Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
τυπε δεν ειναι σειχης
ειναι πριγκηψ :rockon:
πως θα γινει να μην πουλησει ο τζιγγερ?
τυπε σορυ τον υποβαθμισα :2funny: :2funny:πως θα γινει να μην πουλησει;με δυο τροπους.ο πρωτος ειναι οτι για να αγορασει ο πριγκηψ θα πρεπει να εχει ευρωπαικη υπηκοοτητα εσυ λες να εχει;παμε στο επομενο θα πρεπει να δωσει τα χρηματα που λεει δηλαδη τα 20 μετρητα μπροστα και τα υπολοιπα 50 να τα εγγυηθει μεχρι το καλοκαιρι.και λεω εγω...αφου ο ιδιος δεν μπορει να γινει ο βασικος μετοχος λογο υπηκοοτητας ποιος θα ανλαβει ..ο τσακας :grin:αυτος η φορολογικη του δηλωση δεν φτανει να δικαιολογησει ουτε την αγορα ομαδας στο football manager ;)τωρα αν βρεθει καποιος οπως σου ειπα που να δεχτει να μπει μπροστα το συζηταμε.αλλιως δεν μπορει να αγορασει αφου η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σορυ τον υποβαθμισα :2funny: :2funny:πως θα γινει να μην πουλησει;με δυο τροπους.ο πρωτος ειναι οτι για να αγορασει ο πριγκηψ θα πρεπει να εχει ευρωπαικη υπηκοοτητα εσυ λες να εχει;παμε στο επομενο θα πρεπει να δωσει τα χρηματα που λεει δηλαδη τα 20 μετρητα μπροστα και τα υπολοιπα 50 να τα εγγυηθει μεχρι το καλοκαιρι.και λεω εγω...αφου ο ιδιος δεν μπορει να γινει ο βασικος μετοχος λογο υπηκοοτητας ποιος θα ανλαβει ..ο τσακας :grin:αυτος η φορολογικη του δηλωση δεν φτανει να δικαιολογησει ουτε την αγορα ομαδας στο football manager ;)τωρα αν βρεθει καποιος οπως σου ειπα που να δεχτει να μπει μπροστα το συζηταμε.αλλιως δεν μπορει να αγορασει αφου η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη.
τυπε για την νομοθεσια τα εχουμε πει
κανει εταιρεια στην κυπρο και τις αγοραζει
μηπως λες οτι και καλα θα φανει ο πριγκηψ αλλα απο πισω θα ειναι ο τζιγγερ?οτι θα αγορασει τις μετοχες του ο ιδιος?
δικε μου λες ο τζιγγερ να θελει να βαλει 70 εκατ στην ομαδα? :2funny:

Επισκέπτης
τυπε για την νομοθεσια τα εχουμε πει
κανει εταιρεια στην κυπρο και τις αγοραζει
μηπως λες οτι και καλα θα φανει ο πριγκηψ αλλα απο πισω θα ειναι ο τζιγγερ?οτι θα αγορασει τις μετοχες του ο ιδιος?
δικε μου λες ο τζιγγερ να θελει να βαλει 70 εκατ στην ομαδα? :2funny:
τυπε μαλλον δεν καταλαβες καλα.αυτο που λεω ειναι οτι ο τζιγκερ δεν καιγεται να πουλησει.εκει που θα εκλιενε η συμφωνια σε μια εβδομαδα αρχισαν τα γνησια τα προξενεια και αλλα τετοια κουφα.αν εσενα ολα αυτα σου φαινονται σοβαρα απο ενα ατομο που υποτιθεται θελει να κλεισει ενα μεγαλο ντηλ εγω παω πασο ;)για τον εκπροσωπο ..ουδεν σχολιο :2funny:αλλα παει να κλεισει μηνας και ο πριγηψ ακομα να φανει.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
αφηστε το πριγκηπα.απο βδομαδα παλι.σημερα εχουμε ερασιτεχνη και μπασκετ γυναικων στο μπασκετ .ολοι στο ταφο για το πρωτο παρτυ της χρονιας

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μαλλον δεν καταλαβες καλα.αυτο που λεω ειναι οτι ο τζιγκερ δεν καιγεται να πουλησει.εκει που θα εκλιενε η συμφωνια σε μια εβδομαδα αρχισαν τα γνησια τα προξενεια και αλλα τετοια κουφα.αν εσενα ολα αυτα σου φαινονται σοβαρα απο ενα ατομο που υποτιθεται θελει να κλεισει ενα μεγαλο ντηλ εγω παω πασο ;)για τον εκπροσωπο ..ουδεν σχολιο :2funny:αλλα παει να κλεισει μηνας και ο πριγηψ ακομα να φανει.
τυπε οτι ειναι μαλακας ο τζιγγερ ειναι
εγω νομιζω οτι θα γινει το ντιλ
ο πριγκηψ μεσα στην βδομαδα θα ειναι εδω

Επισκέπτης
τυπε οτι ειναι μαλακας ο τζιγγερ ειναι
εγω νομιζω οτι θα γινει το ντιλ
ο πριγκηψ μεσα στην βδομαδα θα ειναι εδω
αυτο σου λεω τυπε....ο πριγκηψ εδω και 3 εβδομαδες η ερχεται η θα ερθει η θα στελει το γνησιο.αυτα εμενα μου βρωμανε και οτι ολα εγιναν μολις ο βγενοπουλος εκανε την τελικη του προταση.μπορει να ειναι τυχαια ολα ...η εβδομαδα που θα ερθει θα δειξει ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο σου λεω τυπε....ο πριγκηψ εδω και 3 εβδομαδες η ερχεται η θα ερθει η θα στελει το γνησιο.αυτα εμενα μου βρωμανε και οτι ολα εγιναν μολις ο βγενοπουλος εκανε την τελικη του προταση.μπορει να ειναι τυχαια ολα ...η εβδομαδα που θα ερθει θα δειξει ;)
τυπε ο τζιγγερ δεν θα πουλαγε ποτε στον βγενο
ακομα και 100 εκατ να του εδινε
ολοι επλιζουμε οτι τελικα θα πουλησει ο κομμωτης και θα φυγει
ας πουλησει και στο πιο λαμογιο που υπαρχει
αρκει να φυγει

Επισκέπτης
τυπε ο τζιγγερ δεν θα πουλαγε ποτε στον βγενο
ακομα και 100 εκατ να του εδινε
ολοι επλιζουμε οτι τελικα θα πουλησει ο κομμωτης και θα φυγει
ας πουλησει και στο πιο λαμογιο που υπαρχει
αρκει να φυγει
τυπε να πω κατι αλλα μην νευριασεις μεσημεριατικα :grin:μαζι με τον τζιγκερ να φυγει και ο λουκας; :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω ξερω οτι ο λουκας μενει οποιος και να ειναι.κατα περιεργο τροπο ολοι οι προπονητες που εχουν περασει απο αυτον ξεκιναν την 11αδα ;)τυχαιο;
ναι τυπε
μαλεζανι,σκαζνι,πεσειρο,λουξοτικας
ολοι επερναν χαρτακι απο τζιγγερ
κατσε να φυγει αυτος και να ερθει νεος προπονητης
ο βυντρας θα παει εξεδρα
δηλαδη αν ειχαμε τον αγγελαρα προπονητη λες να τον ειχε βασικο?

Επισκέπτης
ναι τυπε
μαλεζανι,σκαζνι,πεσειρο,λουξοτικας
ολοι επερναν χαρτακι απο τζιγγερ
κατσε να φυγει αυτος και να ερθει νεος προπονητης
ο βυντρας θα παει εξεδρα
δηλαδη αν ειχαμε τον αγγελαρα προπονητη λες να τον ειχε βασικο?
τυπε δεν νομιζω ολοι αυτοι να επερναν χαρτακι.ειπαμε αλλα οχι και ετσι.ειδικα ο τεν κατε ουτε μια στο μυριο να δεχοταν κατι τετοιο ;)εγω παλι λεω οτι οποιος και να ερθεο ο λουκας θα παιζει.αλλωστε μηπως υπαρχει καποιος καλυτερος;αν θυμαμαι και πριν τζιγκερ παλι επαιζε βασικος και αναντικαταστατος ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δεν νομιζω ολοι αυτοι να επερναν χαρτακι.ειπαμε αλλα οχι και ετσι.ειδικα ο τεν κατε ουτε μια στο μυριο να δεχοταν κατι τετοιο ;)εγω παλι λεω οτι οποιος και να ερθεο ο λουκας θα παιζει.αλλωστε μηπως υπαρχει καποιος καλυτερος;αν θυμαμαι και πριν τζιγκερ παλι επαιζε βασικος και αναντικαταστατος ;)
τυπε το 2004 ηρθε στην ομαδα ο βυντρα τι πριν τζιγγερ λες :grin:
τυπε ο τεν κατε δεν ειχε πει οτι ο βυντρα ειναι ο καλυτερος αμυντικος στην ελλαδα και ενας απτους καλυτερους στην ευρωπη?κατι τετοιο δεν ειχε πει? :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
πριγκηπας, εμιρης, η κακομοιρης ?

διαλεχτε και παρτε....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
zonk.jpg

efyge-anapantecha-o-mister-zongk.jpg

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπραβο σε οσους εδωσαν το παρον στον ταφο του Ινδου.
Παντα θα στηριζουμε τα ερασιτεχνικα τμηματα της ομαδας γιατι πανω απ ολα ειναι η φανελα με το τριφυλλι ανεξαρτητως αθληματος.
Γαυρακια αντε να παρετε χαρτζηλικι απο τον χοντρο να πατε καμια εκδρομη :birdman:

Συνημμένα

• PICT0151.JPG
    PICT0151.JPG
    140,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom