Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πες μας και για τη Λαμία σήμερα, καημένε. Φρέσκα κουλούρια!    :2funny: :2funny: :2funny:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πες μας και για τη Λαμία σήμερα, καημένε. Φρέσκα κουλούρια!    :2funny: :2funny: :2funny:
Κοιμήσου μανάρι μου κοιμήσου .... πάρε και την επετειακή φανελίτσα της Μόνικας με τον λεκέ τον φρέσκο .... που σου έφτιαξα πριν μιάμισι βδομάδα και κοιμήσου ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοιμήσου μανάρι μου κοιμήσου .... πάρε και την επετειακή φανελίτσα της Μόνικας με τον λεκέ τον φρέσκο .... που σου έφτιαξα πριν μιάμισι βδομάδα και κοιμήσου ....
Χα χα χα χα χα χα χα

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Δείτε τα επιχειρήματα ενός.....επιστήμονα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Δείτε τα επιχειρήματα ενός.....επιστήμονα....

Επιχείρήματα επστημόνων :
Ερωτησεις βάζελων 16/1/2008
1. Γιατρέ μου σε πόσες ημέρες επανέρχεται ο πρωκτός στην φυσιολογική του κατάσταση μετά την παρα φύσει ασέλγεια των κόκκινων ?
2. Γιατρέ η υπερβολική εκσπερμάτωση στην στοματική κοιλότητα και τον λάρυγγα καταστρέφει τα δόντια και το στομάχι ?
3. Γιατρέ 11 χρόνια οι κόκκινοι μας στήνουν στα 4 υπάρχει πρόβλημα με την μέση μας ?
Επιστημονικές απαντήσεις : Ιατρικός σύλλογος της (παλαιάς)θύρας 11
1. σε νορμαλ περιπτώσεις επανέρχεται σε 9 ημέρες (του κώλου τα ενιάμερα που λένε) στην δική σας περίπτωση δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη ...απλά βάλτε κανένα διακοσμητικό λουλουδάκι ...θα μοιάζει περισσότερο με βάζο.
2. 100 χρονών και έχετε ακόμα δόντια ....μπράβο μπράβο ....όχι μην ανησυχείτε μπορείτε να το χρησιμοποιήτε και σαν στοματικό διάλυμα .... απλά τρώτε και κανένα μπισκοτάκι που και που ... γιατί το στομάχι σας είναι ευαίσθητο.
3. Μην ανησυχείτε η μέση σας δεν παθαίνει τίποτα ... Οι έγχρωμοι που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους του κόσμου .... εξάλλου δύσκολα πια θα μπορέσετε να αλλάξετε στάση !!!
Μάστερ οφ πίπες ... αν θέλεις και άλλες επιστημονικές απαντήσεις .... κόψε το τσάμπα και πήγαινε στο θρεντ ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται ...αντε και περαστικά πελατάκο

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ερώτηση νεαρού γάβρου προς το μπαμπά του:
- Γιατί μπαμπά χάνουμε πάντα στο βόλλεϋ απο τη Λαμία;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επιχείρήματα επστημόνων :
Ερωτησεις βάζελων 16/1/2008
1. Γιατρέ μου σε πόσες ημέρες επανέρχεται ο πρωκτός στην φυσιολογική του κατάσταση μετά την παρα φύσει ασέλγεια των κόκκινων ?
2. Γιατρέ η υπερβολική εκσπερμάτωση στην στοματική κοιλότητα και τον λάρυγγα καταστρέφει τα δόντια και το στομάχι ?
3. Γιατρέ 11 χρόνια οι κόκκινοι μας στήνουν στα 4 υπάρχει πρόβλημα με την μέση μας ?
Επιστημονικές απαντήσεις : Ιατρικός σύλλογος της (παλαιάς)θύρας 11
1. σε νορμαλ περιπτώσεις επανέρχεται σε 9 ημέρες (του κώλου τα ενιάμερα που λένε) στην δική σας περίπτωση δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη ...απλά βάλτε κανένα διακοσμητικό λουλουδάκι ...θα μοιάζει περισσότερο με βάζο.
2. 100 χρονών και έχετε ακόμα δόντια ....μπράβο μπράβο ....όχι μην ανησυχείτε μπορείτε να το χρησιμοποιήτε και σαν στοματικό διάλυμα .... απλά τρώτε και κανένα μπισκοτάκι που και που ... γιατί το στομάχι σας είναι ευαίσθητο.
3. Μην ανησυχείτε η μέση σας δεν παθαίνει τίποτα ... Οι έγχρωμοι που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους του κόσμου .... εξάλλου δύσκολα πια θα μπορέσετε να αλλάξετε στάση !!!
Μάστερ οφ πίπες ... αν θέλεις και άλλες επιστημονικές απαντήσεις .... κόψε το τσάμπα και πήγαινε στο θρεντ ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται ...αντε και περαστικά πελατάκο

Επιστήμονας σπίκινγκ...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ερώτηση νεαρού γάβρου προς το μπαμπά του:
- Γιατί μπαμπά χάνουμε πάντα στο βόλλεϋ απο τη Λαμία;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε Γιαννάκη ...εσυ εισαι ...εσυ είσαι ο Φέδρη ?
Που σαι ρε Γιαννάκη σε πεθυμίσαμε ....μα είπα και γω μόνο ο Γιαννάκης μιλάει για την Λαμία ...εκτος αν όλοι σας αισθάνεσται Γιαννάκηδες μετά την 16/1....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Που σαι ρε Γιαννάκη σε πεθυμίσαμε ....μα είπα και γω μόνο ο Γιαννάκης μιλάει για την Λαμία ...εκτος αν όλοι σας αισθάνεσται Γιαννάκηδες μετά την 16/1....
Φριχτά ανορθόγραφος ο ζωγράφος στη ζοχάδα του
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Φριχτά ανορθόγραφος ο ζωγράφος στη ζοχάδα του
Μπαμπινιώτης ο Φεδρυ ...Μπαμπινιώτης ....σαν το γλυκό πουλί της νιότης ....
Αντε καληνύχτα ... πίστευα ότι θα έμπαινε και κανένας άλλος που να αντέχει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να αντέξει την καζούρα ...μόνο ο φουκαρας ο Φέδρης και μάλιστα με δύο Νικ ....
Φεδρη το μάστερ οφ πίπες σου πάει καλύτερα .... πάω για ύπνο μην με ακολουθήσεις ....ακολούθα το ενστικτο σου ....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αντε καληνύχτα ... πίστευα ότι θα έμπαινε και κανένας άλλος που να αντέχει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να αντέξει την καζούρα ...μόνο ο φουκαρας ο Φέδρης και μάλιστα με δύο Νικ ....
Φεδρη το μάστερ οφ πίπες σου πάει καλύτερα .... πάω για ύπνο μην με ακολουθήσεις ....ακολούθα το ενστικτο σου ....
Σε είδα πόσο αντέχεις τους συνεχείς μου γέλωτες, και την καζούρα για τη Λαμία.
Καληνύχτα γλυκέ μου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Μα τι λέτε κύριε επιστήμονα; Συνέχεια για πίπες ομιλειτε. Μήπως είστε...από το απέναντι πεζοδρόμιο; Ρωτάω, γιατί είστε Ολυμπιακός. Και για τους Ολυμπιακούς πολλά ακούγονται και λέγονται...

Κοιτάξτε παρακαλώ στο παρακάτω, τι έγραψε σήμερα ένας άλλος....επιστήμονας του ολυμπιακού. Γι´αυτό σας επεσήμανα στα παραπάνω πώς μου κάνει εντύπωση ότι και εσείς, κύριε επιστήμων, συνέχεια για πίπες ομιλείτε...

Συμφωνω....εγω παντως εχω παρει αρκετα τραβελια αλλα δεν εχω ακουμπησει ουτε ψωλοτριχα τους....οποιος θελει πιστευει οποιος οχι στα @@ μου ;)

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κύριε επιστήμων, είστε ακόμη εδώ;
Όπως βλέπω, δυστυχώς φύγατε. Όνειρα γλυκά λοιπόν, κύριε επιστήμων...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μαλλον ειναι ο αφεντης της πιπας γιατι χθες που ειδε ενα σκιτσακι....
[move]ανατριχιασε[/move]

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λαε της παναθας(και οχι μονο)σε καλω να λαβεις μερος στο δημοψηφισμα που διαξαγω στο blog μου !

Γινε ο κομιστης της αληθειας! :boobies: :boobies: :boobies:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Λαε της παναθας(και οχι μονο)σε καλω να λαβεις μερος στο δημοψηφισμα που διαξαγω στο blog μου !

Γινε ο κομιστης της αληθειας! :boobies: :boobies: :boobies:
εγω παντως ψηφισα ρε μεγιστε παρασκευα....κι ας ειμαι γαυρος!!
ειμαι ενας απ τους παμπολους που ψηφισαν:
Ο αυτοκρατωρας τζιγγερ δεν διαλεγεται με κοινους θνητους,τους εγραψε στα παπαρια του!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
εγω παντως ψηφισα ρε μεγιστε παρασκευα....κι ας ειμαι γαυρος!!
ειμαι ενας απ τους παμπολους που ψηφισαν:
Ο αυτοκρατωρας τζιγγερ δεν διαλεγεται με κοινους θνητους,τους εγραψε στα παπαρια του!

Και εγω το ιδιο ψηφισα χαχαχαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom