Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο μπάσκετ ΔΕΝ μπορεί να κουνηθεί πλέον Ελληνική ομάδα στον ΠΑΟ. Και στην Ευρώπη αν έχει όρεξη να παίξει είναι αχτύπητος.
Καλά που υπάρχει και κανένας σοβαρός ολυμπιακός εδώ μέσα..... Γιατί άλλοι μιλάνε για οθωμανικά στην μπάλλα, αλλά στο πορτοκαλί καπιτονέ σοβρακάκι έχουν ακατάσχετη αιμορραγία.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά που υπάρχει και κανένας σοβαρός ολυμπιακός εδώ μέσα..... Γιατί άλλοι μιλάνε για οθωμανικά στην μπάλλα, αλλά στο πορτοκαλί καπιτονέ σοβρακάκι έχουν ακατάσχετη αιμορραγία.

Ρε γιατί με βρύζεις??? Εγώ Ολυμπιακός????? Δεν με παρακολουθείς!!! Psaxnw με κάνανε γαύρο!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Σου φαίνεται για απόγονος ο sony??? Για ban σε κόβω :grin: :grin:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
φραγκι...αρχηγος στα ολα του..στο μπασκετ δεν μας κουνιεται κανεις΄..οσο για εκεινη τη ν ατυχη βραδια δεν πειραζει μας εχουν αποζημιωσει στο μεγιστο.. ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είμαι κίτρινη φιλή εγώ ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φραγκι...αρχηγος στα ολα του..στο μπασκετ δεν μας κουνιεται κανεις΄..οσο για εκεινη τη ν ατυχη βραδια δεν πειραζει μας εχουν αποζημιωσει στο μεγιστο.. ;)
Και 73-0 παλλικάρι μου οι βοιδόπουτσες μετά έπιασαν τόπο.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ρε γιατί με βρύζεις??? Εγώ Ολυμπιακός????? Δεν με παρακολουθείς!!! Psaxnw με κάνανε γαύρο!!!
απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια....δεν ξερω για την ηλικια του περσονα αλλα λιγο τρελακιας ειναι... :)
αντε καιρος ηταν να μαθουμε τι ομαδα εισαι....μπουυχαχαχαχαχαχα ή τι ειναι καλο να γινεις....

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και 73-0 παλλικάρι μου οι βοιδόπουτσες μετά έπιασαν τόπο.....

Οι βοιδόπουτσες τους έχουν χτυπήσει στον εγκέφαλο, από το κώλο εμπαιναν κ στο στόμα εβγαιναν, αμνησία έχουν πάθει. Φέτος πάλι θα τα θυμηθούν.

Υ.Γ. Τζίγγερ πούλα, 100 Σπυρόπουλοι δεν φτάνουν να σωθείς. ΟΥΣΤ!!!!!

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο αυτοκράτορας της Ευρώπης!

1ος γύρος - Όμιλος Γ
1 Παναθηναϊκός 25 13
2 Ρεάλ Μαδρίτης 23 13
3 Μπαρτσελόνα 21 13
4 Virtus Roma 19 13
5 Φενέρμπαχτσε 19 13
6 Παρτιζάν 18 13
7 Ροάν         16 13
8 Μπάμπεργκ 15 13

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια....δεν ξερω για την ηλικια του περσονα αλλα λιγο τρελακιας ειναι... :)
Καλύτερα βαζέλας και τρελλόοοοοοοςςςςςς παράαααα κωλόγαυρόοοςςςς και λογικόςςςςςς.
Γεια σου ρε Διονυσίου τεράστιε ........ :thefinge: :thefinge:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλύτερα βαζέλας και τρελλόοοοοοοςςςςςς παράαααα κωλόγαυρόοοςςςς και λογικόςςςςςς.
Γεια σου ρε Διονυσίου τεράστιε ........ :thefinge: :thefinge:
Μοντεράτορες συγχωρέστε το μπινελίκι αλλά δεν έκανε αλλιώς ποίημα. :booty:

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Σχόλιο από τη ίστοσελίδα των greenwebfans:

"Οι μέρες που έρχονται είναι οι πιο δύσκολες από άποψη προπαγάνδας. Όλοι ξέραμε λίγο ως πολύ τι παίζει με τους δικούς μας τους δημοσιογράφους. Τιποτένια ανθρωπάκια που τα έχουν ακροβολίσει σε όλα τα καίρια σημεία της τηλεόρασης αλλά κυρίως των ερτζιανών για να περάσουν απόψεις όχι παναθηναικες αλλα "οικογενειακές".

Ξεκινώντας από αυτούς λοιπόν:

Ο κοντός (που πραγματικά το όνομά του δένει απόλυτα με το ηθικό του ανάστημα) πρόλαβε χτες μέσα σε μισή ώρα να κρίνει το σχέδιο ΠΕΚ δυσκίνητο. Ασφαλώς κοντέ ήταν μια αυθόρμητη ερώτηση ε;

Ο Γκόντζος τα είπε όλα στην εκπομπή και τα αποκάλυψε όλα. Μέχρι και τσατισμένος γιατί δεν βρίσανε χτες στο μπάσκετ ήταν. Μα τόσο πολύ πανικόβλητοι; Επίσης το 95% των παναθηναικών αναιρείται από τα 5 τηλέφωνα του Γκόντζου τα οποία τυχαία ανακυκλώνονται.

Για το νικολογιάννη δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο παρά του ότι συμπληρώνει τέλεια την 3αδα.

Για τον μένιο τα λόγια είναι περιττά. Μπροστά στο Βγενόπουλο το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να βγάλει διάγγελμα για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά "προσώπων". Ο άνθρωπος-βιτρίνα με ρόλο αγγελοφάγου στην εποχή αναστασιάδη.

Οπότε αφού ξέραμε τι θα ακούσουμε από τους γνωστούς όλοι περιμέναν τους "αντικειμενικούς" που όπως λέει και μια ψυχή που δουλεύει στα ραδιόφωνά τους εμείς τους αγοράζουμε.

Ο χελάκης με το που τελείωσε η συνέντευξη εβγαλε τηλεφωνήματα. Το 90% ήταν γαβροι. Ένας παναθηναικος είπε: έχει ευφράδεια λόγου πάντως, και του απαντάει ο δάσκαλος της δημοσιογραφίας: Για τον θανάση μιλάς ασφαλώς. Και καλά ειρωνία. Έτσι προσπαθούν με τις ευλογίες των από πάνω να μειώνουν και να ειρωνεύονται οι αντικειμενικοί τους μόνους παράγοντες του Παναθηναικού που όχι μόνο αγωνίζονται για το μεγαλείο της ομάδας αλλά όλως τυχαίως έχουν ξευτιλίσει την αγαπημένη ομάδα των μπαμποχελακηδων.

Ο ασημακόπουλος λέει δεν θα μεταδόσει τη συνέντευξη γιατί ο Βγενόπουλος δεν είναι τίποτα για τον Παναθηναικό. Προφανώς αυτός δεν είναι δημοσιογράφος και δεν τον ενδιαφέρει η ειδησεογραφία. Βέβαια το ότι ήταν καλεσμένοι, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, του ερασιτέχνη και του ΤΑΠ καθώς και εκπρόσωποι όλων των μέσων είναι ψιλά γράμματα. Το κρατικό ράδιο απλώς αποφασίζει με τα δικά μας λεφτά να εξυπηρετεί τη γραμμή άνωθεν.

Ο σωτηρακόπουλος σήμερα με λύσσα υπερασπίζεται το δόγμα δεν χρωστάμε.

Η λίστα είναι μακριά. Το ερώτημα το δικό μου είναι ένα. Ρε βαρδινογιάννηδες μεχρι εκει σας πέρνει; Σας έχει σαρώσει επικοινωνιακά ο Κοκκαλης και το μόνο που σας άφησε είναι το ελεύθερο να φιμώνετε τις ελεύθερες απόψεις μόνο για τον ΠΑΟ; Λίγο ζήλο ρε να βάζατε για να κοντράρετε τους απέναντι θα ήσασταν καλύτερα σήμερα που σας βρίζει όλος ο κόσμος. Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά σας; Να έχετε εξαρτημένα 2 ραδιόφωνα (μόνο για τα δικά σας θέματα) και 5-6 ντροπές της δημοσιογραφίας για να φιμώνετε την κοινή γνώμη; Για τον Πετράκη θα απαντήσετε ποτέ;

Στο χέρι μας είναι να εξαφανίσουμε την προπαγάνδα των στημένων και των εξαρτημένων. Οι επιθέσεις κατά της ΠΕΚ δεν είναι απλή προπαγάνδα εναντίον της. Είναι προπαγάνδα με στόχο να απαξιωθεί η προσπάθεια που στηρίζει όλος ο κόσμος και να αντιστραφεί το κλίμα με αποτέλεσμα να διαιωνιστεί η σαπίλα που αποπνέει η ΠΑΕ. Ότι ακούγεται αυτές τις μέρες δεν πρέπει να μένει αναπάντητο.

ΥΓ. Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι ρόδινα στην ΠΑΕ και γκρινιάζουν κάτι λίγοι γραφικοί.
hota-hota"
Υπάρχει κανείς που διαφωνεί με τα παραπάνω; (εκτός φυσικά από τους γαύρους που είναι οι μεγαλύτεροι οπαδοί του σωφέρ)

ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΚ Α-Μ-Ε-Σ-Α!

* Οχι μόνιμα bold !!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Οι βοιδόπουτσες τους έχουν χτυπήσει στον εγκέφαλο, από το κώλο εμπαιναν κ στο στόμα εβγαιναν, αμνησία έχουν πάθει. Φέτος πάλι θα τα θυμηθούν.

Υ.Γ. Τζίγγερ πούλα, 100 Σπυρόπουλοι δεν φτάνουν να σωθείς. ΟΥΣΤ!!!!!
Να τα μας ....ενας ένας οι αρουραίοι βγάλανε κεφαλάκι .....
Εμ σωστά εννιά μέρες πέρασαν από την παρτούζα της χρονιάς και ο κώλος σας άρχισε να στρώνει ....του κώλου τα ενιάμερα που λένε.
Ακουστε βαζέλια για να το χωνέψετε ... 1 τεσσάρα στο ποδόσφαιρο δεν την αλλάζουμε ούτε με 40 νίκες στο "καλαθάκι" ....ούτε εμεις ...ουτε εσεις ....
Κανένας απο μας δεν έγινε γάβρος οι βάζελος από το μπάσκετ .....
Μπορείτε να το χρησιμοποιήτε για μαντηλάκι παρηγοριάς .... αλλά όταν στα 100 χρονάκια σας σας τον κάναμε σουρωτήρι εκεί που πονάτε .... καλό θα ήταν να βγάλετε τον σκασμό και να χωθείτε στα λαγούμια σας για να γιορτάσετε στα μουγκά.
Κάποιοι δεν πήρατε χαμπάρι τι έγινε μου φαίνεται ....ή είστε ακόμα ζαλισμένοι απο τα χαστούκια ....
Φέτος ...ειδικά φέτος που υποτίθεται ότι κλείνετε 100 χρονάκια ....ακόμα και να πάρετε τα πάντα .... Πρωτάθλημα,(Κύπελλο @@),ΌΛα στο καλαθι. ολα στο βόλει παντου όλα, σε Ελλάδα και σε Ευρώπη .... δεν φτάνουν να ξεπλύνουν αυτό που σας κάναμε στο Καραϊσκάκη .
Ρε πήραμε την ιστορία σας και την πιτσιλίσαμε κανονικά το πήρατε χαμπάρι ?
Δεν γεννηθήκατε ως ΠΑΟ πριν από 100 χρόνια στο μπάσκετ και στο τραμπολίνο ....στο ποδόσφαιρο γεννηθήκατε ... κι εκεί ακριβώς σας δείξαμε στα γενέθλια ποιος είναι το αφεντικό ...Ποιό πρωτάθλημα τώρα και πούτσες μπλε ... όχι τον Σπυρόπουλο ....τον Ροναλντίνιο να φέρνατε χτες ... ο λεκές της επετειακής 4αρας δεν θα φύγει ποτέ ..... καλά θα κάνετε λοιπόν να συνειδητοποιήσετε καρπαζοεισπράκτορες το τι συνέβει και να σταματήσετε ένας ένας που βγαίνει από το λαγούμι να προκαλεί .... αίντε μπράβο φουκαράδες
ΥΓ 1. Για να μην ξεχνιόμαστε μπορεί να έχεις 4 αστέρια στην Ευρώπη .... αλλά ακριβώς εκεί σε έχω και 5-1 .... σφαλιάρες που τις απόλαυσε όλη η Ευρώπη .... Έκανες τριπλ 10 χρόνια μετά από μένα και στα μεταξύ μας παιχνίδια γενικώς την 35άρα στην έχω χώσει εγω ....όχι εσύ.
ΥΓ 2. Αυτά που γράφω δεν είναι ψέματα ...το ξέρετε και το ξέρουμε .... γι αυτό είτε σκούζετε είτε όχι αυτά παραμένουν ....

Foogy

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κατι ασχετο. Το μ****κια αυτο το ticketclub. Πηγα να παρω εισιτηριο για το παιχνιδι με Ρειντζερς και δεν με αφησε γιατι δεν εχω λεει ποντους. Δηλαδη εγω που ειμαι Ροδο και ανεβαινω μονο για αυτο το παιχνιδι τι πρεπει να κανω?

Επισεις καλος ο Σπυροπουλος δεν λεω και χαρηκα που τον πηραμε αλλα 2 εκατομυρια ? Σαν too much δεν ειναι ?

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Κατι ασχετο. Το μ****κια αυτο το ticketclub. Πηγα να παρω εισιτηριο για το παιχνιδι με Ρειντζερς και δεν με αφησε γιατι δεν εχω λεει ποντους. Δηλαδη εγω που ειμαι Ροδο και ανεβαινω μονο για αυτο το παιχνιδι τι πρεπει να κανω?

Επισεις καλος ο Σπυροπουλος δεν λεω και χαρηκα που τον πηραμε αλλα 2 εκατομυρια ? Σαν too much δεν ειναι ?
Μα τι λες τώρα .... δύο μυρια είναι μια χαρά για τον Σοφερ .... κάποτε φόρεσε την παλτουδιά τον Κωνσταντίνου με 4 μύρια ....μην το συζητάς και φτηνά τον πήρε ....Ευκαιρία ...Μόνο αυτή η καβουρομάνα ο Σωκράτης που τα λυπάται ...κόλωσε στον πληστηριασμό .... αλλά τι περιμένεις από τσιγκούνη πρόεδρο ....
Αντε και πατατάκια με γεύση φράουλα !!! ....καλορίζικος και καλοτάξιδος !!!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
EXETE RIXEI MIA 35 KAI TI EGINE? EMEIS POSES 30ARES KAI MALISTA MESA STO SEF MALAKA?
1. Δεν σε έβρισα .... το ότι το κάνεις για δεύτερη φορά ... δείχνει τον πόνο σου
2. Αφου σε πονάνε οι παραπάνω αλήθειες ...γιατι δεν πας στο κρεβατάκι σου ?
3. Αν είσαι όντως η Τζουλι στείλε μου p. m.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom