1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟΈχεις είτε μικρή πούτσα ή μεγάλα δάχτυλα.
γι αυτό γαμάει μετρώντας τα πρωταθλήματα του γάβρου.
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟΈχεις είτε μικρή πούτσα ή μεγάλα δάχτυλα.
γεωργιου speaking
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
γι αυτό γαμάει μετρώντας τα πρωταθλήματα του γάβρου.
αμα ήταν βάζελος θα ήταν άΠΕΟΣ
Φαντάσου να ήταν βάζελος. Μικροτσούτσουνος και με μικρά δάχτυλα.
Κ'αν είναι κρυφοβάζελος;;αμα ήταν βάζελος θα ήταν άΠΕΟΣ
θα του φταίνε οι τρίχες.Κ'αν είναι κρυφοβάζελος;;
για να τον δεις πρέπει ο βαγγέλας να πληρώσει τα δικαιώματα στην ουέφα.Θα τον παμε παραταση τον Ατρομητο στον τελικο για να ειναι κουρασμενος στην τιτανομαχια των πλειοφ.
Θελουμε να ξαναζησουμε το επος της Οντενσε.
Σαγιοναρα,φιδακι για τα κουνουπια στην βεραντα και παναθα στα προκριματικα
Σαγιοναρα,φιδακι για τα κουνουπια στην βεραντα και παναθα στα προκριματικα
Το τεχνικο λυκειο Κερατσινιου φετος δεν θα παει πενταημερη και ολα τα λεφτα θα τα καταθεσει στον λογαριασμο για την σωτηρια της παναθας.για να τον δεις πρέπει ο βαγγέλας να πληρώσει τα δικαιώματα στην ουέφα.
Το τεχνικο λυκειο Κερατσινιου φετος δεν θα παει πενταημερη και ολα τα λεφτα θα τα καταθεσει στον λογαριασμο για την σωτηρια της παναθας.
Οτι μπορουμε κανουμε.
με νότια να με βάλετε. το βόρειο είναι αγονο.Θα τον βλέπεις του χρόνου ντέρμπι κόντρα στη Βόρεια Μύκονο!!!
στον λαχανοντολμά νιόνιο πέστα αυτά.ρε μαλάκες, όταν συγκρίνετε ποδοσφαιρικά 2 χώρες, δεν θα παίρνετε μία μεγάλη νίκη μιας ομάδας της μιας ενάντια σε ομάδα της άλλης (π.χ. οσφπ - μπενφίκα 5-1 ή οσφπ - λεβερκούζεν 6-2). αυτές είναι απλά οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. οι πορτογάλοι έχουν 2 ομάδες που έχουν πάρει το ch.l., ομάδες που έχουν πάρει το ουεφα και κάθε 1-2 χρόνια στέλνουν κι από καμιά ομάδα στον τελικό του ουεφα (πέρσι αν θυμάμαι καλά είχαν 3 ομάδες στην 8αδα;). η εθνική τους δεν έχει λείψει σχεδόν από κανένα μουντιάλ και μάλιστα κάποτε ήταν και μεγάλη δύναμη. και τελοσπάντων, δείτε τι αναγνωρισιμότητα έχουν οι πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και προπονητές στην ευρώπη και τι αμοιβές παίρνουν και δείτε και τους έλληνες
Benfica,Braga,Porto πέρσι στους 4 του Europa..ρε μαλάκες, όταν συγκρίνετε ποδοσφαιρικά 2 χώρες, δεν θα παίρνετε μία μεγάλη νίκη μιας ομάδας της μιας ενάντια σε ομάδα της άλλης (π.χ. οσφπ - μπενφίκα 5-1 ή οσφπ - λεβερκούζεν 6-2). αυτές είναι απλά οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. οι πορτογάλοι έχουν 2 ομάδες που έχουν πάρει το ch.l., ομάδες που έχουν πάρει το ουεφα και κάθε 1-2 χρόνια στέλνουν κι από καμιά ομάδα στον τελικό του ουεφα (πέρσι αν θυμάμαι καλά είχαν 3 ομάδες στην 8αδα;). η εθνική τους δεν έχει λείψει σχεδόν από κανένα μουντιάλ και μάλιστα κάποτε ήταν και μεγάλη δύναμη. και τελοσπάντων, δείτε τι αναγνωρισιμότητα έχουν οι πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και προπονητές στην ευρώπη και τι αμοιβές παίρνουν και δείτε και τους έλληνες
Ti thes na peis. Emeis Ehoyme karagkounh Kai Vyntra. Ehoyme Kai bajevic.ρε μαλάκες, όταν συγκρίνετε ποδοσφαιρικά 2 χώρες, δεν θα παίρνετε μία μεγάλη νίκη μιας ομάδας της μιας ενάντια σε ομάδα της άλλης (π.χ. οσφπ - μπενφίκα 5-1 ή οσφπ - λεβερκούζεν 6-2). αυτές είναι απλά οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. οι πορτογάλοι έχουν 2 ομάδες που έχουν πάρει το ch.l., ομάδες που έχουν πάρει το ουεφα και κάθε 1-2 χρόνια στέλνουν κι από καμιά ομάδα στον τελικό του ουεφα (πέρσι αν θυμάμαι καλά είχαν 3 ομάδες στην 8αδα;). η εθνική τους δεν έχει λείψει σχεδόν από κανένα μουντιάλ και μάλιστα κάποτε ήταν και μεγάλη δύναμη. και τελοσπάντων, δείτε τι αναγνωρισιμότητα έχουν οι πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και προπονητές στην ευρώπη και τι αμοιβές παίρνουν και δείτε και τους έλληνες
καταρχήν δεν συγκρίνω ομάδες.πρωτάθλημα συγκρίνω και πραγματικά δεν βλεπω πόσο μεγάλη διάφορα έχει το πορτογαλικο πρωτάθλημα απο το ελληνικό.έχουν 4 καλές ομάδες και απο εκει και πέρα το χαος.αυτο είπα.επσιης είπα για τον φερειρα οτι δεν έχει καμιά ευρωπαϊκή επιτυχία το οτι πήρε πρωτάθλημα με την πορτο σιγά το κατόρθωμα..και εγω να πάω προπονητής έχω πιθανότητα να πάρω.είναι σαν να λες ότι προπονητής πηρε πρωτάθλημα με τον ολυμπιακό ;)και έχουμε το μαλάκα του σαιτ να μας λεει ότι ο φερειρα είναι στους καλύτερους προπονητές που εχουν περάσει από την Ελλάδα.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ..όλα τα αλλα είναι γιατί πολύ απλά τα έχει βάλει στη κουβέντα μόνος του ο βλαμμένος άλλωστε σε άλλη κουβέντα εχω πει ότι η πορτο είναι η πιο πετυχημένη ομάδα αφού αγοράζει φθηνά πουλάει ακριβά.και συμφωνώ ότι δεν συγκρίνονται οι ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει και οι προπονητές με τους Έλληνες.αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.και οι ολλανδοι και οι ομάδες τους είναι μακράν απο τις ελληνικές αλλα το πρωτάθλημα τους δεν διαφέρει πολύ από το δικό μας.αυτό λέω τύπε ;)και φυσικά οτι ο ΠΑΠΠΟΥΣ δεν είναι προπονηταρα..ένας απλά καλός προπονητής που δεν πηγε ποτε του στα 38 χρόνια καριέρας εκτός πορτογαλιας σε μεγάλο σύλλογο.ρε μαλάκες, όταν συγκρίνετε ποδοσφαιρικά 2 χώρες, δεν θα παίρνετε μία μεγάλη νίκη μιας ομάδας της μιας ενάντια σε ομάδα της άλλης (π.χ. οσφπ - μπενφίκα 5-1 ή οσφπ - λεβερκούζεν 6-2). αυτές είναι απλά οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. οι πορτογάλοι έχουν 2 ομάδες που έχουν πάρει το ch.l., ομάδες που έχουν πάρει το ουεφα και κάθε 1-2 χρόνια στέλνουν κι από καμιά ομάδα στον τελικό του ουεφα (πέρσι αν θυμάμαι καλά είχαν 3 ομάδες στην 8αδα;). η εθνική τους δεν έχει λείψει σχεδόν από κανένα μουντιάλ και μάλιστα κάποτε ήταν και μεγάλη δύναμη. και τελοσπάντων, δείτε τι αναγνωρισιμότητα έχουν οι πορτογάλοι ποδοσφαιριστές και προπονητές στην ευρώπη και τι αμοιβές παίρνουν και δείτε και τους έλληνες
εισαι τοσο μαλακας που παντα προσπαθεις να πεις κατι υπονομεύοντας τον άλλο.τη σχέσει έχει αν έχω οικογένεια με το αν πάω σε στούντιο ρε βλακα ο πρωτος ειμαι η ο τελευταιος αλλα προφανώς οπως σου έχω πει είσαι τόσο καμένος που όλα αυτά σου φαίνονται περίεργα..φυσικά οταν βγαζεις και τέτοιο κόμπλεξ μαλλον δείχνεις οτι σου αρεσει και η πισω κίνηση ολες σου οι απνατησεις ειναι άσχετες με αυτα που λεω..πες μας η προπονηταρα μια μεγαλη ευρωπαϊκή επιτυχια που εχει κανει.ο βαλβερδε που λοιδωρεις τοσο εχει και ενα ευρωπαϊκό τελικό με τον πανιώνιο της ισπανιας ;)ο πορτογλαος τρία χρόνια στην καλύτερη ομάδα της πορτογαλιας εκτός απο τους 8 έχει να δείξει κάτι καλύτερο; και το τελευταίο ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΓΡΑΦΩ ;ΣΕ ΕΧΩ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥΤΡΑΚΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ τραβα στο λοστρόμο εκεί που σε ξέρεις εσύ ;)σε τέτοιους;
στ αρχίδια μου.....
ΥΓ 1
μπάλλα είδες σήμερα;
ΥΓ 2
αφού μου λέει ότι δεν έχω ζωή και οικογένεια ρωτάει καπάκι εάν υπάρχει ΚΑΙ άλλο ένα μπουρδέλο στη Θησέως...
έτσι και ο γάβρος του λαχανοντολμά θα έπαιζε την τσελσι στον στανφορντ απο το 42 με 10....
ποια πορτογαλία και ποιό πρωτάθλημα;
καταρχήν δεν συγκρίνω ομάδες.πρωτάθλημα συγκρίνω και πραγματικά δεν βλεπω πόσο μεγάλη διάφορα έχει το πορτογαλικο πρωτάθλημα απο το ελληνικό.έχουν 4 καλές ομάδες και απο εκει και πέρα το χαος.αυτο είπα.επσιης είπα για τον φερειρα οτι δεν έχει καμιά ευρωπαϊκή επιτυχία το οτι πήρε πρωτάθλημα με την πορτο σιγά το κατόρθωμα..[size=18pt]και εγω να πάω προπονητής έχω πιθανότητα να πάρω.[/size]
[size=14pt]πρωτάθλημα συγκρίνω και πραγματικά δεν βλεπω πόσο μεγάλη διάφορα έχει το πορτογαλικο πρωτάθλημα απο το ελληνικό.[/size]