Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Kαι να θελω δεν γινεται να σε πιασω..Μου ειναι δυσκολο να συννενοηθω με μια αμοιβαδα οπως εσυ :birdman:
Το οτι η ομαδουλα σου ειναι ανωτερη απο ολες τις υπολοιπες απο που το συμπερανες,απο ενα φιλικο;Ποιες ειναι οι σουπερ μεταγραφες που σας εκανε ο φοβερος προεδρος που εχετε,θα μας πεις;Τον ελευθερο χρονο σου μαλλον θα πρεπει να εισαι μεντιουμ,δεν εξηγειται αλλιως το πως βλεπεις οτι το καφενειο του Πειραια που υποστηριζεις ειναι ανωτερο απο τους υπολοιπους :jerking:Αφου τα ξερεις ολα δεν μας λες και ποιος θα παρει φετος το champions league;
Τα σεβη μου κυριε ξερολα :birdman:
μακαρι να μπορουσες να με πιασεις...
αν δεν βλεπεις διαφορα στις δυο ομαδες τι να σου πω....ενταξει δεν εχουν μπει ακομα στο χορτο αλλα...
οταν σε εμενα που πηρα περιπατο περσι πρωταθλημα περισευουν ρομενταλ παντελιτς και ρεστα και θα μενουν εξεδρα και παγκο παικτες που σε εσενα ευκολα θα ηταν ενδεκαδατοι τωρα τι να πω;;;μιλας μονο οπαδικα...εσυ με δεξι χαφ μαρινο και εγω να παρακαλαω να διωξω ρομενταλ....εσυ με πετρογκολ και εγω με τζιμπουρ μιραλας παντελιτς και να διωχνω μητρογκολ...τι να σου πω ....
χαφ με γιεστε φουστερ μοντεστο ιμπαγασα φετφα  και εσυ σιμαο κατσουρ και καραγκουνη...
πισω μελμπεργκ αβραμης παπαζογλου και εσυ σαριεγκι καντε και μπουμσομγκ....
ενταξει ρε φιλαρακι πασο...μ΄λλον εκανα λαθος...μαλλον ειναι ισοδυναμες οι ομαδες...να με συμπαθας...
οσο για το αν ειμαι μεντιουμ αστο καλυτερα....
οσες φορες εχω μπλεχτει σε αντιπαραθεσεις σχετικα με παιχτες και ομαδες εχω δικαιωθει...και με τις περσινες ανταποκρισεις απο αμερικη απο τα φιλικα με μιλαν και ιντερ και απο τις μεταγραφες οικοδομου και κλειτον κλπ κλπ ...
στο μπασκετ παιρνω τα αρχιδια μου γιατι γαμιεται η μασονια...
αλλα οπως και να εχει για μπασκετ μιλα μου και κανω τουμπεκι...
για μπαλλιτσα δεν το γαμας εσυ να'μαστε καλα και αγαπημενοι;;;

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
O πιο χρήσιμος παίχτης είναι ο Αβράμης. Χωρίς αυτόν πως θα τα στήνει τα παιχνίδια ο Περπινιάδης

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρίχνει γέφυρες στον Παναθηναϊκό ο Μποκανί

Ο Ντιεμερσί Μποκανί βλέπει τον Παναθηναϊκό ως μία εξαιρετική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Προβληματίζει ιδιαίτερα η τελευταία διετία του..............
Όσο για τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθεί, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται στις επαφές που έχει κάνει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ότι η Μονακό προτίθεται να καλύψει περίπου 400-500.000 ευρώ από τις απολαβές του 1.000.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του............

Παρτε τον με κλειστα ματια ρεεεεεεε ! !
Στο Βελγιο εβγαλε ματια με τη Στανταρ.
Θηριο+ξερει και μπαλα,ο ιδανικος αντικαταστατης του Cisse.
Ξυπνηηηηηστε μην παει στον Μπαοκ και  :headbang: ! !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρίχνει γέφυρες στον Παναθηναϊκό ο Μποκανί

Ο Ντιεμερσί Μποκανί βλέπει τον Παναθηναϊκό ως μία εξαιρετική επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Προβληματίζει ιδιαίτερα η τελευταία διετία του..............
Όσο για τα χρήματα που απαιτούνται για να πληρωθεί, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ισχυρίζεται στις επαφές που έχει κάνει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ότι η Μονακό προτίθεται να καλύψει περίπου 400-500.000 ευρώ από τις απολαβές του 1.000.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του............

Παρτε τον με κλειστα ματια ρεεεεεεε ! !
Στο Βελγιο εβγαλε ματια με τη Στανταρ.
Θηριο+ξερει και μπαλα,ο ιδανικος αντικαταστατης του Cisse.
Ξυπνηηηηηστε μην παει στον Μπαοκ και  :headbang: ! !
τζιγγεριές
τζιγγεριές
οταν δεν σε βλεπω εχω ακεφιες

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
τζιγγεριές
τζιγγεριές
οταν δεν σε βλεπω εχω ακεφιες

Παντως εγω τον θυμαμαι απο τα ματς με ΠΑΟ+γαυρο πριν 2 χρονια και το παληκαρι δεν το σταματουσε τιποτα......
Στο Βελγιο σε 90 αγωνες 39 γκολ,στη Μονακο δεν επιασε αλλα γενικα η Μονακο περυσι ηταν χαλι μαυρο.
Με αυτα τα λεφτα καλυτερο αποκλειεται να βρουμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως εγω τον θυμαμαι απο τα ματς με ΠΑΟ+γαυρο πριν 2 χρονια και το παληκαρι δεν το σταματουσε τιποτα......
Στο Βελγιο σε 90 αγωνες 39 γκολ,στη Μονακο δεν επιασε αλλα γενικα η Μονακο περυσι ηταν χαλι μαυρο.
Με αυτα τα λεφτα καλυτερο αποκλειεται να βρουμε.
τυπε οταν διαβαζεις τετοια
προβληματιζει η τελευταια 2ετια
δεν εχει καλο χαρακτηρα
και αλλα τετοια ειναι κλασσικες τζιγγεριές

Συνημμένα

• tzigger1.jpg
    tzigger1.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 31

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
τυπε οταν διαβαζεις τετοια
προβληματιζει η τελευταια 2ετια
δεν εχει καλο χαρακτηρα
και αλλα τετοια ειναι κλασσικες τζιγγεριές
Μαν και για το Cisse ειχαν ακουστει πολυ χειροτερα,οτι ειναι τρελος,παιζει ξυλο,ξενυχταει κλπ......
και δεν δημιουργησε το παραμικρο.
Αν και τους Αφρικανους παικτες δεν τους πολυεμπιστευομαι,
αυτος μου ειχε μεινει απο τοτε που εκανε πλακα στους δικους μας αμυντικους

corgan77

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να βρω λιστα με ξενα καναλια μεταδιδουν τον αγωνα? εχω δορυφορικη και λεω μηπως! Ευχαριστω!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αντε μωρη αρρωστιααααααααααααααααααααααααα

Stories