Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν εχω παρακολουθησει απο κοντα την πορεια της Πορτο επι Φερειρα, παντως δε νομιζω πως πρεπει να υποβαθμισουμε την πορεια του στην Πορτογαλια οταν ειναι ο μοναδικος πρωταθλητης επι 3 συναπτα ετη..Στην Ευρωπη εφτασε ως τους 8 του Τσου Λου, not bad but not great. Η Πορτο εχει παρει και 5 σερι αλλα αυτος ηταν ο μονος που εφτασε τα 3. Το να πηγαινετε να βρειτε ομοιοτητες στο Ελληνικο με το Πορτογαλικο πρωταθλημα ειναι μαλλον αστειο και στα ορια του δογματισμου, ειδικα οταν λετε "ο ΟΣΦΠ της Πορτογαλιας" και οδηγειστε σε εμμεσους συνειρμους.

Απο εκει κ περα με σαφως δυσκολες συνθηκες στον Παναθηναικο ο παππους επαιξε για ενα διαστημα πολυ καλη μπαλα με σχετικα καλο υλικο. Διαφορες συγκυριες (πληρωμες παικτων, τραυματισμοι, διοικητικες διχονοιες) εφεραν την πτωση. Προσωπικα, δεν ξερω αν θα τον κραταγα ετσι και ειχα τα ηνια του μαγαζιου, φανταζομαι δεν εχει και φτηνο επιτελειο και επισης ο ιδιος εχει δηλωσει πως δυσκολα θα παραμεινει. Δε φευγει αποτυχημενος, δε φευγει και ξεχωριστος.

ο βαλκάνιος σμυρναίικος λαχανοντολμας στο ποδόσφαιρο λοιδορεί τον προπονητή που έχιε πάριε 3 πρωταθλήματα με την πόρτο με 2 τσουλου και 2 ουέφα.

ο ίδιος λαχανοντολμάς απο κάποιο ανύπαρκτο πρωτάθλημα της ευρώπης απαξιώνει το πορτογαλικό πρωτάθλημα της πορτο του μουρίνιο του πρωταθλήματος με παίκτες που μεσουρανούν εδώ και δεκαετίες στους μεγάλους ευρωπαικούς συλλόγους.
κοινώς ο βαλκάνιος λαχανοντολμάς απαξιώνει προπονητές που έρχονται στην ελλάδα απο πρωταθλήματα που βγάζουν φίγκους ρουί κοστες ρονάλντους καρβάλιους ντέκους μανίσηδες κλπ.
αντί ο ίδιος λαχανοντολμάς να παρακαλάει να έρχονται πρώην προπονητές απο τέτοιες μεγάλες ευρωπαικές ομάδες και μάλιστα να έρχοντια μετά απο πρωταθλήματα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του σε ποιά ομάδα θα πάνε μπας και πάρει καμμιά αξία και αυτός ο καραγκιόζης και μάθει και 5 δράμια παραπάνω μπάλλα κάνιε ποδοσφαιρικά μαθήματα για τον άχρηστο παππού που δεν ξέρει μπάλλα.
Σαφώς και θεωρεί ότι όποιος πατάει το πόδι του στη χώρα λαχανοντολμάδων είναι λογικό αμέσως να παθαίνει αμνησία.
Η χώρα των βαλκανικών σμυρναίκων λαχανντολμάδων είναι εδώ και βασιλεύει κι όσο πιο γρήγορα διαλυθεί τόσο το καλύτερο για όλους.

