Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ενταξει...εχεις δικιο...οντως μαλακιστηκα χτες βραδυ και ημουνα υπερβολικος μαζι σου...αχαχχαχαχαχαχα οκ ο zironvenom σταματαει εδω τις αποριες του για τον τροπο γραφης και των περιεχομενων γραφης του Χριστιδη, γτι δεν θελει να πάθει τιποτα ο χριστίδης. Μετα που θα βρει ο zironvenom ποστ που το 80% ειναι κουβεντες τυπου (στα αρχιδια μου, κλασσιμο παπαριων, εγω γαμαω, και διαφορες αλλες μαλακιες που χρησιμοποιουσαμε στο λεξιλογιο οταν θελαμε να δειχτουμε στο γυμνασιο.)
υ.γ ρε μουνιακιαgr ρε φιλε ελεος δλδ τουλαχιστον την Μακαμπι επρεπε να την θυμασαι που επαιζε μαζι μας περισυ. Ε του πουστη φιναλιστ ηταν.
με ενοχλησε και με ενοχλει που αντι να αντιπαρατιθομαστε πολιτισμενα και στην ουσια των λεγομενων μας κανουμε προσωπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμους...
δεν θα με ενοιαζε καθολου να διαφωνησεις μαζι μου αλλα εσυ με πλαγιο τροπο προσπαθησες να με πεις τρελλο...
και αυτο το θεωρω πουστια...
εν πασει περιπτωσει εχεις δικιο οτι αυτη η συμπεριφορα ειναι παιδιαστικη και τελικα αδικει αυτον που την εχει...
εχω την καλη προθεση να πιστεψω οτι δεν ειχες προθεση να με προσβαλλεις οποτε σου ζηταω μια μεγαλη συγνωμη για το χτεσινοβραδυνο μου ''παραληρημα''