Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Ποιο Δούρο ρε μπαγλαμά? Που βάλατε μούφα γκολ στο 2-2 και ακόμη κοπανάτε την κόκκινη?Που ο Τζιοβάνι είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο πριν την κόκκινη?

Καλα τα άλλα τα 38 " αρχιδάτα" μη τα σχολιάσω.

Κοίτα τώρα την πλάτη μου και μόκο ;)
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
δικε μου μην μασας εχω πληροφοριες οτι η δουλεια δεν χαλαει.μπετον ειναι η συμφωνια απλα ο τσακας χαλαστηκε επειδη ενας μπαγλαμας τον ειπε χοντρο.
όχι και χοντρός ο τσάκας....οι κοιλιακοί κοντεύουν να εκραγούν.... :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
που ειναι π Τσακας οεοοοοοοοοο?  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Τυχερε Αχρηστιδη το εμαθες οτι δεν θα πληρωσεις το τελος της ΔΕΗ
και ξερεις το γιατι

γιατι

εισαι  διανοητικα καθυστερημενος

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τυχερε Αχρηστιδη το εμαθες οτι δεν θα πληρωσεις το τελος της ΔΕΗ
και ξερεις το γιατι

γιατι

εισαι  διανοητικα καθυστερημενος

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
βγαλε την πουτσα απο τα παπουτσα απογονε μπαγκλαντες και μετα μιλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

τι μου κάνεις σχεδιάκια? Μπηκε ποτε το γκολ του στολτίδη ? Μήπως ο τζιοβάνι έκανε επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο τότε? Πριν πεσουν και ρίξουν τις κλωτσιές ο ένας στον άλλο? Να δούμε τι άλλες ψευτιές θα μας πείτε

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
τυπε με το τραινο τι επαιξε;;;τοσο καλη ειναι η καβαλα η κανει κοιλια η αρμαδα του ζελικο;

ετσι για να εχει σασπενς ρε καραγκιοζη!!! ποσες φορες το εχουμε κανει τα τελευταια χρονια??? και περσυ παλι ετσι δεν εγινε οταν νικησατε στο ΟΑΚΑ? και μετα????????? γεμισατε πουτσες!!!
ασε ρε να εχει και λιγο σασπενσ το πρωταθλημα, να κανουμε 1-2 μαλακιες μπας και μεινουμε λιγο πισω και πιστεψετε οτι θα το παρετε χαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
τι μου κάνεις σχεδιάκια? Μπηκε ποτε το γκολ του στολτίδη ? Μήπως ο τζιοβάνι έκανε επιθετικό φάουλ στον Κυριάκο τότε? Πριν πεσουν και ρίξουν τις κλωτσιές ο ένας στον άλλο? Να δούμε τι άλλες ψευτιές θα μας πείτε
εισαι βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι η μπαλα ΔΕΝ μπηκε?
επιθετικο φαουλ εχει κανει οτζιοβανι και μετα τον χτυπαει ο κυριακος.κοκκινη κυριακος κοκκινη τζιοβανι
τι απο τα παραπανω ειναι λαθος?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επιθετικο φαουλ εχει κανει οτζιοβανι και μετα τον χτυπαει ο κυριακος.κοκκινη κυριακος κοκκινη τζιοβανι
συνελθε ρε φιλε..μπηκε δε μπηκε στις αρχιδαρες σου..το θεμα ειναι οτι μια διαιτησια που θελει να σε σφαξει δε σου δινει αμφιλεγομενο γκολ και δε σου χαριζει κοκκινη του γεωργατου στο 20λεπτο..αυτο σου λεει!

στη φαση της κοκκινης οπως γραφεις ειναι και οι δυο για εξω..

αλλα ειστε τοσο αμπαλλοι που βριζετε το δουρο που χει γυρισμενη πλατη στη φαση,αντι για τον εποπτη γραμμης που την εχει φατσα!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.sportculture.gr/wp-content/uploads/2011/11/tsakas-prigkipas.jpg[/img[/URL]]
No tsakas no deal.
Kαλά να πάθετε αφραγκοι ζήτουλες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

η μπάλα χτυπάει ΟΛΗ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ! Εξω από τη γραμμή! Μετά αφού αναπηδάει τη διώχνει ο μόρις. προς τα έξω. Το κανονισμό τον ξέρεις? Λεει να ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη γραμμή. Πες μου με τους νόμους της φυσικής πως είναι δυνατό να έγινε κάτι τέτοιο.

Πάμε και στον Καστίγιο. Κλωτσιά στο Μπασινά εκτός φάσης, κίτρινη μόνο ο Νέρι μας.  Ε  μη το βγάλουμε το παιδί, είχε τα νεύρα του δεν είχε μαλακιστεί το μεσημέρι. Και για Κυριάκο ναι σου λέω έπρεπε να είχε αποβληθεί. Ο Καστίγιο? Κοίτα την κλωτσιά στον Μπασινά και πες μου. Καλά να μη πω για το Γεωργάτο που βαρούσε στο ψαχνό αλλά το χαμε μέσα το παιδί και το καμαρώναμε. Μιλάτε κιόλας για Δούρο. Που μας έσφαξε σε ουκ ολίγα ματς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πίστευα και εγώ πως ήταν γκολ και είχε περάσει η μπάλα τη γραμμή. Άμα δείτε το ριπλέυ από την αντίθετη γωνία, η μπάλα όχι μόνο δε περνάει τη γραμμή αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ είναι ΠΡΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! Και στη συνέχεια ο Μόρις τη διώχνει μακριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom