Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σόρρυ αλλά το περιορισμένης ευθύνης μυαλό μου δεν το καταλαβαίνειπαραδιδει μαθηματα ηθικης ο Ζοτς , εχει ανεβει πολυ στην εκτιμηση μου :
Ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς είναι εκπρόσωπος και φίλος τόσο του Ζοτς όσο και του 24χρονου φόργουορντ, με τον μάνατζερ να αποκαλύπτει πως ο Βελίτσκοβιτς δεν πρόκειται να φορέσει ποτέ την πράσινη φανέλα: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Βελτίσκοβιτς δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό. Κι ο λόγος που δεν θα πάει ποτέ στον Παναθηναϊκό είναι απλός. Ο Βελίτσκοβιτς και ο Ομπράντοβιτς έχουν τον ίδιο μάνατζερ... Δηλαδή εμένα. Κι αυτό δεν γίνεται. Τόσο απλά! Γνωρίζω ποια είναι τα πλάνα του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ αλλά υπάρχει πιθανότητα να φύγει, κάτι που θα συμβεί για πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις. Για την ώρα δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι καμπόσες έχουν ενδιαφερθεί ακόμα κι από Ελλάδα, όπως και Ρωσία».
Ο Ομπράντοβιτς έχει μόνο δύο φορές αγοράσει παίκτη (τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς και τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς) από τον δικό του μάνατζερ στα χρόνια που βρίσκεται στο Τριφύλλι. Ο Σέρβος προπονητής λόγω του μάνατζερ βάζει βέτο στη μεταγραφή του Βελίτσκοβιτς. Αναμφισβήτητα, το μεγαλείο του Ζοτς φάνηκε άλλη μια φορά.
τι σημασία έχει ποιον μάνατζερ έχει ο παίκτης και αν είναι από τον ίδιο μάνατζερ; Θα του πούνε οι φίλαθλοι πως φόρτωσε στην ομάδα παίκτη φιλαράκι του; Εάν είναι έτσι...είναι καλύτερο να πάει στον αντίπαλο; Και δεν θα υπάρχει υπόννοια πονηριάς από τους "πονηρούς" σε αυτό το σενάριο;
Κι αν είναι έτσι...γιατί πήρε τον Τομάσεβιτς τότε;
σόρρυ, δεν μου κάθεται...