Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ποιά είναι η γνώμη σου για το στόρυ του πρίγκηπα?
σας ειχα γραψει απο το μαιο νομιζω αυτα που ειπε ο τζιγκερ στην συνεντευση τυπου
3 μηνες πριν ειχε πει σε ιδιωτικη συζητηση τα ιδια ακριβως πραγματα που ειπε πριν ενα μηνα
και για το γηπεδο σας ειχα πει
και οτι δεν εχουν σκοπο να βαλουν ενα ευρω σας ειχα πει
και για τους οργανωμενους και ολα θα ψαξω αργοτερα θα το βρω

το θεμα με τον πριγκηπα ειναι ναι με αλλα
ναι με μπορει να εχουν κονε οι βαρδινογιανναιοι με αραβες αλλα απο την αλλη με τον τσακα πας να κανεις κονε ρε πουστη μου?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εννοω πως μου φενετε πολυ περιεργος ο τροπος να προσεγγισεις τον Παναθηναικο μεσο του Τσακα
αν εγω ηθελα να αγορασω μια παε θα επικοινωνουσα ο ιδιος με τον ιδιοκτητη της δεν θα εβαζα τριτους για να μιλησουν για μενα
πολυ προχειροδουλεια για εναν πριγκηπα που εχει τοσα πολλα λεφτα
δεν γινονται ετσι οι δουλειας σε αυτο το επιπεδο

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εννοω πως μου φενετε πολυ περιεργος ο τροπος να προσεγγισεις τον Παναθηναικο μεσο του Τσακα
αν εγω ηθελα να αγορασω μια παε θα επικοινωνουσα ο ιδιος με τον ιδιοκτητη της δεν θα εβαζα τριτους για να μιλησουν για μενα
ok

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Αυτον ειχε αντιπροσωπο αυτον εστειλε τι να κανουμε τωρα
παντα οι λεφταδες στελνουν αντιπροσωπους για να διερευνησουν πρωτα, δεν παιρνουν ποτε τηλεφωνο οι ιδιοι

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article1387274.ece/BINARY/w460/Press+Release.jpg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/erxetai_me_tis_kales_protheseis_o_prigkipas_ston_panathhnaiko.1387225.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/erxetai_me_tis_kales_protheseis_o_prigkipas_ston_panathhnaiko.1387225.html[/url[/URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειδες που δεν ξερεις ρε μαλακα??
στην περιοχη ο δικο σου εχει μια εκταση 700 στρεμματα με ιδιωτικες παραλιες λιμανια κλπ επηδει δεν ξερεις τι σου γινετε σε αυτα τα πραγματα ειναι το καλυτερο μερος εκτος αθηνων που προτιμαει η ελιτ να κανει εξοχικα καθως δεν ειναι ουτε μια ωρα απο αθηνα με τα φερι
αν ξερεις απο πορτο χελι βεβαια γιατι εκει ανηκει και η κοιλαδα

Μ' αεροπλάνα, βαπόρια, λιμουζίνες κι ελικόπτερα έγινε χθες (29 Αυγούστου) ο γάμος του μικρότερου υιού του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη (αδερφός Τζίγκερ), Νίκου και της Αλεξίας Αντσακλή, κόρης του Άρη Αντσακλή, καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Όλα τα ξενοδοχεία στο Πόρτο Χέλι και την ευρύτερη περιοχή της Ερμιόνης (τόπος καταγωγής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη) ήταν «κλεισμένα», ενώ περίπου 300 προσκεκλημένοι κατέφθασαν με τα σκάφη τους. Τη... ναυμαχία της Σαλαμίνας θύμιζε το σκηνικό, καθώς αμέτρητα σκάφη είχαν «καταλάβει» τον κόλπο, ενώ κάποια άλλα είχαν «δέσει» παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Σκηνικό απίστευτο! Δείτε το στις φωτό!
Από την Κοιλάδα μέχρι τον οικισμό «Θυννί» (απόσταση 5 χιλιομέτρων) δεν υπήρχε διασταύρωση, γωνιά ή στροφή, που να μην έβλεπες αστυνομία. Τα μέτρα ήταν δρακόντεια. Μάλιστα, πολλά τζιπάκια της Ε. Α. περιπολούσαν όλη την περιοχή.
Οι περισσότεροι πάρκαραν εκατοντάδες μέτρα πριν από την πύλη της βίλας, σε ένα πολλών στρεμμάτων πάρκινγκ. Κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει, αν οι φρουροί δε σιγουρεύονταν ότι ήταν καλεσμένος.
Το σπίτι, όσο κι αν προσπαθήσαμε, δε φαινόταν από πουθενά. Ούτε καν από αέρως, χωρίς υπερβολή! Από σκάφος δε φαινόταν ταίποτα όσο κοντά κι αν πλησίαζε κανείς. Όσο για το αν υπήρχε ορατότητα από αμάξι; Ούτε λόγος... Τεράστια έλατα και πεύκα κάλυπταν την έπαυλη ενώ η πανύψηλη μάντρα δεν άφηνε να περάσει ούτε... μύγα.
Το... εξοχικό της οικογένειας Βαρδινογιάννη, για να σας δώσουμε να καταλάβετε, βρίσκεται ίσως στην πιο ιδανική τοποθεσία για διακοπές, στο ένα πόδι του κόλπου, όπου βρίσκεται ο οικισμός, Θυννί. Εκεί όπου σχεδόν ποτέ η θάλασσα δεν «ταράζεται» από τα μποφόρ. Ειλικρινά, κολυμπάει κανείς στους κολπίσκους που βρίσκονται τριγύρω και νομίζει ότι βρίσκεται μέσα σε μια τεράστια πισίνα.
Όλες οι λεπτομέρεις για το μυστήριο...
Στις 19:00 το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Άγιο Νικόλαο, το εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη ("Marianna's bay") στο Θυννί Κοιλάδας (του νομού Αργολίδας). Το μυστήριο τελέστηκε - όπως συνηθίζεται - παρουσία μόνο συγγενών, ενώ στις 21:00, περίπου 1300 καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν το Νίκο και την Αλεξία.
Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικοί, εκδότες και σικάτες κοσμικές παρουσίες απόλαυσαν μια ονειρική βραδιά μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, όπου κυριαρχούσε το λευκό χρώμα και θύμιζε καράβι. Ανάμεσά τους, μέλη των οικογενειών Γουλανδρή, Λαιμού, Λιβανού και Λάτση, που πήραν και την καθιερωμένη μπομπονιέρα, με δώρο ένα ασημένιο κουτάκι για τις κυρίες και τους κυρίους.
Οι προσκεκλημένοι και το ζευγάρι απόλαυσαν το δείπνο τους ακούγοντας τζαζ, λάτιν και σόουλ μελωδίες. Το μενού περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, σαλάτα με αστακό και φιλέτο ή φρέσκο ψάρι για κυρίως πιάτο.
Τρεις DJ επιστρατεύτηκαν για να διασκεδάσουν τον κόσμο με πολλαπλές μουσικές επιλογές, ενώ μία εικοσαμελής ορχήστρα ήρθε ειδικά από το εξωτερικό για τη λαμπερή βραδιά.
Οι προετοιμασίες του γάμου ήταν πυρετώδεις με τη μέλλουσα κυρία Βαρδινογιάννη να προβάρει το νυφικό της, δια χειρός Valentino, ο οποίος ήρθε μία φορά στην Ελλάδα για να το δει πάνω της και να κάνει τις όποιες διορθώσεις. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο διάσημος σχεδιαστής ήταν παρών και την ημέρα του γάμου.

σταματα να λες μαλακιες θα πω και αλλα  τα ξερω απο μεσα.....

γκάμπα θεωρείς ότι πρέπει να απαντήσω;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

σωστά.
όλοι οι μεγιστάνες παίρνουν τηλ αυτοπροσώπως.
επίσης όλοι οι μεγιστάνες που έχουν πολλά φράγκα και μεγάλες επιρροές παντεύουν τα παιδιά τους στο βλαχοχωριό καταγωγής της μάνας τους.
ποιό μοντε κάρλο, ποιό παρίσι, ποιό μπέβερλυ χιλς.....

ερμιόνη και βαρδής ρούλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ λέμεεεεεεεεεεεεεε

έχυσα πάλι σήμερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

φιλαράκο κάποτε είχα πάει σε μια αραβική χώρα για δουλειά μεγάλης εταιρείας με πολλά λεφτά μπίζνα....

ο τυπάς που είχε την εταιρεία έστειλε ένα τύπο με μαι μερσεντέ να με πάρει να με πάει στο μάριοτ και το πρωί να με πάει εταιρεία.

στη δουλειά δεν τον είδαμε ποτέ ώσπου την τελευταία μέρα έρχεται να ρωτήσει πώς πάμε.
ένας τυπάς με κελεμπία χοντρός και ψιλοχαβαλές. αγγλικά χωρατά και κάποια στιγμή ερχόμαστε στο θέμα...
πώς πήγατε;
δεν τελειώσαμε κάτι ξώμεινε για την άλλη φορά που θα ξαναρθουμε λέω.
απαντά πόση ώρα είναι η δουλειά;
κάνα 4ωρο ακόμα απαντάω αλλα δεν προλαβαίνω πρέπει να πάω αεροδρόμιο.
μου λεει είσαι σίγουρος ότι θα τελειώσεις;
yes λέω god willing.
ο τύπος απαντά χιερ αι αμ γκαντ με ένα ύφος πολύ επιτακτικό λες και τον προσέβαλα.
μου λέει θα κάτσεις και θα τελειωσεις και το αεροπλάνο θα σε περιμένει.
αμαν λεω μείναμε στους αραπες τώρα την πουτσίσαμε.
τεσπα με τα πολλά τελειώνω κάνα τέταρτο πριν την πτήση. λέω καλά πούτσες εδώ μένουμε....
έρχεται ο διευθυντής του λέω πάπαλα αλλά πρέπει να με πάτε ξενοδοχείο και να μου αλλάξετε πτηση.
μου λεει σε περιμένει ο οδηγός φεύγεις κανονικά το αεροπλάνο σε περιμένει.

γαμώ τη ράτσα μου λεω ο τύπος παίζει να λεει αλήθεια.
όντως με τα πολλά με περίμενε.......έγινα και πασίγνωστος μέσα στο αεροπλάνι ποιός είναι ο μαλακας που περιμένουμε.

τεσπα όταν γύρισα άρχισα να ψάχνω ποιός μαλάκας ήταν ο τυπάς που το παιζε θεός.
ήταν ο γιος της νο2 οικογένειας της χώρας........

πρόχειρα μου είπαν ότι εάν δεν ήθελε δεν έφευγα ποτέ πριν τελειώσω.....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.048
Πόντοι
6.515
ΖΗΤΩ Ο ΠΡΙΓΚΙΨ :2funny:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
αν και παναθηναικος ποιο πολλες πιθανοτητες εχω να πιασω το τζοκερ μετα απο 10 τζακ ποτ και να ειμαι ο μοναδικος τυχερος παρα να ερθει ο αραβας στην παναθα.ξυπνατε αν ειχατε δις θα αφηνατε ποτε αυτην την ασχημοφατσα και απατεωνα με δικαστικη αποφαση να σας δουλευει ψιλο γαζι και θα του εμπιστεθοσασταν συμφωνια με δις ευρω;εγω ποτεεεεεεεε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και παναθηναικος ποιο πολλες πιθανοτητες εχω να πιασω το τζοκερ μετα απο 10 τζακ ποτ και να ειμαι ο μοναδικος τυχερος παρα να ερθει ο αραβας στην παναθα.ξυπνατε αν ειχατε δις θα αφηνατε ποτε αυτην την ασχημοφατσα και απατεωνα με δικαστικη αποφαση να σας δουλευει ψιλο γαζι και θα του εμπιστεθοσασταν συμφωνια με δις ευρω;εγω ποτεεεεεεεε.
εδώ εμπιστευτήκαμε την πρωθυπουργία της χώρας στον γαπ..
η μπάλλα σε μάρανε.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
σωστά.
όλοι οι μεγιστάνες παίρνουν τηλ αυτοπροσώπως.
επίσης όλοι οι μεγιστάνες που έχουν πολλά φράγκα και μεγάλες επιρροές παντεύουν τα παιδιά τους στο βλαχοχωριό καταγωγής της μάνας τους.
ποιό μοντε κάρλο, ποιό παρίσι, ποιό μπέβερλυ χιλς.....

ερμιόνη και βαρδής ρούλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ λέμεεεεεεεεεεεεεε

έχυσα πάλι σήμερα.

τοσα ξερεις τοσα λες  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν έχει ακόμη χορηγό η φανέλα. περιμένουμε τίποτα;

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εμένα η απορία μου είναι γιατί δεν έχει ακόμη χορηγό η φανέλα. περιμένουμε τίποτα;

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται ως τώρα με την περσινή φανέλα στους αγώνες του, ωστόσο αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.
Οι «πράσινοι» μετά από χρόνια άλλαξαν βασικό χορηγό και η τριετής συμφωνία που υπέγραψαν με τον ΟΠΑΠ έχει κάνει το «τριφύλλι» να παίζει όχι μόνο με τις περσινές εμφανίσεις αλλά και χωρίς την παρουσία χορηγού στο κύριο μέρος της φανέλας. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πρόβλημα αφού η συμφωνία υπάρχει και θα αποφέρει στον Παναθηναϊκό 6 εκατ. ευρώ συνολικά.
Οι νέες φανέλες της ομάδας είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες, όταν οριστικοποιηθεί το ποιο παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα διαφημίζεται στη φανέλα, ενώ δεν αποκλείεται να τις φορέσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και στο φιλικό του Σαββάτου (01/10) με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η βασική διαφορά που υπάρχει στη φανέλα του Παναθηναϊκού φέτος, σε σχέση με πέρσι, είναι μια λεπτή άσπρη ρίγα στην πρώτη εμφάνιση που είναι πράσινη και μια λεπτή πράσινη ρίγα στην δεύτερη εμφάνιση που είναι άσπρη. Η τρίτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα είναι και φέτος μαύρη.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ποιός περιμένεις να ρίξει φράγκα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και σε μια ομάδα που θα παίζει μόνο στην Ελλάδα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιός περιμένεις να ρίξει φράγκα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα και σε μια ομάδα που θα παίζει μόνο στην Ελλάδα?
αφου ειναι φανατικος οπαδος της ομαδας ο πριγκιψ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φαντάσου τι έχει να γίνει στις απόκριες!!! αν υπάρχουμε τότε σαν χώρα!!!

Flamboyant Seducer

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Έρχεται τύπε μου, καβάλα στον Πήγασο. Μου το είπε κι η αδελφή του, η γοργόνα!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BD%25CF%2583+12.jpg

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Γελαμε ολοι με τον πριγκιπα.....
αλλα φανταστειτε (1%) να εμφανιστει και να χωσει κανενα χοντρο πακετο πετροδολλαρα :grin:
Αλλη λυση παντως δεν βλεπω,μονο κανενας Αραβας θα μας σωσει ! !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom