αυτη τη φωτο επρεπε να βαλεις τυπε...με την πουσταρα την φιλιππα στα επινικια.. ;) ;) ;)
ο ζοντς εχει 8 ευρωπαικα εσεις εχετε 9 πρωταθληματα ελλαδος αλλο ενα ευρωπαικο και σας εφτασε
αυτη τη φωτο επρεπε να βαλεις τυπε...με την πουσταρα την φιλιππα στα επινικια.. ;) ;) ;)
14 χρονια χωρις πρωταθλημα ειναι πολλα;;;;;;
Και αν δεν είναι αυτά πολλά, μήπως είναι πολλά τα 100+ εκατομμύρια ευρώ που χάλασαν οι αυγουλομάτηδες, όλα αυτά τα χρόνια για να παίρνουν κάθε χρόνο τα αρχίδια του ΖΟΤΣ και των παικτών του;
'Η μήπως είναι πολλά τα 123 παικτάκια που φέρατε όλα αυτά τα χρόνια μπας και πάρετε κάνα πρωτάθλημα και πήραν και αυτά τα παπάρια μας;
ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
καλα τυπε ο ζελικο για ολους το ιδιο λεει
και για τον σαρας τα ιδια ελεγε
αν μεινει ο τεπιτς για μενα προσωπικα θα ειναι σκανδαλο
επισης θελω να δω και καποιον καινουργιο παιχτη στην ομαδα του χρονου
γιατι αποτι εμαθα παιζει να μην γινει και καμια μεταγραφη
βαζελακο θα τρως της πουτσες απο παντου και θα φευγεις θα βαζεις το κεφαλι στον κωλο σου και θα λες "εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,"Ναι, τρομερούς εφιάλτες...6 ευρωκούπες, πόσα πρωταθλήματα, ατελείωτες πούτσες στο κώλο του γαύρου κάθε χρόνο...άσε, δε μπορώ να κοιμηθώ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
αν φυγει ο φωτσηςΜονο Velickovic και αν έχει lock out στο ΝΒΑ πιθανόν και άλλος 1 ;)
Κι εγω νομιζω οτι ο Φωτσης θα μεινει,αν φυγει ο φωτσης
αν μεινει που ειναι και το πιο πιθανο δεν νομιζω να εχει Velickovic το μενου
αν φυγει ο φωτσης
αν μεινει που ειναι και το πιο πιθανο δεν νομιζω να εχει Velickovic το μενου
τυπε και αν γινει λοκ αουτ θα γινει μεχρι τον ιανουαριοβελσικοβιτς παντα μου αρεσε το ειχα ξαναγραψει αλλα λογικα θα μπει στη μαχη και οσφπ....
εαν λοκ αουτ που καθε χρονο τετοιο καιρο παντα υατα ακουγοντα και στο τελος τζιφος...
το καθυστερημενο τεπιτς 99 τοις εκατο θα μεινει το ειπε και ο ζοτς...
συντροφοι της ομαδας ποιον θα γουσταρετε για μεταγραφη στο μπασκετ...οχι απο νβα...
με βελισκοβιτς-ενα καλο μαριτς και ενα ασο ακομη πιστευω ειμαστε οκ...δε μου ερχονται απο ευρωπη ονοματα ομως στο μυαλο τωρα...
βαζελακο θα τρως τ[size=20pt]η[/size]ς πουτσες απο παντου και θα φευγεις θα βαζεις το κεφαλι στον κωλο σου και θα λες "εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,εχω καλο μπασκετ,"
Προς το παρόν τ[size=20pt]ι[/size]ς πούτσες τ[size=20pt]ι[/size]ς τρως εσύ...
Οταν μάθεις ορθογραφία τα ξαναλέμε...
Προς το παρόν τ[size=20pt]ι[/size]ς πούτσες τ[size=20pt]ι[/size]ς τρως εσύ...
Οταν μάθεις ορθογραφία τα ξαναλέμε...
Οταν αναδεικνύεσαι Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας, με ένα ρόστερ που έχει υποστεί μπόλικη κριτική και αμφισβητήσεις, είναι δυνατόν να αλλάξεις κάτι ριζικά; Μάλλον όχι... Ετσι λοιπόν και στον Παναθηναϊκό, μετά την επιτυχημένη χρονιά που έφτασε στο τέλος της, οι μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται να είναι λίγες. Αλλωστε η οικονομική συγκυρία είναι τέτοια, που δεν ενδείκνυται για περιττές σπατάλες…
Οι δύο "σίγουροι" και ο "Μπάτμαν"
Το πρώτο… αίνιγμα, στην επίλυση του οποίου θα επικεντρωθούν στον Παναθηναϊκό, είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων, που λήγουν. Οι Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Τσαρτσαρής και Αντώνης Φώτσης είναι οι τρεις άσοι, που αυτή την στιγμή μπορούν να ψάξουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, χωρίς να τους εμποδίζει κανείς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως πρόκειται να συμβεί. Οι τρεις έλληνες επιθυμούν να παραμείνουν "πράσινοι" και με δεδομένη και την θέληση της διοίκησης να τους κρατήσει, τότε τα συμβόλαιά τους θα ανανεωθούν.
Οι τρεις υποθέσεις ωστόσο δεν είναι ολόιδιες και δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ως μία. Στους Στράτο Περπέρογλου και Κώστα Τσαρταρή αναμένεται να προσφερθεί συμβόλαιο με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να αποτελέσει τροχοπέδη για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Στην περίπτωση του Φώτση ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο "Μπάτμαν" έχει πρόταση από το εξωτερικό (τουρκικές σειρήνες), ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα χωρίς μάλιστα αύξηση της ετήσιας αμοιβής του, αλλά με τα ίδια χρήματα. Ακόμα και αυτή η πρόταση ωστόσο, σημαίνει αύξηση για τον Παναθηναϊκό, λόγω της εφορίας, πράγμα που σημαίνει πως για το τριφύλλι μία πρόταση στον Φώτση με τα ίδια λεφτά σημαίνει αύξηση συμβολαίου για την ίδια την ομάδα! Παρολαυτά το κλίμα είναι θετικό και η περίπτωση τείνει προς αίσια κατάληξη...
Ο Τέπιτς, ίσως φέρει παίκτη!
Και αν για τις τρεις προαναφερθείσες περιπτώσεις η θέληση της διοίκησης είναι οι παίκτες να παραμείνουν στην ομάδα, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον Μιλένκο Τέπιτς. Ο σέρβος γκαρντ δεν έχει ικανοποιήσει κανέναν στα δύο χρόνια παραμονής του στον σύλλογο και η προσφορά του είναι ελάχιστη. Ακόμα και έτσι όμως το κλίμα δεν... μυρίζει αναγκαστικά αποχώρηση του Τέπιτς από το τριφύλλι, αλλά μείωση των αποδοχών του παίκτη, που αμείβεται με 700.000€ τον χρόνο. Βέβαια σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση για τον σέρβο, τότε ο Τέπιτς είναι πολύ πιθανό να κουνήσει μαντήλι, γλιτώνοντας μάλιστα από την ομάδα ένα συμβόλαιο, που μπορεί να δοθεί σε έναν παίκτη που θα αποκτηθεί για να γεμίσει το -όχι και τόσο- δυσαναπλήρωτο κενό του.
Ο Καλάθης και οι Mavericks
Ιδιάζουσα περίπτωση είναι αυτή του Νικ Καλάθη. Ο έλληνας ομογενής αποτέλεσε τον πιό βελτιωμένο παίκτη των πρασίνων την φετινή χρονιά, κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την ομάδα που διαθέτει τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Οι Dallas Mavericks, φέρονται μάλιστα να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο ρόστερ τους την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο δεν μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό. Ο Καλάθης φέτος πήρε ουσιαστικά πολλές ευκαιρίες και απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στα δύσκολα, πράγμα που σημαίνει πως την επόμενη σεζόν, εφόσον παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας, ο ρόλος του θα είναι αναβαθμισμένος και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του μεγαλύτερη. Αντιθέτως, η μετακίνησή του στο ΝΒΑ θα του ελαχιστοποιήσει τον χρόνο συμμετοχής, καθώς είναι αδύνατο να ξεκινήσει βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα στο ΝΒΑ, με το καλημέρα, ενώ ταυτόχρονα τα χρήματα που μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μειωθούν – τουλάχιστον- κατά το ήμισυ.
Ενίσχυση μόνο στα γκαρντ
Με δεδομένη λοιπόν την παραμονή των Περπέρογλου, Τσαρτσαρή, Φώτση και Καλάθη, ο Παναθηναϊκός μπορεί να θεωρηθεί πλήρης σε όλες τις θέσεις, πλήν ίσως της περιφέρειάς του. Η παραμονή μάλιστα του Τέπιτς είναι πιθανό να θεωρηθεί ανεξάρτητη από την απόκτηση ενός παίκτη στις θέσεις 1-2, καθώς είτε φύγει, είτε μείνει ο σέρβος, κίνηση είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί. Οσον αφορά την θέση '5' ο υγιής Μάριτς, ο αειθαλής Μπατίστ, ο εργατικός Βουγιούκας αλλά και η επιστροφή του Γκεόργκι Σερμαντίνι, στην θέση του Μπόργη, που οδεύει για δανεισμό, συμπληρώνουν το παζλ της φροντ λάιν.