Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μακαρι να μπορουσες να με πιασεις...Kαι να θελω δεν γινεται να σε πιασω..Μου ειναι δυσκολο να συννενοηθω με μια αμοιβαδα οπως εσυ
Το οτι η ομαδουλα σου ειναι ανωτερη απο ολες τις υπολοιπες απο που το συμπερανες,απο ενα φιλικο;Ποιες ειναι οι σουπερ μεταγραφες που σας εκανε ο φοβερος προεδρος που εχετε,θα μας πεις;Τον ελευθερο χρονο σου μαλλον θα πρεπει να εισαι μεντιουμ,δεν εξηγειται αλλιως το πως βλεπεις οτι το καφενειο του Πειραια που υποστηριζεις ειναι ανωτερο απο τους υπολοιπους Αφου τα ξερεις ολα δεν μας λες και ποιος θα παρει φετος το champions league;
Τα σεβη μου κυριε ξερολα
αν δεν βλεπεις διαφορα στις δυο ομαδες τι να σου πω....ενταξει δεν εχουν μπει ακομα στο χορτο αλλα...
οταν σε εμενα που πηρα περιπατο περσι πρωταθλημα περισευουν ρομενταλ παντελιτς και ρεστα και θα μενουν εξεδρα και παγκο παικτες που σε εσενα ευκολα θα ηταν ενδεκαδατοι τωρα τι να πω;;;μιλας μονο οπαδικα...εσυ με δεξι χαφ μαρινο και εγω να παρακαλαω να διωξω ρομενταλ....εσυ με πετρογκολ και εγω με τζιμπουρ μιραλας παντελιτς και να διωχνω μητρογκολ...τι να σου πω ....
χαφ με γιεστε φουστερ μοντεστο ιμπαγασα φετφα και εσυ σιμαο κατσουρ και καραγκουνη...
πισω μελμπεργκ αβραμης παπαζογλου και εσυ σαριεγκι καντε και μπουμσομγκ....
ενταξει ρε φιλαρακι πασο...μ΄λλον εκανα λαθος...μαλλον ειναι ισοδυναμες οι ομαδες...να με συμπαθας...
οσο για το αν ειμαι μεντιουμ αστο καλυτερα....
οσες φορες εχω μπλεχτει σε αντιπαραθεσεις σχετικα με παιχτες και ομαδες εχω δικαιωθει...και με τις περσινες ανταποκρισεις απο αμερικη απο τα φιλικα με μιλαν και ιντερ και απο τις μεταγραφες οικοδομου και κλειτον κλπ κλπ ...
στο μπασκετ παιρνω τα αρχιδια μου γιατι γαμιεται η μασονια...
αλλα οπως και να εχει για μπασκετ μιλα μου και κανω τουμπεκι...
για μπαλλιτσα δεν το γαμας εσυ να'μαστε καλα και αγαπημενοι;;;