Στο πρόσφατο Παναθηναϊκό Τριφύλλι η Αλεξία Σπίνου μιλάει για τον τραυματισμό της και την επιστροφή της στην ενεργό δράση. Τα Πράσινα Νέα βρέθηκαν εκεί και σας παρουσιάζουν αποκλειστικά video από την συνέντευξη της.
Η Αλεξία Σπίνου στα 20 της είχε την μεγαλύτερη περιπέτεια στην ζωή της. Ήρθε στην ομάδα της καρδιάς της, τον Παναθηναϊκό, αλλά μία εβδομάδα πριν αρχίσει η σεζόν έπαθε ρήξη χιαστού και από τον Σεπτέμβριο και μέχρι σήμερα δεν έχει αγωνιστεί… Η ίδια μίλησε στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι» και ο Γιάννης
Αβραμίδης από τα "Πράσινα Νέα" ήταν εκεί και όχι μόνο άκουσε τι είπε η νεαρή γκαρντ, αλλά τράβηξε και βίντεο.
«Χτύπησα μία εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα και όσο και να ναι, ήταν ένα σοκ για μένα. Περίμενα να με δει και ο κόσμος, είχα δουλέψει πολύ και πραγματικά με στεναχώρησε πολύ. Κάναμε προπόνηση και πέντε λεπτά πριν τελειώσει σε μία προσπάθεια για λέι απ, ανέβηκα δυνατά και για να κάνω το κάτι παραπάνω, γύρισα να δώσω πάσα αντί να τελειώσω την φάση… Και εκεί άκουσα το «κρακ». Κατάλαβα από την αρχή ότι είναι ρήξη…», είπε και ήδη έχει αρχίσει προπονήσεις.
«Έχω δύο αδέλφια μεγαλύτερα που έπαιζαν μπάσκετ και ακολουθούσα στα αντρικά τους… χόμπι. Όταν μου είπε ο Γιάννης Γερεουδάκης να έρθω δεν το σκέφτηκα καν… Ο Παναθηναϊκός είναι και η ομάδα μου και πωρωνόμουν με τους οπαδού του ακόμα και όταν ήμουν αντίπαλη τους… Καθόμουν στον πάγκο και σιγοψιθύριζα τα συνθήματα τους!!», συμπλήρωσε.
Όσον αφορά το μόντελινγκ; «Έχω κάνει στο παρελθόν κάποιες φωτογραφήσεις, αλλά αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι να τελειώσω την σχολή μου, να πάρω το πτυχίο από την Γυμναστική Ακαδημία και να αφοσιωθώ στο μπάσκετ… Αν μου ερχόταν πρόταση για να γίνω μοντέλο θα το σκεφτόμουν. Προς το παρόν σαν προτεραιότητα μου έχω το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό… Να γίνω καλά και να βοηθήσω του χρόνου την ομάδα μου», ολοκλήρωσε.
Δείτε αποκλειστικά το backstage της φωτογράφισης της!
Και παρακολουθείστε τις αποκλειστικές δηλώσεις της στην κάμερα των Πράσινων Νέων