η διαφορα μας ειναι οτι εμεις ξερουμε τι ειμαστε,σε αντιθεση με εσας που ειδικα στα οπαδικα εχετε συνδρομο Μινχαουζενβρε κουτα...που λετε για ριζουπολη.........μην ξεχνατε οτι στη ριζουπολη ειχε και 2.500 λαγους εκει μεσα.......και τι εκαναν;;;;; οι γαμηκουλες των τοιχων.....οι βιαστες των πινακηδων......οι''εχω παντου κλαμπ και ας ειμαστε 10'';;;;;;....ΤΠΤ δεν εκαναν...εφαγαν 3,εφαγαν καπνογονα,εφαγαν ξυλο και μετα καβαλουσαν στην παιανια μαντρες.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μου τα εχουν πει παιδια που ηταν τοτε για να μην λεω ψεματα οτι ημουν τοτε,αλλα εσυ λες την αληθεια γιατι θα ηξερες οτι αυτα που σου ειπα και για το οτι δεν ακουγοσασταν και το οτι τρωγατε φωτοβολιδες με το τσουβαλι και για τις φαπες μετα.και αν ειναι παμε σε νεωτερα συμβαντα που με λες λαγο και οτι ανοιγω κλαμπ με και 10 ατομα στην επαρχια εμεις ειμαστε δυνατοτερη και το ξερουν ολη και μετα οι αεκτζηδες εσεις μονο στον πειραια εισαστε πουθενα αλλου.
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
βρε κουτα...που λετε για ριζουπολη.........μην ξεχνατε οτι στη ριζουπολη ειχε και 2.500 λαγους εκει μεσα.......και τι εκαναν;;;;; οι γαμηκουλες των τοιχων.....οι βιαστες των πινακηδων......οι''εχω παντου κλαμπ και ας ειμαστε 10'';;;;;;....ΤΠΤ δεν εκαναν...εφαγαν 3,εφαγαν καπνογονα,εφαγαν ξυλο και μετα καβαλουσαν στην παιανια μαντρες.......
Επειδή λες τον άλλον μικρό. Το ότι εσείς καβαλούσατε τις δικές σας μάντρες και πετούσατε κορνέδες σου διαφεύγει; Το έζησες;
Την αποχή σας από το γήπεδο;
Το ότι βγαίνατε και έβδομοι και όγδοοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος;
Τη δεκαετία ανυπαρξίας;
Επισκέπτης
επειδη εγω τα εζησα,για ποια ΑΠΟΧΗ μιλας?Επειδή λες τον άλλον μικρό. Το ότι εσείς καβαλούσατε τις δικές σας μάντρες και πετούσατε κορνέδες σου διαφεύγει; Το έζησες;
Την αποχή σας από το γήπεδο;
Το ότι βγαίνατε και έβδομοι και όγδοοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος;
Τη δεκαετία ανυπαρξίας;
ρε bipipis7 επειδη ειμαι μικροτερος σε ηλικια απο εσενα σημαινει οτι δεν ξερω γεγονοτα και επειδη οπως λες οτι ειμαστε λαγοι σε προκαλω να πεις πιο καινουργια πραγματα ή να σου πω εγω.Οσο για την αποχη σας ο φιλος μηπως εννοει την δεκαετια του 80' με βαρδινογιαννη .
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
ενα θα πω......σε 3 κλαμπ επαρχιας που εχετε.....μελη ειναι των αστυνομικων διευθυντων τα παιδακια και ΦΥΛΟΥΝΤΑΙ 24 ωρες.........θες και αλλα;;;;;οσο για το 80 δεν υπηρχε αποχη....τουλαχιστον εγω δεν εχω κοψει πανω απο 10 φορες κατω απο 1.000 εισιτηρια οπως εσυ
ιλιον και πετροπουλη διπλα σε αστυνομικα τμηματα,στο κεντρικο ηρθατε με συνοδεια μπατσων και σας τρεξαμε 20 ατομα 200 και μπαινατε μεσα στο μακντολαντς και σε αλλα μαγαζια και κανατε τους υπαλληλους,ο τριτσωνης που ηταν στο παιχνιδι της ριζουπολης αρχηγος της αστυνομιας ,τωρα που δουλευει?αν ναι στον ολυμπιακο.Θελεις και αλλα?
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
χαρε φιλε αν αρχισω να γραφω....θα αλλαξουν ομαδα....αστααααααα
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Έτσι αλλάζεις εσύ ομάδα; Άμα σου τη λένε στο ιντερνετ για μπάχαλα; Πωπωωωω...
Τεσπα. Μάγκα άμα ήταν να αλλάξω ομάδα θα είχα αλλάξει με τόσες πίκρες που έχω φάει την τελευταία δεκαπενταετία.
Και αυτό είναι πιο εύκολο για εμένα διότι έστω και λίγο πέτυχα τον Παναθηναϊκό ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ κι όχι έτσι κατάντημα που είναι εδώ και χρόνια.
Οπότε, άσ' το! γράψε άμα θέλεις αλλά ομάδα ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ...
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
επειδη εγω τα εζησα,για ποια ΑΠΟΧΗ μιλας?
Για τότε που παίζαμε στο Καραϊσκάκη, παίρναμε εισιτήρια και περιμένατε να σας ξεσηκώσει το ΦΩΣ γράφοντας ότι ο Παναθηναϊκός έως τώρα έχει διαθέσει περισσότερα εισιτήρια από όσα εσείς για να γεμίσετε το τηγάνι...
Επισκέπτης
δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι δεν έχεις ούτε προπονητή αφού ειδικά αυτό το χθεσινό με ζεκα στη μέση και κατσουρανη στα άκρα πραγματικά θέλει πολύ μεγάλη φαντασία για να το κάνεις ;) επίσης αποδεικνύετε οτι ο λετο είναι το 80%της ομαδας.επίσης ότι δεν υπάρχει πάγκος αλλα από οτι φαίνεται στα τελευταία ματς δεν υπάρχει ούτε βασικός κορμός.για μενα ηταν θαύμα που επί τόσες αγωνιστικές παρέμενες στο πρωτάθλημα.όποιος έβλεπε και λίγο μακριά ακόμα και στο +5 φαινόταν οτι οι γκέλες δεν θα αργούσαν να έρθουν.τέλος αν πραγματικά εχουν έρθει οι Ιταλοί για το σπυροπουλο ...δώστε τον και τσάμπαγαματα ουτε στο φιλικό δε μπορουν.
ακομα και να νικήσουν στο ΟΑΚΑ πάλι αλλου θα κανουν γκελα.
αυτα κανει η ελλειψη διοίκησης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K