Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σας εύχομαι να το πάρετε
αλλά παίξτε πρώτα με τη Σιένα
Την περασαμε ηδη λεμε .....σας εύχομαι να το πάρετε
εισαι φυτιλιαρης τυπε μου......θελω να διαβασω την αποψη του τυπου φανατικ για την μακαμπι και την αλλαγη της ωρα για χαρη των εβραιων
καλά...Η Σιένα έχει πάρει σοβαρά δείγματα τί σημαίνει Panathinaikos B.C.-αυτοί δεν θέλανε με τίποτα αλλά πέσανε πάνω στόν επιβήτορα τους!!!
πες μου απλα οτι ειχες φετος ομαδα και επαιξες μπαλα, και το πρωταθλημα το εχασες απο παραγκα...Κάνεις και εσύ σαν να μην έγινε τίποτα στο τηγανογήπεδο!Ο Σισέ και η παρέα του σάς γάμησε(μέσα στο γήπεδο)και στο ΟΑΚΑ και στο τηγανογήπεδο και κάποιος μαυροκόρακας καθάρισε με τα γνωστά παραληρήματα του μαριδάκη μετά!Αρα μόνο γκαντέμης δεν είμαι αλλά δεν ελέγχω το παραγκομάγαζο σας!
οπως θες... αν δεις τα ποστ μου παντως, θα καταλαβεις οτι δε θα τσακωνομασταν...Οτι και να πώ χάνω τα λόγια μου!Βαριέμαι να ανταλλάξουμε τριάντα πόστ τα ίδια και τά ίδια!!!Κρείττον το σιγάν λοιπόν!
δειτο στο 3.18
φιλε εγω θα συμφωνησω οτι φετος ο παο στον 1ο γυρο δεν βλεποταν και οτι οντως πηραμε κ εμεις καποια σφυριγματα, οπως και ο οσφπ ομως. το θεμα ειναι οτι με τα διαιτητικα οργια που εγιναν στο καραισκακη, δεν αφησατε την διαφορα να παει στους 4... δεν λεω οτι οπωσδηποτε θα το επαιρνε ο παο, αλλα σιγουρα θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον... ωστοσο επειδη ο βαγγελας εριξε 100 εκατομμυρια καπου το καλοκαιρι, επρεπε με το ετσι θελω να παρει ενα μερος απο αυτα τα λεφτα πισω απο το cl. γι αυτο εγιναν οσα εγιναν, δεν μπορουσε να το ρισκαρει να χασετε απο εμας ενω ειχατε να παιξετε σε τουμπα, περιστερι και αεκ εντοςπες μου απλα οτι ειχες φετος ομαδα και επαιξες μπαλα, και το πρωταθλημα το εχασες απο παραγκα...
πες μου επισης οτι εσυ φετος δε πηρες παιχνιδια απο τα κορακια...
το ιδιο δεν εγινε περισυ με 'σας;;; ριξατε χοντρα φραγκα φερατε παιχτες και το πηρατεφιλε εγω θα συμφωνησω οτι φετος ο παο στον 1ο γυρο δεν βλεποταν και οτι οντως πηραμε κ εμεις καποια σφυριγματα, οπως και ο οσφπ ομως. το θεμα ειναι οτι με τα διαιτητικα οργια που εγιναν στο καραισκακη, δεν αφησατε την διαφορα να παει στους 4... δεν λεω οτι οπωσδηποτε θα το επαιρνε ο παο, αλλα σιγουρα θα ειχε μεγαλυτερο ενδιαφερον... ωστοσο επειδη ο βαγγελας εριξε 100 εκατομμυρια καπου το καλοκαιρι, επρεπε με το ετσι θελω να παρει ενα μερος απο αυτα τα λεφτα πισω απο το cl. γι αυτο εγιναν οσα εγιναν, δεν μπορουσε να το ρισκαρει να χασετε απο εμας ενω ειχατε να παιξετε σε τουμπα, περιστερι και αεκ εντος
και ειδες πως καταντησαν και αυτοι.κατσε να δεις που θα αντιμετωπισει και ο γαυρος τετοια προβληματα στο μελλον.τωρα δεν υπαρχει ζιμενς να ξεπλενει χρημα.το ιδιο δεν εγινε περισυ με 'σας;;; ριξατε χοντρα φραγκα φερατε παιχτες και το πηρατε
πορεια στην ευρωπη απο ελληνικη ομαδα δεν προκειται να υπαρξει.ταβανι θα ειναι οι 16 του τσ.λ.,με υπερβαση τους 8.αλλα μιλαμε για μια φορα στα 10 χρονια,και εαν..κυριως με τις αλλαγες που θα γινουν απο το 2012 και μετα,θα ειναι απιαστο ονειρο.Κοιτα αν πιστεψουμε τον Μαρινακη που θελει πορεια ΚΑΙ στην Ευρωπη δεν θα ειναι πιθανο να παρατησει την ομαδα απ το καλοκαιρι. Για μενα ο ΠΑΟ, ξεχωρα απ τις διοικητικες αλλαγες που δημιουργησαν μια ασταθεια ειχε εναν απειρο προπονητη να κανει την προετοιμασια και να διαχειριστει παικτες που ηρθαν απ το Μουντιαλ. Αλλωστε οι διοικητικες τρικυμιες ηρθαν ΑΡΚΕΤΑ μετα, αφου ηδη απο την 2-3 αγωνιστικη ειχε γυρισει ο Πατερας και ολα ηταν -σχεδον- καλα! Στην πορεια εγινε η ζημια απο τις διοικητικες εμπλοκες ενω ηδη υπηρχε αγωνιστικο προβλημα. Προσθηκες εγιναν αλλα ειτε δεν ειχαν αποτελεσμα (Γκοβου) ειτε αργησαν να εγκλιματιστουν (Μπουμσονκ), βαλε και τον 1 χρονο στην πλατη παικτων οπως Κατσουρ, Καρα, Ζιλμπερτο και βλεπεις μανι μανι τα προβληματα..
ναι, με την διαφορα ομως οτι εμεις περυσι δεν ειχαμε 5 δικες μας ομαδες, και ουτε αλλαξαμε τους κανονισμους του ποδοσφαιρου οταν ηρθατε στο οακα...το ιδιο δεν εγινε περισυ με 'σας;;; ριξατε χοντρα φραγκα φερατε παιχτες και το πηρατε