Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
παραδιδει μαθηματα ηθικης ο Ζοτς , εχει ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου :

Ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς είναι εκπρόσωπος και φίλος τόσο του Ζοτς όσο και του 24χρονου φόργουορντ, με τον μάνατζερ να αποκαλύπτει πως ο Βελίτσκοβιτς δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ την πράσινη φανέλα: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Βελτίσκοβιτς δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό. Κι ο λόγος που δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό είναι απλός. Ο Βελίτσκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς έχουν τον ίδιο μάνατζερ... Δηλαδή εμένα. Κι αυτό δεν γίνεται. Τόσο απλά! Γνωρίζω ποια είναι τα πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ αλλά υπάρχει πιθανότητα να φύγει, κάτι που θα συμβεί για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Για την ώρα δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι καμπόσες έχουν ενδιαφερθεί ακόμα κι από Ελλάδα, όπως και Ρωσία».

Ο Ομπράντοβιτς έχει μόνο δύο φορές αγοράσει παίκτη (τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς και τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς) από τον δικό του μάνατζερ στα χρόνια που βρίσκεται στο Τριφύλλι. Ο Σέρβος προπονητής λόγω του μάνατζερ βάζει βέτο στη μεταγραφή του Βελίτσκοβιτς. Αναμφισβήτητα, το μεγαλείο του Ζοτς φάνηκε άλλη μια φορά.
σόρρυ αλλά το περιορισμένης ευθύνης μυαλό μου δεν το καταλαβαίνει
τι σημασία έχει ποιον μάνατζερ έχει ο παίκτης και αν είναι από τον ίδιο μάνατζερ; Θα του πούνε οι φίλαθλοι πως φόρτωσε στην ομάδα παίκτη φιλαράκι του; Εάν είναι έτσι...είναι καλύτερο να πάει στον αντίπαλο; Και δεν θα υπάρχει υπόννοια πονηριάς από τους "πονηρούς" σε αυτό το σενάριο;
Κι αν είναι έτσι...γιατί πήρε τον Τομάσεβιτς τότε;

σόρρυ, δεν μου κάθεται...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ελεος πια με τον καθε τελειωμενο.Αυτα τα πισωγυρισματα ποτε δεν μου αρεσαν.Προς το παρον εχουμε Καρα-Σειταριδη τους οποιους δεν ξερουμε πως θα ξεφορτωθουμε.
Αυτο τον Σειταριδη ειδικα απορω γιατι τον ξαναπηραμε.Ας παει να τρεξει σε κανενα ραλυ με τον βλακα τον Τζιγκερ με τα τοσα αυτοκινητα που εχει.
Παρτε τιποτα πιτσιρικαδες που διψανε για επιτυχια,τοσοι παικτες υπαρχουν ρε γαμωτο.
Τους συνταξιουχους αφηστε τους να πανε αλλου να κολλησουν ενσημα. :huh:
τον Σώτο μότο έτσι τον κάνατε παίκτη
από δανεικός στον ΟΦΗ, βασικός στην ενδεκάδα από σπόντα
δεν έχω καταλάβει γιατί στις ελλ. ομάδες πρέπει να γίνονται όλα από σπόντα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σόρρυ αλλά το περιορισμένης ευθύνης μυαλό μου δεν το καταλαβαίνει
τι σημασία έχει ποιον μάνατζερ έχει ο παίκτης και αν είναι από τον ίδιο μάνατζερ; Θα του πούνε οι φίλαθλοι πως φόρτωσε στην ομάδα παίκτη φιλαράκι του; Εάν είναι έτσι...είναι καλύτερο να πάει στον αντίπαλο; Και δεν θα υπάρχει υπόννοια πονηριάς από τους "πονηρούς" σε αυτό το σενάριο;
Κι αν είναι έτσι...γιατί πήρε τον Τομάσεβιτς τότε;

σόρρυ, δεν μου κάθεται...

δεν θελει να υπαρξει ουτε καν υπονοια ρεμουλας δλδ να τον κατηγορησουν για μιζα

τωρα αν παει στον γαυρο ο παιχτης ο Ζοτς εχει δειξει οτι δεν καταλαβαινει απο τετοια, θα παρουσιασει ενα αξιομαχο συνολο και την νεα χρονια

για τον Τομασεβιτς ειλικρινα δεν εχω ιδεα τι εγινε ,
ισως τοτε να ακουσε διαφορα που δεν θελει να ακουσει στο μελλον πχ με Βελιτσκοβιτς

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
παραδιδει μαθηματα ηθικης ο Ζοτς , εχει ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου :

Ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς είναι εκπρόσωπος και φίλος τόσο του Ζοτς όσο και του 24χρονου φόργουορντ, με τον μάνατζερ να αποκαλύπτει πως ο Βελίτσκοβιτς δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ την πράσινη φανέλα: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Βελτίσκοβιτς δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό. Κι ο λόγος που δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό είναι απλός. Ο Βελίτσκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς έχουν τον ίδιο μάνατζερ... Δηλαδή εμένα. Κι αυτό δεν γίνεται. Τόσο απλά! Γνωρίζω ποια είναι τα πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ αλλά υπάρχει πιθανότητα να φύγει, κάτι που θα συμβεί για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Για την ώρα δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι καμπόσες έχουν ενδιαφερθεί ακόμα κι από Ελλάδα, όπως και Ρωσία».

Ο Ομπράντοβιτς έχει μόνο δύο φορές αγοράσει παίκτη (τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς και τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς) από τον δικό του μάνατζερ στα χρόνια που βρίσκεται στο Τριφύλλι. Ο Σέρβος προπονητής λόγω του μάνατζερ βάζει βέτο στη μεταγραφή του Βελίτσκοβιτς. Αναμφισβήτητα, το μεγαλείο του Ζοτς φάνηκε άλλη μια φορά.

Τα βλέπει αυτά ο Βαλβίδας που μας κουβαλάει όλα τα Ισπανικά παλτά;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang:
Που φτάσαμε να λέμε ότι πρέπει να φύγει ο Μήτρογλου γιατί πιάνει θέση Έλληνα!!! :grin:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Προσέξτε διάλογο:

μιλάει λέει ο διεθνής και λέει σε έναν από τους κατηγορούμενους:
-"τελείωσε το φάρμακο, χρειάζομαι καινούριο να ξέρετε"
-"ναι αγόρι μου, για πότε το χρειάζεσαι;"
-"τώρα για τους τελικούς με τον Παναθηναικό"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προσέξτε διάλογο:

μιλάει λέει ο διεθνής και λέει σε έναν από τους κατηγορούμενους:
-"τελείωσε το φάρμακο, χρειάζομαι καινούριο να ξέρετε"
-"ναι αγόρι μου, για πότε το χρειάζεσαι;"
-"τώρα για τους τελικούς με τον Παναθηναικό"
το πηρε μεσα σε 10 μερες τυπε? ;)

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια τύπε....

Να δεις τώρα που θα τον βγάλουν και λάδι

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ ξέρετε βέβαια ποιό είναι το στημένο ντέρμπυ που λένε στα έγγραφα. Ο δε διαιτητής λουλούδι της παράγκας είναι ο εν λόγω διαιτητής....

Στημένα πρωταθλήματα πληρωμένα με λεφτά του στοιχήματος και στο δε μπάσκετ ούτε με ντόπα δε μας παίρνουν πρωτάθλημα...Να βγει εδώ και τώρα ο Παναθηναϊκός και να ζητήσει μηδενισμό του αγώνα αυτού στο ποδόσφαιρο και του τελικού του κυπέλου στο μπάσκετ...Άντε γιατί η μεγαλοσύνη θα μας φάει....Η μεγαλοσύνη και η μεγαλοκαρδία στο μπάσκετ και μη μαλακία των προδοτών στο ποδόσφαιρο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχουν κάνει παράγκα με τον κουμπάρο
εσύ κύπελο εγώ πρωτάθλημα
του χρόνου τα ανάποδα
και στην ευρώπη ο πιο τυχερός?
τυπε θα βολευε φετος να παρουμε εμεις το κυπελο και αυτοι το πρωταθλημα ομως

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στη λίστα κι ο Μαρινάκης!

Η... πυρηνική βόμβα έσκασε! Για απλή συνέργεια σε δωροδοκία και εγκληματική οργάνωση προτάθηκε δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το πόρισμα που εξασφάλισε το gazzetta.gr! Αβραάμ Παπαδόπουλος και Καλόπουλος στην λίστα!

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον τρόπο που… παίζονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον παίρνει μορφή χιονοστιβάδας καθώς στο εισαγγελικό πόρισμα υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα όπως πρόεδροι ομάδων, παράγοντες, εν ενεργεία αλλά και παλιοί παίκτες, αλλά και οι διαιτητές που έπαιξαν στο ντέρμπι του περασμένου Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό!

Φυσικά το πιο… δυνατό όνομα που προκαλεί αίσθηση είναι αυτό του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος κατηγορείται α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση! Με την ίδια κατηγορία βαρύνεται και ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΑΕ Αθανάσιος Κανελλόπουλος!

Διώξεις για Αβραάμ και Καλόπουλο!

Επίσης αίσθηση προκαλεί και η παρουσία του ονόματος του διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος Αβραάμ Παπαδόπουλου ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για απάτη κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες!

Βέβαια, στην μεγάλη λίστα που προκαλεί σοκ δεν λείπουν και τα ονόματα του Δημήτρη Καλόπουλου, αλλά και του Σπυρίδωνα Τρύφωνα, αρνητικών πρωταγωνιστών στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Φεβρουάριο!

Πλην των παραπάνω προσώπων σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράικου, προτείνεται η άσκηση δίωξης για διάφορες κατηγορίες κατά των:

Θωμά Μητρόπουλου,

Ιωάννη Κομπότη,

Σπυρίδωνα Καλογιάννη,

Αντωνίου Μανίκα,

Ευάγγελου Κιοτζένη,

Άγγελου Τραυλού,

Γιώργου Πουλόπουλου,

Ευστάθιου Προβατίδη,

Πέτρου Ρουτζιέρη,

Τάκη Γιαννόπουλου,

Γεωργίου Μποροβήλου,

Δημητρίου Μπάκου,

Ιωάννη Ναυρινιάδη,

Βασιλείου Αδαμάκη,

Ιωάννη Αρφάνη,

Αθανασίου Γιάχου,

Γεωργίου Λυμπάντση,

Περικλή Αμανατίδη,

Παύλου Δήμου,

Παναγιώτη Σπάρταλη,

Γεωργίου Σαλαμαστράκη,

Χοσέ Λουίς Ρέγες,

Μαρσέλο Γκούτμαν,

Ιωάννη Τσιγιάννη,

Δημητρίου Καλόπουλου,

Σπυρίδωνα Τρύφωνα,

Άκη Πάσσαρη,

Γεωργίου Χριστοβασίλη,

Γεωργίου Γρηγορόπουλου,

Κωνσταντίνου Χρυσοχοϊδη,

Ιωάννη Σπάθα,

Γεωργίου Γεωργιάδη,

Ελενας Νεούζα-Θεόσογλου,

Ζοσέ Λαορένσο,

Λουκά Αποστολίδη,

Γεωργίου Πράττου,

Γεωργίου Βαρούτσικου,

Γεωργίου Τόρη,

Γεωργίου Γρηγορόπουλου,

Ιωάννη Τσιγιάννη,

Ευθυμίου Σιδηρόπουλου,

Δημητρίου Μουστάκα,

Ανθιμου Καραμανίδη,

Λουκά Καραμάνη,

Γεωργίου Χαβενετίδη,

Δημητρίου Δημητρίου,

Ευάγγελου Δήμου,

Σταμάτιου Φασουλή,

Εμαννουήλ Αρβανιτάκη,

Ιωάννη Οικονομίδη,

Νικόλαου Λυράκη,

Σάββα Παντελίδη,

Χρήστου Σφήκα,

Νικολάου Θεοχαρίδη,

Λεωνίδα Παπασταθόπουλου,

Ιωάννου Καλυβίτη,

Κωνσταντίνου Μενδρινού,

Δημητρίου Βίλλα,

Μιχαήλ Τζιβελέκη,

Μιχαήλ Αλβέρτη,

Γιαννάκη Ανδρέου,

Μάριου Μπουλουγούρη,

Μαρίας Αυγίδου,

Διονυσίου Κοτίνη,

Μαρίας Βυθοπούλου,

Αθανασίου Κωστουλέα.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Και τα ωραία συνεχίζονται:

Διάλογος σοκ Μπουρούση-Ψωμιάδη!

23 Ιουν. 2011 20:09 Από

Απίστευτος διάλογος του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη, όπου ο διεθνής σέντερ ζητά από τον πρόεδρο της Καβάλας να του δώσει "φάρμακο" και αναφέρεται στη διαφορά απόδοσής του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά τον διάλογο σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας μεταξύ του Γιάννη Μπουρούση και του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος διεξήχθη στις 17/4/2011, μία μέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην παράταση, στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο ΣΕΦ:

Γ: "Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;"

Μ: "Καλημέρα. Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε."

Γ.: "Ευχαριστώ πάρα πολύ."

Μ: "Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε."

Γ. "Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί."

Μ.: "Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε."

Γ. "Τόσο πολύ κύριε Μάκη;"

Μ: "Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια)."

Γ: "Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)"

Μ: "Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση."

Γ.: "Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!"

Μ: "Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;"

Γ: "Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς."

Μ: "Πότε θέλεις αγόρι μου;"

Γ.: "Μέσα Μαΐου."

Μ: "Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου."

Γ.: "Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;"

Μ: "Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε."

Γ.: "Έγινε, θα τα πούμε."

Μ: "Έγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου."

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Έτσι εξηγείτε που τον άφησε ο Ίβκοβιτς έξω ένα μήνα και έτσι εξηγείτε πως έπαιζε σε κάθε ντέρμπυ σεληνιασμένος...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μετά την προηγούμενη ατάκα που βγήκε πριν λίγες ώρες μεταξύ των Νικόλα Πατέρα και Μάκη Ψωμιάδη, νέοι διάλογοι βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα με την συνομιλία:

Ψωμιάδης: «Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς της Κυριακής, …… στον Βόλο να ρίξουμε τα α…. μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κάνα λάθος δηλαδή ασχολήσου με Σισέδες και αρ… και έτσι κι αλλιώς πάσης θυσία πρέπει να κερδίσει εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ… αυτό να…«

Πατέρας: «Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;»

Ψωμιάδης: «Θα κατέβω»

Πατέρας: «Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.»

Ψωμίαδης: «Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα…»

Πατέρας: «Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…»

Ψωμιάδης: «Βάλε το… να…»

Πατέρας: «Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.»

Ψωμιάδης: «Τι να τον φοβήσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…»

Πατέρας: «Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.»

Ψωμιάδης: «… επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνει καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια»

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

Απίστευτη συνομιλία Μπέου - Μαρινάκη, μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-1 στο «Καραϊσκάκη»! Διαβάστε τι είπε το στόμα τους και …κλείστε το δικό σας γιατί θα μείνει ανοικτό!
«Έτσι τέτοιο γ... θέλανε τα μ… στο 92΄»!

H ιστοσελίδα lay-out.gr που δημοσιεύει τους διαλόγους τονίζει πως η συνομιλία των δύο προέδρων έχει γίνει από το κινητό του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάση Κανελλόπουλου!

Ο χαρακτηριστικός διάλογος των δύο ανδρών έχει ως εξής:

A(χιλλέας) : Έλα συγχαρητήρια
Β(αγγέλης) : Έτσι τέτοιο γ.. θέλανε τα μ… στο 92
Α : Άκου να σου πω όμως
Β: Ήταν μια φορά τυχερός ο Ολυμπιακός
Α: Συγχαρητήρια ρε παιδάκι μου λέμε, τελείωσε τώρα το πανηγύρι. Άκου τι θέλω να σου πω τώρα. Επειδή πήρα κι ένα μήνυμα έτσι; Πρέπει να τους προστατέψεις και μια βδομάδα 10 μέρες.
Β: Έτσι- έτσι
Α: Μ’ακούς;
Β : Εντάξει
Α: οπωσδήποτε είναι αυτό
Β: τι εννοείς , ποιους απ’ όλους ;
Α: τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα [ενν. τον Δ. Καλόπουλος διαιτητής και τον Σπύρο Τρύφωνα βοηθό διαιτητή].
Β: Εντάξει
Α: Μ’ ακούς ; Σου μιλάει ο φίλος σου υπάρχει πρόβλημα , με πήραν τηλέφωνο
Β: Εντάξει τελείωσε!

Στην συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί ξανά στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον συμβουλεύει να προστατέψει τον Καλόπουλο και τον Τρύφωνα, γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντας του χαρακτηριστικά «πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις το μαχαίρι στον λαιμό του Πιλάβιου την Κυριακή να τον βάλει έστω και ένα τέταρτο …, μην τους περάσει ρε παιδάκι μου είναι σημαντικό για σένα αυτό».

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε το Μπουρουσακο, ηθελε το φαρμακο του και παλι τα αρχιδια μας πηρε..Τωρα καταλαβαινω γιατι σκυλιαζε τοσο,σου λεει χαπακωνομαι και πρωταθλημα παλι δεν παιρνω :dancing:
Εχει τα δικια του το παλικαρι :dancing:

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε το Μπουρουσακο, ηθελε το φαρμακο του και παλι τα αρχιδια μας πηρε..Τωρα καταλαβαινω γιατι σκυλιαζε τοσο,σου λεει χαπακωνομαι και πρωταθλημα παλι δεν παιρνω :dancing:
Εχει τα δικια του το παλικαρι :dancing:
καλα, μπορει και να σκυλιαζε απο τα φαρμακα...εχει ξανασυμβει... μεχρι και παρανοια...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτος ο χιμπατζης ο Μαρινακης ο δηθεν δικαιος που ειναι ρε παιδια;
Αντε με το μαλακα που βγηκε μετα την παρωδια στο Καραισκακη κι ελεγε τις παπαρολογιες του..Τετοιο μαλακα προεδρο να τον χαιρονται οι ηλιθιοι του Πειραια.Πανηγυριζε που κερδισε στο 90 με ακυρο γκολ και μας ελεγε για τα παιδακια που θα πανε στο σχολειο τους με ψηλα το κεφαλι επειδη η ομαδα τους κερδισε.
Τι διαφορα εχει αυτος ο τυπος απο εναν καφρο της 7;Εγω βεβαια δεν πιστευω οτι ειναι ποτε δυνατον να κλειστουν τετοιοι τυποι στην φυλακη αλλα ειμαι περιεργος να δω τι θα πουνε οι δημοσιογραφοι και γενικα τα κολλημενα μυαλα των γαβρων οι οποιοι σιγουρα θα κανουν λογο για θεωριες συνομωσιας εναντιον της ομαδας τους και του φοβερου προεδρου τους...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
«Στη λίστα της ντροπής ο Μαρινάκης»
Οι αποκαλύψεις για τους στημένους αγώνες έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και το Kicker αναφέρει χαρακτηριστικά: «ο πρόεδρος της λίγκας Μαρινάκης βρίσκεται στη λίστα της ντροπής»...
Μέσα σε αυτήν βρίσκεται και το όνομα του προέδρου της λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως επίσης του πρώην προέδρου της Super League και του νυν της Football League (πρώτης και δεύτερης κατηγορίας αντίστοιχα, που είναι ύποπτοι για χειραγώγηση αποτελεσμάτων αγώνων....
Η περιβόητη λίστα περιλαμβάνει και άλλους αξιωματούχους, επτά προπονητές και έξι εν ενεργεία διαιτητές», αναφέρει απόσπασμα του ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom