pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εσύ ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα τελικά.
εχω και κοντάρι απο κάτω όπως μου λένε οπότε 2 τα καλά μου..
εσύ ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα τελικά.
πας να παρεις το πιο βρωμικο πρωταθλημα απο καταβολης Α 'εθνικης (και καλα κανεις) και οι πουτανες οι δημοσιοκαφροι που μας ειχανε ζαλισει τα παπαρια τοσα χρονια με παραγκες και στημενα και λοιπα σφυρανε αδιαφορα...κλάαααααααααααααμααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πίκραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
δάκρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
αυτα στα πουτανακια που μαζευονται εδω...ξερεις καλα οτι με 3-1 απλα τελειωνει το ματς ;) ;)αλλοίωση αποτελέσματος... αντί 2-1 3-1
δεν υπάρχετε ρε ρόμπες.
πλατουλα κ ρουφα το αυγο σου,καθηστερημενε μαλακα που θα μιλησετε για βρομια εσεις,σας εχει πιασει κρυος ιδρωτας μουναρες που θα το παρουμε με το 1/3 του μπατζετ που δωσατε για τα παλτα σας, κλαψα καριολες για το 50-50, Καλοπουλος εν οψει κ γελιο τρελο με την παρτη σαςαυτα στα πουτανακια που μαζευονται εδω...ξερεις καλα οτι με 3-1 απλα τελειωνει το ματς ;) ;)
ξαναρωταω..ητανε ναι η οχι;;
τοσα χρονια που τα εκαναν αυτοι ηταν καλα τους αρεσε. τωρα τσουζει ομως.πλατουλα κ ρουφα το αυγο σου,καθηστερημενε μαλακα που θα μιλησετε για βρομια εσεις,σας εχει πιασει κρυος ιδρωτας μουναρες που θα το παρουμε με το 1/3 του μπατζετ που δωσατε για τα παλτα σας, κλαψα καριολες για το 50-50, Καλοπουλος εν οψει κ γελιο τρελο με την παρτη σας
οχι ρε γαμωτοΤσάκας: «Αποσύρουμε την πρόταση»!
27/11/2011, 19:25 | Διαβάστηκε 6434 φορές Αποστολή
Ραγδαίες εξελίξεις στις… πριγκιπικές ιστορίες στον Παναθηναϊκό! Ο Βλάσης Τσάκας δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και απάντησε, εκνευρισμένος, λέγοντας: «Αυριο θα σας δείξω τα χρήματα και θα αποσύρουμε την πρόταση»!
Σας θυμίζουμε ότι ο συνεργάτης (όπως αυτοαποκαλείται) του πρίγκιπα Αλ Σαούντ άκουσε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πριν από το παιχνίδι. Αφού, λοιπόν, παρακολούθησε το ματς με τον ΟΦΗ, από τις σουίτες του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ) και έγινε δέκτης νέων «παραπόνων», εκνευρίστηκε και πέταξε τη… βόμβα! Μένει να φανεί, αν αυτό που είπε το εννοεί, τη στιγμή, πάντως, που μπαίνουν πολλές σκέψεις στο μυαλό των φίλων του «τριφυλλιού», περί αφορμών ή όχι. Ο χρόνος θα δείξει…
εχεις φαει μαλακα καβλι απο τον θρυλο ...εχεις χορτασει...α και ξεχασα...Αχρηστίδη τράβα Βασιλέως Γεωργίου και Βασιλέως Κωνσταντίνου γωνία και κράξε όσο θες
ΠΟΥΤΑΝΕΣ....αυτο το πρωταθλημα γουσταρω με τρελλα που σας σπρωχνουν λυτοι και δεμενοι...ετσι γουσταρω...με κοντρα διαιτησιες...να το παρω και να το φχαριστηθω...εγω δεν ειμαι πουτανακι να μυξοκλαιω για παραγκες και παραρτηματα...
μια ζωη πουτανες στο κλαμα...
ο μποροθρυλος κλαψ κλαψ ο αναστο κλαψ λυγμ χου ρε αναρχιδες αδερφουλες....
38 καριολια....σπαθενια και παντελονατα...
και με 2 κλεμμενα ...
δουρος και μπουγαδα πατερα....
Τσάκας: «Αποσύρουμε την πρόταση»!
27/11/2011, 19:25 | Διαβάστηκε 6434 φορές Αποστολή
Ραγδαίες εξελίξεις στις… πριγκιπικές ιστορίες στον Παναθηναϊκό! Ο Βλάσης Τσάκας δέχθηκε φραστική επίθεση από οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και απάντησε, εκνευρισμένος, λέγοντας: «Αυριο θα σας δείξω τα χρήματα και θα αποσύρουμε την πρόταση»!
Σας θυμίζουμε ότι ο συνεργάτης (όπως αυτοαποκαλείται) του πρίγκιπα Αλ Σαούντ άκουσε έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πριν από το παιχνίδι. Αφού, λοιπόν, παρακολούθησε το ματς με τον ΟΦΗ, από τις σουίτες του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ) και έγινε δέκτης νέων «παραπόνων», εκνευρίστηκε και πέταξε τη… βόμβα! Μένει να φανεί, αν αυτό που είπε το εννοεί, τη στιγμή, πάντως, που μπαίνουν πολλές σκέψεις στο μυαλό των φίλων του «τριφυλλιού», περί αφορμών ή όχι. Ο χρόνος θα δείξει…
οχι ρε γαμωτο