Επισκέπτης
χύνω μαλακά με τις μαλακίες σου ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!δεν έπαιζε με το χριστοδουλοπουλο  :2funny: :2funny: :2funny:δεν μπορώ σου λεω σταμάτα θα κατουρηθώ απο τα γελια ελεος πια...ποιος λαζαρος αυτός που γυρίζει διαφημίσεις  :2funny: :2funny:τη έχει κάνει 4 χρόνια ο ο λαζαρος τίποτα.για το νινη βεβαια δεν μιλάμε έχει δώσει στα τέσσερα χρονιά πολλά πρωταθλήματα και χαρές.παιχτης με μεγάλη ποιότητα και ειδικά με ρυθμό και διάρκεια :2funny:πάμε τώρα στο καπινο ο μεγάλος προπονητής αφου τον εμπιστεύτηκε και τον έβαλε ξαφνικά χωρις λογο τον τελειωσε :2funny:βεβαια δεν μπορω να πω ο λετο ειναι δικος του παιχτης και στα χερια του εξελιχθηκε..μην ξεχασω να πω φυσικα και για το σαριεγκι τον κανετε που αναστηθηκαν στα θαυματουργα χερια του.καλα για τον κατσουρανη το σιμαο τη μεγαλη μεταγραφη που εισηγηθηκε τον μεγαλο σενετρ φορ ΤΟΤΣΕ :2funny: :2funny: :2funny:τη ματι εχει ο ατιμος.τα ταλέντα που ανέδειξε μαυρια μαρινο που το πας :2funny: και τωρα κομπε να μιλήσουμε σοβαρά κάνεις δεν εχει οτι η πορτο δεν είναι ομαδαρα αυτο που λέω είναι ότι το πορτογαλικο πρωτάθλημα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο δυο ομάδες παλευουν ποιος θα το πάρει και το ίδιο γίνετε εκει.ο φερειρα έχει σε 38 χρόνια καριέρας 4 τίτλους ....χέστηκε η φατμε .γιατι όπως οι προκάτοχοι του μουρινιο βιλας μποας έφυγαν και αυτός η εξαργύρωση της επιτυχίας τους τόσα χρόνια είναι ο παναθηναϊκός; τέλος αυτος που τρώει τη ζωη του στο μπουρδελα.com αυτός που ειναι κινητό κόμπλεξ αυτός που το σαιτ τον έχει ανακηρύξει το μεγαλύτερο μαλάκα αυτον που η κωλοτουμποα είναι επάγγελμα αυτος που η ζωή του είναι μίζερη χωρίς οικογένεια  χωρίς παιδιά που ειναι προικοθήρας κοντός και άσχημος  που δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα ....ευτυχώς που υπάρχει και μας διασκεδάζει με όλες αυτές τις καταστάσεις που ζούμε :rockon: :rockon: :rockon:συνεχιζε μαλακα να μας λες πως ο σιμαο θα μοσχοπουληθεί πως ο μαρινοις ειναι καλύτερος απο το μανιατη και πως ο κατσουρανης θα είχε θέση στον ολυμπιακό :2funny:

Επισκέπτης
ο μεγάλος προπονητής πόσους ευρωπαϊκούς τίτλους εχει κατακτήσει  με την πορτο;σε πόσους τελικούς εχει παει με την ομάδα μοντέλο που παρέλαβε; πόσα πρωταθλήματα εχει πάρει στο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα που ήρθε;  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
συνέχισε να γράφεις μίζερε..εχει ωραία μέρα και επειδή έχουμε και παιδιά έχουμε και αλλα πράγματα να κάνουμε :cheesy: κομπλεξικό μουνοπανακι συνεχισε  :2funny: :2funny:και μην ξεχάσω τη έχεις πει στο παρελθόν...άραβες αποελ ...ρε μαλάκα μήπως είσαι ο τσακας; :2funny:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ρε μη βριζεστε για τις ομάδες.  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτός που ειναι κινητό κόμπλεξ αυτός που το σαιτ τον έχει ανακηρύξει το μεγαλύτερο μαλάκα αυτον που η κωλοτουμποα είναι επάγγελμα αυτος που η ζωή του είναι μίζερη χωρίς οικογένεια  χωρίς παιδιά που ειναι προικοθήρας κοντός και άσχημος  που δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ .

ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙ ΜΟΥ...

Υ.Γ.
μπόμπα μετά μην απορείς που θέλω να διαλυθεί η χώρα.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o τσακας θα παρει την παε θα το δειτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φουφου κι αυτό ΣΤΙΚΥ ΠΑΡΑΥΤΑ.  :2funny:

[size=14pt]
αυτός που ειναι κινητό κόμπλεξ αυτός που το σαιτ τον έχει ανακηρύξει το μεγαλύτερο μαλάκα αυτον που η κωλοτουμποα είναι επάγγελμα αυτος που η ζωή του είναι μίζερη χωρίς οικογένεια  χωρίς παιδιά που ειναι προικοθήρας κοντός και άσχημος  που δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα ....[/size]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμενα τ όνιερό μου είναι να αγοράσει το βάζελο μεγιστάνας και να πάρει απο το μαρινάκη τον βαλβίδα.
:2funny: :2funny: :2funny:

δε φταίει που είστε αμπαλλοι
φταίει που είστε έλληνες.
ε, καλά
αυτό διορθώνεται οσωνούπω
δικέ μου, αν πάρει την Πανάθα μεγιστάνας Άραβας, θα έχω αμέσως θέση στην Πανάθα...
μη μου λες τέτοια και με φτιάνιεις

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 121/2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός της 18/3/2012 υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0. Τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή 212.000 ευρώ».

Επισκέπτης
φουφου κι αυτό ΣΤΙΚΥ ΠΑΡΑΥΤΑ.  :2funny:
ρε βλάκα το πολύ  σνιφ σνιφ στο έχει κάψει.τώρα το ότι υπάρχεις αυτο δυστυχώς ειναι λάθος της φύσης αφού για άλλο πήγαινε αλλα βγήκες εσυ :grin: τελικά οταν πιστεύεις ότι επειδή εσύ κάθεσαι και τσακώνεσαι με τον καθένα και νομίζεις ότι με αυτό που κάνεις κάποιος είσαι η κάτι κάνεις τοτε πραγματικά αναρωτιέμαι...πες μας τη πίνεις και δεν μας δίνεις :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 121/2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός της 18/3/2012 υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0. Τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή 212.000 ευρώ».
δεν κατάλαβα
τι αλλαξε;
απλά τους κατέβασε το πρόστιμο για λίγο;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Όπως φαίνεται ναι. Μόνο 40.000 ευρώ τους μείωσαν το πρόστιμο.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
νομιζω και -μια αγωνιστικη λιγοτερη τιμωρια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε λατρεια, η αντιπαθεια που βγαζεις σε αρκετα ατομα ειναι παροιμιωδης  :grin:

σε τέτοιους;
στ αρχίδια μου.....

[size=18pt]ρε μαλάκα τα θες και τα γράφεις;πρωτάθλημα στη πορτογαλια; :2funny: :2funny:σπουδαιο κατορθωμα εκανε[/size] :2funny:και ο σερ τακηγς εχει παρει πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έφτασε και στους 16 δυο φορές :2funny:ρε αλήθεια..πες μου..είσαι τοσο μαλάκας όσο φαίνεται η απλά κάνεις πλάκα; :2funny:

ΥΓ 1
μπάλλα είδες σήμερα;

ΥΓ 2
αφού μου λέει ότι δεν έχω ζωή και οικογένεια ρωτάει καπάκι εάν υπάρχει ΚΑΙ άλλο ένα μπουρδέλο στη Θησέως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι και ο γάβρος του λαχανοντολμά θα έπαιζε την τσελσι στον στανφορντ απο το 42 με 10....

ποια πορτογαλία και ποιό πρωτάθλημα;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σε τέτοιους;
στ αρχίδια μου.....

ΥΓ 1
μπάλλα είδες σήμερα;

ΥΓ 2
αφού μου λέει ότι δεν έχω ζωή και οικογένεια ρωτάει καπάκι εάν έκλεισε ένα μπουρδέλο στη Θησέως... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι και ο γάβρος του λαχανοντολμά θα έπαιζε την τσελσι στον στανφορντ απο το 42 με 10....

τυπε μπαλαρα απτην μπενφικα
ομαδα με αρχιδια :rockon:
ρε δικε μου τι πεναλτυ εδωσε ο κοραξ? :headbang:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

O Γαύρος του Σερ Τάκης, έπαιξε έτσι τη ΡΕΑΛ στην έδρα της με 10 από το 10'.
Και έφτασε να προηγηθεί κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom