Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε παρακαλω θεουλη μου να προκριθει ο βαζελος να παιξει με μπαγερν ,αρσεναλ, η βιγιαρεαλ να παιξω στοιχημα να κερδισω  :cheesy: :grin: :grin:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
σε παρακαλω θεουλη μου να προκριθει ο βαζελος να παιξει με μπαγερν ,αρσεναλ, η βιγιαρεαλ να παιξω στοιχημα να κερδισω  :cheesy: :grin: :grin:
Μαλλον τα εχεις μπερδεψει..
ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ=ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :fuck1: :fuck1:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
τι να κερδισεις ρε? το 1.05? εκτος κι αν εννοεις να παιξεις διπλο βαζελο κυνηγωντας το 12 :cheesy:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε φιλε ασχολησου με την ομαδαρα σου που φετος ειναι απο τα φαβορι για το champions league και ασε τους υπολοιπους..Αφου ειστε ετη φωτος μπροστα,ετσι δεν σας παραμυθιαζουν οι φυλλαδες σας;
Δεν μου λες κατι περυσι εκεινο το μεγαθηριο που σας απεκλεισε και κλαιγατε απο Ιουλιο μηνα η και η Ανορθωση παλιοτερα ηταν κλασεις ανωτερες σαν ομαδες απο την Οντενσε; :birdman:
Αντε να διαβασεις το ΓΑΥΡΟ τωρα οτι θα κανεις πορεια στο champions league και οτι σε τρεμει ολη η Ευρωπη..
Πες μας τιποτα και για το μπασκετακι,θα το παρετε φετος το πρωταθλημα; :2funny: :2funny:
καραγκιοζακο...νουμερο....δεν με πιανεις...δεν μιλαω για τις φυλλαδες μου ουτε για τις φυλλαδες σου...αυτες ειναι γνωστες ,ο ρολος τους ειναι να ταιζουν σανο...απλα οι διες μου αντικειμενικα τωρα δεν λενε τοσες μαλακιες μιας και υπαρχει διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες οποτε τελικα δεν ειναι αναγκη...αν ομως ηταν αντιστροφα σιγουρα και αυτες τις ιδιες μαλακιες θα λεγανε...
μιλαω ΠΑΝΤΑ για του μεσαιου χωρου τις ''αντικειμενικες'' που ανακαλυψαν ηγετες,ντι εν ει,και ''ανωτερη του αναμενομενου εμφανιση' την ωρα που ενα χωριο σου εκανε πλακα με 6 τετατετ και με δεκα λεπτα στο τελος θαλλασοταραχης....
αυτες που οταν εφυγες περσι νικητης απο το ματς παρωδια με ατρομητο στο περιστερι και ισοβαθμησες μαζι μου εβγαιναν με πρωτοσελιδα ''και τωρα πιαστε τον'' ;) ;)
Υ.Γ.ετσι και αλλοιως βρε μαλακα δεν ξεκαθαρισα οτι δεν απευθυνομαι σε μαλακες του ειδους σου;;;
δεν ειδες οτι πηγα να προλαβω την μαλακια που σε βασανιζει εκ γενετης ;;αλλα ....ματαια... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καραγκιοζακο...νουμερο....δεν με πιανεις...δεν μιλαω για τις φυλλαδες μου ουτε για τις φυλλαδες σου...αυτες ειναι γνωστες ,ο ρολος τους ειναι να ταιζουν σανο...απλα οι διες μου αντικειμενικα τωρα δεν λενε τοσες μαλακιες μιας και υπαρχει διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες οποτε τελικα δεν ειναι αναγκη...αν ομως ηταν αντιστροφα σιγουρα και αυτες τις ιδιες μαλακιες θα λεγανε...
μιλαω ΠΑΝΤΑ για του μεσαιου χωρου τις ''αντικειμενικες'' που ανακαλυψαν ηγετες,ντι εν ει,και ''ανωτερη του αναμενομενου εμφανιση' την ωρα που ενα χωριο σου εκανε πλακα με 6 τετατετ και με δεκα λεπτα στο τελος θαλλασοταραχης....
αυτες που οταν εφυγες περσι νικητης απο το ματς παρωδια με ατρομητο στο περιστερι και ισοβαθμησες μαζι μου εβγαιναν με πρωτοσελιδα ''και τωρα πιαστε τον'' ;) ;)
Υ.Γ.ετσι και αλλοιως βρε μαλακα δεν ξεκαθαρισα οτι δεν απευθυνομαι σε μαλακες του ειδους σου;;;
δεν ειδες οτι πηγα να προλαβω την μαλακια που σε βασανιζει εκ γενετης ;;αλλα ....ματαια... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ρε χριστίδη
δεν πάμε τίποτα διακοπές στη γερμανία
να δούμε μπαλίτσα σε ομάδες β κατηγορίας
και να το συνδυάσουμε με κανένα FKK?
στην ελλάδα έχω να δω μπάλα από εποχή κουσουλάκη δεληκάρη και σαραβάκου

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Επέστρεψε Αργεντινή ο Μαριάνο Γκονζάλες

Άλλος ένας παίκτης που είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Αργεντινή. Ο λόγος για τον Μαριάνο Γκονζάλες, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Πόρτο και συμφώνησε σε όλα με την Εστουδιάντες.
Ο Αργεντινός άσος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το πέρασμά του από τις Παλέρμο, Ίντερ και Πόρτο έχοντας 192 παιχνίδια και 20 γκολ στην Ευρώπη. Ο ίδιος είχε μείνει ελεύθερος από τους «δράκους» και το όνομά του είχε προταθεί στο «τριφύλλι», χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του.
Ο ίδιος συμφώνησε σε όλα με την Εστουδιάντες υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Κριμα που χαθηκε αυτος ο παικτης ! !
Ελευθερος,30 χρονων,με μεγαλη εμπειρια . . .

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε χριστίδη
δεν πάμε τίποτα διακοπές στη γερμανία
να δούμε μπαλίτσα σε ομάδες β κατηγορίας
και να το συνδυάσουμε με κανένα FKK?
στην ελλάδα έχω να δω μπάλα από εποχή κουσουλάκη δεληκάρη και σαραβάκου
βρε για γερμανια μεσα ειμαι...οσο για μπαλλιτσα μπουρδελο ειμαστε με φωτεινες εξαιρεσεις φετος τον θρυλο τον ολυμπιακο βολου και την καβαλα...
οχι κατι ιδιαιτερο αλλα εσπαγε η ''αμπαλλη'' μονοτονια...
για  την σαιζον που ερχεται περιμενω παλι καλη μπαλλιτσα απο θρυλο και... :think:εδω σε θελω...αν πεσουν οι αλλοι δυο δεν βλεπω τιποτα...λιγο ατρομητος ισως...εσυ γαμα τα ...με πετρογκολ και επικοινωνιακες πολιτικες ,η αεκ εδιωξε σκοκο,μπλανκο και εφερε συνταξιουχο πρωην ποδοσφαιριστη αλλα και αυτη με περισση αβαντα απο παπαγαλακια και διαφημηση...ετσι μπαλλα δεν παιζεται....με τσακιρηδες και δηματους και λοιπους μαλακες ομαδες δεν φτιαχνονται...
εδω περσιμας ειχαν ζαλισει τα παπαρια με τον σισσε ,το διαμαντι,το αστερι,να τον φυλαμε σαν κορη οφθαλμου και λοιπα και φετο που πηρε λοπου εγινε μοδα η λεξη ''ομαδα'' (μιας και λειπει το ''αστερι'' και βγαινει και ο τρελλος γερος που εχετε στον παγκο και δηλωνει χωρις φοβο (ξερει οτι απευθυνεται σε προβατα γιαυτο) οτι δεν γουσταρω ομαδες που εχουν ''αστερια'' αλλα γουσταρω ''ομαδες''
και δεν βρισκεται ενας μαλακας πρασινος παπαγαλος να του πει ελα εδω ρε τρελλε τι μας λες;;;δηλαδη περσι που ειχες ομαδα που στηριζοτανε απολεισυικα σε ''αστερι'' δεν σου αρεσε;;;και τοτε γιατι δεν το ελεγες περσι και το θυμηθηκες φετο;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
γιαυτο σου λεω...ενα μπουρδελο ειμαστε...παιζουν μπαλλα οι δημοσιοκαφροι και κανουνε κουμαντα....βαζουνε κοσμο φυλακη και υποβιβαζουνε ομαδουλες που χαιροσουνα να τις βλεπεις...
και βεβαια τα προβατα μιλανε για ''κοινο περι δικαιου αισθημα'' και αρχιδιες μαριτσα  :jerking: :jerking: :jerking:
αστα ρε γουεντερ...μπουρδελο απο ολες τις αποψεις...
αθλητικοι δικαστες βεργης,δηματος και μπραουδακης... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
βρε για γερμανια μεσα ειμαι...οσο για μπαλλιτσα μπουρδελο ειμαστε με φωτεινες εξαιρεσεις φετος τον θρυλο τον ολυμπιακο βολου και την καβαλα...
οχι κατι ιδιαιτερο αλλα εσπαγε η ''αμπαλλη'' μονοτονια...
για  την σαιζον που ερχεται περιμενω παλι καλη μπαλλιτσα απο θρυλο και... :think:εδω σε θελω...αν πεσουν οι αλλοι δυο δεν βλεπω τιποτα...λιγο ατρομητος ισως...εσυ γαμα τα ...με πετρογκολ και επικοινωνιακες πολιτικες ,η αεκ εδιωξε σκοκο,μπλανκο και εφερε συνταξιουχο πρωην ποδοσφαιριστη αλλα και αυτη με περισση αβαντα απο παπαγαλακια και διαφημηση...ετσι μπαλλα δεν παιζεται....με τσακιρηδες και δηματους και λοιπους μαλακες ομαδες δεν φτιαχνονται...
εδω περσιμας ειχαν ζαλισει τα παπαρια με τον σισσε ,το διαμαντι,το αστερι,να τον φυλαμε σαν κορη οφθαλμου και λοιπα και φετο που πηρε λοπου εγινε μοδα η λεξη ''ομαδα'' (μιας και λειπει το ''αστερι'' και βγαινει και ο τρελλος γερος που εχετε στον παγκο και δηλωνει χωρις φοβο (ξερει οτι απευθυνεται σε προβατα γιαυτο) οτι δεν γουσταρω ομαδες που εχουν ''αστερια'' αλλα γουσταρω ''ομαδες''
και δεν βρισκεται ενας μαλακας πρασινος παπαγαλος να του πει ελα εδω ρε τρελλε τι μας λες;;;δηλαδη περσι που ειχες ομαδα που στηριζοτανε απολεισυικα σε ''αστερι'' δεν σου αρεσε;;;και τοτε γιατι δεν το ελεγες περσι και το θυμηθηκες φετο;;; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
γιαυτο σου λεω...ενα μπουρδελο ειμαστε...παιζουν μπαλλα οι δημοσιοκαφροι και κανουνε κουμαντα....βαζουνε κοσμο φυλακη και υποβιβαζουνε ομαδουλες που χαιροσουνα να τις βλεπεις...
και βεβαια τα προβατα μιλανε για ''κοινο περι δικαιου αισθημα'' και αρχιδιες μαριτσα  :jerking: :jerking: :jerking:
αστα ρε γουεντερ...μπουρδελο απο ολες τις αποψεις...
αθλητικοι δικαστες βεργης,δηματος και μπραουδακης... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγώ πάντως σε β' γερμανίας βλέπω καλύτερη μπάλα
και έχει και πιο ωραία ατμόσφαιρα με μπύρες, πρέτσελ και λουκάνικα
τώρα τα περί δικαίου αίσθημα, δημοσιογράφους και τις αντιπαλότητες που είναι για τον κόσμο είναι όπως τα είπες
όπως επίσης ότι όντως ο βόλος και η καβάλα έπαιξαν τη καλύτερη μπάλα φετος
εγώ παραμένω πάντως ρομαντικός της δεκαετίας αρχές 80 (νοβοσέλατς, καψής κι έτσι)
και όποτε θες να πάμε για μπύρες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

ναι και κέρδιζαν την ΑΕΚ με 4 με το σπαθί τους και έπαιρναν απο όλους πόντους μέσα όξω πλην του γάβρου που έπαιζαν φιλικό.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ναι και κέρδιζαν την ΑΕΚ με 4 με το σπαθί τους και έπαιρναν απο όλους πόντους μέσα όξω πλην του γάβρου που έπαιζαν φιλικό.
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
εννοείται αυτό που λες
έπαιζαν όμως καλή μπαλίτσα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ πάντως σε β' γερμανίας βλέπω καλύτερη μπάλα
και έχει και πιο ωραία ατμόσφαιρα με μπύρες, πρέτσελ και λουκάνικα
τώρα τα περί δικαίου αίσθημα, δημοσιογράφους και τις αντιπαλότητες που είναι για τον κόσμο είναι όπως τα είπες
εγώ παραμένω πάντως ρομαντικός της δεκαετίας αρχές 80 (νοβοσέλατς, καψής κι έτσι)
και όποτε θες να πάμε για μπύρες

Να έλθω κι εγώ για περιφρούρηση;

Έχω ακούσει ότι είναι χειροδύναμος  :grin:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Kαι να θελω δεν γινεται να σε πιασω..Μου ειναι δυσκολο να συννενοηθω με μια αμοιβαδα οπως εσυ :birdman:
Το οτι η ομαδουλα σου ειναι ανωτερη απο ολες τις υπολοιπες απο που το συμπερανες,απο ενα φιλικο;Ποιες ειναι οι σουπερ μεταγραφες που σας εκανε ο φοβερος προεδρος που εχετε,θα μας πεις;Τον ελευθερο χρονο σου μαλλον θα πρεπει να εισαι μεντιουμ,δεν εξηγειται αλλιως το πως βλεπεις οτι το καφενειο του Πειραια που υποστηριζεις ειναι ανωτερο απο τους υπολοιπους :jerking:Αφου τα ξερεις ολα δεν μας λες και ποιος θα παρει φετος το champions league;
Τα σεβη μου κυριε ξερολα :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom