Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
O Αντώνης φεύγει σαν φίλος. Δε θα του έδιναν οι Αφοι αυτά τα χρήματα.(Επικοινώνησε με την ΟΜΑΔΑ πριν υπογράψει).

Κατά τα άλλα πάμε σε νέα εποχή σπόρτινγκ όπως φαίνεται με ταβάνι πρωτάθλημα-κύπελλο στην Ελλάδα και άντε ΤΟΡ 16 σε Ευρώπη. Το μέχρι πότε άγνωστο.

ΑΛΛΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!  :sunglasses:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΟΣΑΝ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
γι αυτην την ομαδα και τη διοικηση δε μπορεις να εκφραστεις αρνητικα .οι επιχειρησεις τους πανε χαλια και εχουν πολλη μεγαλη πτωση δε γινεται να τα βαζουν στη ομαδα οπως τα εβαζαν

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κατά τα άλλα πάμε σε νέα εποχή σπόρτινγκ όπως φαίνεται με ταβάνι πρωτάθλημα-κύπελλο στην Ελλάδα και άντε ΤΟΡ 16 σε Ευρώπη. Το μέχρι πότε άγνωστο.

Καταραμένη ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Όπως και καταραμένη πτώση της οικοδομής (πλήγμα για  τη χαλυβουργική των Αγγελόπουλων)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
εγω βλεπω να φευγει μονο ο σατο σχεση αποδοσης -τιμης δεν αξιζει τα λεφτα που περνει
1,8 το χρονο ! !
Για αυτα που προσφερε πααααααρα πολλα παιρνει,και μαλλον θα φυγει.
Πιστευω οτι θα μεινει ο βασικος κορμος (Διαμαντιδης-Νικολας-Μπατιστ-Τσαρτσαρης-Καλαθης-Καιμακογλου-Βουγιουκας-Μαριτς)
Μην περιμενετε καμια τρελη μεταγραφη αν + φετος ειναι μεγαλη ευκαιρια λογω του lock-out στο ΝΒΑ ! !
Θα παμε σε φτηνες επιλογες τυπου Πατ Καλαθη.
Δεν ξερω τι θα γινει με Περπερογλου-Τεπιτς-Σερμαντινι.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πιστευω οτι θα μεινει ο βασικος κορμος (Διαμαντιδης-Νικολας-Μπατιστ-Τσαρτσαρης-Καλαθης-Καιμακογλου-[size=14pt]Βουγιουκας[/size]-Μαριτς)

"Βασικός κορμός" ο Βουγιούκας που δεν κάνει ούτε για την Κούλα;; 
Θα πέσει πολύ αμπαλίαση λόγω της οικονομικής κρίσης. :headbang: :headbang: :headbang:
Να δούμε κ'εμείς τι μπετατζήδες θα έχουμε του χρόνου...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Θα πέσει πολύ αμπαλίαση λόγω της οικονομικής κρίσης. :headbang: :headbang: :headbang:

Ναι ο άμπαλος ο Βουγιούκας που πήρε πρωτάθλημα και ευρωλίγκα  :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Από Πέκοβιτς πήγες στο μούσχαρο τον Βουγιούκα.
Δε νομίζω να βοήθησε ιδιαίτερα στην κατάκτηση της κούπας.
Τότε και ο Τέπιτς είναι παικταράς.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
είσαι τόσο άσχετος με το μπάσκετ
μα τόσο άσχετος
ο βουγιούκας βρε μαλακισμένο έβγαλε όλη τη χρονιά φέτος με στατιστική πάρα πολύ καλή
λόγω τραυματισμού του μάριτς και ηλικίας του batiste
αν ήξερες 2 πράγματα από συστήματα και για μπάσκετ
θα έβλεπες την μεταμόρφωση που του έκανε ο ζέλικο
αλλά καλύτερα μίλα για κάτι άλλο
άκου λέει δεν κάνει ούτε για την κούλα...

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Οσο υπάρχουν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΖΟΤΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αρκεί να μείνει και να μη ξενερώσει ο Ζοτς. Και με Μάντζαρη θα έχουμε τρομερή ομάδα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Συνέντευξη του τζαμόν γκόρντον
πρώην παίκτη του γάβρου

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Τζαμόν Γκόρντον είπε πράγματα που θα συζητηθούν με αποκορύφωμα την ευθεία παραδοχή του στον ανώτερο Παναθηναϊκό...

Ο νέος παίκτης της Γαλατασαράϊ, Τζαμόν Γκόρντον, μίλησε στην ιστοσελίδα sentragoal για...

... την αιτία της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό:

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση που πήρα. Προσωπικά ήθελα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Στο τέλος της ημέρας όμως, ήμουν υποχρεωμένος να κάνω αυτό που είναι το καλύτερο για εμένα και την οικογένειά μου.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα είχε κάποια προβλήματα αυτόν τον καιρό και δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα λειτουργήσει το σύστημα.

Ο Ολυμπιακός μου είπε κάποια πράγματα, αλλά πρόταση επίσημη δε μου έκαναν.

Αντιλαμβάνομαι την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην ομάδα, αλλά διαρκώς μου ζητούσαν να περιμένω...

Οταν ήρθε η πρόταση από τη Γαλατά και με δεδομένο ότι υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα στην Ελλάδα, δεν μπορούσα να αναλάβω ένα τόσο μεγάλο ρίσκο.

Αλλιώς ήταν τα πράγματα στο Μαρούσι κι αλλιώς στον Ολυμπιακό, όπου δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να ανησυχείς για τα χρήματά σου.

Δεν χρειάζεται να έχεις τίποτα άλλο στο μυαλό σου, πλην του μπάσκετ.

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα φαντάζεσαι, ή όπως τα θέλεις. Η Γαλατά είναι μία καλή ομάδα, μου έκανε μία καλή πρόταση και με ικανοποίησε».

... την θητεία του στους «ερυθρόλευκους»

«Εμαθα πολλά πράγματα ερχόμενος από μία μικρότερη ομάδα σε μία τόσο μεγάλη όπως είναι ο Ολυμπιακός. Πολλά άτομα με βοήθησαν να προσαρμοστώ, από τους προπονητές μέχρι τους συμπαίκτες μου, τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές.

Είχαν την ευκαιρία να επικεντρωθώ στο μπάσκετ και να μην έχω τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Επίσης έμαθα να είμαι περισσότερο επαγγελματίας. Να δουλεύω πιο σκληρά, να προσέχω το σώμα μου, να είμαι πιο υπεύθυνος».

... τα κρούσματα βίας στα παρκέ της Α1:

«Για εμένα ήταν ένα σοκ. Αυτές οι εικόνες που έβλεπα στην τηλεόραση ήταν σοκαριστικές.

Δεν μπορούσα να ξέρω πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και τι θα γινόταν την επόμενη μέρα, τον επόμενο μήνα. Γενικώς πάντως, έχω περάσει από δύσκολες καταστάσεις».

... το αν φοβήθηκε:

«Οχι, δεν μίλησα για φόβο, διότι στην Ελλάδα ποτέ δεν τον ένιωσα. Δεν έζησα ποτέ μία κατάσταση που να με τρομάξει.

Και είναι λογικό αυτό, διότι, εντάξει, στην Ευρώπη βλέπετε πλέον κάποια περιστατικά, αλλά πιστέψτε με...

Στην Αμερική έχω (και πολλοί σαν κι εμένα) βιώσει πράγματα που εσείς ούτε μπορείτε να φανταστείτε. Σε τέτοιο βαθμό που να μας έχει γίνει συνήθεια.

Οπότε, λίγα πράγματα αναφορικά με το αίσθημα της ασφάλειας μπορούν να με τρομάξουν, όταν έχω δει συμμορίες σε δρόμους, φόνους, όπλα, ληστείες μπροστά στα μάτια μου».

... τον αναπάντεχο αποκλεισμό από το Final Four της φετινής Ευρωλίγκας:

«Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν για το γεγονός ότι χάσαμε το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Είχαμε ευκαιρία και μάλιστα πολύ σημαντική να κερδίσουμε, αλλά από τη στιγμή που χάσαμε τον πρώτο τελικό, αλλά και το δεύτερο ματς με τη Σιένα στην έδρα μας, ήμασταν άξιοι της μοίρας μας.

Είναι γεγονός ότι κάναμε πολλά λάθη, κάτι το οποίο όμως, για εμένα ήταν και φυσιολογικό. Ημασταν μία νέα ομάδα, με πολλά καινούρια πρόσωπα και αυτές οι καταστάσεις απαιτούν χρόνο.

Επίσης οι ρόλοι ήταν διαφορετικοί από αυτούς που πολλοί μπορεί να είχαν συνηθίσει. Επίσης και οι συνεχείς αλλαγές σε πρόσωπα ίσως να μην έκαναν καλό. Ηταν όμως και υποχρεωτικό λόγω των τραυματισμών».

Χάσαμε κρίσιμα ματς στην έδρα μας. Και δε συμφωνώ με όσους λένε ότι έπρεπε, στον πρώτο αγώνα με τη Σιένα, να πατήσουμε το φρένο. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει, αν σου δίνεται η ευκαιρία, να διαλύει τον αντίπαλο.

Να τον κερδίζεις με όσο μεγαλύτερη διαφορά μπορείς. Εννοώ όταν ο αντίπαλος είναι καλός και ανταγωνιστικός.

Δεν έκανε κάτι εξαιρετικό η Σιένα στο δεύτερο ματς. Εμείς αποτύχαμε να παρουσιαστούμε όπως έπρεπε. Δεν είχαμε την ίδια ένταση όπως στο πρώτο ματς. Και μετά, στη Σιένα, παραδοθήκαμε».

«Σεβασμό τον Παναθηναϊκό»

... την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, αλλά και την διαιτησία στους φετινούς τελικούς της Α1:

«Δε με απασχολούν οι διαιτητές. Δε θα το χρησιμοποιήσω ποτέ ως δικαιολογία. Ο αντίπαλος μας κέρδισε.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία και τη χάσαμε. Οταν λοιπόν, ο αντίπαλος είναι ανώτερος πρέπει να του αποδώσεις τον απαραίτητο σεβασμό.

Για αυτό κι εγώ αντιμετωπίζω με σεβασμό τον Παναθηναϊκό που μας κέρδισε.

[size=20pt]Μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα μπορώ να συμπεράνω ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι η... ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και χρόνια έχει τον ίδιο προπονητή, έναν σταθερό κορμό και παίκτες που ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο, διότι οι ίδιοι παίκτες το έχουν επαναλάβει πάρα πολλές φορές.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο διαφοροποιείται, άρα οι δύο ομάδες δεν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Για αυτό και στα κρίσιμα, ο Παναθηναϊκός θα έχει πάντα το αβαντάζ. Είναι αυτονόητο νομίζω».[/size]

... τα σχόλια που έκανε στο twitter μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τον Παναθηναϊκό:

«Οταν κάποιος κερδίζει πρέπει να του δίνεις credit. Αυτό έκανα κι εγώ. Τίποτα περισσότερο.

Και είσαι ο δεύτερος που με ρωτάς για αυτό το θέμα. Πρέπει να τιμάς την αξία του νικητή και τους δίνεις συγχαρητήρια».

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Να σε ρωτήσω ρε σχετικέ: Στην αρχή της χρονιάς υποστήριζες κ'εσύ
ότι έχετε το πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών στη μπάλα;;  :2funny: :2funny: :2funny:
βρες μου το ποστ αυτό
εγώ είμαι μπασκετικός
το έχω γράψει 500 φορές
επίσης για τον βουγιούκα και τον γκόρντον μόκο
έτσι στρακι μόνο μαλακίες να λες
ο χριστίδης λέει τα δικά του αλλά όταν κάνει λάθος έχει τα @@ να το παραδεχτεί
το ίδιο κι άλλοι γάβροι εδω μέσα
εσύ??

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ στην τσίτα σε βρίσκω, γιατί;;
Μήπως να το ρίξεις στο χορό να χαλαρώσεις;

govou1.jpg

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Από Πέκοβιτς πήγες στο μούσχαρο τον Βουγιούκα.
Δε νομίζω να βοήθησε ιδιαίτερα στην κατάκτηση της κούπας.
Τότε και ο Τέπιτς είναι παικταράς.

Καλά καθόλου δεν βοήθησε  :jerking:

Με την Μπάρτσα έπαιξε φοβερά ειδικά στον τελευταίο αγώνα.

Και ο Τέπο απο την στιγμή που τον έχει ο Ζότς μια χαρά είναι !

Εσύ τι ζόρι τραβάς με τους παίκτες μας?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Και ο Τέπο απο την στιγμή που τον έχει ο Ζότς μια χαρά είναι !

Εσύ τι ζόρι τραβάς με τους παίκτες μας?
Κουβέντα να γίνεται... :coffee:
Ότι θα τους μάθει μπάσκετ κάποια στιγμή, είναι το πλέον πιθανό σενάριο.
Σε όλους έμαθε, πλην του Γιαβτόκας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
4 | 07 | 2011 20:11
Gigantes: "Ναι Ρούντι στη Ρεάλ!"

Η ιστοσελίδα του ισπανικού περιοδικού Gigantes θεωρεί σχεδόν τελειωμένη τη μεταγραφή του Ρούντι Φερνάντεθ στη Ρεάλ! Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο διευθυντής της «βασίλισσας», Χουάν Κάρλος Σάντσεθ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Ισπανό άσο, με έναν ειδικό όρο: εφόσον σταματήσει το λοκ άουτ να μπορεί να γυρίσει στο ΝΒΑ για να ολοκληρώσει τη σεζόν με τους Μάβερικς και στη συνέχεια να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη Μαδρίτη! 

με 3 μυρια το χρονο
που σκατα τα βρισκουν τα λεφτα οι βρωμοισπανοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom