Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
περα απο την πλακα τωρα κομπε πιστευω να πααρδεχεσαι την διαφορα που υπαρχει μεταξυ μας...μπραβο σας που ειστε κοντα στην πρωτη θεση και με ματς λιγοτερο αλλα παραδεξου οτι οι δυο ομαδες δεν εχουν σχεση σε ποδοσφαιρο...
οχι σε αποτελεσματα αλλα σε μπαλλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περα απο την πλακα τωρα κομπε πιστευω να πααρδεχεσαι την διαφορα που υπαρχει μεταξυ μας...
τεράστια διαφορά και γω το παραδέχομαι.....στην πουστιά στην ξεφτίλα και το νταβατζηλίκι πρώτη μούρη.

Καταγγελία Κύρκου για εκφοβισμό από μεγαλοπαράγοντα
Εξύβριση και προσπάθεια εκφοβισμού κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο Δημήτρης Κύρκος, από μεγαλοπαράγοντα ομάδας στα αποδυτήρια του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό. Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Έλληνας διαιτητής σε συζήτηση που είχε σε συναδέλφους στο σεμινάριο διαιτησίας στη Λεπτοκαρυά.

Συγκεκριμένα, ο Κύρκος κατήγγειλε ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός δέχθηκε επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών από μεγαλοπαράγοντα. Αυτός συνοδευόμενος από τους άντρες ασφαλείας του εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τον εξύβρισε.

Η καταγγελία αυτή του Κύρκου αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση με τους άλλους διαιτητές, οι οποίοι στο ίδιο μήκος κύματος, ανέφεραν με τη σειρά τους παρόμοια περιστατικά σε παιχνίδια που είχαν διαιτητεύσει εκείνοι.

Οι διαιτητές ομόφωνα συμφώνησαν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος στο κλίμα αυτό. Έτσι, συγκροτήθηκε μια τριμελής επιτροπή για τα θέματα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση στην οποία θα διαμαρτύρονται για την τρομοκρατία που ασκείται εις βάρος τους.

Στο σημερινό φύλλο της "Καθημερινής" μάλιστα, γίνεται λόγος ότι υπήρξαν σοβαρές σκέψεις για αποχή τους από την αγωνιστική που διεξάγεται το Σαββατοκύριακό αυτό. Ωστόσο, η σκέψη αυτή, τελικά, δεν επικράτησε. Απλώς αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση και στην περίπτωση που υπάρξει νέο κρούσμα, τότε, θα σκεφθούν τον τρόπο που θα αντιδράσουν.

Επισκέπτης
τωρα οι καταγγελίες γινονται μετά απο 10 μερες και οι προεδροι πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρις να τους αντιληφθεί κανένας.που ειναι ρε μαλάκες οι εποχές που ο γιωργαρος κατέβαινε στη φυσούνα τους γαμοσταυριζε και τους έλεγε οτι δεν θα ξαναδιατητευσουν ποτέ; :2funny:που ειναι οι καλες εποχες που ο καπετανιος απειλουσε τους ταξιαρχους της αστυνομιας οτι θα τους εστελνε στον εβρο; :2funny:αυτα θυμάμαι και με πιάνει νοσταλγία για τα τότε πεπραγμένα που ομως περάσαν στα ψιλά και έχουν ξεχαστεί ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τωρα οι καταγγελίες γινονται μετά απο 10 μερες και οι προεδροι πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρις να τους αντιληφθεί κανένας.που ειναι ρε μαλάκες οι εποχές που ο γιωργαρος κατέβαινε στη φυσούνα τους γαμοσταυριζε και τους έλεγε οτι δεν θα ξαναδιατητευσουν ποτέ; :2funny:που ειναι οι καλες εποχες που ο καπετανιος απειλουσε τους ταξιαρχους της αστυνομιας οτι θα τους εστελνε στον εβρο; :2funny:αυτα θυμάμαι και με πιάνει νοσταλγία για τα τότε πεπραγμένα που ομως περάσαν στα ψιλά και έχουν ξεχαστεί ;)
αυτός φόραγε παντελόνια...
έβγαζε και πιστόλια φόρα παρτίδα.....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μας βγηκανε τα ματια σημερα παλι...με την κυριολεκτικη εννοια...ρε μαλακες μπαλλα θα παιξετε ποτε;;με τα δευτερα του αστερα παιζατε...ελεος...εχω βαρεθει την ιδια δηλωση καθε βδομαδα;...κλισε ειναι
''αφηνουμε πισω την εμφανιση και κραταμε τους βαθμους''
ελεος...κρατηστε μια φορα και την εμφανιση...μπαλλιτσα ειναι,για θεαμα μιλαμε...
με την Β ομαδα παιζανε οι τριπολιτσωτες....
ποσα εφαγες απο τον αστερα ειπαμε?
δεν νομιζω φετος στο πρωταθλημα να εχεις παιξει και καμια μπαλαρα

Επισκέπτης
αυτός φόραγε παντελόνια...
έβγαζε και πιστόλια φόρα παρτίδα.....
αυτο ειναι αλήθεια :grin:ο ''καπετάνιος''εκανε οτι γούσταρε φανερά έβγαζε οπλα απειλούσε...και όμως ποτέ και κανένας ςδεν τον τιμώρησε για τίποτα. :2funny:τότε υπήρχαν αλλοι νομοι και άλλοι κανονισμοί :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ποσα εφαγες απο τον αστερα ειπαμε?
δεν νομιζω φετος στο πρωταθλημα να εχεις παιξει και καμια μπαλαρα
θελω να πιστευω οτι κανεις πλακα...πες μου οτι κανεις πλακα...το εχω αναγκη...μονο πες το τιποτα αλλο  :o :o

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
θελω να πιστευω οτι κανεις πλακα...πες μου οτι κανεις πλακα...το εχω αναγκη...μονο πες το τιποτα αλλο  :o :o
θα μου πεις που εχεις παιξει μπαλαρα στο πρωταθλημα? σε ποια ματς?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ειναι αλήθεια :grin:ο ''καπετάνιος''εκανε οτι γούσταρε φανερά έβγαζε οπλα απειλούσε...και όμως ποτέ και κανένας ςδεν τον τιμώρησε για τίποτα. :2funny:τότε υπήρχαν αλλοι νομοι και άλλοι κανονισμοί :grin:
και τορα ιδιοι υθπαρχουν απλα αμα εισαι αδερφή τα κάνεις ολα σαν τον γαβαλά κι ας ξέρεις ότι δε σε πειράζει κανείς...
αρχίζεις και το πουστικο κλαψομούνιασμα......

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
με τη δόξα δράμας.
αααααααααααααααααααααχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ
παραρτημα 1ο λεβαδειακος 4 γκολ..... ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παραρτημα 2ο κερκυρα 4 γκολ....ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παραρτημα 3ο δοξα δραμας 6 γκολ....ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παραρτημα 4ο 3 γκολ...ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ 17 ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 4 παιχνιδια επι 3 βαθμους 12 + 12 στο δευτερο γυρο =24 βαθμοι ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΘΡΥΝΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ.....................................

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα μου πεις που εχεις παιξει μπαλαρα στο πρωταθλημα? σε ποια ματς?

δε θελω να εισαι αλητης χρονιαρες μερες. πας και σε μικρα παιδια και τους λες οτι οι ζωγραφικες τους ειναι μουτζουρες?  :2funny:

χρηστιδη αστους να λενε ρε, μπαλαρα φετος  :rockon:

Επισκέπτης
και τορα ιδιοι υθπαρχουν απλα αμα εισαι αδερφή τα κάνεις ολα σαν τον γαβαλά κι ας ξέρεις ότι δε σε πειράζει κανείς...
αρχίζεις και το πουστικο κλαψομούνιασμα......
xaχαχαχαχαχαχαχα :2funny:πως τα λες έτσι ωραία.μονο ο πρώτος κλαψομουνας εδώ είσαι εσύ ;)ολα σου φταίνε και όλοι σε κυνηγάνε :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παραρτημα 1ο λεβαδειακος 4 γκολ..... ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παραρτημα 2ο κερκυρα 4 γκολ....ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παραρτημα 3ο δοξα δραμας 6 γκολ....ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ παραρτημα 4ο 3 γκολ...ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ 17 ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 4 παιχνιδια επι 3 βαθμους 12 + 12 στο δευτερο γυρο =24 βαθμοι ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ασε τα νουμερα. τοτης ποιοτης. μπαλαρα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
xaχαχαχαχαχαχαχα :2funny:πως τα λες έτσι ωραία.μονο ο πρώτος κλαψομουνας εδώ είσαι εσύ ;)ολα σου φταίνε και όλοι σε κυνηγάνε :grin:
ναι νιόνιε μου....
σε λίγο που θα πληρώνετε τους παίκτες με τσιπς θα μας λέτε παλι για το κακό ποκ.....

Επισκέπτης
ναι νιόνιε μου....
σε λίγο που θα πληρώνετε τους παίκτες με τσιπς θα μας λέτε παλι για το κακό ποκ.....
καλά εντάξει εγω όντως δεν θα εχω να πληρώσω και αυτο ειναι αλήθεια.τωρα εσυ θελω να μου πεις δυο πράγματα.έλεγες οτι απο δεύτερα θα περιμένουμε αλλα δεν ξερω τη αφου τελικα θα υπάρξουν άραβες;και δευτερον αν δεν υπάρξουν μήπως και εσύ γίνεις πανιώνιος και δεν θα έχεις να πληρώσεις ;)γιατί κατι ακούγετε για απλήρωτους.τελικά πες μας θα έρθουν οι άραβες η όχι;γιατι στην αρχή της εβδομάδας ήσουν σχεδόν σίγουρος για το ντηλ :2funny:μηπως ξερεις κάτι που δεν ξέρουμε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom