Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ξεφεύγεις απο την αρχική τοποθέτηση.
εγώ είπα ότι ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΣΣΔ δεν ήταν ευρωπαική σωστό να συμμετάσχουν σε ευρωπαικά τουρνουά.
ας πούμε δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά είχε να παίζει με έναν γάλλο τουρνουά ένας καζακστανός ουζμπέκος σιβηριανός ή τατάρος.....

νομίζω είναι σαφές αυτό που θέλω να πω.
ολα τα αλλα είναι για να περνά η ώρα.

νύχτες μάγκες.

E για τη διοργανωση εγιναν βρε παπαριδη. Το " ευρωπαικο" ειναι μια συμβατικη εννοια που στην περιπτωση αυτη το οριζει η fiba-europe. Σιγα μη τους εξεταζουμε και με DNA να δουμε αν εχουν καταγωγη απο τον Αττιλα.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Δεν νομιζω παντως οτι θα αμφισβητουσε κανενας οτι ο Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς ειναι η κορυφαια ευρωπαικη ομαδα που εμφανιστηκε ποτέ στα γηπεδα του μπασκετ απο καταβολης αθληματος.

Με την έννοια ότι οι Μπούλς ήταν η κορυφαία ομάδα που έιχε εμφανιστεί στο NBA το 99? ΝΑΙ είναι ερώτηση παγίδα. :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
χαχα, μεγάλε μου, μην μπερδεύεσαι. δεν μιλάω για το μίσος που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ τους για πολλούς και διάφορους λόγους. μιλάω για φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, γλώσσα, παραδόσεις, κ.λπ.
αν σου βάλω κι εγώ δηλαδή βάζελους με γαύρους να δέρνονται, θα μου πεις ότι πρόκειται για διαφορετικούς λαούς;  :think: :think: :think:

Αν μου βαλεις βαζελους στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ να πλακονωονται που αφησαν ΓΑΒΡΟΥΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ να τσακωνονται τοτε ΜΠΟΡΕΙ  και να πω οτι ετσι ειναι .

ΑΝ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν μου βαλεις βαζελους στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥΣ να πλακονωονται που αφησαν ΓΑΒΡΟΥΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ να τσακωνονται τοτε ΜΠΟΡΕΙ  και να πω οτι ετσι ειναι .

ΑΝ

μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. διάβασε πάλι:
δεν μιλάω για το μίσος που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ τους για πολλούς και διάφορους λόγους. μιλάω για φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, γλώσσα, παραδόσεις, κ.λπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις. διάβασε πάλι:
δεν μιλάω για το μίσος που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ τους για πολλούς και διάφορους λόγους. μιλάω για φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, γλώσσα, παραδόσεις, κ.λπ.

Ποιος σου ειπε πως ειναι ιδια?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
πάντως για την Μακάμπι ο περσόνας έχει ένα δίκιο. σε ένα τηλεπαιχνίδι της 10ετίας του 80 τους είχαν βάλει να αναγνωρίσουν μια ομάδα με κίτρινα που είχε μέσα 4 μαύρους κι έναν λευκό. νόμισα ότι ήταν οι λέικερς, αλλά ήταν η μακάμπι  :grin:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
έτσι ρε νεοελληναρά.
ότι μας συμφέρει καλοδεχούμενο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ας πούμε.....
αμα βάλουν και τους μινεσότα τίμπεργουλβς στο ευρωπαικό μας συμφέρει γιατι αυτό θα δείχνει ότι ο βάζελας γαμεί και δέρνει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πουστοράτσα δεν πιάνεστε απο πουθενά.

Ουτε γι αστείο μην το λές αυτό. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου απο το 94 ακόμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
των αμερικανών είναι πιο ίδια; αφού δεν είδες τι σύγκριση έκανα, γιατί μου ζαλίζεις τα ούμπαλα;

Nαι πιο ιδια ειναι. Την ειδα τη συγκριση μην ανησυχεις. Πολυ πιο ιδια ειναι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Παρολα αυτα ο περσονα δε σημαινει πως εχει δικιο. Τοτε ηταν ενωμενες χωρες και επαιζαν σαν μια. Τι να κανουμε τωρα. Εφοσον το δεχτηκαμε παιζαμε υπο αυτους τους ορους. Ας ενωθουμε και μεις με την Ιταλια και την Ισπανια .

Και τωρα που ειναι Ε.Ε. και παιρνουμε κοινοτικους και οτι αλλο οι ρωσοι οι ισραηλινοι και οι τουρκοι δε μπορουν.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Τα Ουράλια όρη είναι οροσειρά της Ρωσίας, που αρχίζει σχεδόν από τον Β. Παγωμένο Ωκεανό και κατευθύνεται προς τα νότια, φθάνοντας ... Μαζί με τον Ουράλη ποταμό αποτελούν τα φυσικά σύνορα που χωρίζουν την Ευρώπη από την Ασία.

Για να τελειώνουμε γεωγραφικα απο τη στιγμή που ένα μεγάλο κομμάτι της ρωσσιας είναι μέσα στην ευρώπη τότε καλά κάνει και υπάρχει στα αθλήματα!!! Η χωρα αυτή επεκτείνεται και στην ασία, αλλά δικαίωμα της είναι να συμετέχει σε διοργανώσεις όποιας ηπείρου θέλει!!!! Για ισραήλ συμφωνώ. Αλλά γουστάρω να υπάρχει αυτή η μακάμπι γτι βάζει ένα λιθαράκι στο να είναι πιο ανταγωνιστική η ευρωλίγκα!!! 

Ας μην ανοίξουμε τέτοις κουβέντες σε αθλητικό thread γτι περιπλέονται και πάει αλλού η συζήτηση.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οσο ζυγιζουνε τα αρχιδια μου δεν ζυγιζετε ολοκληροι μαζι...
σιγα μην κωλωσω να βγω στο μπου επειδη κερδισαν οι γκριζοι λυκοι την μακαμπι...
δεν ειμαι ολη την μερα στο πισι...εχω και αλλες δουλειες και εμφανιζομαι οποτε μου καβλωσει χωρις να δινω αναφορα σε κανενα πουστρακι...
και ειδικα σε ρουφιανακια που οι φιλοι τους οι ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ δεν τους ενημερωνουν σωστα ποιον εδωσαν και τους αναγκαζουν να λενε μαλακιες στο μπου για ''αρθρογραφους''
ρωτα ρε ρουφιανε τους αλλους ρουφιανους ποιον εδωσαν ...ρωτα ονομα...ο κορυδαλλος ειναι μεγαλος και μπορει να μπερδευτεις και να πεις αλλ'αντάλλων στο μπου για να το παιξεις νταραβεριτζης  ;)
μαλακα ε μαλακα...
μποχα βρωμα ρουφιανια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
E για τη διοργανωση εγιναν βρε παπαριδη. Το " ευρωπαικο" ειναι μια συμβατικη εννοια που στην περιπτωση αυτη το οριζει η fiba-europe. Σιγα μη τους εξεταζουμε και με DNA να δουμε αν εχουν καταγωγη απο τον Αττιλα.

Τα Ουράλια όρη είναι οροσειρά της Ρωσίας, που αρχίζει σχεδόν από τον Β. Παγωμένο Ωκεανό και κατευθύνεται προς τα νότια, φθάνοντας ... Μαζί με τον Ουράλη ποταμό αποτελούν τα φυσικά σύνορα που χωρίζουν την Ευρώπη από την Ασία.

Για να τελειώνουμε γεωγραφικα απο τη στιγμή που ένα μεγάλο κομμάτι της ρωσσιας είναι μέσα στην ευρώπη τότε καλά κάνει και υπάρχει στα αθλήματα!!! Η χωρα αυτή επεκτείνεται και στην ασία, αλλά δικαίωμα της είναι να συμετέχει σε διοργανώσεις όποιας ηπείρου θέλει!!!! Για ισραήλ συμφωνώ. Αλλά γουστάρω να υπάρχει αυτή η μακάμπι γτι βάζει ένα λιθαράκι στο να είναι πιο ανταγωνιστική η ευρωλίγκα!!!  

Ας μην ανοίξουμε τέτοις κουβέντες σε αθλητικό thread γτι περιπλέονται και πάει αλλού η συζήτηση.

σας είπα....
δεν παίζεστε είστε η κορυφαία ράτσα του πλανήτη.
μόλις ο βαγγέλας θα δώσει ελληνικό διαβατήριο στον καζίμ ρίταρντς επειδή είναι απο την Κύπρο (άλλωστε σιγά τι έγινε ο πενταδάκτυλος χωρίζει χοντρά χοντρά την ελληνική κύπρο απ την τουρκική οπότε έχει δικαίωμα ο τουρκοκύπριος βάσει συντάγματος του 60 να θεωρείται κύπριος) θα ωρύεστε θα χτυπάτε τον κώλο σας κάτω για τις πουστιές λαμογιές και κομπίνες....

Αλλά σιγά, ο Τσατσένκο είναι ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ με τα όλα του, ρώσσος και έχει δικαίωμα να αγωνίζεται με τη ρωσία. δεν τρέχει κάστανο που είναι απο τη Σιβηρία.  
πάμε ρε γαμωράτσα....
ΩΠΑ ΝΙΝΑ ΝΙ ΝΑΝΑΙ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.371
Πόντοι
266
π@@@γιοι πρασινοι λαγοι στην λεωφορο ηρθαμε δεν ησασταν εκει
ΑΡΗ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οσο ζυγιζουνε τα αρχιδια μου δεν ζυγιζετε ολοκληροι μαζι...
σιγα μην κωλωσω να βγω στο μπου επειδη κερδισαν οι γκριζοι λυκοι την μακαμπι...
δεν ειμαι ολη την μερα στο πισι...εχω και αλλες δουλειες και εμφανιζομαι οποτε μου καβλωσει χωρις να δινω αναφορα σε κανενα πουστρακι...
και ειδικα σε ρουφιανακια που οι φιλοι τους οι ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ δεν τους ενημερωνουν σωστα ποιον εδωσαν και τους αναγκαζουν να λενε μαλακιες στο μπου για ''αρθρογραφους''
ρωτα ρε ρουφιανε τους αλλους ρουφιανους ποιον εδωσαν ...ρωτα ονομα...ο κορυδαλλος ειναι μεγαλος και μπορει να μπερδευτεις και να πεις αλλ'αντάλλων στο μπου για να το παιξεις νταραβεριτζης  ;)
μαλακα ε μαλακα...
μποχα βρωμα ρουφιανια...
φιλε ως συνηθως υπερβολικος.διαιτησια?

οχι ρε φιλε χρηστιδη.για εχθες πες κατι αλλο.πες καφενειο η μακαμπι πχ.εισαι αδικος.
υπαρχει και η περιπτωσει να πεις ναι εχετε μεγαλη ομαδα μεταλλο κλπ κλπ και κερδισατε δικαια.στο τελος κολλα και θα σας γαμησουμε στους τελικους κλπ.

σε ποιους αναφερεσε για ρουφιανες κλπ?δε το επιασα το ποστ σε αυτο το κομματι....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
θα περασει ο βαζελος στο μπασκετακι :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φιλε ως συνηθως υπερβολικος.διαιτησια?

οχι ρε φιλε χρηστιδη.για εχθες πες κατι αλλο.πες καφενειο η μακαμπι πχ.εισαι αδικος.
υπαρχει και η περιπτωσει να πεις ναι εχετε μεγαλη ομαδα μεταλλο κλπ κλπ και κερδισατε δικαια.στο τελος κολλα και θα σας γαμησουμε στους τελικους κλπ.

σε ποιους αναφερεσε για ρουφιανες κλπ?δε το επιασα το ποστ σε αυτο το κομματι....
χαχαχα...μη τσιμπας ρε τυπε...σε αλλους απευθυνομαι και θελω να τους φτιαξω...
ξερεις οτι ο χρηστιδης εχει μπαλλακια και δεν φοβαται την αληθεια...
ειδα ελαχιστα απο το ματς χτες...αλλα και με σπρωξιμο να το πηρες το θεμα ειναι οτι το πηρες...και το ξεραμε ολοι οτι θα το παρεις...γιατι;;μα φυσικα γιατι εχεις μεταλλο...εισαι ψημενος νικητης...εχεις αξια ...
την οποια (μιλωντας σοβαρα μαζι σου και οχι με τους καραγκιοζηδες που γυρνανε εδω μεσα σαν χασαποσκυλα) φυσικα και αναγνωριζω...
για τα υπολοιπα αστο καλυτερα...δεν χανεις τιποτα που δεν καταλαβες γιατι μιλαμε...δεν ειναι αθλητικο το θεμα...
ειναι κοινωνικο...για καταδοτες μιλαμε...αλλα αστο δεν εχει νοημα...ο καθενας ξηγιεται στην ζωη του συμφωνα με τις αρχες που εχει  ;) ;)

Επισκέπτης
το οτι είσαι πούστης είναι γνωστόν.
επίσης το ότι γράφεις ένα κάρο ψεύδη και αλλοιώνεις την ιστορία είναι επίσης γνωστό και χαρακτηριστικό όλων των πουστόγαβρων.

πριν τους κοινοτικούς στις ευρωπαικές ομάδες επιτρέπονταν μέχρι 2 άντε 3 ξένοι.....
έχανες πχ τον γουίλτζερ και πάπαλα το παραμύθι.....
αντιθέτως η μακάμπι των εβραίων έφερνε με διαβατήριο ισραηλ όλο το νσαα και επαιζε με ευρωπαικές ομάδες.
το αυτό και η τσσκα. έγραφε ευρωπαίους παίκτες απο την ΕΣΣΔ που δεν ανήκε στην ευρωπαική ήπειρο στο μεγαλύτεο κομμάτι της αλλά οι παίκτες της αγωνίζονταν κανονικά με το διαβατήριο της ΕΕΣΔ ως μη ξένοι...
όλα τα άλλα είναι για να δείξεις σε ένα σάιτ για πουτάνες ποσο πούστης μπορεί να γίνει ένας πούστης πασόκος και νιόνιος όταν του έχει γίνει εμμονή ενα νικ στο διαδίκτυο.
τελικά είσαι τόσο βλάκας που το συνεχίζεις.ρε παλιομαλακα ηλίθιε τότε οι ολλανδοι οι γαλλοι οι αγγλοι που έχουν παίχτες από όλες τις φυλές δεν πρέπει να μετρήσουν οτι εχουν παρει.σαλτα τωρα και γαμησου.......οσο για το ποιος αλλοιώνει..αυτο πραγματικά ειναι προσόν που το έχεις μόνο εσύ.είσαι ικανός να κάνεις το άσπρο μαύρο  :2funny:εδω με το αποελ έκανες την κωλοτουμπα του αιώνα με τον φερειρα με τον σιμαο με τον μαρινο..θες να συνεχίσω ηλίθιε; εσένα ρε μαλάκα σε φτύνουν και μας λες ότι βρέχει..τη να συζητήσω μαζι σου..απλά όπως λεει και ο χρηστιδης σε έχω για να σπάω πλάκα...συνέχισε τώρα ..πασοκος γαυρος νιονιος :2funny: :2funny:επιχειρήματα που πραγματικά σε καθηλώνουν :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom