apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα ρε τυπε αυτος ο τσακας ξερει ολο τον κοσμο?Εγω αν δεν δω κελεμπια στο οακα δεν πιστευω τιποτα......
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καλα ρε τυπε αυτος ο τσακας ξερει ολο τον κοσμο?Εγω αν δεν δω κελεμπια στο οακα δεν πιστευω τιποτα......
Παντως Τσακας μαζι με Μαρινακη,καλα ρε τυπε αυτος ο τσακας ξερει ολο τον κοσμο?![]()
το μονο σιγουρο ειναι οτι ολοι τον ξερουν παντως....καλα ρε τυπε αυτος ο τσακας ξερει ολο τον κοσμο?![]()
θα ριξουμε πολυ γελιο τυπεΠαντως Τσακας μαζι με Μαρινακη,
θα συναγωνιζοντε σε ομορφια.
Η παρουσια τους θα τονισει το αθλημα,
αφου οι γυναικες θα κανουν ουρα στα γηπεδα για να δουν τους προεδρους.
Ποιος Ζαγορακης και Ροναλντο μετα μου λες...
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.θα ριξουμε πολυ γελιο τυπε![]()
τυπε παπαριες λεςΕυτυχώς στην Εθνική της κατακόκκινης αμυντικής τετράδας, δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε.
Με Τοροσίδη, Μανιάτη, Παπαδόπουλο, Χολέβα, Ζαραδούκα (αυτή είναι 5άδα, για να μην λέτε ότι κάνω σαν τον κανονικό Αλέφαντο)
και Παπασταθόπουλο, Μόρα, Τζαβέλλα, Κ.Παπαδόπουλο δεν θα χρειαστεί να ξαναπαίξει ο άμπαλος.![]()
το γαμησες.η εναλλακτικη του βυντρα ειναι ο ντανι αλβες στους φιλους ζιντανH εναλλακτική του Λούκας είναι ο τοροβλάκας, kompe....![]()
καλα βρε καραγκιοζη...αρχιμαλακ...τι ειπε ο καρα;;;οτι ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ;; ε πες μου ενα ματς που οι παιχτες του ολυμπαικου δεν φοβοντουσαν μην φανε φωτοβολιδα στο κοτετσι σου...
τι αλλο ειπε;;οτι σεκιουριταδες τον εβρισαν;;;και εσυ ξερεις αν εχουν βρισει σεκιουριταδες τους παιχτες του ολυμπιακου με αεκ παοκ η παο;;
και επειδη τον εβρισαν οι σεκιουριταδες δεν μπορουσε να παιξει;;;
ε τοτε ΝΑΙ ειναι κοτα...απλα...δε γαμιεσαι λεω εγω...
οι παιχτες του θρυλου στο ματς με τον αγγλο βιαστη πως μπηκαν στο γηπεδο θυμασαι;;;τι ειπε ο σειταριδης;;εσπασαν τα τζαμια;;
ε μωρη φραγκοκτα εμας μας εκαψαν το πουλμαν...και το αποτελεσμα ;;;
[size=80pt]ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ[/size]
φραγκοκοτα...
η μεγαλυτερη νικη στην ιστορια του ολυμπιακου ειναι αυτη το 3-0 ...τα υπολοιπα εινα να αγαπιομαστε....
όταν λέμε όλο, εννοούμε όλο για όλο, τύπε. αφού να φανταστείς, πριν 2-3 μέρες που κοντραριζόμασταν οπαδικά εδώ στο φόρουμ, χτυπάει το κινητό μου και βλέπω άγνωστο αριθμό. το σηκώνω κι από την άλλη άκρη της γραμμής ακούω "έλα georgebest, είμαι ο Τσάκας! ωραία τα χώνεις στους πούστηδες τους γαύρους. έτσι συνέχισε, ξέσκισέ τους!".καλα ρε τυπε αυτος ο τσακας ξερει ολο τον κοσμο?![]()
το γαμησες.η εναλλακτικη του βυντρα ειναι ο ντανι αλβες στους φιλους ζινταν
τυπε το καλοκαιρι ηταν να ερθει σε εσαςΕυτυχώς στην Εθνική της κατακόκκινης αμυντικής τετράδας, δεν πρόκειται να τον ξαναδούμε.
Με Τοροσίδη, Μανιάτη, Παπαδόπουλο, Χολέβα, Ζαραδούκα (αυτή είναι 5άδα, για να μην λέτε ότι κάνω σαν τον κανονικό Αλέφαντο)
και Παπασταθόπουλο, Μόρα, Τζαβέλλα, Κ.Παπαδόπουλο δεν θα χρειαστεί να ξαναπαίξει ο άμπαλος.![]()
τι να κλασει ο ντανι αλβεζ τυπετο γαμησες.η εναλλακτικη του βυντρα ειναι ο ντανι αλβες στους φιλους ζινταν
καφού άλβεζ ίδια σκουπίδια..... ένας είναι ο λουκάς.τι να κλασει ο ντανι αλβεζ τυπε
αυτος δεν μπορει να βγαλει τις σεντρες που βγαζει ο βυντρινιο![]()
όταν λέμε όλο, εννοούμε όλο για όλο, τύπε. αφού να φανταστείς, πριν 2-3 μέρες που κοντραριζόμασταν οπαδικά εδώ στο φόρουμ, χτυπάει το κινητό μου και βλέπω άγνωστο αριθμό. το σηκώνω κι από την άλλη άκρη της γραμμής ακούω "έλα georgebest, είμαι ο Τσάκας! ωραία τα χώνεις στους πούστηδες τους γαύρους. έτσι συνέχισε, ξέσκισέ τους!".
έμεινα μαλάκας, μιλάμε, τύπε μου
εσύ ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα τελικά.ρε ακυρώστε την ψηφοφορία!με κάνατε να ψηφίσω ότι θα παραμείνει ο φουρέιρα μετά τον δεκαπενταύγουστο!!!!!![]()