Ποιο Δούρο ρε μπαγλαμά? Που βάλατε μούφα γκολ στο 2-2 και ακόμη κοπανάτε την κόκκινη?Που ο Τζιοβάνι είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο πριν την κόκκινη?
τι μου κάνεις σχεδιάκια? Μπηκε ποτε το γκολ του στολτίδη ? Μήπως ο τζιοβάνι έκανε επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο τότε? Πριν πεσουν και ρίξουν τις κλωτσιές ο ένας στον άλλο? Να δούμε τι άλλες ψευτιές θα μας πείτε
ετσι για να εχει σασπενς ρε καραγκιοζη!!! ποσες φορες το εχουμε κανει τα τελευταια χρονια??? και περσυ παλι ετσι δεν εγινε οταν νικησατε στο ΟΑΚΑ? και μετα????????? γεμισατε πουτσες!!!
ασε ρε να εχει και λιγο σασπενσ το πρωταθλημα, να κανουμε 1-2 μαλακιες μπας και μεινουμε λιγο πισω και πιστεψετε οτι θα το παρετε χαχαχαχαχαχ
τι μου κάνεις σχεδιάκια? Μπηκε ποτε το γκολ του στολτίδη ? Μήπως ο τζιοβάνι έκανε επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο τότε? Πριν πεσουν και ρίξουν τις κλωτσιές ο ένας στον άλλο? Να δούμε τι άλλες ψευτιές θα μας πείτε
εισαι βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι η μπαλα ΔΕΝ μπηκε?
επιθετικο φαουλ εχει κανει οτζιοβανι και μετα τον χτυπαει ο κυριακος.κοκκινη κυριακος κοκκινη τζιοβανι
τι απο τα παραπανω ειναι λαθος?
επιθετικο φαουλ εχει κανει οτζιοβανι και μετα τον χτυπαει ο κυριακος.κοκκινη κυριακος κοκκινη τζιοβανι
συνελθε ρε φιλε..μπηκε δε μπηκε στις αρχιδαρες σου..το θεμα ειναι οτι μια διαιτησια που θελει να σε σφαξει δε σου δινει αμφιλεγομενο γκολ και δε σου χαριζει κοκκινη του γεωργατου στο 20λεπτο..αυτο σου λεει!
στη φαση της κοκκινης οπως γραφεις ειναι και οι δυο για εξω..
αλλα ειστε τοσο αμπαλλοι που βριζετε το δουρο που χει γυρισμενη πλατη στη φαση,αντι για τον εποπτη γραμμης που την εχει φατσα!
http://[URL unfurl="true"]www.sportculture.gr/wp-content/uploads/2011/11/tsakas-prigkipas.jpg[/img[/URL]]
No tsakas no deal.
Kαλά να πάθετε αφραγκοι ζήτουλες
η μπάλα χτυπάει ΟΛΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ! Εξω από τη γραμμή! Μετά αφού αναπηδάει τη διώχνει ο μόρις. προς τα έξω. Το κανονισμό τον ξέρεις? Λεει να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη γραμμή. Πες μου με τους νόμους της φυσικής πως είναι δυνατό να έγινε κάτι τέτοιο.
Πάμε και στον Καστίγιο. Κλωτσιά στο Μπασινά εκτός φάσης, κίτρινη μόνο ο Νέρι μας. Ε μη το βγάλουμε το παιδί, είχε τα νεύρα του δεν είχε μαλακιστεί το μεσημέρι. Και για Κυριάκο ναι σου λέω έπρεπε να είχε αποβληθεί. Ο Καστίγιο? Κοίτα την κλωτσιά στον Μπασινά και πες μου. Καλά να μη πω για το Γεωργάτο που βαρούσε στο ψαχνό αλλά το χαμε μέσα το παιδί και το καμαρώναμε. Μιλάτε κιόλας για Δούρο. Που μας έσφαξε σε ουκ ολίγα ματς.
Πίστευα και εγώ πως ήταν γκολ και είχε περάσει η μπάλα τη γραμμή. Άμα δείτε το ριπλέυ από την αντίθετη γωνία, η μπάλα όχι μόνο δε περνάει τη γραμμή αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ είναι ΠΡΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! Και στη συνέχεια ο Μόρις τη διώχνει μακριά.