Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το μπασκετ ειναι το στολιδι σας , και κυριως ο Ζοτς
(ποδοσφαιρο ειστε μαυρα χαλια)

για το Φωτση τι γνωμη εχετε?
λογω χρηματοδουλειας εφυγε?

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6

ε λογικα 1,5 εκ το χρονο εκλεισε.....θα κατσει 2 χρονια εκει...και αν καλυτερεψουν τα πραγματα Ελλάδα τον βλεπω να γυρναει για μια 2-3 ετια για να κλεισει την καριερα του...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσκασε και αλλη προταση τυποι μου :2funny:
αυτην την φορα απο εμιρη :2funny:

Επισκέπτης

οταν σου κανουν προταση 500χιλιαρικα και οι ιταλοι σου κανουν 1.5 καθαρο χωρις φορους ακομα και παυλαρας εκει θα υπεγραφε τυπε ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν σου κανουν προταση 500χιλιαρικα και οι ιταλοι σου κανουν 1.5 καθαρο χωρις φορους ακομα και παυλαρας εκει θα υπεγραφε τυπε ;)
εγινε προταση τυπε?
εγω ηξερα οτι δεν του εκαναν καν
το ιδιο και για τον νικολας

Επισκέπτης
εγινε προταση τυπε?
εγω ηξερα οτι δεν του εκαναν καν
το ιδιο και για τον νικολας
φυσικα και του εκαναν αλλα ηταν μειωμενη οπως και του νικολας.στον αμερικανο του ειπαν απο 1.2 να του δωσουν 700χιλιαρικα αλλα οπως ξερεις οι αμερικανοι ειναι ταληροφονιαδες και εφοσον βρηκε το ιδιο συμβολαιο εφυγε.στο φωτση προταθηκε 1.5 απο οτι ελεγε ακομα και με 1 θα εμενε αλλα οι γιαννακοπουλοι μονο τον διαμαντιδη και μπατιστ δεν εκαναν μειωση ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φυσικα και του εκαναν αλλα ηταν μειωμενη οπως και του νικολας.στον αμερικανο του ειπαν απο 1.2 να του δωσουν 700χιλιαρικα αλλα οπως ξερεις οι αμερικανοι ειναι ταληροφονιαδες και εφοσον βρηκε το ιδιο συμβολαιο εφυγε.στο φωτση προταθηκε 1.5 απο οτι ελεγε ακομα και με 1 θα εμενε αλλα οι γιαννακοπουλοι μονο τον διαμαντιδη και μπατιστ δεν εκαναν μειωση ;)
εγω ηξερα οτι δεν εκαναν προταση σε κανεναν απτους 2 τυπε
του νικολας του ειπα βρες ομαδα και φυγε και στον φωτση απλα οτι δεν θα του εκαναν προταση
μου φαινεται χλωμο να εκαναν προταση 500 χιλ στον φωτση
ηταν δεδομενο οτι δεν θα εμενε με αυτα τα λεφτα

Επισκέπτης
εγω ηξερα οτι δεν εκαναν προταση σε κανεναν απτους 2 τυπε
του νικολας του ειπα βρες ομαδα και φυγε και στον φωτση απλα οτι δεν θα του εκαναν προταση
μου φαινεται χλωμο να εκαναν προταση 500 χιλ στον φωτση
ηταν δεδομενο οτι δεν θα εμενε με αυτα τα λεφτα
τυπε 100% εκαναν προταση.ο ιδιος το δηλωσε και ειπε οτι δεν μπορουσε να μεινει με αυτα τα λεφτα ;)οσο για το νικολας του ειπαν για μειωση αυτος δεν δεχτηκε αφου ειχε βρει ομαδα.το ιδιο εκαναν και στο σατο που απο 1.8 πηρε 1.εψαξε και αυτος αλλα δεν βρηκε καλυτερη προταση αλλα και καλυτερη ομαδα γιαυτο και εμεινε.εχεις την εντυπωση πως αν βρισκοταν ομαδα που θα του εδνε 1.5 θα καθοταν στο παο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε 100% εκαναν προταση.ο ιδιος το δηλωσε και ειπε οτι δεν μπορουσε να μεινει με αυτα τα λεφτα ;)οσο για το νικολας του ειπαν για μειωση αυτος δεν δεχτηκε αφου ειχε βρει ομαδα.το ιδιο εκαναν και στο σατο που απο 1.8 πηρε 1.εψαξε και αυτος αλλα δεν βρηκε καλυτερη προταση αλλα και καλυτερη ομαδα γιαυτο και εμεινε.εχεις την εντυπωση πως αν βρισκοταν ομαδα που θα του εδνε 1.5 θα καθοταν στο παο;
για τον σατο το ηξερα
οπως επισης οτι αλλαξε και ο χρονος του συμβολαιου του
ληγει του χρονου
για τους αλλους δεν τα ηξερα αυτα

Επισκέπτης
για τον σατο το ηξερα
οπως επισης οτι αλλαξε και ο χρονος του συμβολαιου του
ληγει του χρονου
για τους αλλους δεν τα ηξερα αυτα
αν θυμασαι το καλοκαιρι με το φωτση το σηριαλ εγινε θριλερ.ο φωτσης περιμενε μερχι τελος μηπως ανεβασουν την προσφορα.απο οτι καταλαβα δεν ηθελαν ενα τοσο μεγαλο συμβολαιο αφου πιστευαν οτι με το 13 των χρηματων θα εβρισκαν αντικαταστατη οπως και βρηκαν με το σμιθ.το δε νικολας ο ζελικο δεν ηταν ευχαριστημενος ειδικα περσι ηταν πολυ κακος .οποτε 1.2 για εναν παιχτη που δεν βοηθησε ηταν πολλα.με τα μισα πηραν δυο σαρας και λογκαν που κανει πιο πολλα πραγματα.νομιζω οτι εκαναν διανα αφου προσθεσαν ποιοτητα αλλα και εμπειρεια.η μονη μου ενσταση ειναι αν ο σμιθ μπορει να καλυψει το κενο του φωτση επιθετικα μπορει αλλα αμυντικα δυσκολο τυπε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν θυμασαι το καλοκαιρι με το φωτση το σηριαλ εγινε θριλερ.ο φωτσης περιμενε μερχι τελος μηπως ανεβασουν την προσφορα.απο οτι καταλαβα δεν ηθελαν ενα τοσο μεγαλο συμβολαιο αφου πιστευαν οτι με το 13 των χρηματων θα εβρισκαν αντικαταστατη οπως και βρηκαν με το σμιθ.το δε νικολας ο ζελικο δεν ηταν ευχαριστημενος ειδικα περσι ηταν πολυ κακος .οποτε 1.2 για εναν παιχτη που δεν βοηθησε ηταν πολλα.με τα μισα πηραν δυο σαρας και λογκαν που κανει πιο πολλα πραγματα.νομιζω οτι εκαναν διανα αφου προσθεσαν ποιοτητα αλλα και εμπειρεια.η μονη μου ενσταση ειναι αν ο σμιθ μπορει να καλυψει το κενο του φωτση επιθετικα μπορει αλλα αμυντικα δυσκολο τυπε.
τυπε για τον λογαν πιστευω οτι λιγο πολυ θα το καλυψει το κενο
για τον σμιθ με οτι δειχνει μεχρι τωρα με τιποτα δεν ειναι φωτσης
τωρα μακαρι να βγει
αν ειχαμ κρατησει τον φωτσενκο θα μας εδινα σιγουρα για φ4
τωρα δεν ξερω

Επισκέπτης
τυπε για τον λογαν πιστευω οτι λιγο πολυ θα το καλυψει το κενο
για τον σμιθ με οτι δειχνει μεχρι τωρα με τιποτα δεν ειναι φωτσης
τωρα μακαρι να βγει
αν ειχαμ κρατησει τον φωτσενκο θα μας εδινα σιγουρα για φ4
τωρα δεν ξερω
αυτο σου ειπα και εγω.ο σμιθ επιθετικα ειναι πιο καλος απο το φωτση. αμυντικα βεβαια υστερει αλλα ο ζελικο με τα τρυκ που κανει θα το καλυψει και αυτο.οσο για λογκαν σιγουρα θα βοηθησει και σκεψου οτι πηρες και τον σαρας.περσι δεν ειχες εκτος απο δδ και καλαθη αλλο πλειμεικερ τωρα με τον σαρας εχεις την καλυτερη γραμμη ποιντ γκαρντ ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Πέφτει ο Αστέρας!
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις οποίες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιωθούν, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας επέβαλε την ποινή του υποβιβασμού στον Αστέρα Τρίπολης για την εμπλοκή του στην υπόθεση των στημένων αγώνων, ενώ στον Γιώργο Μποροβήλο επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τρία χρόνια. Αθωωτικές οι αποφάσεις για ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα!

εκτακτο παραρτημα!!!
να περασει ο επομενος να ξεβρωμηζουμε σιγα σιγα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
νταξει ειναι μαγαλη η διαφορα

απλα ο Φωτσης φαινεται καλο παιδι για να ειναι φραγκοφονιας , οποτε με μπερδεψε λιγο η αποφαση του...

τελοσπαντων το οτι μενει στην εθνικη δειχνει καλα στοιχεια για το χαρακτηρα του

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Απόλυτε, η Κούλα σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Αγγελάρα.
Ούτε φέτος θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου απ'ότι φαίνεται.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσκασε και αλλη προταση τυποι μου :2funny:
αυτην την φορα απο εμιρη :2funny:

δηλαδή τώρα δεν ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε; σαν να παίζεις με τερματοφύλακα Τζόρβα και ξαφνικά σου φέρνουν Μπουφόν και Κασίγιας μαζί

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

σε συνεντευξη παντως που ειχε δωσει ο ιδιος ο νικολας ειχε πει οτι δε του εγινε καμια προταση

www.leoforos.gr/article/25654/e-apolute-exomologese-tou-ntrou]http://www.leoforos.gr/article/25654/e-apolute-exomologese-tou-ntrou[/url]

«Επί της ουσίας, όχι, δεν μου έκανε. Κοιτάξτε, ο Παναθηναϊκός δεν έκανε ποτέ πρόταση να παραμείνω, αν και την περίμενα. Επίσης πρέπει να τονίσω ότι οι άνθρωποι δεν μου είπαν ποτέ: "Φύγε". Ωστόσο, μου έδειξαν με τον τρόπο τους ότι δεν ήθελαν να με κρατήσουν. Με απομάκρυναν με τον δικό τους τρόπο. Δεν μιλήσαμε ποτέ. Δεν διαπραγματευτήκαμε για τίποτα. Όταν σου λένε ότι μπορείς να βγεις στην αγορά, αυτό σημαίνει ότι δεν σε θέλουν. Κι όταν πια αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις πρόταση για να συζητήσεις, τότε καταλαβαίνεις πως δεν σε θέλουν».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom