Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απλώς μου έκανε εντύπωση πόσο απόλυτος ήταν :jerking: ειδικά στο τέλος που έλεγε ότι η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα να ψάξει να βρει την προέλευση των χρημάτων :jerking: ώπα ρε μεγάλε, χαλάρωσε λίγο :jerking:
τυπε μαλακιες λεει
παντως ο τσακας οτι εχει πει μεχρι τωρα γινεται
ειπε οτι αυτο το θεμα εχει τελειωσει
τυπε ο τσακας γαμαει
δεν παιζει
γαμαει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τυπε μαλακιες λεει
τυπε ο τσακας γαμαει
δεν παιζει
γαμαει
αυτος ο τσακας εχει καμια σχεση με αυτον  :grin:
tsakas%2Bkef%2Bxeg.jpg

:rockon: :rockon: :rockon:

moynakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
19
Πόντοι
6
Μαγκες εγω ειμαι γαυρος αλλα τον μεγαλο αντιπαλο και τον σεβομαι και τον θελω μεγαλο γιατι ετσι εχει αξια να τον ανταγωνιζομε. Απορω πως μια τοσο μεγαλη ομαδα για την Ελλαδα εχει πεσει σ αυτη τη τωρινη κατασταση, να χλευαζετε και να την ειρωνευονται για πριγκιπες, να εμφανιζετε αυτος ο τυπος ο τσακας μελλοντικος προεδρος της,αν ειναι δυνατον.Επρεπε να την προστατεψουν την ομαδα και το ονομα.Εστω κι αν ειναι κατι αληθινο επρεπε να γινει μυστικα και να ανακοινωθουν τετελεσμενα.Επειδη σαν γαυρος διασυρθηκα απο διοικησεις κι απατεωνες στο παρελθον , φιλοι βαζελοι βαλτε τους φρενο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τυπε μαλακιες λεει
τυπε ο τσακας γαμαει
δεν παιζει
γαμαει
:2funny: :2funny: :2funny:

τσεκάρετε και αυτό το απόσπασμα από άρθρο στο σπορφμ.γρ:

Προτιμώ Ρώσους με αέριο παρά Άραβες με πετρέλαιο…
Όταν μιλάμε για ομάδες Ρώσων μεγιστάνων, βλέπουμε στο γήπεδο ομάδες που μοιάζουν με τους ιδιοκτήτες τους. Σκληρές και χαλκέντερες σαν το βλέμμα των Ρώσων που διαπραγματεύονται το φυσικό αέριο και μετά κάνουν δηλώσεις στις ειδήσεις. Ομάδες με σχέδιο εξόντωσης του αντιπάλου τους, όπως οι Ρώσοι στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο με τους Γερμανούς. Συγκροτημένες και συμπαγείς, με άμυνες από μπετόν κι ατσάλι, οι οποίες θα χάνουν δύσκολα και θα αντεπιτίθενται σαν κόμπρα που την ξύπνησαν απότομα ή σαν τσιτάχ που κυνηγάει αντιλόπη. Τέτοια είναι η Τσέλσι του Αμπράμοβιτς, τέτοια η Ζενίτ της εταιρείας Γκαζπρομ, τέτοιος ήταν και ο Panathinaikos πριν γίνει Παναθηναϊκός…

Οι Άραβες από την άλλη, λόγω νοοτροπίας και ιδιοσυγκρασίας αν θέλετε, φτιάχνουν πιο… λάιτ ομάδες. Οι οποίες ναι μεν έχουν παικταράδες πρώτης γραμμής, αλλά γεμάτες… γατάκια τύπου Ρομπίνιο και Μπέλαμι που αγόρασε ξοδεύοντας μια περιουσία ο Σεΐχης Μανσούρ της Σίτι, ο οποίος ακόμη να δει πρωτάθλημα ή ευρωπαϊκή πορεία! Ναι μεν φτιάχνουν πανάκριβες και εμπορικές ομάδες οι οποίες διαθέτουν παίκτες… κράχτες που το κλωτσάνε καλά το τόπι, αλλά είναι και γεμάτες από ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν για την πάρτη τους και όχι για το σύνολο, όπως ο Μπαλοτέλι… Αγορά του Σεΐχη κι αυτή.

δεν έχει και πολύ άδικο στην παραπάνω προσέγγιση :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Ζέλίκο Ομπράντοβιτς έδωσε πάλι το σύνθημα για κούπες και την νέα περίοδο παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το καλοκαίρι η ομάδα ευχαριστώντας τους παίκτες του που αντιλήφθηκαν τη δύσκολη κατάσταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

Για τις δυσκολίες που υπήρχαν το καλοκαίρι: «Ο κόσμος ξέρει πως όταν είμαστε ενωμένοι, όλα είναι πιθανά. Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που βρήκε τρόπο να κρατήσει την ομάδα. Μια ομάδα που πιστεύω πως έχει την ποιότητα να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Επίσης ευχαριστώ τους παίκτες μου που αντιλήφθηκαν την κατάσταση, όπως κι εγώ. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε στην καρδιά μας. Θα δώσουμε το 100% για να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τα προβλήματα στην προετοιμασία: «Η προετοιμασία δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε για πολλούς λόγους. Ο Μπατίστ τραυματίστηκε στη Μόσχα, ενώ ο Διαμαντίδης και ο Καλάθης στην Κωνσταντινούπολη. Όταν συναντάς κάποιους παίκτες για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο, όταν πηγαίνεις να παίξει φιλικά, χωρίς προπόνηση, δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος να προετοιμαστείς. Από την άλλη όμως είχαμε πολλούς νέους παίκτες και ήταν αναγκαίο να τους δω να παίζουν κι έτσι επέλεξα να τους χρησιμοποιήσω».

Για την ετοιμότητα της ομάδας εν όψει των επίσημων ματς: «Είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα που υπάρχει τώρα, είναι πιο ξεκάθαρη. Δυστυχώς ακόμη δεν έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλά σαν ομάδα, λόγω κάποιων προβλημάτων. Αρχίζουμε και φέτος με ένα νοκ άουτ ματς, απέναντι στο Μαρούσι για το Κύπελλο, και πρέπει να βρούμε τρόπο για να είμαστε έτοιμοι. Μετά από αυτό, θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα υπόλοιπα ματς».
zots.jpg

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η δημοσιογραφος αριστερα απο το ζοτς φαινεται πολυ δυνατο κομματι..ποια ειναι αραγε?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
"Θα γίνει το deal με τον Πρίγκιπα Σουλτάν"

Σιγουριά ότι η συμφωνία με τον Πρίγκιπα Σουλτάν για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει κανονικά εκφράστηκε στο Δ.Σ ττου Τριφυλλιού. Διαβάστε τους διαλόγους ανάμεσα στα μέλη του.

Η υπόθεση του Πρίγκιπα Σουλτάν και η πρόταση της Arboris Capital ήταν αυτά που κυριάρχησαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη (6/10).

Οι Μίμης Δομάζος και Λεωνίδας Πολέμης εμφανίστηκαν σίγουροι ότι η υπόθεση του Σαουδάραβα ενδιαφερόμενου θα τελειώσει θετικά για τους πράσινους ενώ ο Θανάσης Γιαννακόπουλους ήταν κάθετα αρνητικός σε ό,τι είχε να κάνει με την Arboris Capital.

Αναλυτικά οι διάλογοι του Δ.Σ.:

Δομάζος: «Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε αυτόν τον Τσάκα να μας ρεζιλεύει έτσι. Παναθηναϊκόςείμαστε ρε παιδιά. Δεν με νοιάζει αν είναι χοντρός, κοντός, άσχημος, το πώς ντύνεται ( :rolleyes: ). Αλλά με νοιάζει ότι μιλάει συνέχεια και κάνει κακό στον Παναθηναϊκό όλη αυτή η ιστορία».

Ελευθεράκης: «Όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον πρίγκιπα, μακάρι να είναι αλήθεια, να βάλει ο άνθρωπος λεφτά. Αλλά αυτό με τον Τσάκα πάει πολύ».

Δομάζος: «Δημήτρη διάβαζα ότι τους έδωσες φανέλες. Με το νούμερο 1 και το νούμερο 5. Ξέρεις ότι αυτές οι φανέλες έχουν ματώσει; Ξέρεις ότι έχουν ιδρώσει;».

Γόντικας: «Εγώ δεν έδωσα τίποτα σε κανέναν. Δεν ξέρω αν πήρε μόνος του». ( :rolleyes: )

Δομάζος: «Ναι όμως τον συνάντησες αυτόν πριν έρθει εδώ και κάνει την πρόταση, έτσι;».

Γόντικας: «Εγώ; Δεν συνάντησα κανέναν». ( :rolleyes: )

Δομάζος: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν ήπιες καφέ μαζί του στην Κηφισιά; Τόσος κόσμος σας είδε».

Γόντικας: «Δεν ήπια κανέναν καφέ. Μια φορά μόνο κάτι χαρτιά μου έφερε και τίποτα άλλο». ( :rolleyes: )

Δομάζος: «Εγώ πάντως πιστεύω πως από όσα ξέρω ο Πρίγκιπας θα έρθει μέσα στην εμδομάδα στην Ελλάδα και η περίπτωση αυτή θα τελειώσει θετικά»

Λεωνίδας Πολέμης: «Εγώ νομίζω πως ο Πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα όχι μόνο για τονΠαναθηναϊκό αλλά και για επενδύσεις στην χώρα».

Στο θέμα της Arboris Capital ειπώθηκαν τα εξής:

Γόντικας: «Να σας διαβάσω την πρόταση που μας έφερε η εταιρεία;».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Αν την διαβάσεις θα φύγω στο λέω». :2funny: :rockon:

Λεωνίδας Πολέμης: «Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να την ακούσουμε την πρόταση και να αποφασίσουμε αν θα δεχτούμε ή όχι».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις μαϊμούδες ρε παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για προτάσεις που κάνει ο καθένας προκειμένου να παίρνει προμήθεια. Εγώ δεν το δέχομαι. Παίζουν όλοι με τον Παναθηναϊκό».

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
η δημοσιογραφος αριστερα απο το ζοτς φαινεται πολυ δυνατο κομματι..ποια ειναι αραγε?
Οντως πολυ δυνατο κομματι.Προκειται για την Κατερινα Αναστασοπουλου,αν θυμαμαι καλα.
Ελεγε μια περιοδο τα αθλητικα στον ΑΝΤ1 και μετα στη ΝΕΤ αλλα τωρα τελευταια δεν την εχω πετυχει καπου.
Την περιοδο που ο Παναθηναικος επαιζε στο Σπορτιγκ την εβλεπα συνεχεια,ειναι ψηλη και εχει και κορμαρα. ;)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οσον αφορα το θεμα με τους επιδοξους αγοραστες της ΠΑΕ νομιζω οτι ειναι καιρος να εμφανιστει αυτος που θα βαλει τα φραγκα και να τελειωνουν οι μαλακιες με αντιπροσωπους,εξουσιοδοτησεις.Οποιος ενδιαφερεται ας ερθει ο ιδιος να διαπραγματευτει.
Απο την προηγουμενη εβδομαδα ακουμε οτι θα ερθει ο πριγκηπας αλλα προς το παρον τιποτα.Ελεος :huh:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Από την πρώτη στιγμή ο Βλάσης Τσάκας είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ είχε τους δικούς του συμπαίκτες για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο όνομα που είχε το φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Αμπντούλ Αζίζ. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Φαχάντ και ανιψιό του νυν βασιλιά Αμπντάλα που έχει προσωπική περιουσία 18,5 δισ. δολαρίων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Goalnews" ο Βλάσης Τσάκας παραδέχτηκε σε συζήτηση που είχε με φιλάθλους του Παναθηναϊκού στην Κρήτη πως όντως ο Αμπντούλ Αζίζ είναι ένα από τους συνεργάτες του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ωστόσο τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα δύο.

Για τους άλλους δύο που εμπεριέχονται στο fund δεν έγινε η παραμικρή αναφορά από τον Τσάκα, ο οποίος ωστόσο φέρεται να έριξε μια άλλη βόμβα. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο άφιξης και του Αμπντούλ Αζίζ στην Αθήνα, μαζί με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με δηλώσεις του στην "Πράσινη" ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για τα πρώτα σχέδια του Πρίγκιπα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή είπε: «Γράφονται πολλά ονόματα και είμαι σίγουρος πως θα γραφτούν κι άλλα όμως δεν ισχύει κάτι από αυτά. Αυτό που κοιτάμε εμείς αυτή τη στιγμή είναι να κανονίσουμε την άφιξη του Πρίγκιπα και να τελειώσει μια και καλή η υπόθεση. Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με όλα τα αγωνιστικά θέματα, αλλά και την οργάνωση του συλλόγου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός μέχρι το Δεκέμβριο θα είναι μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ο Πρίγκιπας θα κάνει ό,τι χρειαστεί στη μεταγραφική περίοδο για να ενισχύσει την ομάδα, με όσες προσθήκες κριθούν απαραίτητες για να κατακτήσει τον τίτλο».

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι για τεχνικό διευθυντή. Είναι δεδομένο πως υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα και ίσως αναλάβει ένα ρόλο με μεγαλύτερες αρμοδιότητες».

Επισκέπτης
ελα ρε τσακα τυπε :rockon:
τυπε θυμασαι πριν 3εβδομαδες που ελεγα οτι δεν μπορει να ερθει καποιος που δεν ειναι μελος της ευρωπαικης ενωσης και να αγορασει καποια παε;ακομα και αληθεια να ειναι θα πρεπει να βρεθει καποιος που να εχει τετοιο εισοδημα που να μπορει να δικαιολογησει ολο αυτο το ποσο που θελει να βαλει ο σειχης ;)λες να υπαρχει κανενας που να θελει να μπλεξει σε τετοια παιχνιδια;εγω δεν νομιζω.εμενα μου μυριζει χερι του τζιγκερ ετσι ωστε να μην πουλησει ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε θυμασαι πριν 3εβδομαδες που ελεγα οτι δεν μπορει να ερθει καποιος που δεν ειναι μελος της ευρωπαικης ενωσης και να αγορασει καποια παε;ακομα και αληθεια να ειναι θα πρεπει να βρεθει καποιος που να εχει τετοιο εισοδημα που να μπορει να δικαιολογησει ολο αυτο το ποσο που θελει να βαλει ο σειχης ;)λες να υπαρχει κανενας που να θελει να μπλεξει σε τετοια παιχνιδια;εγω δεν νομιζω.εμενα μου μυριζει χερι του τζιγκερ ετσι ωστε να μην πουλησει ;)
τυπε δεν ειναι σειχης
ειναι πριγκηψ :rockon:
πως θα γινει να μην πουλησει ο τζιγγερ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom