Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους

4 + 4 μας κανουν 8 vangog....χρειαστηκατε δηλαδη δυο παιχνιδια για να μας βαλετε τοσα γκολ, οσα φαγατε απο εμας μονο σε ενα...

Το ποσο μεγαλη ηταν αυτη η πουτσα της ΟΚΤΑΡΑΣ, μαλλον δεν περιγραφεται! Και ουτε προκειται ποτε να ξεπλυθει... Μιλαμε για οκταρα γαυρε. Ξερεις τι ειναι οκτω μπαλακια μεσα σε ενα ματς;; Ξεπερναει καθε οριο.... Το απολυτο πορνο. Βιωσατε αγριο βιασμο λεμε....

Τι να κλασει λοιπον, μπροστα στο μυθικων διαστασεων καυλι της οκταρας που φαγατε απο τον ΓΙΓΑΝΤΑ Παναθηναικο, η τεσσαρα σας;  Για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους. Ενταξει, ιντερνετ ειναι αυτο, ωστοσο να μην λεμε και οτι θελουμε...
Τι να λεει, δηλαδη, μια τεσσαρα; Νορμαλ σκορ ειναι αυτο στο ποδοσφαιρο. Και εμεις σας πεταξαμε τεσσερα μπαλακια στο κυπελλο, και μαλιστα σε τελικο. Σιγα τα λαχανα. Καθε μερα ακους για τετοια σκορ στο ποδοσφαιρο...

Ομως, κατι εντελως διαφορετικο ειναι να δεχτεις 8 γκολ απο τον αντιπαλο σου....
Ειπαμε...Εκει πλεον δεν μιλαμε αλλο για ποδοσφαιρο. Πες το πορνο. Πες το βιασμο. Πες το οπως θες....

Εαν εχεις δεχτει 8 γκολ μεσα σε ενα ματς και εχεις εστω, λεω εστω και λιγη τσιπα μεσα σου, ΔΕΝ ξαναμιλας! Εδω οι κακομοιροι οι Τουρκοι της Μπεσικτας που φαγανε οκτω μεσα στο Λιβερπουλ, μετα το ματς τρεχανε πανικοβλητοι και φοβισμενοι... Πως να μπουμε στο αεροπλανο και να επιστρεψουμε στην Τουρκια, λεγανε μεσα τους... Θα μας σφαξουν ζωντανους σαν τα γιδια, θα μας πιουν το αιμα... Και για να ηρεμησουν καπως τα πραγματα βγηκε αμεσως μετα το παιχνιδι ο προπονητης στις καμερες και ζηταγε κλαιγοντας συγνωμη απο τον τουρκικο λαο, για την απιστευτη ντροπη της οκταρας απο την Λίβερπουλ...

Οκτω φορες, τελειωσαμε μεσα σου γαυρε μεσα σε ενα μονο ματς. Οκτω φορες.
Το επαναλαμβανω, γιατι το σκορ ειναι εξωπραγματικο...         
Ο δαφνοστεφανομενος βιωσε πραγματικο βιασμο, τον οποιο οχι σε 100, αλλα ουτε και σε 1000 χρονια δεν θα τον ξεπλυνετε... Με τα μουτρα σκυμμενα πρεπει να μιλατε, οταν πιανετε τον Παναθηναικο στο στομα σας.

Και ας μην εφτανε η μεγιστη ντροπη της οκταρας, ο vangog εχει και το απιστευτο θρασος να μιλαει και για μπασκετ.
Φαγαμε 35 ποντους μεσα στο ΣΕΦ; Ε, και λοιπον; 30 ποντους φαγατε στη μουρη σας, μεσα στο ΣΕΦ. Με λογικα κριτηρια, εαν ο Παναθηναικος που σας κερασε 30 ποντους μεσα στο γηπεδο σας, επαιζε το συγκεκριμενο ματς μεσα στην εδρα του, η διαφορα θα ειχε ξεπερασει ανετα τους 40 ποντους. Για να μην πω τους 50.

