Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οσο ζυγιζουνε τα αρχιδια μου δεν ζυγιζετε ολοκληροι μαζι...
σιγα μην κωλωσω να βγω στο μπου επειδη κερδισαν οι γκριζοι λυκοι την μακαμπι...
...

κρατησου σε λιγο θα δηλητηριασουμε τις νικες του γαβρου. της πιο ολοκληρωμενης ομαδας του πλανητη.
κωλοτουμποβλακα  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε παπαρα....μαζι μου εισαι η με τον οχτρο;;
αφου ξερεις οτι ο χρηστιδης εχει παντα δικιο  :grin:

Πάντα δίκιο έχω μόνο εγώ τύπε... :grin: Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε, αρκεί και το καυλάντισμα πιστεύω.
Άσε που αύριο, πάλι θα πέσει γέλιο με τα λαγουδάκια - και δεν εννοώ το τι θα γίνει στην Τρίπολη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις πόσο μαλάκας είσαι και τελικά λες το αυτονόητο...οτι εγώ μαλάκα ειμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣκαι οι δυο είστε τα ίδια σκατά και εχετε κανει τα χειρότερα.αυτό όμως ρε καραγκιοζακο δεν σημαίνει οτι ο γαύρος δεν είναι καλύτερη ομάδα από εσένα και επειδή το λέω ειμαι και ολυμπιακός :uglystupid:.είσαι τόσο μαλάκας που μαρτυράς χωρίς ξύλο :2funny:τώρα ξέρεις.... κανε κωλοτουμπα και πες πόσο ολυμπιακός ειμαι..άσχετα αν σε αυτό που ποσταρες τους βρίζω και τους θυμίζω τη έχουν κάνει.εκτέθηκες βλάκα μονο σου..συνέχισε να με διασκεδάζεις.και φυσικα ποτε δεν ειπα οτι ολυμπιακός ειναι η πιο καθαρή ομάδα..αρα αυτά που υπονοείς ως συνήθως και έψαξες με τόσο κόπο ειναι  :jerking:οτι έχουν πάρει κάλπικα πρωταθλήματα το ξέρουν και οι ίδιοι αλλα το ίδιο έχεις κάνει και εσυ στο παρελθόν....το θέμα είναι οτι οταν εσύ δεν έχεις ομάδα και προσπαθείς να πείσεις ολο το σαιτ οτι εχιες παίξει μπάλα :grin: στο πρωτο γυρο οτι έχεις παίχτες που θα επαιζαν στον ολυμπιακό οπως σιμαο κατσουρανης :grin: τοτε δείχνεις οτι είσαι άσχετος και όταν συνεχίζεις να το υποστηρίζεις μέχρι να φας τις συνεχόμενες φάπες δείχνεις οτι εισαι εκτός από άσχετος και βλάκας. συνέχισε λοιπόν.....όχι ότι θα καταλάβεις αυτά που λεω.....αλλα είναι μεγάλη ιεροσυλία να φωνάζεις εσυ για τον ολυμπιακό όταν αυτός με τη δική του ψήφο σε άφησε να μην πέσεις κατηγορία για δωροδοκία ;)και για να τελειώνω βρομιές έχετε κάνει και οι δυο...... τώρα ποιος εχει κανει τα πιο πολλά βρείτε τα μεταξύ σας.
:s&m_1: εχεις πιει τιποτα;;απο που το ξερουμε;;απο το κλαμα των δευτεροτριτων;;η απο την προπαγανδα των ''αντικειμενικων'';;
σφυριγματα ναι εχουμε παρει...αλλα εχουν παρει και οι αλλοι...
εχεις ζυγαρια να ζυγισουμε;;
γιατι ολοι ξερουν οτι τα δικα μου μονο σφυριγματα γινονται θεμα...
ξερεις σε ποσα ντερμπι μεχει αδικηθει ο θρυλος αλλα δεν εχει ανοιξει μυτη;;;
μπουρου μπουρου μονο τα δικα μου...βασει αυτου θελεις να ξερουμε την μαλακια που ειπες;;;
πως ειναι καλπικο ενα πρωταθλημα για πες μας...
ξεχνας το περσινο σπρωξιμο του βαζελου;;και παρολα αυτα πηρα κουπα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ στριτ...αφου τους βλεπεις τι ειδους μαλακες ειναι και πως μου κωλοτριβονται...
μετα φταιω εγω που τους πλακωνω στα μπινελικια τους λακαμαδες και τους μιλαω και στο τριτο ενικο;;;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κρατησου σε λιγο θα δηλητηριασουμε τις νικες του γαβρου. της πιο ολοκληρωμενης ομαδας του πλανητη.
κωλοτουμποβλακα  :2funny:
το 73-38 δεν θα το ξεπερασετε ποτε πουτανες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μας κοψατε το μπασκετ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παρά το γεγονός ότι αγαπάμε Χρηστίδη (έτσι λέει η έκφραση), έχεις δίκιο, κανονικά η αναφορά κάποιου στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο είναι πιθανή ένδειξη ψυχοπαθολογικών διαταραχών. Αυτό όμως αφορά την συστηματική αναφορά, όχι το να του ξεφύγει μια φορά στο τόσο.
...

ο τρελαμενος εκανε τεσσερις διαφορετικες παραθεσεις στο ιδιο ποστ του zirovenom. καθε λιγο σκεφτοταν κατι και ξαναπαρεθετε. πιο μουρλο πεθαινεις  :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.137
Πόντοι
6.495
Ρε μάγκες, για τα στημένα και τη γενικότερη βρόμα, εννοείται ότι ΟΛυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέχουν τα πρωτεία, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τη δύναμη. ΚΙ ο Πανιώνιος για παράδειγμα ό,τι μπορεί κάνει, κι αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Μην το παίζουνε οι "μικροί" κακομοίρογλου, δεν είναι στην απέξω από φιλοσοφία αλλά από αδυναμία..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μάγκες, για τα στημένα και τη γενικότερη βρόμα, εννοείται ότι ΟΛυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέχουν τα πρωτεία, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τη δύναμη. ΚΙ ο Πανιώνιος για παράδειγμα ό,τι μπορεί κάνει, κι αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Μην το παίζουνε οι "μικροί" κακομοίρογλου, δεν είναι στην απέξω από φιλοσοφία αλλά από αδυναμία..
σωτοστ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε συ στριτ...αφου τους βλεπεις τι ειδους μαλακες ειναι και πως μου κωλοτριβονται...
μετα φταιω εγω που τους πλακωνω στα μπινελικια τους λακαμαδες και τους μιλαω και στο τριτο ενικο;;;

Τύπε εδώ έχεις κάποιο δίκιο. Στις κλινικές περιπτώσεις βαζελίασης, το μόνο φάρμακο είναι το άντε γεια.
(Να σου σημειώσω πάντως ότι δεν μιλάς σε αυτούς στον τρίτο ενικό, στον εαυτό σου αναφερόσουν)

το 73-38 δεν θα το ξεπερασετε ποτε πουτανες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μας κοψατε το μπασκετ

Γουέλ πλέιντ, γουέλ σέιντ.

ο τρελαμενος εκανε τεσσερις διαφορετικες παραθεσεις στο ιδιο ποστ του zirovenom. καθε λιγο σκεφτοταν κατι και ξαναπαρεθετε. πιο μουρλο πεθαινεις  :2funny:

Εντάξει, φόρτωσε κάπως. Θα μπορούσε να κάνει και τροποποίηση..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
απολυτως σωστος...

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Είναι δεδομένο αυτό. Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για την δικαιοσύνη.
Ειδικά οι μεγάλες ομάδες, δεν έχουν στόχο να γκρεμίσουν την εκάστοτε παράγκα αλλά να πετάξουν έξω τον κάτοικο της για να μπουν αυτές μέσα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ε τοτε αφου συμφωνουμε ολοι...εχουμε να δουμε πραματα και θαματα στην δ εθνικη του χρονου.Θα την γαμηση στο στησιμο ο ζελας την ανω ραχουλα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
(Να σου σημειώσω πάντως ότι δεν μιλάς σε αυτούς στον τρίτο ενικό, στον εαυτό σου αναφερόσουν)

Γουέλ πλέιντ, γουέλ σέιντ.

Εντάξει, φόρτωσε κάπως. Θα μπορούσε να κάνει και τροποποίηση..
ναι ρε το ξερω...ειναι τροπος εκφρασης για μενα αυτος...πολλες φορες το κανω...ξερω οτι φαινεται καπως αλλα ενταξει δεν διεκδικω και οσκαρ ανωτεροτητας..
καμμια τροποποιηση δεν ηθελα να κανω....και αλλα δεκα ξεχωριστα ποστ ηθελα να του γραψω αλλα βαριομουνα και δεν γουσταρα να ασχοληθω παραπανω με ενα μαλακα...
αδερφε λιγοι με εχουν πιασει εδω μεσα...και αυτο μου αρεσει...γιατι οι λιγοι που με πιανουν ειναι και καλοι  ;) ;)
συνηθως οι πολλοι ειναι οι πιτουρες οι μαλακες που νομιζουν πως νοιωθουν αλλα στην ουσια ειναι για τον πουτσο καβαλα...
στην τελικη δεν θα ηθελα κιολας να με επιαναν οι ''πολλοι'' ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι ρε το ξερω...ειναι τροπος εκφρασης για μενα αυτος...πολλες φορες το κανω...ξερω οτι φαινεται καπως αλλα ενταξει δεν διεκδικω και οσκαρ ανωτεροτητας..
καμμια τροποποιηση δεν ηθελα να κανω....και αλλα δεκα ξεχωριστα ποστ ηθελα να του γραψω αλλα βαριομουνα και δεν γουσταρα να ασχοληθω παραπανω με ενα μαλακα...
αδερφε λιγοι με εχουν πιασει εδω μεσα...και αυτο μου αρεσει...γιατι οι λιγοι που με πιανουν ειναι και καλοι  ;) ;)
συνηθως οι πολλοι ειναι οι πιτουρες οι μαλακες που νομιζουν πως νοιωθουν αλλα στην ουσια ειναι για τον πουτσο καβαλα...
στην τελικη δεν θα ηθελα κιολας να με επιαναν οι ''πολλοι'' ;)
τι επαγγελμα κανεις ρε?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είναι δεδομένο αυτό. Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για την δικαιοσύνη.
Ειδικά οι μεγάλες ομάδες, δεν έχουν στόχο να γκρεμίσουν την εκάστοτε παράγκα αλλά να πετάξουν έξω τον κάτοικο της για να μπουν αυτές μέσα.
και ενιοτε να ''κατασκευασουν΄΄ παραγκες για να κρυψουν τα σκουπιδια κατω απο το χαλι...
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα ο ολυμπιακος εχει διαφορες παραγκες νο1 ,2,3 κλπ αναλογως την εκβαση του πρωταθληματος...
δηλαδη οταν παιρνει πρωταθλημα ο γαυρος το παιρνει με παραγκα...το '04 που το πηρε η ζελα διελυσε την παραγκα εκεινη την χρονια ,μετα εγινε η παραγκα του κοκκαλη νο 2 ,μετα την ξαναγκρεμισε το '10 ο φαδερ και μετα ξανα η παραγκα νο3 του χοντρου...
οπως καταλαβαινεις ενα βρωμερο σωματειο που δεν αξιζει κλεβει τους τιτλους απο το αντιπαλο σωματειο που ειναι αμεμπτου ηθικης αλλα καμμια φορα το ηθικο σωματειο κοντρα σε ολους και σε ολα υπερνικα την αδικια και δικαιωνεται...
και μαζι με αυτο (το σωματειο) δικαιωνεται και η ηθικη και η ταξη στο ελληνικο ποδοσφαιρο...
και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
ποιες παραγκες ρε και μαλακιες...
αμα σου δειξω φασεις απο ντερμπι επι εποχης ''παραγκας'' με καθαρο σπρωξιμο του βαζελου ελα μετα να συζητησουμε  :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ε τοτε αφου συμφωνουμε ολοι...εχουμε να δουμε πραματα και θαματα στην δ εθνικη του χρονου.Θα την γαμηση στο στησιμο ο ζελας την ανω ραχουλα

Τύπε να διευκρινίσω ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, τα λαγουδάκια θα ενταχθούν στον 8ο όμιλο.
Οπότε οι αντίπαλοι τους θα είναι:

Δ Εθνική 8ος όμιλος

Ελπιδοφόρος
Φωστήρας
Αγιαξ Ταύρου
Τράχωνες
Αιγάλεω
Μύκονος
Παναθηναικός
Νέα Ιωνία
Ρόδος
Μελίσσια
Περιστέρι
ΑΕ Κως
Αγία Παρασκευή
Ηλιούπολη
Καρλόβασι

Πολύ φοβάμαι ότι και εκεί θα τους στήνει ο Τσακογιάννης...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τύπε να διευκρινίσω ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, τα λαγουδάκια θα ενταχθούν στον 8ο όμιλο.
Οπότε οι αντίπαλοι τους θα είναι:

Δ Εθνική 8ος όμιλος

Ελπιδοφόρος
Φωστήρας
Αγιαξ Ταύρου
Τράχωνες
Αιγάλεω
Μύκονος
Παναθηναικός
Νέα Ιωνία
Ρόδος
Μελίσσια
Περιστέρι
ΑΕ Κως
Αγία Παρασκευή
Ηλιούπολη
Καρλόβασι

Πολύ φοβάμαι ότι και εκεί θα τους στήνει ο Τσακογιάννης...
:2funny: :2funny: :2funny:
τους εχει και αχτι να ξερεις αν και βαζελος ο ιδιος...αλλα μια χρονια θα κατσει μαζι τους μιας και θα γορασει αφμ και σε τρια χρονια θα εινα α εθνικη...
εχει φτιαχτει πολυ και ειναι τρελαμενος...νταηλικι θα την παει την ομαδα Α ...
εδω θα ειμαστε...
αν και φετο πεφτει ο γση  Α αθηνας οποτε μαλλον δεν θα προλαβει να γαμησει καθολου τον βαζελο  στην Δ  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom