Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οχιδηλαδή εσείς που αλληλοβρίζεστε χαίρεστε; αυτό θέλετε από ένα forum;
οχιδηλαδή εσείς που αλληλοβρίζεστε χαίρεστε; αυτό θέλετε από ένα forum;
οσο ζυγιζουνε τα αρχιδια μου δεν ζυγιζετε ολοκληροι μαζι...
σιγα μην κωλωσω να βγω στο μπου επειδη κερδισαν οι γκριζοι λυκοι την μακαμπι...
...
ρε παπαρα....μαζι μου εισαι η με τον οχτρο;;
αφου ξερεις οτι ο χρηστιδης εχει παντα δικιο
εχεις πιει τιποτα;;απο που το ξερουμε;;απο το κλαμα των δευτεροτριτων;;η απο την προπαγανδα των ''αντικειμενικων'';;συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις πόσο μαλάκας είσαι και τελικά λες το αυτονόητο...οτι εγώ μαλάκα ειμαι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣκαι οι δυο είστε τα ίδια σκατά και εχετε κανει τα χειρότερα.αυτό όμως ρε καραγκιοζακο δεν σημαίνει οτι ο γαύρος δεν είναι καλύτερη ομάδα από εσένα και επειδή το λέω ειμαι και ολυμπιακός .είσαι τόσο μαλάκας που μαρτυράς χωρίς ξύλο τώρα ξέρεις.... κανε κωλοτουμπα και πες πόσο ολυμπιακός ειμαι..άσχετα αν σε αυτό που ποσταρες τους βρίζω και τους θυμίζω τη έχουν κάνει.εκτέθηκες βλάκα μονο σου..συνέχισε να με διασκεδάζεις.και φυσικα ποτε δεν ειπα οτι ολυμπιακός ειναι η πιο καθαρή ομάδα..αρα αυτά που υπονοείς ως συνήθως και έψαξες με τόσο κόπο ειναι οτι έχουν πάρει κάλπικα πρωταθλήματα το ξέρουν και οι ίδιοι αλλα το ίδιο έχεις κάνει και εσυ στο παρελθόν....το θέμα είναι οτι οταν εσύ δεν έχεις ομάδα και προσπαθείς να πείσεις ολο το σαιτ οτι εχιες παίξει μπάλα στο πρωτο γυρο οτι έχεις παίχτες που θα επαιζαν στον ολυμπιακό οπως σιμαο κατσουρανης τοτε δείχνεις οτι είσαι άσχετος και όταν συνεχίζεις να το υποστηρίζεις μέχρι να φας τις συνεχόμενες φάπες δείχνεις οτι εισαι εκτός από άσχετος και βλάκας. συνέχισε λοιπόν.....όχι ότι θα καταλάβεις αυτά που λεω.....αλλα είναι μεγάλη ιεροσυλία να φωνάζεις εσυ για τον ολυμπιακό όταν αυτός με τη δική του ψήφο σε άφησε να μην πέσεις κατηγορία για δωροδοκία ;)και για να τελειώνω βρομιές έχετε κάνει και οι δυο...... τώρα ποιος εχει κανει τα πιο πολλά βρείτε τα μεταξύ σας.
το 73-38 δεν θα το ξεπερασετε ποτε πουτανες...κρατησου σε λιγο θα δηλητηριασουμε τις νικες του γαβρου. της πιο ολοκληρωμενης ομαδας του πλανητη.
κωλοτουμποβλακα
Παρά το γεγονός ότι αγαπάμε Χρηστίδη (έτσι λέει η έκφραση), έχεις δίκιο, κανονικά η αναφορά κάποιου στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο είναι πιθανή ένδειξη ψυχοπαθολογικών διαταραχών. Αυτό όμως αφορά την συστηματική αναφορά, όχι το να του ξεφύγει μια φορά στο τόσο.
...
σωτοστΡε μάγκες, για τα στημένα και τη γενικότερη βρόμα, εννοείται ότι ΟΛυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέχουν τα πρωτεία, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τη δύναμη. ΚΙ ο Πανιώνιος για παράδειγμα ό,τι μπορεί κάνει, κι αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Μην το παίζουνε οι "μικροί" κακομοίρογλου, δεν είναι στην απέξω από φιλοσοφία αλλά από αδυναμία..
ρε συ στριτ...αφου τους βλεπεις τι ειδους μαλακες ειναι και πως μου κωλοτριβονται...
μετα φταιω εγω που τους πλακωνω στα μπινελικια τους λακαμαδες και τους μιλαω και στο τριτο ενικο;;;
το 73-38 δεν θα το ξεπερασετε ποτε πουτανες...
μας κοψατε το μπασκετ
ο τρελαμενος εκανε τεσσερις διαφορετικες παραθεσεις στο ιδιο ποστ του zirovenom. καθε λιγο σκεφτοταν κατι και ξαναπαρεθετε. πιο μουρλο πεθαινεις
απολυτως σωστος...Ρε μάγκες, για τα στημένα και τη γενικότερη βρόμα, εννοείται ότι ΟΛυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέχουν τα πρωτεία, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τη δύναμη. ΚΙ ο Πανιώνιος για παράδειγμα ό,τι μπορεί κάνει, κι αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Μην το παίζουνε οι "μικροί" κακομοίρογλου, δεν είναι στην απέξω από φιλοσοφία αλλά από αδυναμία..
Ρε μάγκες, για τα στημένα και τη γενικότερη βρόμα, εννοείται ότι ΟΛυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέχουν τα πρωτεία, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τη δύναμη. ΚΙ ο Πανιώνιος για παράδειγμα ό,τι μπορεί κάνει, κι αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Μην το παίζουνε οι "μικροί" κακομοίρογλου, δεν είναι στην απέξω από φιλοσοφία αλλά από αδυναμία..
Ρε μάγκες, για τα στημένα και τη γενικότερη βρόμα, εννοείται ότι ΟΛυμπιακός και Παναθηναϊκός κατέχουν τα πρωτεία, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή έχουν τη δύναμη. ΚΙ ο Πανιώνιος για παράδειγμα ό,τι μπορεί κάνει, κι αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Μην το παίζουνε οι "μικροί" κακομοίρογλου, δεν είναι στην απέξω από φιλοσοφία αλλά από αδυναμία..
ναι ρε το ξερω...ειναι τροπος εκφρασης για μενα αυτος...πολλες φορες το κανω...ξερω οτι φαινεται καπως αλλα ενταξει δεν διεκδικω και οσκαρ ανωτεροτητας..(Να σου σημειώσω πάντως ότι δεν μιλάς σε αυτούς στον τρίτο ενικό, στον εαυτό σου αναφερόσουν)
Γουέλ πλέιντ, γουέλ σέιντ.
Εντάξει, φόρτωσε κάπως. Θα μπορούσε να κάνει και τροποποίηση..
τι επαγγελμα κανεις ρε?ναι ρε το ξερω...ειναι τροπος εκφρασης για μενα αυτος...πολλες φορες το κανω...ξερω οτι φαινεται καπως αλλα ενταξει δεν διεκδικω και οσκαρ ανωτεροτητας..
καμμια τροποποιηση δεν ηθελα να κανω....και αλλα δεκα ξεχωριστα ποστ ηθελα να του γραψω αλλα βαριομουνα και δεν γουσταρα να ασχοληθω παραπανω με ενα μαλακα...
αδερφε λιγοι με εχουν πιασει εδω μεσα...και αυτο μου αρεσει...γιατι οι λιγοι που με πιανουν ειναι και καλοι ;) ;)
συνηθως οι πολλοι ειναι οι πιτουρες οι μαλακες που νομιζουν πως νοιωθουν αλλα στην ουσια ειναι για τον πουτσο καβαλα...
στην τελικη δεν θα ηθελα κιολας να με επιαναν οι ''πολλοι'' ;)
και ενιοτε να ''κατασκευασουν΄΄ παραγκες για να κρυψουν τα σκουπιδια κατω απο το χαλι...Είναι δεδομένο αυτό. Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται για την δικαιοσύνη.
Ειδικά οι μεγάλες ομάδες, δεν έχουν στόχο να γκρεμίσουν την εκάστοτε παράγκα αλλά να πετάξουν έξω τον κάτοικο της για να μπουν αυτές μέσα.
επαγγελματιας χυστης!!!!τι επαγγελμα κανεις ρε?
ε τοτε αφου συμφωνουμε ολοι...εχουμε να δουμε πραματα και θαματα στην δ εθνικη του χρονου.Θα την γαμηση στο στησιμο ο ζελας την ανω ραχουλα
Τύπε να διευκρινίσω ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, τα λαγουδάκια θα ενταχθούν στον 8ο όμιλο.
Οπότε οι αντίπαλοι τους θα είναι:
Δ Εθνική 8ος όμιλος
Ελπιδοφόρος
Φωστήρας
Αγιαξ Ταύρου
Τράχωνες
Αιγάλεω
Μύκονος
Παναθηναικός
Νέα Ιωνία
Ρόδος
Μελίσσια
Περιστέρι
ΑΕ Κως
Αγία Παρασκευή
Ηλιούπολη
Καρλόβασι
Πολύ φοβάμαι ότι και εκεί θα τους στήνει ο Τσακογιάννης...