You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Κοιμήσου μανάρι μου κοιμήσου .... πάρε και την επετειακή φανελίτσα της Μόνικας με τον λεκέ τον φρέσκο .... που σου έφτιαξα πριν μιάμισι βδομάδα και κοιμήσου ....Πες μας και για τη Λαμία σήμερα, καημένε. Φρέσκα κουλούρια!
Χα χα χα χα χα χα χαΚοιμήσου μανάρι μου κοιμήσου .... πάρε και την επετειακή φανελίτσα της Μόνικας με τον λεκέ τον φρέσκο .... που σου έφτιαξα πριν μιάμισι βδομάδα και κοιμήσου ....
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Πω πω όλο επιχειρήματα είσαι βρε ....Χα χα χα χα χα χα χα
Ρε τα παιξατε εντελώς ? ........
Πω πω όλο επιχειρήματα είσαι βρε ....
Ρε τα παιξατε εντελώς ? ........
master of puppets
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κοιμήσου μανάρι μου κοιμήσου .... πάρε και την επετειακή φανελίτσα της Μόνικας με τον λεκέ τον φρέσκο .... που σου έφτιαξα πριν μιάμισι βδομάδα και κοιμήσου ....
Δείτε τα επιχειρήματα ενός.....επιστήμονα....
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Επιχείρήματα επστημόνων :Δείτε τα επιχειρήματα ενός.....επιστήμονα....
Ερωτησεις βάζελων 16/1/2008
1. Γιατρέ μου σε πόσες ημέρες επανέρχεται ο πρωκτός στην φυσιολογική του κατάσταση μετά την παρα φύσει ασέλγεια των κόκκινων ?
2. Γιατρέ η υπερβολική εκσπερμάτωση στην στοματική κοιλότητα και τον λάρυγγα καταστρέφει τα δόντια και το στομάχι ?
3. Γιατρέ 11 χρόνια οι κόκκινοι μας στήνουν στα 4 υπάρχει πρόβλημα με την μέση μας ?
Επιστημονικές απαντήσεις : Ιατρικός σύλλογος της (παλαιάς)θύρας 11
1. σε νορμαλ περιπτώσεις επανέρχεται σε 9 ημέρες (του κώλου τα ενιάμερα που λένε) στην δική σας περίπτωση δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη ...απλά βάλτε κανένα διακοσμητικό λουλουδάκι ...θα μοιάζει περισσότερο με βάζο.
2. 100 χρονών και έχετε ακόμα δόντια ....μπράβο μπράβο ....όχι μην ανησυχείτε μπορείτε να το χρησιμοποιήτε και σαν στοματικό διάλυμα .... απλά τρώτε και κανένα μπισκοτάκι που και που ... γιατί το στομάχι σας είναι ευαίσθητο.
3. Μην ανησυχείτε η μέση σας δεν παθαίνει τίποτα ... Οι έγχρωμοι που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους του κόσμου .... εξάλλου δύσκολα πια θα μπορέσετε να αλλάξετε στάση !!!
Μάστερ οφ πίπες ... αν θέλεις και άλλες επιστημονικές απαντήσεις .... κόψε το τσάμπα και πήγαινε στο θρεντ ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται ...αντε και περαστικά πελατάκο
master of puppets
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επιχείρήματα επστημόνων :
Ερωτησεις βάζελων 16/1/2008
1. Γιατρέ μου σε πόσες ημέρες επανέρχεται ο πρωκτός στην φυσιολογική του κατάσταση μετά την παρα φύσει ασέλγεια των κόκκινων ?
2. Γιατρέ η υπερβολική εκσπερμάτωση στην στοματική κοιλότητα και τον λάρυγγα καταστρέφει τα δόντια και το στομάχι ?
3. Γιατρέ 11 χρόνια οι κόκκινοι μας στήνουν στα 4 υπάρχει πρόβλημα με την μέση μας ?
Επιστημονικές απαντήσεις : Ιατρικός σύλλογος της (παλαιάς)θύρας 11
1. σε νορμαλ περιπτώσεις επανέρχεται σε 9 ημέρες (του κώλου τα ενιάμερα που λένε) στην δική σας περίπτωση δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη ...απλά βάλτε κανένα διακοσμητικό λουλουδάκι ...θα μοιάζει περισσότερο με βάζο.
2. 100 χρονών και έχετε ακόμα δόντια ....μπράβο μπράβο ....όχι μην ανησυχείτε μπορείτε να το χρησιμοποιήτε και σαν στοματικό διάλυμα .... απλά τρώτε και κανένα μπισκοτάκι που και που ... γιατί το στομάχι σας είναι ευαίσθητο.
3. Μην ανησυχείτε η μέση σας δεν παθαίνει τίποτα ... Οι έγχρωμοι που χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους του κόσμου .... εξάλλου δύσκολα πια θα μπορέσετε να αλλάξετε στάση !!!
Μάστερ οφ πίπες ... αν θέλεις και άλλες επιστημονικές απαντήσεις .... κόψε το τσάμπα και πήγαινε στο θρεντ ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται ...αντε και περαστικά πελατάκο
Επιστήμονας σπίκινγκ...
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Ρε Γιαννάκη ...εσυ εισαι ...εσυ είσαι ο Φέδρη ?Ερώτηση νεαρού γάβρου προς το μπαμπά του:
- Γιατί μπαμπά χάνουμε πάντα στο βόλλεϋ απο τη Λαμία;
Που σαι ρε Γιαννάκη σε πεθυμίσαμε ....μα είπα και γω μόνο ο Γιαννάκης μιλάει για την Λαμία ...εκτος αν όλοι σας αισθάνεσται Γιαννάκηδες μετά την 16/1....
Φριχτά ανορθόγραφος ο ζωγράφος στη ζοχάδα τουΡε Γιαννάκη ...εσυ εισαι ...εσυ είσαι ο Φέδρη ?
Που σαι ρε Γιαννάκη σε πεθυμίσαμε ....μα είπα και γω μόνο ο Γιαννάκης μιλάει για την Λαμία ...εκτος αν όλοι σας αισθάνεσται Γιαννάκηδες μετά την 16/1....
master of puppets
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φριχτά ανορθόγραφος ο ζωγράφος στη ζοχάδα του
Αφού είναι...επιστήμονας ο κύριος.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Μπαμπινιώτης ο Φεδρυ ...Μπαμπινιώτης ....σαν το γλυκό πουλί της νιότης ....Φριχτά ανορθόγραφος ο ζωγράφος στη ζοχάδα του
Αντε καληνύχτα ... πίστευα ότι θα έμπαινε και κανένας άλλος που να αντέχει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να αντέξει την καζούρα ...μόνο ο φουκαρας ο Φέδρης και μάλιστα με δύο Νικ ....
Φεδρη το μάστερ οφ πίπες σου πάει καλύτερα .... πάω για ύπνο μην με ακολουθήσεις ....ακολούθα το ενστικτο σου ....
Σε είδα πόσο αντέχεις τους συνεχείς μου γέλωτες, και την καζούρα για τη Λαμία.Μπαμπινιώτης ο Φεδρυ ...Μπαμπινιώτης ....σαν το γλυκό πουλί της νιότης ....
Αντε καληνύχτα ... πίστευα ότι θα έμπαινε και κανένας άλλος που να αντέχει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να αντέξει την καζούρα ...μόνο ο φουκαρας ο Φέδρης και μάλιστα με δύο Νικ ....
Φεδρη το μάστερ οφ πίπες σου πάει καλύτερα .... πάω για ύπνο μην με ακολουθήσεις ....ακολούθα το ενστικτο σου ....
Καληνύχτα γλυκέ μου!
master of puppets
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπαμπινιώτης ο Φεδρυ ...Μπαμπινιώτης ....σαν το γλυκό πουλί της νιότης ....
Μα τι λέτε κύριε επιστήμονα; Συνέχεια για πίπες ομιλειτε. Μήπως είστε...από το απέναντι πεζοδρόμιο; Ρωτάω, γιατί είστε Ολυμπιακός. Και για τους Ολυμπιακούς πολλά ακούγονται και λέγονται...
Κοιτάξτε παρακαλώ στο παρακάτω, τι έγραψε σήμερα ένας άλλος....επιστήμονας του ολυμπιακού. Γι´αυτό σας επεσήμανα στα παραπάνω πώς μου κάνει εντύπωση ότι και εσείς, κύριε επιστήμων, συνέχεια για πίπες ομιλείτε...
Συμφωνω....εγω παντως εχω παρει αρκετα τραβελια αλλα δεν εχω ακουμπησει ουτε ψωλοτριχα τους....οποιος θελει πιστευει οποιος οχι στα @@ μου ;)
master of puppets
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κύριε επιστήμων, είστε ακόμη εδώ;
Όπως βλέπω, δυστυχώς φύγατε. Όνειρα γλυκά λοιπόν, κύριε επιστήμων...
Όπως βλέπω, δυστυχώς φύγατε. Όνειρα γλυκά λοιπόν, κύριε επιστήμων...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλλον ειναι ο αφεντης της πιπας γιατι χθες που ειδε ενα σκιτσακι....Ρε Γιαννάκη ...εσυ εισαι ...εσυ είσαι ο Φέδρη ?
[move]ανατριχιασε[/move]
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Λαε της παναθας(και οχι μονο)σε καλω να λαβεις μερος στο δημοψηφισμα που διαξαγω στο blog μου !
Γινε ο κομιστης της αληθειας!
εγω παντως ψηφισα ρε μεγιστε παρασκευα....κι ας ειμαι γαυρος!!Λαε της παναθας(και οχι μονο)σε καλω να λαβεις μερος στο δημοψηφισμα που διαξαγω στο blog μου !
ειμαι ενας απ τους παμπολους που ψηφισαν:
Ο αυτοκρατωρας τζιγγερ δεν διαλεγεται με κοινους θνητους,τους εγραψε στα παπαρια του!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
εγω παντως ψηφισα ρε μεγιστε παρασκευα....κι ας ειμαι γαυρος!!
ειμαι ενας απ τους παμπολους που ψηφισαν:
Ο αυτοκρατωρας τζιγγερ δεν διαλεγεται με κοινους θνητους,τους εγραψε στα παπαρια του!
Και εγω το ιδιο ψηφισα χαχαχαχα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K