Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097
μη μπλεκεις τους παικτες που αγωνίζονται σε έναν σύλλογο με τη χώρα που εκπροσωπεί ο σύλλογος.

τηρου΄μενων των αναλογιών αυτό που εκανε η ελλάς το 87 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΘΑ εχει ξανά προηγούμενο.
εχεις δικιο ο ζινταν πχ ηταν γαλλος 100%  :rolleyes:
για εθνικη μιλησα καθαρα οχι για συλλογους :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν κρίνω από το όνομα, ουκρανός πρέπει να ήταν. άλλωστε οι παίκτες της ΕΣΣΔ ήταν ρώσοι, ουκρανοί, λιθουανοί, λετονοί, κ.λπ., δηλαδή από χώρες που γεωγραφικά μάλλον ευρωπαϊκές είναι. η σιβηρία δεν νομίζω να έβγαζε ή και να βγάζει παίκτες. αλήθεια, μένει κόσμος εκεί;;;
ο γκάλης πού να γεννήθηκε άραγε;  :grin:
ο πατέρας του ήταν σιβηριανός και η μάνα του ουκρανή. όπως και σχεδόν το σύνολο των πρώην σοβιετικών ήταν ένα τεράστιο κωλοχανείο επιμειξίας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο πατέρας του ήταν σιβηριανός και η μάνα του ουκρανή. όπως και σχεδόν το σύνολο των πρώην σοβιετικών ήταν ένα τεράστιο κωλοχανείο επιμειξίας.

εντάξει ρε συ, αντιστοίχως, αμερικανικό έθνος υπάρχει; ή είναι ένα συνονθύλευμα όλων των φυλών και εθνών της γης;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις δικιο ο ζινταν πχ ηταν γαλλος 100%  :rolleyes:
για εθνικη μιλησα καθαρα οχι για συλλογους :-*
και ο σχορσιανίτης έλληνας....
έχεις καταλάβει το σκεπτικό μου;
δεν έχω πρόβλημα με τν καταγωγή ή τη χώρα.
έχω πρόβλημα με τους κανόνες....
ας πούμε δε μπορούσε ο άρης να αντικαταστήσει τον γουίλτζερ με άλλο ξένο και η μακάμπι έπαιζε με 10 αμερικανους αφρικανούς εξ αμερικής με εβραικό διαβατήριο........

τι δεν καταλαβαίνεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εντάξει ρε συ, αντιστοίχως, αμερικανικό έθνος υπάρχει; ή είναι ένα συνονθύλευμα όλων των φυλών και εθνών της γης;
μάγκα δεν είναι ίδιο..... η Καρολαινα δεν είναι κράτος.
αντιθέτως η Ουκρανία ηταν και είναι.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μάγκα δεν είναι ίδιο..... η Καρολαινα δεν είναι κράτος.
αντιθέτως η Ουκρανία ηταν και είναι.

ναι, αλλά περισσότερα κοινά είχαν και έχουν ο ουκρανός με το ρώσο, παρά ο κάτοικος της καρολάινα με αυτόν της αριζόνας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε φιλαράκι δεν αφαιρώ κατόπιν εορτής κανέναν.
και το παράδειγμά σου είναι άτοπο....
η Γαλλία είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.
το ΙΣΡΑΗΛ και Η ΕΣΣΔ δεν ΗΤΑΝ.

επίσης είναι δυνατόν να μιλάμε για κούπες που έπαιρνε ομάδα ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ κρατών;
είναι σα να μου λες ότι εάν υπήρχε ΡΕΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ και επαιζε με σάντος βραζιλίας και μπόκα αργεντινής αυτό σημαίνει πως θα είχε αξία να δημιουργήσει μυθο γύρω απο τις κούπες της.

η ΕΣΣΔ ήταν ΣΥΝΟΛΟ ΚΡΑΤΩΝ και μάλιστα πολλά απο αυτά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ είχε ομάδες που αγωνίζονταν σε συλλογικό επίπεδο εκπροσωπώντας μια χώρα...........πολλών .. κρατών με 250 μύρια πληθυσμό.
ΟΚ.
κάνω λάθος και εχετε δίκιο.
Πλακα πλακα, μια φορα εχεις δικιο και δεν μπορεις να το βρεις.
Αυτα παθαινεις οταν εισαι εριστικος.
Δεν σου δινουν δικιο ακομη κι οταν εχεις.
Υ.Γ. Αρα και η Γιουγκοσλαβια ηταν πολλά κρατη?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι, αλλά περισσότερα κοινά είχαν και έχουν ο ουκρανός με το ρώσο, παρά ο κάτοικος της καρολάινα με αυτόν της αριζόνας
είσαι σίγουρος ότι εάν αφήσεις στο ίδιο δωμάτιο μια ουκρανή και μια ρωσσίδα θα βρεις και τις 2 μετά απο καμμιά ώρα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πλακα πλακα, μια φορα εχεις δικιο και δεν μπορεις να το βρεις.
Αυτα παθαινεις οταν εισαι εριστικος.
Δεν σου δινουν δικιο ακομη κι οταν εχεις.
Υ.Γ. Αρα και η Γιουγκοσλαβια ηταν πολλά κρατη?
στ αρχιδια μου τι μου δίνουν.
και και η γιουγκοσλαβία ίδια περίπτωση είναι..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
είσαι σίγουρος ότι εάν αφήσεις στο ίδιο δωμάτιο μια ουκρανή και μια ρωσσίδα θα βρεις και τις 2 μετά απο καμμιά ώρα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι είπες τώρα ρε γίγαντα; δηλαδή αν αφήσεις στο ίδιο δωμάτιο έναν πατρινό κι έναν καλαματιανό, είσαι σίγουρος ότι μετά από 10 λεπτά θα βρεις και τους 2;  :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Στους Ουκρανους και τους Ρωσους τους το πες?

:headbang:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
ρε φιλαράκι δεν αφαιρώ κατόπιν εορτής κανέναν.
και το παράδειγμά σου είναι άτοπο....
η Γαλλία είναι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.
το ΙΣΡΑΗΛ και Η ΕΣΣΔ δεν ΗΤΑΝ.

επίσης είναι δυνατόν να μιλάμε για κούπες που έπαιρνε ομάδα ΑΠΟ ΕΝΩΣΗ κρατών;
είναι σα να μου λες ότι εάν υπήρχε ΡΕΑΛ ΕΥΡΩΠΗΣ και επαιζε με σάντος βραζιλίας και μπόκα αργεντινής αυτό σημαίνει πως θα είχε αξία να δημιουργήσει μυθο γύρω απο τις κούπες της.

η ΕΣΣΔ ήταν ΣΥΝΟΛΟ ΚΡΑΤΩΝ και μάλιστα πολλά απο αυτά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΙ είχε ομάδες που αγωνίζονταν σε συλλογικό επίπεδο εκπροσωπώντας μια χώρα...........πολλών .. κρατών με 250 μύρια πληθυσμό.
ΟΚ.
κάνω λάθος και εχετε δίκιο.

Εγώ προσπαθώ να προσφέρω κάτι σε μία συζήτηση που να έχει μία συνέχεια. Αν μιλάς για ένα ιδεατό ευρωπαικό μπάσκετ και ο άλλος μιλάει για το ευρωπαικό μπάσκετ που έχουμε τα στατιστικά του στα χέρια μας μπορεί να έχετε και οι 2 δίκιο. Κάπου διάβασα πχ για τον ΠΑΟ που έχει πάρει 6 ευρωπαικά και έιναι κορυφή με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουγκοπλάστικα. Πήρε κανένα απο αυτά σε ευρωπαικό που δεν συμμετείχε η Μακάμπι και η ΤΣΣΚΑ? Εγώ μπορεί να το Θέλω αυτό το ιδεατό ευρωπαικό μπάσκετ, αλλά σε αυτό Θεωρώ ότι όλοι θα έχουν μηδέν ευρωπαικά, αφού δεν έχει διεξαχθεί διωργάνωση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παντως ο περσονα εχει αδικο. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Συμβατικα ειναι αυτα. Και στο κατω κατω μας συμφερει ως Παναθηναικο. Αν ομαδες πρωην ΕΣΣΔ οι Ισραηλινες αν μπορουν να δωσουν ευκολα διαβατηριο σε αμερικανουν ειναι στην ιδια διοργανωση με εμας και εμεις υπερεχουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Παντως ο περσονα εχει αδικο. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Συμβατικα ειναι αυτα. Και στο κατω κατω μας συμφερει ως Παναθηναικο. Αν ομαδες πρωην ΕΣΣΔ οι Ισραηλινες αν μπορουν να δωσουν ευκολα διαβατηριο σε αμερικανουν ειναι στην ιδια διοργανωση με εμας και εμεις υπερεχουμε.
Δεν νομιζω παντως οτι θα αμφισβητουσε κανενας οτι ο Παναθηναικος του Ομπραντοβιτς ειναι η κορυφαια ευρωπαικη ομαδα που εμφανιστηκε ποτέ στα γηπεδα του μπασκετ απο καταβολης αθληματος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Γερμανια?
Η Ισπανια?
ξεφεύγεις απο την αρχική τοποθέτηση.
εγώ είπα ότι ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΣΣΔ δεν ήταν ευρωπαική σωστό να συμμετάσχουν σε ευρωπαικά τουρνουά.
ας πούμε δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά είχε να παίζει με έναν γάλλο τουρνουά ένας καζακστανός ουζμπέκος σιβηριανός ή τατάρος.....

νομίζω είναι σαφές αυτό που θέλω να πω.
ολα τα αλλα είναι για να περνά η ώρα.

νύχτες μάγκες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στους Ουκρανους και τους Ρωσους τους το πες?

:headbang:

χαχα, μεγάλε μου, μην μπερδεύεσαι. δεν μιλάω για το μίσος που έχει καλλιεργηθεί μεταξύ τους για πολλούς και διάφορους λόγους. μιλάω για φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, γλώσσα, παραδόσεις, κ.λπ.
αν σου βάλω κι εγώ δηλαδή βάζελους με γαύρους να δέρνονται, θα μου πεις ότι πρόκειται για διαφορετικούς λαούς;  :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έτσι ρε νεοελληναρά.
ότι μας συμφέρει καλοδεχούμενο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ας πούμε.....
αμα βάλουν και τους μινεσότα τίμπεργουλβς στο ευρωπαικό μας συμφέρει γιατι αυτό θα δείχνει ότι ο βάζελας γαμεί και δέρνει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πουστοράτσα δεν πιάνεστε απο πουθενά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom