"Θα γίνει το deal με τον Πρίγκιπα Σουλτάν"
Σιγουριά ότι η συμφωνία με τον Πρίγκιπα Σουλτάν για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει κανονικά εκφράστηκε στο Δ.Σ ττου Τριφυλλιού. Διαβάστε τους διαλόγους ανάμεσα στα μέλη του.
Η υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν και η πρόταση της Arboris Capital ήταν αυτά που κυριάρχησαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη (6/10).
Οι Μίμης Δομάζος και Λεωνίδας Πολέμης εμφανίστηκαν σίγουροι ότι η υπόθεση του Σαουδάραβα ενδιαφερόμενου θα τελειώσει θετικά για τους πράσινους ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλους ήταν κάθετα αρνητικός σε ό,τι είχε να κάνει με την Arboris Capital.
Αναλυτικά οι διάλογοι του Δ.Σ.:
Δομάζος: «Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε αυτόν τον Τσάκα να μας ρεζιλεύει έτσι. Παναθηναϊκόςείμαστε ρε παιδιά. Δεν με νοιάζει αν είναι χοντρός, κοντός, άσχημος, το πώς ντύνεται (
). Αλλά με νοιάζει ότι μιλάει συνέχεια και κάνει κακό στον Παναθηναϊκό όλη αυτή η ιστορία».
Ελευθεράκης: «Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον πρίγκιπα, μακάρι να είναι αλήθεια, να βάλει ο άνθρωπος λεφτά. Αλλά αυτό με τον Τσάκα πάει πολύ».
Δομάζος: «Δημήτρη διάβαζα ότι τους έδωσες φανέλες. Με το νούμερο 1 και το νούμερο 5. Ξέρεις ότι αυτές οι φανέλες έχουν ματώσει; Ξέρεις ότι έχουν ιδρώσει;».
Γόντικας: «Εγώ δεν έδωσα τίποτα σε κανέναν. Δεν ξέρω αν πήρε μόνος του». (
)
Δομάζος: «Ναι όμως τον συνάντησες αυτόν πριν έρθει εδώ και κάνει την πρόταση, έτσι;».
Γόντικας: «Εγώ; Δεν συνάντησα κανέναν». (
)
Δομάζος: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν ήπιες καφέ μαζί του στην Κηφισιά; Τόσος κόσμος σας είδε».
Γόντικας: «Δεν ήπια κανέναν καφέ. Μια φορά μόνο κάτι χαρτιά μου έφερε και τίποτα άλλο». (
)
Δομάζος: «Εγώ πάντως πιστεύω πως από όσα ξέρω ο Πρίγκιπας θα έρθει μέσα στην εμδομάδα στην Ελλάδα και η περίπτωση αυτή θα τελειώσει θετικά»
Λεωνίδας Πολέμης: «Εγώ νομίζω πως ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όχι μόνο για τονΠαναθηναϊκό αλλά και για επενδύσεις στην χώρα».
Στο θέμα της Arboris Capital ειπώθηκαν τα εξής:
Γόντικας: «Να σας διαβάσω την πρόταση που μας έφερε η εταιρεία;».
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Αν την διαβάσεις θα φύγω στο λέω».
Λεωνίδας Πολέμης: «Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να την ακούσουμε την πρόταση και να αποφασίσουμε αν θα δεχτούμε ή όχι».
Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις μαϊμούδες ρε παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις που κάνει ο καθένας προκειμένου να παίρνει προμήθεια. Εγώ δεν το δέχομαι. Παίζουν όλοι με τον Παναθηναϊκό».