Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κοιτα δεν ξερω απο εταιριες και μαλακιες απλα στηριζομαι στην ευφυια μου για να συβεχισω την κουβεντα... :grin: :grin:
μπορει να κανω λαθος γιατι παω βασει λογικης και δεν κατεχω το θεμα...
αν ειναι να γινει μια αυξηση σε μια εταιρια και εγω το 54 αλλα βαλω λεφτα για 30 τι γινεται;;;τα 24 δικα μου που ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ αλλα δεν τα ''ανγνωριζω'' ποιος τα βαζει;;;και αν τα βαλει καποιος που ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ(εφοσον ανηκει σε μενα αλλα εγωβαζω μονο 30) μετα την αυξηση σε ποιον θα συνεχισουν να ανηκουν τα 24 ;;ρωταω γιατι δεν ξερω...δεν κανω τον πονηρο....

θα στο γράψω πολύ απλά για να το καταλάβεις:
εγώ, εσύ κι ο χιτμαν είμαστε οι μοναδικοί μέτοχοι σε μια εταιρία με κεφάλαιο 100 εκ. ευρώ. εσύ έχεις μερίδιο 54 εκ., άρα το 54%. αποφασίζουμε να αυξήσουμε το κεφάλαιο κατά 80 εκ. ευρώ και να το κάνουμε 180 εκ. από αυτά τα 80 εκ. της άυξησης, εσύ δεν βάζεις ούτε σεντ, αλλά τα βάζουμε από μισα΄εγώ κι ο χιτ. άρα εσύ με 54 εκ. δεν έχεις πλέον το 54%, αλλά το 30%

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
κανεις λαθος, εδω το ξερω...για να κανεις αποκλειστικα εσυ κουμαντο στις Γ.Σ. πρεπει να εχεις το 64%...μην το ψαξεις ειναι ετσι 100%
δεν αρκει η πλειοψηφια...
Ό,τι προβλέπεται απο το καταστατικό της εταιρείας ισχύει είτε 50+1 , είτε αυξημένη πλειοψηφία, όπως στην συγκεκριμμένη περίπτωση που, νομίζω, προβλέπει συμφωνία ανω του 65%

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κανεις λαθος, εδω το ξερω...για να κανεις αποκλειστικα εσυ κουμαντο στις Γ.Σ. πρεπει να εχεις το 64%...μην το ψαξεις ειναι ετσι 100%
δεν αρκει η πλειοψηφια...

αυτό που γράφεις κι εγώ πρώτη φορά το βλέπω. αλλά και δίκιο να έχεις, ο τζίγκερ με 30%, πώς να κάνει κουμάντο; θα θέλει τουλάχιστο 37% ώστε οι άλλοι να μην ξεπερνούν το 63%

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οταν προκηρυσσεται απο τους μετοχους μια ΑΜΚ,αναλογα με το ποσοστο συμμετοχης του καθε μετοχου,καθοριζεται και το ποσοστο του στην εταιρια.
πες λ.χ οτι προκηρυσσεται ΑΜΚ 10Μ..ο τζιγγερ πριν την ΑΜΚ ειχε 54%..αν βαλει 5,4 Μ θα το διατηρησει..αν βαλει 3Μ θα χει το δικαιωμα καποιος που θα βαλει τα υπολοιπα να παρει στα χερια του την εταιρια.αυτο που το διαβασες/ακουσες;;;δωσε λινκ
σε καποιο ραδιο νομιζω στον σεντρα...γιατι ρωτησε ο καραγκιοζης που πεταγε τις καρεκλες στην μουναρα τι θα γινει αν με την κινηση των σαπορτερς αποκτηθουν μετοχες στο 40 με 45 % ;;;πως θα μπει (αν βρεθει) ενας ''μαρινακης οταν με 55 η 60% δεν θα μπορει να κανει ΑΠΟΛΥΤΟ κουμαντο μιας και θελει 64% για να κανει οτι θελει χωρις να ρωταει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα στο γράψω πολύ απλά για να το καταλάβεις:
εγώ, εσύ κι ο χιτμαν είμαστε οι μοναδικοί μέτοχοι σε μια εταιρία με κεφάλαιο 100 εκ. ευρώ. εσύ έχεις μερίδιο 54 εκ., άρα το 54%. αποφασίζουμε να αυξήσουμε το κεφάλαιο κατά 80 εκ. ευρώ και να το κάνουμε 180 εκ. από αυτά τα 80 εκ. της άυξησης, εσύ δεν βάζεις ούτε σεντ, αλλά τα βάζουμε από μισα΄εγώ κι ο χιτ. άρα εσύ με 54 εκ. δεν έχεις πλέον το 54%, αλλά το 30%
μη βαρας...το καταλαβα..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αυτό που γράφεις κι εγώ πρώτη φορά το βλέπω. αλλά και δίκιο να έχεις, ο τζίγκερ με 30%, πώς να κάνει κουμάντο; θα θέλει τουλάχιστο 37% ώστε οι άλλοι να μην ξεπερνούν το 63%
δεν ειπα οτι θα κανει κουμαντο...ουτε νομιζω να το θελει...μαλλον να ξεφορτωθει μετοχες θελει...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ειπα οτι θα κανει κουμαντο...ουτε νομιζω να το θελει...μαλλον να ξεφορτωθει μετοχες θελει...

όχι μόνο θέλει. έκανε προφανέστατη κίνηση για να τις ξεφορτωθεί. τόσα χρόνια όλοι του φωνάζουν "πούλα" κι έρχεται μια ωραία μέρα και λέει "δεν πουλάω απλώς, ΧΑΡΙΖΩ". κι έρχονται οι αεριτζήδες, που λέει κι ο χιτ, και λένε "ωραία, φέρτες". κι εγώ απορώ: τον τζίγκερ πρέπει να βρίζουμε τώρα ή αυτούς;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όχι μόνο θέλει. έκανε προφανέστατη κίνηση για να τις ξεφορτωθεί. τόσα χρόνια όλοι του φωνάζουν "πούλα" κι έρχεται μια ωραία μέρα και λέει "δεν πουλάω απλώς, ΧΑΡΙΖΩ". κι έρχονται οι αεριτζήδες, που λέει κι ο χιτ, και λένε "ωραία, φέρτες". κι εγώ απορώ: τον τζίγκερ πρέπει να βρίζουμε τώρα ή αυτούς;
ρητορικο υποθετω το ερωτημα...φυσικα αυτους...τους ξεβρακωσε ο τζιγγερ...δεν ειναι βεβαια και κατορθωμα να ξεβρακωσεις καποιον που κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αλεξιπτωτιστης...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μην εισαι σιγουρος πως ηθελε πραγματικα να φυγει ο τζιγγερ τυπε.
προφανως θα χε καταλαβει/πληροφορηθει οτι δεν εχουν πουρο να καπνισουν οι απεναντι και τους εκανε ρομπα μια και καλη.
αν ο βγενο ηταν μαρινακης λ.χ,μην εισαι σιγουρος πως θα το κανε.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ρητορικο υποθετω το ερωτημα...φυσικα αυτους...τους ξεβρακωσε ο τζιγγερ...δεν ειναι βεβαια και κατορθωμα να ξεβρακωσεις καποιον που κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αλεξιπτωτιστης...
Τον Πατέρα τον πρότεινε αρχικά ο Τζίγκερ, στην πορεία τον "αποπλάνησε" (αααααααχαχχαχαχαχα) ο ΜπαινοΒγενο και μετά ήρθαν οι μέλισσες και το Ντεμοτεχνείο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μην εισαι σιγουρος πως ηθελε πραγματικα να φυγει ο τζιγγερ τυπε.
προφανως θα χε καταλαβει/πληροφορηθει οτι δεν εχουν πουρο να καπνισουν οι απεναντι και τους εκανε ρομπα μια και καλη.
αν ο βγενο ηταν μαρινακης λ.χ,μην εισαι σιγουρος πως θα το κανε.

αυτό το "προφανώς", για μένα δεν είναι τόσο προφανές. αφού έφτασαν στο παρά πέντε από το να γίνει η δουλειά. όπως έγραψα πριν, η αρχική συμφωνία ήταν να γίνει η αύξηση το καλοκαίρι, αλλά ο Βγενο από μόνος του ζήτησε να γίνει 3-4 μήνες νωρίτερα. η φυγή έγινε τη μέρα που μπουκάρισε ο κόσμος στο γήπεδο (με Βόλο δεν ήταν;). αυτή ήταν και η αφορμή τους. προφανώς θεωρείς ότι αν δεν είχε γίνει αυτό, θα είχαν βρει άλλη αφορμή

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτό το "προφανώς", για μένα δεν είναι τόσο προφανές. αφού έφτασαν στο παρά πέντε από το να γίνει η δουλειά. όπως έγραψα πριν, η αρχική συμφωνία ήταν να γίνει η αύξηση το καλοκαίρι, αλλά ο Βγενο από μόνος του ζήτησε να γίνει 3-4 μήνες νωρίτερα. η φυγή έγινε τη μέρα που μπουκάρισε ο κόσμος στο γήπεδο (με Βόλο δεν ήταν;). αυτή ήταν και η αφορμή τους. προφανώς θεωρείς ότι αν δεν είχε γίνει αυτό, θα είχαν βρει άλλη αφορμή
το "παρα πεντε" που γραφεις επι της ουσιας εφτασε οταν την κοπανισε.
το σεπτεμβρη ειχαν συμφωνησει αν θυμαμαι καλα να μπουν καποια χρηματα τελη ιανουαριου και τα υπολοιπα το μαη.

το ενδεχομενο επιχειρηματιες του βελινεκους των βαρδη να ειχαν πληροφορηθει την ελλειψη ρευστοτητας των απεναντι,δεν ειναι τοσο απιθανο.

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το "παρα πεντε" που γραφεις επι της ουσιας εφτασε οταν την κοπανισε.
το σεπτεμβρη ειχαν συμφωνησει αν θυμαμαι καλα να μπουν καποια χρηματα τελη ιανουαριου και τα υπολοιπα το μαη.

το ενδεχομενο επιχειρηματιες του βελινεκους των βαρδη να ειχαν πληροφορηθει την ελλειψη ρευστοτητας των απεναντι,δεν ειναι τοσο απιθανο.

τίποτα δεν αποκλείω. απλώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπρεπε να φτάσουν στο παρά πέντε για να την κοπανήσουν. θα μου πεις γιατί πλησίαζε η ώρα που έπρεπε να μπει το χέρι στην τσέπη. αν όμως δεν δινόταν η αφορμή στο ματς με το Βόλο, τι αφορμή θα έβρισκαν;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ρητορικό το ερώτημα, αλλά για κοίτα εδώ:

Ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, γύρνα στο Ακρόπολις ανίκανε Γιαννάκη

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
οκ, φίλε, τώρα σε κατάλαβα. ας πούμε ότι εγώ δεν θα το έκανα. οι Βγενο - Πατέρας συμφώνησαν ή δεν συμφώνησαν να το κάνουν;
και τους δύο τους θεωρώ αναξιόπιστους
δεν με απασχολούν
μιλάω για σοβαρό επενδυτή

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αν εχεις το 51% σε μια εταιρια κουμαντο κανεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
η μονη φορα που κουμαντο με τσεπη αλλου εκανε η μειοψηφια ηταν ο παο των δυο προηγουμενων ετων...
οταν θα πρεπε να πληρωσουν για να κανουν κουμαντο οι αεριτζηδες,εξαφανιστηκαν νυχτα.

αυτη ειναι η αληθεια,ειτε σας αρεσει ειτε οχι...
αν έχεις το 99% και έχεις δώσει δικαίωμα βέτο στο 1% δεν κάνεις μόνο εσύ
εξαρτάται το καταστατικό του ΔΣ και τις οφειλές που έχεις
simply saying

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
αν έχεις το 99% και έχεις δώσει δικαίωμα βέτο στο 1% δεν κάνεις μόνο εσύ
εξαρτάται το καταστατικό του ΔΣ και τις οφειλές που έχεις
simply saying

επειδή δεν ξέρω το καταστατικό του ΠΑΟ. λέει ότι ο Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα βέτο οποιοδήποτε ποσοστό κι αν έχει;

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
επειδή δεν ξέρω το καταστατικό του ΠΑΟ. λέει ότι ο Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα βέτο οποιοδήποτε ποσοστό κι αν έχει;
απάντησα στην ερώτησή του για το 51%
ότι κάνεις κουμάντο όπως και να χει

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
απάντησα στην ερώτησή του για το 51%
ότι κάνεις κουμάντο όπως και να χει

οκ, χέστο αυτό. υποθετικό είναι. επί του προκειμένου, με 30% ο Τζίγγερ θα έχει δικαίωμα βέτο; αυτό ρωτάω. το ξέρεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom