Επισκέπτης
παντως οι γαυροι θα βλεπουν το λετο και θα τραβανε τα αρχιδια τους με το παλτο το ριερα που κοστισε 20εκ. ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν διαφωνω αλλα οι τουρκοι μαλλον πανε να παρουν αποτελεσμα ;)η μπενφικα μπορει να μην ειναι ουτε αυτη ετοιμη αγωνιστικα αλλα εχει παιχτακια που σε καθαριζουν χωρις να παρεις χαμπαρι τι εγινε...
ΕΛΑ να την παρουμε παρτουζα χωρις ουζαγαμώ την νόβα την πουτάνα αδέρφια![]()
αρρωστος παναθηναικος πρεπει να εισαι εσυο επαναληπτικός πότε είναι?
αρρωστος παναθηναικος πρεπει να εισαι εσυ
ρε μάστοραγελαω με την καρδια μου με αυτον τον παο....καργα...
αλλα πιο πολυ γελαω με την γνωστη επικοινωνιακη πολιτικη που παρουσιαζει θριαμβους και ηγετες την στιγμη που ενα χωριο σε εκανε πουτανα το γηπεδο ειχε κατηφορα και στο τελος ειχε τρικυμια...
γελαω γιατι τα παπαγαλακια των σαιτ των ραδιοφωνω και των φυλλαδων δεν αφηνουν να φανουν τα προβληματα και φυσικα αυτο ειναι υπερ μου ;)
και για οποιον βιαστει να πει οτιδηποτε και να βγαλει χολη ας κανει τον κοπο να δει τι εγραφα περσι οταν ερχοντουσαν ''ανταποκρισεις'' αο αμερικη μετα τα φιλικα με μιλαν και ιντερ που παρουσιαζαν ενα κραμα μπαρτσα και ρεαλ....
απαλλαξτε με απο τον κοπο και καντε το....
βλεπω παλι ''ηγετες'' ντι εν ει και αρχιδιες...![]()
![]()
γελαω με την καρδια μου με αυτο το τσιρκο που προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχει μελλον...
οι σκεπτομενοι και σοβαροι παναθηναικοι (υπαρχουν και τετοιοι) ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουν μαζι μου οσο και αν τους ποναει...
για τους αλλους...στα διαρχι μου... ;) ;)
Ολυμπίκ Μαρσέιγ -Ολυμπιακός Βόλου - Άντε και ο τρίτος συνονόματος να ξεβρωμίσει ο τόπος
Ρε φιλε ασχολησου με την ομαδαρα σου που φετος ειναι απο τα φαβορι για το champions league και ασε τους υπολοιπους..Αφου ειστε ετη φωτος μπροστα,ετσι δεν σας παραμυθιαζουν οι φυλλαδες σας;γελαω με την καρδια μου με αυτον τον παο....καργα...
αλλα πιο πολυ γελαω με την γνωστη επικοινωνιακη πολιτικη που παρουσιαζει θριαμβους και ηγετες την στιγμη που ενα χωριο σε εκανε πουτανα το γηπεδο ειχε κατηφορα και στο τελος ειχε τρικυμια...
γελαω γιατι τα παπαγαλακια των σαιτ των ραδιοφωνω και των φυλλαδων δεν αφηνουν να φανουν τα προβληματα και φυσικα αυτο ειναι υπερ μου ;)
και για οποιον βιαστει να πει οτιδηποτε και να βγαλει χολη ας κανει τον κοπο να δει τι εγραφα περσι οταν ερχοντουσαν ''ανταποκρισεις'' αο αμερικη μετα τα φιλικα με μιλαν και ιντερ που παρουσιαζαν ενα κραμα μπαρτσα και ρεαλ....
απαλλαξτε με απο τον κοπο και καντε το....
βλεπω παλι ''ηγετες'' ντι εν ει και αρχιδιες...![]()
![]()
γελαω με την καρδια μου με αυτο το τσιρκο που προσπαθουν να μας πεισουν οτι εχει μελλον...
οι σκεπτομενοι και σοβαροι παναθηναικοι (υπαρχουν και τετοιοι) ειμαι σιγουρος οτι θα συμφωνουν μαζι μου οσο και αν τους ποναει...
για τους αλλους...στα διαρχι μου... ;) ;)