Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Επισκέπτης
παντως οι γαυροι θα βλεπουν το λετο και θα τραβανε τα αρχιδια τους με το παλτο το ριερα που κοστισε 20εκ. :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ήθελε μεγάλη προσπάθεια γαι να φας γκολ από αυτήν την ομάδα :rockon: μπράβο στα παιδιά μας :rockon:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
1-1 και παλι καλα να λεμε στα τελευταια 4-5 λεπτα τα χρειαστηκαμε ....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Δύο παρατηρήσεις:
α) Ο Πετρόπουλος δεν είναι Σισέ
β) και ο Λέτο δεν είναι Πετρόπουλος

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κριτικη των παικτων,
Βυντρα-Μαρινος-Νινης τραγικοι ! !
Λετο-Σιμαο-Κατσουρανης καλοι,
οι υπολοιποι μετρια πραγματα.
Νομιζω οτι ο Φερειρα επρεπε να βαλει τον Καραγκουνη πιο νωρις,ο Νινης ηταν αλλου
και να κανει + την τριτη αλλαγη εστω στο 85.
Παντως η Οντενσε δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σαν ομαδα,
με λιγη σοβαροτητα περναμε ευκολα.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο επαναληπτικός πότε είναι?

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.......... ::

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΛΗ ΟΑΚΑ

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γελαω με την καρδια μου με αυτον τον παο....καργα...
αλλα πιο πολυ γελαω με την γνωστη επικοινωνιακη πολιτικη που παρουσιαζει θριαμβους και ηγετες την στιγμη που ενα χωριο σε εκανε πουτανα το γηπεδο ειχε κατηφορα και στο τελος ειχε τρικυμια...
γελαω γιατι τα παπαγαλακια των σαιτ των ραδιοφωνω και των φυλλαδων δεν αφηνουν να φανουν τα προβληματα και φυσικα αυτο ειναι υπερ μου  ;)
και για οποιον βιαστει να πει οτιδηποτε και να βγαλει χολη ας κανει τον κοπο να δει τι εγραφα περσι οταν ερχοντουσαν ''ανταποκρισεις'' αο αμερικη μετα τα φιλικα με μιλαν και ιντερ που παρουσιαζαν ενα κραμα μπαρτσα και ρεαλ....
απαλλαξτε με απο τον κοπο και καντε το....
βλεπω παλι ''ηγετες'' ντι εν ει και αρχιδιες... :2funny: :2funny: :2funny:γελαω με την καρδια μου με αυτο το τσιρκο που προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχει μελλον...
οι σκεπτομενοι και σοβαροι παναθηναικοι (υπαρχουν και τετοιοι) ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουν μαζι μου οσο και αν τους ποναει...
για τους αλλους...στα διαρχι μου... ;) ;)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αλλα πιο πολυ γελαω με την γνωστη επικοινωνιακη πολιτικη που παρουσιαζει θριαμβους και ηγετες την στιγμη που ενα χωριο σε εκανε πουτανα το γηπεδο ειχε κατηφορα και στο τελος ειχε τρικυμια...
γελαω γιατι τα παπαγαλακια των σαιτ των ραδιοφωνω και των φυλλαδων δεν αφηνουν να φανουν τα προβληματα και φυσικα αυτο ειναι υπερ μου  ;)
και για οποιον βιαστει να πει οτιδηποτε και να βγαλει χολη ας κανει τον κοπο να δει τι εγραφα περσι οταν ερχοντουσαν ''ανταποκρισεις'' αο αμερικη μετα τα φιλικα με μιλαν και ιντερ που παρουσιαζαν ενα κραμα μπαρτσα και ρεαλ....
βλεπω παλι ''ηγετες'' ντι εν ει και αρχιδιες... :2funny: :2funny: :2funny:γελαω με την καρδια μου με αυτο το τσιρκο που προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχει μελλον...
οι σκεπτομενοι και σοβαροι παναθηναικοι (υπαρχουν και τετοιοι) ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουν μαζι μου οσο και αν τους ποναει...
ρε μάστορα
έχεις δίκηο τι να πούμε
ότι αυτός ο περιφερόμενος θίασος λεγόταν Παναθηναικός?
ότι ακόμα και ο ατρόμητος του δώνη παίζει καλύτερη μπάλα?
δυστυχώς προβλέπω πτώση ραγδαία του ελληνικού ποδοσφαίρου κι άλλο σε συνολικό επίπεδο

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ολυμπίκ Μαρσέιγ -Ολυμπιακός Βόλου - Άντε και ο τρίτος συνονόματος να ξεβρωμίσει ο τόπος

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γελαω γιατι τα παπαγαλακια των σαιτ των ραδιοφωνω και των φυλλαδων δεν αφηνουν να φανουν τα προβληματα και φυσικα αυτο ειναι υπερ μου  ;)
Ρε φιλε ασχολησου με την ομαδαρα σου που φετος ειναι απο τα φαβορι για το champions league και ασε τους υπολοιπους..Αφου ειστε ετη φωτος μπροστα,ετσι δεν σας παραμυθιαζουν οι φυλλαδες σας;
Δεν μου λες κατι περυσι εκεινο το μεγαθηριο που σας απεκλεισε και κλαιγατε απο Ιουλιο μηνα η και η Ανορθωση παλιοτερα ηταν κλασεις ανωτερες σαν ομαδες απο την Οντενσε; :birdman:
Αντε να διαβασεις το ΓΑΥΡΟ τωρα οτι θα κανεις πορεια στο champions league και οτι σε τρεμει ολη η Ευρωπη..
Πες μας τιποτα και για το μπασκετακι,θα το παρετε φετος το πρωταθλημα; :2funny: :2funny:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οσον αφορα την φυγη του Σιμαο,αν τελικα φυγει την θεωρω λανθασμενη κινηση διοτι το παλικαρι ειναι μηχανακι και πολυ χρησιμος στο γηπεδο..Θα προτιμουσα να φυγει αυτος ο μαλακας ο Κατσουρανης που την εχει δει σημαια του Παναθηναικου..Σημαια δεν θα γινεις ποτε Κωστακη,η φανελα με το τριφυλλι ειναι βαρια..Κριμα που δεν τον πουλησαμε αυτον τον μαλακα,ολο αρχηγηλικι το παιζει και κανει υποδειξεις στους υπολοιπους.Μου θυμιζει Παπαλουκα ο οποιος πληρωνεται για να χειροκροταει ;)
Ας παρει συνταξη να παει σπιτακι του,υπαρχουν τοσοι παικτες γιατι να τον φαμε και τριτη χρονια στη μαπα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom