Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
οκ, χέστο αυτό. υποθετικό είναι. επί του προκειμένου, με 30% ο Τζίγγερ θα έχει δικαίωμα βέτο; αυτό ρωτάω. το ξέρεις;
βέτο σε ΔΣ όχι
θα έχει όμως δικαίωμα να διορίζει ως μεγαλομέτοχος δικούς του ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά
που παράγουν το τελικό αποτέλεσμα
αυτό το ξέρω

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
βέτο σε ΔΣ όχι
θα έχει όμως δικαίωμα να διορίζει ως μεγαλομέτοχος δικούς του ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά
που παράγουν το τελικό αποτέλεσμα
αυτό το ξέρω

Ακόμη κι αν οι άλλοι δεν θέλουν;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ακόμη κι αν οι άλλοι δεν θέλουν;;;
όπως είναι κατακερματισμένοι οι άλλοι δεν έχουν και ιδιαίτερη γνώμη τώρα
οπότε η πρακτική είναι
να κρατιούνται ισορροπίες
αυτά δικά μου αυτά δικά σου

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
όπως είναι κατακερματισμένοι οι άλλοι δεν έχουν και ιδιαίτερη γνώμη τώρα
οπότε η πρακτική είναι
να κρατιούνται ισορροπίες
αυτά δικά μου αυτά δικά σου

όταν όμως έγινε η συμφωνία με τους άλλους, αυτοί δεν ήταν κατακερματισμένοι. τι θα γινόταν λοιπόν σε περίπτωση που αυτοί (ενωμένοι) με ποσοστό κοντά στο 70% διαφωνούσαν με μια επιλογή του Τζίγγερ να διορίσει δικό του άνθρωπο; σύμφωνα με αυτά που λες, δεν θα είχαν αυτό το δικαίωμα. πραγματικά κουφό ακούγεται το 30% να επιβάλλει τη θέλησή του στο 70% σε κάποια θέματα

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν πια άλλοι...
δεν προβλέπω να εμφανιστούν κι άλλοι "άλλοι" μετά την αποτυχία του πολυμετοχικού μοντέλου
οπότε "όσο φτάνει το σχοινί σου, δένεις και το γάιδαρό σου". Δυστυχώς.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
όταν όμως έγινε η συμφωνία με τους άλλους, αυτοί δεν ήταν κατακερματισμένοι. τι θα γινόταν λοιπόν σε περίπτωση που αυτοί (ενωμένοι) με ποσοστό κοντά στο 70% διαφωνούσαν με μια επιλογή του Τζίγγερ να διορίσει δικό του άνθρωπο; σύμφωνα με αυτά που λες, δεν θα είχαν αυτό το δικαίωμα. πραγματικά κουφό ακούγεται το 30% να επιβάλλει τη θέλησή του στο 70% σε κάποια θέματα
αν δεις και το 30% των ψηφοφόρων επιβάλλει τη θέλησή του στο υπόλοιπό 70%
και επίσης ποτέ δεν ήταν ενωμένοι οι απέναντί του μετά την παραχώρηση του ποσοστού

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
τζιγκερ 54,7
βγαινο 11
πατερας 5
αν επερναν το 25% φτανανε 40+ πολεμης νικας κλπ περναγανε το 50% και κανανε κουμαντο αλλα για ληψεις σημαντικων αποφασεων θελει τα 2/3

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους τους πρασινους.Ο τζιγγερ ή αλλιως α/α δεν πουλαει αλλα ουτε και δινει ελευθερα το 25% αλλα υπο προυποθεσεις(αυτο ειχε δηλωσει και στο τελευταιο συμβουλιο).Τωρα οσοι λετε για ταποσοστα ξεχνατε μαλλον οτι και οι αφοι υποστηριζουν τζιγγερ(ποιος να το περιμενε αυτο).Επισης οποιος ασχολειται με μανατζμεντ ας μου απαντησει σε κατι:πως μπορει ο μεγαλομετοχος με 54%και 12 συμβουλους με βαση το ποσοστο του να λεει οτι δινει το 25% και ενω αν γινοταν ΑΜΚ να πρεπει βαλει το υπολοιπο 30% αυτο να θελει να βαλει το 30% του ποσου που θα συγκεντρωθει απο του; αλλους δηλ ανβαλουν 1,000,000 ευρω αυτος θα βαλει μονο 300,000.
Επισης στην παε μπηκαν κοντα στα 67 εκ σε αμκ οσα δεν εχειβαλει ποτε ο τζιγγερ πραγμα που το ειδαμε με τους παιχτες που ηρθαν ειδικα την δευτερη χρονια.
Επισης μην ξεχνατε οτι ο βαρδης εχει τοσες θυγατρικες που πινουντο αιμα της ομαδας οπως η γηπελ που δεν κανει τιποτα παρα μονο για να βολευει διους του,προσφατα διαβασα οτι η γηπελ νοικιαζει γραφειο που ανηκει στον ομιλο βαρδινογιαννη 67 τ.μ με κοστος 4,500 ευρω μηνιαιως.

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
τζιγκερ 54,7
βγαινο 11
πατερας 5
αν επερναν το 25% φτανανε 40+ πολεμης νικας κλπ περναγανε το 50% και κανανε κουμαντο αλλα για ληψεις σημαντικων αποφασεων θελει τα 2/3

ολο το προβλημα ειναι το 67% που δεν πιανουν οι αλλοι ετσι ωστε να ψηφιζουν αφοβα μεγαλες αμκ για να μην θελει ο τζιγγερ να ακολουθησει.Το 50% ειναι μονο για απλες αποφασεις.Ασε που ο τζιγγερ εμμεσως εχει παραδεχτει οτι πιεζε τον πατερα να μην υπερβει κατα πολυ το μπατζετ αρα ειχε γενικως ενστασεις χωρις να φαινεται.Επισης μην ξεχνατε και τον κυβερνητικο του εκπροσωπο και αυτα που ελεγε μεσω της εφημεριδας ντερμπι του οποιου τη φρουρα εχει αποδεχτει τοι πληρωνει.Ευχαριστω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοριτσια...σημερα στις δεκα...μην ξεχαστειτε...θα σας περιμενουμε...ευθεια και μετα δεξια  ;) ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μεγαλη ομαδα στο μπασκετ ο βαζελος αλλα αυτο το 73-38 εφιαλτης ρε παιδακι μου  :2funny:  :2funny:  :2funny:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
όχι μόνο θέλει. έκανε προφανέστατη κίνηση για να τις ξεφορτωθεί. τόσα χρόνια όλοι του φωνάζουν "πούλα" κι έρχεται μια ωραία μέρα και λέει "δεν πουλάω απλώς, ΧΑΡΙΖΩ". κι έρχονται οι αεριτζήδες, που λέει κι ο χιτ, και λένε "ωραία, φέρτες". κι εγώ απορώ: τον τζίγκερ πρέπει να βρίζουμε τώρα ή αυτούς;

Αυτούς George  ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλησπερα σε ολους τους πρασινους.Ο τζιγγερ ή αλλιως α/α δεν πουλαει αλλα ουτε και δινει ελευθερα το 25% αλλα υπο προυποθεσεις(αυτο ειχε δηλωσει και στο τελευταιο συμβουλιο).Τωρα οσοι λετε για ταποσοστα ξεχνατε μαλλον οτι και οι αφοι υποστηριζουν τζιγγερ(ποιος να το περιμενε αυτο).Επισης οποιος ασχολειται με μανατζμεντ ας μου απαντησει σε κατι:πως μπορει ο μεγαλομετοχος με 54%και 12 συμβουλους με βαση το ποσοστο του να λεει οτι δινει το 25% και ενω αν γινοταν ΑΜΚ να πρεπει βαλει το υπολοιπο 30% αυτο να θελει να βαλει το 30% του ποσου που θα συγκεντρωθει απο του; αλλους δηλ ανβαλουν 1,000,000 ευρω αυτος θα βαλει μονο 300,000.
Επισης στην παε μπηκαν κοντα στα 67 εκ σε αμκ οσα δεν εχειβαλει ποτε ο τζιγγερ πραγμα που το ειδαμε με τους παιχτες που ηρθαν ειδικα την δευτερη χρονια.
Επισης μην ξεχνατε οτι ο βαρδης εχει τοσες θυγατρικες που πινουντο αιμα της ομαδας οπως η γηπελ που δεν κανει τιποτα παρα μονο για να βολευει διους του,προσφατα διαβασα οτι η γηπελ νοικιαζει γραφειο που ανηκει στον ομιλο βαρδινογιαννη 67 τ.μ με κοστος 4,500 ευρω μηνιαιως.
φίλε, για τη συμμετοχή στην ΑΜΚ, διάβασε τι γράφω παραπάνω: θα έβαζαν τόσα χρήματα ο καθένας, ώστε το ποσοστό του Τζίγκερ να περιοριστεί στο 30%. μιλάμε για τον περασμένο Σεπτέμβριο ή όποτε τελοσπάντων έγινε η συμφωνία. όχι για όσα έγιναν την άνοιξη που οι Βγενο, Πατέρας τα είχαν παρατήσει. όταν ο Τζίγγερ κάνει αυτήν τη συμφωνία και οι άλλοι τα παρατάνε, τώρα εμείς τι του λέμε; βάλε λεφτά; όσον αφορά τα 67 εκ. που λες, δεν ξέρω αν ήταν τόσα, αλλά όσα κι αν ήταν μπήκαν από όλους

drv

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλη ομαδα στο μπασκετ ο βαζελος αλλα αυτο το 73-38 εφιαλτης ρε παιδακι μου  :2funny:  :2funny:  :2funny:

ειλικρινα μια ερωτηση και αν θελεις απαντας:ποσες φορες ενω σε κερδιζω με 29,30,32 ποντους και οχι μονο μια φορα δεν παρακαλας να μην περασουμε αυτη τη διαφορα ετσι ωστε να εισαι ηρεμος.Δεν στενοχωριεσαιπου χανεις αλλα νιωθεις χαρουμενος που εχασες με 32 και εμεινε η διαφορα.  

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

Ο πύρινος σου κόσμος που δεν λυγά ποτέ!!!!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ειλικρινα μια ερωτηση και αν θελεις απαντας:ποσες φορες ενω σε κερδιζω με 29,30,32 ποντους και οχι μονο μια φορα δεν παρακαλας να μην περασουμε αυτη τη διαφορα ετσι ωστε να εισαι ηρεμος.Δεν στενοχωριεσαιπου χανεις αλλα νιωθεις χαρουμενος που εχασες με 32 και εμεινε η διαφορα.  
Πολλες φιλαρακο μου παρα πολλες.Και ειλικρινα μου φευγει το σκατο.Η πλακα ειναι οτι δεν μπορειτε να το περασετε γιαυτο ειναι και ο εφιαλτης σας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

φίλε, εγώ δεν βγάζω λάδι τον Τζίγγερ, γιατί ίσως έτσι φαίνεται από αυτά που γράφω. μαλάκας και άσχετος είναι. πριν ασχοληθεί με την ομάδα δεν ήξερε ούτε τι σχήμα έχει η μπάλα. έτσι όπως έγιναν τα πράγματα όμως, αν στήσουμε ένα "ποδοσφαιρικό δικαστήριο", αυτός θα βγει ο πιο αθώος από όλους, με βάση τα γεγονότα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ...δεν υπαρχει ουτε ενας γαυρος που εχει ελαχιστο μυαλο και να μην αναγνωριζει την κυριαρχια του παναθηναικου...αν ειναι δυνατον...τι να λεμε μαλακιες;;;
υπαρχουν ενστασεις οπωσδηποτε για καποια πραγματα και για ενα συστημα που ειναι απο πισω αυτο της μασονιας (χωρις απαραιτητα να το χρειαζεται η ομαδα) αλλα φυσικα και ειναι κυριαρχος...εμεις ψευτες δεν ειμαστε...
οσο για το αλλο αυτο ισχυε πριν χρονια πριν μπουν οι αγγελοπουλοι και οταν τα ειχε στην ουσια παρατησει ο πρακτορας...αλλα ναι ισχυει...λογικο ειναιμε τον ΤΟΤΕ ολυμπιακο...την αστεια εκεινη ομαδα...
ηδιαφορα ειναι οτι εγω το ρεκορ το εκανα απεναντι στον πρωταθλητη ευρωπης και οχι σε ενα θιασο που ειχε εδρα το κλειστο του κορυδαλλου  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom