Οι βοιδόπουτσες τους έχουν χτυπήσει στον εγκέφαλο, από το κώλο εμπαιναν κ στο στόμα εβγαιναν, αμνησία έχουν πάθει. Φέτος πάλι θα τα θυμηθούν.
Υ.Γ. Τζίγγερ πούλα, 100 Σπυρόπουλοι δεν φτάνουν να σωθείς. ΟΥΣΤ!!!!!
Να τα μας ....ενας ένας οι αρουραίοι βγάλανε κεφαλάκι .....
Εμ σωστά εννιά μέρες πέρασαν από την παρτούζα της χρονιάς και ο κώλος σας άρχισε να στρώνει ....του κώλου τα ενιάμερα που λένε.
Ακουστε βαζέλια για να το χωνέψετε ... 1 τεσσάρα στο ποδόσφαιρο δεν την αλλάζουμε ούτε με 40 νίκες στο "καλαθάκι" ....ούτε εμεις ...ουτε εσεις ....
Κανένας απο μας δεν έγινε γάβρος οι βάζελος από το μπάσκετ .....
Μπορείτε να το χρησιμοποιήτε για μαντηλάκι παρηγοριάς .... αλλά όταν στα 100 χρονάκια σας σας τον κάναμε σουρωτήρι εκεί που πονάτε .... καλό θα ήταν να βγάλετε τον σκασμό και να χωθείτε στα λαγούμια σας για να γιορτάσετε στα μουγκά.
Κάποιοι δεν πήρατε χαμπάρι τι έγινε μου φαίνεται ....ή είστε ακόμα ζαλισμένοι απο τα χαστούκια ....
Φέτος ...ειδικά φέτος που υποτίθεται ότι κλείνετε 100 χρονάκια ....ακόμα και να πάρετε τα πάντα .... Πρωτάθλημα,(Κύπελλο @@),ΌΛα στο καλαθι. ολα στο βόλει παντου όλα, σε Ελλάδα και σε Ευρώπη .... δεν φτάνουν να ξεπλύνουν αυτό που σας κάναμε στο Καραϊσκάκη .
Ρε πήραμε την ιστορία σας και την πιτσιλίσαμε κανονικά το πήρατε χαμπάρι ?
Δεν γεννηθήκατε ως ΠΑΟ πριν από 100 χρόνια στο μπάσκετ και στο τραμπολίνο ....στο ποδόσφαιρο γεννηθήκατε ... κι εκεί ακριβώς σας δείξαμε στα γενέθλια ποιος είναι το αφεντικό ...Ποιό πρωτάθλημα τώρα και πούτσες μπλε ... όχι τον Σπυρόπουλο ....τον Ροναλντίνιο να φέρνατε χτες ... ο λεκές της επετειακής 4αρας δεν θα φύγει ποτέ ..... καλά θα κάνετε λοιπόν να συνειδητοποιήσετε καρπαζοεισπράκτορες το τι συνέβει και να σταματήσετε ένας ένας που βγαίνει από το λαγούμι να προκαλεί .... αίντε μπράβο φουκαράδες
ΥΓ 1. Για να μην ξεχνιόμαστε μπορεί να έχεις 4 αστέρια στην Ευρώπη .... αλλά ακριβώς εκεί σε έχω και 5-1 .... σφαλιάρες που τις απόλαυσε όλη η Ευρώπη .... Έκανες τριπλ 10 χρόνια μετά από μένα και στα μεταξύ μας παιχνίδια γενικώς την 35άρα στην έχω χώσει εγω ....όχι εσύ.
ΥΓ 2. Αυτά που γράφω δεν είναι ψέματα ...το ξέρετε και το ξέρουμε .... γι αυτό είτε σκούζετε είτε όχι αυτά παραμένουν ....