Επισκέπτης
δικε μου μην μασας εχω πληροφοριες οτι η δουλεια δεν χαλαει.μπετον ειναι η συμφωνια απλα ο τσακας χαλαστηκε επειδη ενας μπαγλαμας τον ειπε χοντρο.οχι ρε γαμωτο![]()
δικε μου μην μασας εχω πληροφοριες οτι η δουλεια δεν χαλαει.μπετον ειναι η συμφωνια απλα ο τσακας χαλαστηκε επειδη ενας μπαγλαμας τον ειπε χοντρο.οχι ρε γαμωτο![]()
Ποιο Δούρο ρε μπαγλαμά? Που βάλατε μούφα γκολ στο 2-2 και ακόμη κοπανάτε την κόκκινη?Που ο Τζιοβάνι είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο πριν την κόκκινη?
Καλα τα άλλα τα 38 " αρχιδάτα" μη τα σχολιάσω.
Κοίτα τώρα την πλάτη μου και μόκο ;)
όχι και χοντρός ο τσάκας....οι κοιλιακοί κοντεύουν να εκραγούν....δικε μου μην μασας εχω πληροφοριες οτι η δουλεια δεν χαλαει.μπετον ειναι η συμφωνια απλα ο τσακας χαλαστηκε επειδη ενας μπαγλαμας τον ειπε χοντρο.
πιο παραμυθι ρε τυπεKαλά ρε απόλυτε το είχες πιστέψει και συ το παραμύθι;![]()
βγαλε την πουτσα απο τα παπουτσα απογονε μπαγκλαντες και μετα μιλαΤυχερε Αχρηστιδη το εμαθες οτι δεν θα πληρωσεις το τελος της ΔΕΗ
και ξερεις το γιατι
γιατι
εισαι διανοητικα καθυστερημενος
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
τυπε με το τραινο τι επαιξε;;;τοσο καλη ειναι η καβαλα η κανει κοιλια η αρμαδα του ζελικο;πιο παραμυθι ρε τυπε
εγω θελω τον τσακα προεδρο στην παε να γινεται τζερτζελες![]()
τυπε με το τραινο τι επαιξε;;;τοσο καλη ειναι η καβαλα η κανει κοιλια η αρμαδα του ζελικο;
βγαλε την πουτσα απο τα παπουτσα απογονε μπαγκλαντες και μετα μιλα![]()
![]()
![]()
εισαι βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι η μπαλα ΔΕΝ μπηκε?τι μου κάνεις σχεδιάκια? Μπηκε ποτε το γκολ του στολτίδη ? Μήπως ο τζιοβάνι έκανε επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο τότε? Πριν πεσουν και ρίξουν τις κλωτσιές ο ένας στον άλλο? Να δούμε τι άλλες ψευτιές θα μας πείτε
συνελθε ρε φιλε..μπηκε δε μπηκε στις αρχιδαρες σου..το θεμα ειναι οτι μια διαιτησια που θελει να σε σφαξει δε σου δινει αμφιλεγομενο γκολ και δε σου χαριζει κοκκινη του γεωργατου στο 20λεπτο..αυτο σου λεει!εισαι βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι η μπαλα ΔΕΝ μπηκε?
επιθετικο φαουλ εχει κανει οτζιοβανι και μετα τον χτυπαει ο κυριακος.κοκκινη κυριακος κοκκινη τζιοβανι
τι απο τα παραπανω ειναι λαθος?
σε τρωει να τ'ακουσεις εσενα,δεν εξηγειται αλλιως!No tsakas no deal.
Kαλά να πάθετε αφραγκοι ζήτουλες
εισαι βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι η μπαλα ΔΕΝ μπηκε?
επιθετικο φαουλ εχει κανει οτζιοβανι και μετα τον χτυπαει ο κυριακος.κοκκινη κυριακος κοκκινη τζιοβανι
τι απο τα παραπανω ειναι λαθος?
πιο παραμυθι ρε τυπε
εγω θελω τον τσακα προεδρο στην παε να γινεται τζερτζελες![]()