Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πρωτον τα <σκηνικα> ειναι για ανωριμα - κουτα - ανεγκελφαλα - αχρηστα - παρασιτα ατομα της κοινωνιας...
δευτερον οφειλω να ομολογησω πως οσο θυμαμαι (σιγα μη κατσω να ανατρεξω στα ποστ του) ο θεος δε θυμαμαι να γραφει για σκηνικα κλπ και μπραβο για αυτο....
μπορει να γραφει τις χιλιες δυο αρλουμπες μαλακιες για το ποσο μας γαμαει κλπ κλπ αλλα για σκηνικα και βια οχι...

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
με εχει δει ποτε να γραφω για σκηνικα;;;για βαλε ενα ποστ δικο μου με ''σκηνικα'' να με κανεις ρομπα ρε ''μαγκα''

Χρηστίδη Χρηστίδη γλύψε (και) το δεξί μου το αρχίδι (όχι μόνο το αριστερό, έτσι για να σπάσει η μονοτονία).

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Σισε τελος παμε για αλλα (μαντζιους-πετροπουλους-ρουκαβινες κλπ)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι καλυτερα για τον Τζιμπριλ να φυγει οσο κι αν εμας δεν μας αρεσει..Το παθος που εδειξε αυτος ο παικτης για την φανελα με το τριφυλλι πολλοι λιγοι το εχουν δειξει..Και μην πει κανεις για τα χρηματα που παιρνει,γιατι κι αλλοι εχουν παρει χρηματα και ηταν αδιαφοροι μεχρι αηδιας..
Το ματς με τα χανουμια δεν χρηζει σχολιασμου,ηταν ενα ματς αγγαρεια..
Αν νομιζουν παντως οτι επειδη βγηκαν δευτεροι εσωσαν την χρονια κανουν μεγαλο λαθος..Οταν λεγεσαι Παναθηναικος το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να σηκωνεις πρωταθληματα και κυπελλα..Αυτα πρεπει καποιος να τα πει στον κυριο ραλιστα που δεν ξερει σε ποια ομαδα ειναι ιδιοκτητης,και μαλλον δεν θα το μαθει ποτε..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αυτα πρεπει καποιος να τα πει στον κυριο ραλιστα που δεν ξερει σε ποια ομαδα ειναι ιδιοκτητης,και μαλλον δεν θα το μαθει ποτε..

αλήθεια, γιατί οι περισσότεροι τα βάζετε με το ραλίστα; δεν τον βρίζατε και του λέγατε να πουλήσει; ε, αυτός δεν είπε πριν από κάτι μήνες ότι στην επερχόμενη αύξηση κεφαλαίου δεν θα βάλει λεφτά ώστε να πάρουν οι άλλοι το πλειοψηφικό πακέτο μέσω των χρημάτων που θα έβαζαν; πού είναι αυτοί οι άλλοι;;;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αλήθεια, γιατί οι περισσότεροι τα βάζετε με το ραλίστα; δεν τον βρίζατε και του λέγατε να πουλήσει; ε, αυτός δεν είπε πριν από κάτι μήνες ότι στην επερχόμενη αύξηση κεφαλαίου δεν θα βάλει λεφτά ώστε να πάρουν οι άλλοι το πλειοψηφικό πακέτο μέσω των χρημάτων που θα έβαζαν; πού είναι αυτοί οι άλλοι;;;
μαζί με το 30% που θα ελέγχει
και ο επενδυτής να πληρώσει το 27% των χρεών που δεν θα συμμετέχει
αν το βλέπεις ως επενδυτική πρόταση μπες εσύ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μαζί με το 30% που θα ελέγχει
και ο επενδυτής να πληρώσει το 27% των χρεών που δεν θα συμμετέχει
αν το βλέπεις ως επενδυτική πρόταση μπες εσύ

φίλε, εκφράσου σωστά να καταλάβω τι εννοείς. τι θα πει "μαζί με το 30% που θα ελέγχει"; ο λόγος που οι Βγενόπουλος - Πατέρας την έκαναν, ήταν αυτά που γράφεις δηλαδή;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εννοει οτι του ανηκουν 57 % αλλα αυτος συμπεριφερεται σαν κατοχος του 30...αρα οποιος μπει πρεπει να πληρωσει για 27% που ομως τυπικα ανηκουν στον σωφερ
νομιζω οτι 54 τουανηκει αρα για 24 υπολοιπο μιλαμε

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εννοει οτι του ανηκουν 57 % αλλα αυτος συμπεριφερεται σαν κατοχος του 30...αρα οποιος μπει πρεπει να πληρωσει για 27% που ομως τυπικα ανηκουν στον σωφερ
νομιζω οτι 54 τουανηκει αρα για 24 υπολοιπο μιλαμε

δεν ξέρω αν εννοεί αυτό που γράφεις γιατί χρησιμοποιεί μέλλοντα ("θα ελέγχει"). εγώ λέω το εξής απλό: σε μια εταιρία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 100 εκ. ευρώ, αυτός που έχει βάλει τα 54 εκ. έχει το 54%. αν γίνει αύξηση κατά 20 εκ. κι αυτός δεν βάλει φράγκο, τότε χάνει την πλειοψηφία και την παίρνουν αυτοί που τα έβαλαν. αυτό πρότεινε ο ραλίστας, αυτό συμφώνησαν οι άλλοι και μάλιστα ζήτησαν να το επισπεύσουν (αντί να περιμένουν το καλοκαίρι είπαν να το κάνουν από το χειμώνα). τι έγινε κι αποχώρησαν;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξέρω αν εννοεί αυτό που γράφεις γιατί χρησιμοποιεί μέλλοντα ("θα ελέγχει"). εγώ λέω το εξής απλό: σε μια εταιρία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 100 εκ. ευρώ, αυτός που έχει βάλει τα 54 εκ. έχει το 54%. αν γίνει αύξηση κατά 20 εκ. κι αυτός δεν βάλει φράγκο, τότε χάνει την πλειοψηφία και την παίρνουν αυτοί που τα έβαλαν. αυτό πρότεινε ο ραλίστας, αυτό συμφώνησαν οι άλλοι και μάλιστα ζήτησαν να το επισπεύσουν (αντί να περιμένουν το καλοκαίρι είπαν να το κάνουν από το χειμώνα). τι έγινε κι αποχώρησαν;
ο τζιγγερ εχει σιγουρα το 54 % αλλα εχει δηλωσει οτι στις αυξησεις θα βαζει το 30...τωρα και εγω ακριβως πως και γιατι το λεει δεν ξερω αλλα το λεει...αρα το 24% που λειπουν σε μια ενδεχομενη ΑΜΚ πως θα συμπληρωθουν;;;και απο ποιον;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επειδη εννοει αυτο ακριβως που γραφει μην κανεις τσαμπα υποθεσεις

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
φίλε, εκφράσου σωστά να καταλάβω τι εννοείς. τι θα πει "μαζί με το 30% που θα ελέγχει"; ο λόγος που οι Βγενόπουλος - Πατέρας την έκαναν, ήταν αυτά που γράφεις δηλαδή;
άσε τους Βγενόπουλο Πατέρα, δεν μιλάω για αυτούς
είσαι εσύ επενδυτής σοβαρός
θα έβαζες χρήματα σε μια Χ εταιρεία που κάποιος έχει λόγο για τα πράγματα και δικαίωμα στη ΓΣ των μετόχων
λόγω του 30%?
ή θα προτιμούσες να κουμαντάρεις εσύ το μαγαζί?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επειδη εννοει αυτο ακριβως που γραφει μην κανεις τσαμπα υποθεσεις

χαχα. χρηστίδης και wonderful δεν έγραψαν το ίδιο ακριβώς. εσύ ποιον εννοείς ότι εννοεί αυτό που γράφει;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο τζιγγερ εχει σιγουρα το 54 % αλλα εχει δηλωσει οτι στις αυξησεις θα βαζει το 30...τωρα και εγω ακριβως πως και γιατι το λεει δεν ξερω αλλα το λεει...αρα το 24% που λειπουν σε μια ενδεχομενη ΑΜΚ πως θα συμπληρωθουν;;;και απο ποιον;;;

ξαναδιάβασε τι γράφω: μπορεί να έχει τώρα το 54%, αλλά αν γίνει αύξηση μ.κ. κι αυτός ΔΕΝ βάλει λεφτά, τότε το ποσοστό του μειώνεται. και ξαναλέω: σε αυτό συμφώνησαν οι Βγενο - Πατέρας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
θα έβαζες χρήματα σε μια Χ εταιρεία που κάποιος έχει λόγο για τα πράγματα και δικαίωμα στη ΓΣ των μετόχων
λόγω του 30%?

οκ, φίλε, τώρα σε κατάλαβα. ας πούμε ότι εγώ δεν θα το έκανα. οι Βγενο - Πατέρας συμφώνησαν ή δεν συμφώνησαν να το κάνουν;

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
λόγω του 30%?
Ας το αντιστρέψουμε κιόλας...αυτός που είχε/'εχει το 54%, δέχτηκε να κάνουνε κουμάντο το 11+7+3+5+2?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
λόγω του 30%?
αν εχεις το 51% σε μια εταιρια κουμαντο κανεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
η μονη φορα που κουμαντο με τσεπη αλλου εκανε η μειοψηφια ηταν ο παο των δυο προηγουμενων ετων...
οταν θα πρεπε να πληρωσουν για να κανουν κουμαντο οι αεριτζηδες,εξαφανιστηκαν νυχτα.

αυτη ειναι η αληθεια,ειτε σας αρεσει ειτε οχι...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξαναδιάβασε τι γράφω: μπορεί να έχει τώρα το 54%, αλλά αν γίνει αύξηση μ.κ. κι αυτός ΔΕΝ βάλει λεφτά, τότε το ποσοστό του μειώνεται. και ξαναλέω: σε αυτό συμφώνησαν οι Βγενο - Πατέρας
κοιτα δεν ξερω απο εταιριες και μαλακιες απλα στηριζομαι στην ευφυια μου για να συβεχισω την κουβεντα... :grin: :grin:
μπορει να κανω λαθος γιατι παω βασει λογικης και δεν κατεχω το θεμα...
αν ειναι να γινει μια αυξηση σε μια εταιρια και εγω το 54 αλλα βαλω λεφτα για 30 τι γινεται;;;τα 24 δικα μου που ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ αλλα δεν τα ''ανγνωριζω'' ποιος τα βαζει;;;και αν τα βαλει καποιος που ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ(εφοσον ανηκει σε μενα αλλα εγωβαζω μονο 30) μετα την αυξηση σε ποιον θα συνεχισουν να ανηκουν τα 24 ;;ρωταω γιατι δεν ξερω...δεν κανω τον πονηρο....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν εχεις το 51% σε μια εταιρια κουμαντο κανεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
η μονη φορα που κουμαντο με τσεπη αλλου εκανε η μειοψηφια ηταν ο παο των δυο προηγουμενων ετων...
οταν θα πρεπε να πληρωσουν για να κανουν κουμαντο οι αεριτζηδες,εξαφανιστηκαν νυχτα.

αυτη ειναι η αληθεια,ειτε σας αρεσει ειτε οχι...
κανεις λαθος, εδω το ξερω...για να κανεις αποκλειστικα εσυ κουμαντο στις Γ.Σ. πρεπει να εχεις το 64%...μην το ψαξεις ειναι ετσι 100%
δεν αρκει η πλειοψηφια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοιτα δεν ξερω απο εταιριες και μαλακιες απλα στηριζομαι στην ευφυια μου για να συβεχισω την κουβεντα... :grin: :grin:
μπορει να κανω λαθος γιατι παω βασει λογικης και δεν κατεχω το θεμα...
αν ειναι να γινει μια αυξηση σε μια εταιρια και εγω το 54 αλλα βαλω λεφτα για 30 τι γινεται;;;τα 24 δικα μου που ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ αλλα δεν τα ''ανγνωριζω'' ποιος τα βαζει;;;και αν τα βαλει καποιος που ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ(εφοσον ανηκει σε μενα αλλα εγωβαζω μονο 30) μετα την αυξηση σε ποιον θα συνεχισουν να ανηκουν τα 24 ;;ρωταω γιατι δεν ξερω...δεν κανω τον πονηρο....
οταν προκηρυσσεται απο τους μετοχους μια ΑΜΚ,αναλογα με το ποσοστο συμμετοχης του καθε μετοχου,καθοριζεται και το ποσοστο του στην εταιρια.
πες λ.χ οτι προκηρυσσεται ΑΜΚ 10Μ..ο τζιγγερ πριν την ΑΜΚ ειχε 54%..αν βαλει 5,4 Μ θα το διατηρησει..αν βαλει 3Μ θα χει το δικαιωμα καποιος που θα βαλει τα υπολοιπα να παρει στα χερια του την εταιρια.
κανεις λαθος, εδω το ξερω...για να κανεις αποκλειστικα εσυ κουμαντο στις Γ.Σ. πρεπει να εχεις το 64%...μην το ψαξεις ειναι ετσι 100%
δεν αρκει η πλειοψηφια...
αυτο που το διαβασες/ακουσες;;;δωσε λινκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom