βελσικοβιτς παντα μου αρεσε το ειχα ξαναγραψει αλλα λογικα θα μπει στη μαχη και οσφπ....
εαν λοκ αουτ που καθε χρονο τετοιο καιρο παντα υατα ακουγοντα και στο τελος τζιφος...
το καθυστερημενο τεπιτς 99 τοις εκατο θα μεινει το ειπε και ο ζοτς...
συντροφοι της ομαδας ποιον θα γουσταρετε για μεταγραφη στο μπασκετ...οχι απο νβα...
με βελισκοβιτς-ενα καλο μαριτς και ενα ασο ακομη πιστευω ειμαστε οκ...δε μου ερχονται απο ευρωπη ονοματα ομως στο μυαλο τωρα...
Ακριβώς φίλε μου.Για αυτό επιμένω και για τον Τεπο!!![size=20pt]ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ (ZELJKO)[/size]
Αν πάρουμε Veljckovic και με τον Ντρου σε καλό ρυθμό γιατί μετα τον τραυματισμό του με την Μπαρτσα δεν ήταν όπως την υπόλοιπη χρονιά μην φοβάσαι τίποτα απλά εμπιστέψου τον ZELJKO!!!
Tέπιτς, Μάριτς μένουν σίγουρα, Φώτσης, Τσαρτσαρής και Περπέρογλου θέλει ο Ομπράντοβιτς να μείνουν και οι τρείς και μάλλον θα μείνουν και πάμε και για Βελίτσκοβιτς
Tέπιτς, Μάριτς μένουν σίγουρα, Φώτσης, Τσαρτσαρής και Περπέρογλου θέλει ο Ομπράντοβιτς να μείνουν και οι τρείς και μάλλον θα μείνουν και πάμε και για Βελίτσκοβιτς
οι κοντοι δεν θελουν να βαζουν χρημα πλεον,κανουν την καλυτερη κινηση με το να πουλαν την ομαδα
ακουγονται πολλα
οτι θα δωσουν το 60% και αυτοι με το υπολοιπο 40% θα αναλαβουν το μανατζεμεντ
ακομα οτι ολο το σκηνικο ειναι μουφα για να πιεσουν τον ελληνα κροισο που ενδιαφερεται και αυτος να παρει την ομαδα