Ποσα φλοκια καταπιατε στο μπασκετ απο τον πρασινο γιγαντα; Ποσα;;; Ελεως, ρε δεν εχετε λιγο ντροπη μεσα σας γαυρακια; Μιλατε και για μπασκετ;     

ΥΓ: Σε καποιο σημειο εγραψες vangog, οτι καποιοι δεν πηραμε χαμπάρι τι έγινε...
Εχω την εντυπωση, οτι εσεις οι γαυροι δεν πηρατε ακομα καλα καλα χαμπαρι, οτι με  Βγενοπουλο και αφοι Γιαννακοπουλοι, ο Παναθηναικος θα γινει παλι αυτος που πρεπει να ειναι: [size=12pt]«…πρωταθλητής σ’όλα τα σπόρ παντοτινός…»[/size]

Τα απανωτα χαστουκια, που τοσο πολυ τα πεθυμησατε και που εχετε μαθει να τα τρωτε απο τον Παναθηναικο, ξαναρχονται... 

χαχαχα Περαστικά Κακομοίρη!
Ακόμα στα τέσσερα περπατάς?

Συνημμένα

• 2205505497_7ceacf5d34.jpg
    2205505497_7ceacf5d34.jpg
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 2205505623_14e7aaabec.jpg
    2205505623_14e7aaabec.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
και 73-38 που δεν θα ξεπλυθει ΠΟΤΕ..

..ρε φιλε δεν εχεις καθολου συναισθηση του χωρου και του χρονου ?....μιλας για μπασκετ εκει οπου σε εχω τρελανει στο γαμησι την τελευταια δεκαετια και παω φουλ για το 5ο Ευρωπαικο την ιδια ωρα που η ομαδα σου ειναι στα προθυρα διαλυσης ?

Συνημμένα

• block of the decade.jpg
    block of the decade.jpg
    34,3 KB · Εμφανίσεις: 17

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Σχόλιο από τη ίστοσελίδα των greenwebfans:

"Οι μέρες που έρχονται είναι οι πιο δύσκολες από άποψη προπαγάνδας. Όλοι ξέραμε λίγο ως πολύ τι παίζει με τους δικούς μας τους δημοσιογράφους. Τιποτένια ανθρωπάκια που τα έχουν ακροβολίσει σε όλα τα καίρια σημεία της τηλεόρασης αλλά κυρίως των ερτζιανών για να περάσουν απόψεις όχι παναθηναικες αλλα "οικογενειακές".

Ξεκινώντας από αυτούς λοιπόν:

Ο κοντός (που πραγματικά το όνομά του δένει απόλυτα με το ηθικό του ανάστημα) πρόλαβε χτες μέσα σε μισή ώρα να κρίνει το σχέδιο ΠΕΚ δυσκίνητο. Ασφαλώς κοντέ ήταν μια αυθόρμητη ερώτηση ε;

Ο Γκόντζος τα είπε όλα στην εκπομπή και τα αποκάλυψε όλα. Μέχρι και τσατισμένος γιατί δεν βρίσανε χτες στο μπάσκετ ήταν. Μα τόσο πολύ πανικόβλητοι; Επίσης το 95% των παναθηναικών αναιρείται από τα 5 τηλέφωνα του Γκόντζου τα οποία τυχαία ανακυκλώνονται.

Για το νικολογιάννη δεν μπορείς να πεις τίποτα άλλο παρά του ότι συμπληρώνει τέλεια την 3αδα.

Για τον μένιο τα λόγια είναι περιττά. Μπροστά στο Βγενόπουλο το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να βγάλει διάγγελμα για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά "προσώπων". Ο άνθρωπος-βιτρίνα με ρόλο αγγελοφάγου στην εποχή αναστασιάδη.

Οπότε αφού ξέραμε τι θα ακούσουμε από τους γνωστούς όλοι περιμέναν τους "αντικειμενικούς" που όπως λέει και μια ψυχή που δουλεύει στα ραδιόφωνά τους εμείς τους αγοράζουμε.

Ο χελάκης με το που τελείωσε η συνέντευξη εβγαλε τηλεφωνήματα. Το 90% ήταν γαβροι. Ένας παναθηναικος είπε: έχει ευφράδεια λόγου πάντως, και του απαντάει ο δάσκαλος της δημοσιογραφίας: Για τον θανάση μιλάς ασφαλώς. Και καλά ειρωνία. Έτσι προσπαθούν με τις ευλογίες των από πάνω να μειώνουν και να ειρωνεύονται οι αντικειμενικοί τους μόνους παράγοντες του Παναθηναικού που όχι μόνο αγωνίζονται για το μεγαλείο της ομάδας αλλά όλως τυχαίως έχουν ξευτιλίσει την αγαπημένη ομάδα των μπαμποχελακηδων.

Ο ασημακόπουλος λέει δεν θα μεταδόσει τη συνέντευξη γιατί ο Βγενόπουλος δεν είναι τίποτα για τον Παναθηναικό. Προφανώς αυτός δεν είναι δημοσιογράφος και δεν τον ενδιαφέρει η ειδησεογραφία. Βέβαια το ότι ήταν καλεσμένοι, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, του ερασιτέχνη και του ΤΑΠ καθώς και εκπρόσωποι όλων των μέσων είναι ψιλά γράμματα. Το κρατικό ράδιο απλώς αποφασίζει με τα δικά μας λεφτά να εξυπηρετεί τη γραμμή άνωθεν.

Ο σωτηρακόπουλος σήμερα με λύσσα υπερασπίζεται το δόγμα δεν χρωστάμε.

Η λίστα είναι μακριά. Το ερώτημα το δικό μου είναι ένα. Ρε βαρδινογιάννηδες μεχρι εκει σας πέρνει; Σας έχει σαρώσει επικοινωνιακά ο Κοκκαλης και το μόνο που σας άφησε είναι το ελεύθερο να φιμώνετε τις ελεύθερες απόψεις μόνο για τον ΠΑΟ; Λίγο ζήλο ρε να βάζατε για να κοντράρετε τους απέναντι θα ήσασταν καλύτερα σήμερα που σας βρίζει όλος ο κόσμος. Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά σας; Να έχετε εξαρτημένα 2 ραδιόφωνα (μόνο για τα δικά σας θέματα) και 5-6 ντροπές της δημοσιογραφίας για να φιμώνετε την κοινή γνώμη; Για τον Πετράκη θα απαντήσετε ποτέ;

Στο χέρι μας είναι να εξαφανίσουμε την προπαγάνδα των στημένων και των εξαρτημένων. Οι επιθέσεις κατά της ΠΕΚ δεν είναι απλή προπαγάνδα εναντίον της. Είναι προπαγάνδα με στόχο να απαξιωθεί η προσπάθεια που στηρίζει όλος ο κόσμος και να αντιστραφεί το κλίμα με αποτέλεσμα να διαιωνιστεί η σαπίλα που αποπνέει η ΠΑΕ. Ότι ακούγεται αυτές τις μέρες δεν πρέπει να μένει αναπάντητο.

ΥΓ. Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι ρόδινα στην ΠΑΕ και γκρινιάζουν κάτι λίγοι γραφικοί.
hota-hota"

Υπάρχει κανείς που διαφωνεί με τα παραπάνω; (εκτός φυσικά από τους γαύρους που είναι οι μεγαλύτεροι οπαδοί του σωφέρ)

ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΚ Α-Μ-Ε-Σ-Α!

...ετσι ειναι οπως τα λεει το αρθρο....γιατι ο πραγματικος εχθρος του ΠΑΟ δεν ειναι ο Κοκκαλης και αυτο το ξερουν τα εκατομμυρια φιλαθλων....εχει περουσια 1,5 δις δολλαρια(βλ.οικονομκο περιοδικο Forbes) και βλεπουμε οτι χαλαει ψιχουλα...απλα οι γαβροι ειναι τοσο γιδια που η μοναδικη φιλοδοξια ειναι να νικανε εναν ΠΑΟ που αυτην την στιγμη περναει μεγαλη κριση.....ο μεγαλος εχθρος του ΠΑΟ βρισκεται στο εσωτερικο του.....οι μεγαλυτεροι εχθροι του ΠΑΟ ειναι οι δημοσιογραφοι Κοντος , Νικολογιαννης , Σωτηρακοπουλος , Γκοντζος οι οποιοι τα "παιρνουν" χοντρα για να μας λιβανιζουν την οικογενεια Βαρδηνογιαννη....ελεεινοι και ανεκδιηγητοι τυποι που βαζουν το προσωπικο συμφερον πανω απο την ιστορια του ΠΑΟ....δυστυχως για αυτους τα ψεμματα τελειωσαν....ο Βγενοπουλος και οι Γιαννακοπουλαιοι εκαναν το πρωτο μεγαλο βημα παιρνοντας τον κοσμο με το μερος τους....

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να τα μας ....ενας ένας οι αρουραίοι βγάλανε κεφαλάκι .....
Εμ σωστά εννιά μέρες πέρασαν από την παρτούζα της χρονιάς και ο κώλος σας άρχισε να στρώνει ....του κώλου τα ενιάμερα που λένε.
Ακουστε βαζέλια για να το χωνέψετε ... 1 τεσσάρα στο ποδόσφαιρο δεν την αλλάζουμε ούτε με 40 νίκες στο "καλαθάκι" ....ούτε εμεις ...ουτε εσεις ....
Κανένας απο μας δεν έγινε γάβρος οι βάζελος από το μπάσκετ .....
Μπορείτε να το χρησιμοποιήτε για μαντηλάκι παρηγοριάς .... αλλά όταν στα 100 χρονάκια σας σας τον κάναμε σουρωτήρι εκεί που πονάτε .... καλό θα ήταν να βγάλετε τον σκασμό και να χωθείτε στα λαγούμια σας για να γιορτάσετε στα μουγκά.
Κάποιοι δεν πήρατε χαμπάρι τι έγινε μου φαίνεται ....ή είστε ακόμα ζαλισμένοι απο τα χαστούκια ....
Φέτος ...ειδικά φέτος που υποτίθεται ότι κλείνετε 100 χρονάκια ....ακόμα και να πάρετε τα πάντα .... Πρωτάθλημα,(Κύπελλο @@),ΌΛα στο καλαθι. ολα στο βόλει παντου όλα, σε Ελλάδα και σε Ευρώπη .... δεν φτάνουν να ξεπλύνουν αυτό που σας κάναμε στο Καραϊσκάκη .
Ρε πήραμε την ιστορία σας και την πιτσιλίσαμε κανονικά το πήρατε χαμπάρι ?
Δεν γεννηθήκατε ως ΠΑΟ πριν από 100 χρόνια στο μπάσκετ και στο τραμπολίνο ....στο ποδόσφαιρο γεννηθήκατε ... κι εκεί ακριβώς σας δείξαμε στα γενέθλια ποιος είναι το αφεντικό ...Ποιό πρωτάθλημα τώρα και πούτσες μπλε ... όχι τον Σπυρόπουλο ....τον Ροναλντίνιο να φέρνατε χτες ... ο λεκές της επετειακής 4αρας δεν θα φύγει ποτέ ..... καλά θα κάνετε λοιπόν να συνειδητοποιήσετε καρπαζοεισπράκτορες το τι συνέβει και να σταματήσετε ένας ένας που βγαίνει από το λαγούμι να προκαλεί .... αίντε μπράβο φουκαράδες
ΥΓ 1. Για να μην ξεχνιόμαστε μπορεί να έχεις 4 αστέρια στην Ευρώπη .... αλλά ακριβώς εκεί σε έχω και 5-1 .... σφαλιάρες που τις απόλαυσε όλη η Ευρώπη .... Έκανες τριπλ 10 χρόνια μετά από μένα και στα μεταξύ μας παιχνίδια γενικώς την 35άρα στην έχω χώσει εγω ....όχι εσύ.
ΥΓ 2. Αυτά που γράφω δεν είναι ψέματα ...το ξέρετε και το ξέρουμε .... γι αυτό είτε σκούζετε είτε όχι αυτά παραμένουν ....
Θα περίμενα από σένα μα μην κάνεις σα μικρό παιδί. Επίσης δεν προκάλεσε ουδείς βάζελος τον πλεζουρ να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Επειδή έχεις μυαλό και ξέρεις καλά ελληνικά όπως έχω διαπιστώσει σε πληροφορώ ότι υπάρχουν αρκετοί έλληνες που ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ. Αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς και προτιμώ τις βοιδόπουτσες να τις μοίραζα στην μπάλλα. Αλλά οι γενικεύσεις που κάνεις έχουν οπαδική και όχι λογική εκκίνηση. Να σαι καλά είσαι από τους γαύρος που μου αρέσεις να μιλάω, και που και που να μπινελικονόμαστε για το χαβαλέ. Αλλά ωρέ Καλλιτέχνη....... αυτός ο πλεζουρ δεν έχει επαφή... Ας ρίχνει όσα μπινελίκια θέλει στη μπάλλα. Αλλά όταν χάνεται το μέτρο χάνεται και η αξιοπιστία.....Κάτι το οποίο δεν ισχύει με την περίπτωσή σου.

Επισκέπτης
Θα περίμενα από σένα μα μην κάνεις σα μικρό παιδί. Επίσης δεν προκάλεσε ουδείς βάζελος τον πλεζουρ να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Επειδή έχεις μυαλό και ξέρεις καλά ελληνικά όπως έχω διαπιστώσει σε πληροφορώ ότι υπάρχουν αρκετοί έλληνες που ασχολούνται περισσότερο με το μπάσκετ. Αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς και προτιμώ τις βοιδόπουτσες να τις μοίραζα στην μπάλλα. Αλλά οι γενικεύσεις που κάνεις έχουν οπαδική και όχι λογική εκκίνηση. Να σαι καλά είσαι από τους γαύρος που μου αρέσεις να μιλάω, και που και που να μπινελικονόμαστε για το χαβαλέ. Αλλά ωρέ Καλλιτέχνη....... αυτός ο πλεζουρ δεν έχει επαφή... Ας ρίχνει όσα μπινελίκια θέλει στη μπάλλα. Αλλά όταν χάνεται το μέτρο χάνεται και η αξιοπιστία.....Κάτι το οποίο δεν ισχύει με την περίπτωσή σου.
:piss:
index.php

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...ασε ρε φιλαρακο αφου δεν σε παιρνει και το ξερεις...στο μπασκετ εχεις να φας πολλα καβλια ακομα.....

Συνημμένα

• Bologna 2002.jpg
    Bologna 2002.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DOMINIQUE.jpg
    DOMINIQUE.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 17

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:piss:http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;attach=73568;type=avatar[/img[/URL]] :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: [size=20pt][color=red]73[/color]-[color=green]38[/color][/size]
[/quote] Εσύ μπορείς φίλε πλεζουρ να γαμάς με το πληκτρολόγιο..... Το αβατάρ μου πάντως ΔΕΝ μπορείς να το μαμήσεις..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Τεσπα έχεις και συ την πλάκα σου.

Υ.Γ. Μου αρέσει που παρακολουθείς όλα τα θέματα ;). Προφανώς ζητάς να σε μιουτάρουν για να πας να φας και να χέσεις ΟΕΟ :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Εσύ μπορείς φίλε πλεζουρ να γαμάς με το πληκτρολόγιο..... Το αβατάρ μου πάντως ΔΕΝ μπορείς να το μαμήσεις..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Τεσπα έχεις και συ την πλάκα σου.

Υ.Γ. Μου αρέσει που παρακολουθείς όλα τα θέματα ;). Προφανώς ζητάς να σε μιουτάρουν για να πας να φας και να χέσεις ΟΕΟ :boobies: :boobies:
www.freesmileys.org] [/url]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε πούστη μου..το πιο απίθανο πράγμα στον κόσμο λέγεται γαύρος...

1] χτυπιούνται να πάρουν τον σπυρόπουλο,,ωρίονται οι φυλλάδες,παικταράς και έτσι...τους τον τσιμπάμε και...παλτό ο τύπος,δεν τον θέλαμε πλάκα κάναμε,σιγά μην δίναμε τόσα λεφτα..κ.λ.π.

2]σιγά μην ασχοληθούμε τώρα με το μπάσκετ,κανείς δεν βλέπει,σιγά το άθλημα,αλλά...να σας ρίξαμε 50 πόντους στο κεφάλι,μετά τέλος το μπάσκετ,δεν υφίσταται...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....βγάλτε το μόνοι σας....εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια....ΟΛΕ... :idiot:

Επισκέπτης

1] χτυπιούνται να πάρουν τον σπυρόπουλο,,ωρίονται οι φυλλάδες,παικταράς και έτσι...τους τον τσιμπάμε και...παλτό ο τύπος,δεν τον θέλαμε πλάκα κάναμε,σιγά μην δίναμε τόσα λεφτα..κ.λ.π.

2]σιγά μην ασχοληθούμε τώρα με το μπάσκετ,κανείς δεν βλέπει,σιγά το άθλημα,αλλά...να σας ρίξαμε 50 πόντους στο κεφάλι,μετά τέλος το μπάσκετ,δεν υφίσταται...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....βγάλτε το μόνοι σας....εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια....ΟΛΕ... :idiot:
δεν έγινες και ψυχίατρος να τους τα πάρεις.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

αν διαβασεις προσεχτικα,εκτος και αν θες να προβοκαρεις κανεις στο θρεντ του ολυμπιακου δεν εβγαλε αχρηστο τον σπυροπουλο,αντιθετως.ομως ρε φιλε για 2εκ. ευρω + 50%μεταπωλησης + 7παιχνιδια εναντια στον πανιωνιο να μην παιξει ειναι μια γελοια συμφωνια οχι μονο για σπυροπουλο αλλα και για καθε ελληνα παιχτη στην ελλαδα :jerking:.τη βρισκεις συμφερουσα εσυ?τετοιες συμφωνιες μικραινουν και αλλο τον παναθηναικο δυστυχως για σας

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάνω στον πανικό της η σωφεράντζα και 5.000.000 θα έδινε για δημιουργία εντυπώσεων....τέτοις μακάκας που είναι....αλλά δίβασε πιο πάνω τι γράφουν οι ομοοιδεάτες σου για τον σπυρόπουλο..

Επισκέπτης
πάνω στον πανικό της η σωφεράντζα και 5.000.000 θα έδινε για δημιουργία εντυπώσεων....τέτοις μακάκας που είναι....αλλά δίβασε πιο πάνω τι γράφουν οι ομοοιδεάτες σου για τον σπυρόπουλο..
για σου δόκτωρ της γαυροψυχιατρικής το βρήκες τελικά.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
η πιο δύσκολη περίπτωση της καριέρας μου,χρόνια τους μελετώ και ακόμα να καταλήξω σε διάγνωση...όταν τελειώσω και βρω την θεραπεία θα την δημοσιεύσω σε πολλά πανεπιστημιακά έντυπα για να πάρω το νόμπελ ιατρικής...η επιτυχία του αιώνα θα είναι....θα σου στείλω αντίτυπο με ιδιόχειρη αφιέρωση...

Επισκέπτης
η πιο δύσκολη περίπτωση της καριέρας μου,χρόνια τους μελετώ και ακόμα να καταλήξω σε διάγνωση...όταν τελειώσω και βρω την θεραπεία θα την δημοσιεύσω σε πολλά πανεπιστημιακά έντυπα για να πάρω το νόμπελ ιατρικής...η επιτυχία του αιώνα θα είναι....θα σου στείλω αντίτυπο με ιδιόχειρη αφιέρωση...
ευχαριστώ πολύ μίστερ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τελος παντων εγω νομιζω οτι απαξιωνεται η μεταγραφη βασει της συμφωνιας και οχι ο παικτης.καποιος αναφερει τα μειονεκτηματα του(ολοι οι παικτες εχουν)δεν σημαινει οτι τον θαβει.σιγουρα φανηκαν οι αδυναμιες του στο ουεφα αλλα εγω θα τον ηθελα,οπως και ολοι πιστευω,γιατι ειναι νεος,ελληνας και ο καλυτερος καθαροαιμος αριστερος μπακ στην ελλαδα.απλα η τακτικη που ακολουθησε ο σωφερ δεν ακολουθειται απο κανενα σοβαρο προεδρο,πιστευω οτι ειναι παρωχημενη και η μαγκια ειναι να παρεις παικτη με ιδια ποσα περιπου απο τον αντιπαλο σου και οχι κανοντας πιπα στον καθε τσακιρη

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εγώ μάγκες σας έγραψα ορισμένες αλήθειες
Και φυσικά μίλησα για αποτελέσματα και ομάδες που έχω βιώσει .... υπάρχουν δύο 6-1 επί του Παναθηναϊικού αλλά δεν θα ασχοληθώ με το τι γινόταν την εποχή του παππού μου
Για το μπάσκετ ....τα ρεκορ είναι ρεκορ .... σε 6 Ευρωπαικά μεταξύ μας παιχνίδια έχω 5 νίκες (δύο σε ημιτελικούς) .... τι να κάνουμε ....αυτά δεν αλλάζουν και δεν συνέβησαν πριν τον πόλεμο ...
Ορκα αφου εκσπερμάτωνες το 1932 ..πρέπει να είσαι αρκετά μεγάλη ....γιατί δέχεσαι να κάθεσαι να τον τρως μπροστά σε 2.000.000 μάτια ....πολλά από αυτά ...βουρκομένα .....
Μέσα το κεφάλι κορίτσι μου .... μέσα .... και του χρόνου θα σε ξανακάνω πριγκιπέσσα ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom