny:δεν έχεις καταλάβει οτι δεν τον εχω βγάλει τυχαία ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.αστον γραφει ποσταρει και εκτιθεται.ο καθενας εδω κρίνει απο αυτα που γράφει.απλά διασκέδασε μαζί του τίποτα άλλο.αν τον δεις θα καταλάβεις για τη  άτομο προκιεται  ούτε να τον φτύσεις δεν αξίζει ;)
σαφώς.

5-6 άτομα σου έχουν πει εμμέσως ότι λες μαλακίες για το ποροτγαλικό ποδόσφαιρο.....
εσύ ομως σταθερός ΜΑΛΑΚΑΣ συνεχίζεις. μα κάνει κωλοτούμπα Ο ΒΟΔΟΣ;
Ο ΒΟΔΟΣ ρε να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος;  :2funny:

είπαμε έχεις το θανατηφόρο συνδυασμό.
ΚΑΙ νίονιος και πασόκος και πούστης.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο μπυορδέλα τελεία κομ.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σαφώς.

5-6 άτομα σου έχουν πει εμμέσως ότι λες μαλακίες για το ποροτγαλικό ποδόσφαιρο.....
εσύ ομως σταθερός ΜΑΛΑΚΑΣ συνεχίζεις. μα κάνει κωλοτούμπα Ο ΒΟΔΟΣ;
Ο ΒΟΔΟΣ ρε να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος;  :2funny:

είπαμε έχεις το θανατηφόρο συνδυασμό.
ΚΑΙ νίονιος και πασόκος και πούστης.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο μπυορδέλα τελεία κομ.   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :uglystupid: για το πορτογαλικο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΛΑΩ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :uglystupid: για το πορτογαλικο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΛΑΩ.
σαφώς...
ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
είμαι μέγας ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

είσαι το απολυτο νούμερο πιεξούλα.
συνέχισε.  :2funny:

Επισκέπτης
σαφώς...
ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
είμαι μέγας ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ.

είσαι το απολυτο νούμερο πιεξούλα.
συνέχισε.  :2funny:
τελικα εισαι μεγάλος μαλάκας..δεν παλεύεσαι αλλα έχεις πλάκα..συνεχισε .αλήθεια το πορτογαλικο πρωτάθλημα δεν μου είπες είναι στα 5 καλύτερα της ευρωπης; :2funny:και που εισαι..μην ξεχνιέσαι..πουστρακια σαν εσένα δεν τα γαμάω ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom