Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
θα γαμησουμε παλι ρε μαλακες μην αγχωνεστε ο ζοτς δε θα αφησει παραπονεμενα τα πουτανακια του :pipa3: :pipa3:

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
παντως ο σατο δε μου θυμιζει τον λυπηριδη κατι σε πετσαρσκι σε τριαρι μου κανει!!!!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

Που τον θυμήθηκες αυτόν;

Πάντως κακά τα ψέμματα, ο γαύρος παίρνοντάς μας τον Σπανούλη έκανε κίνηση ματ και αυτό γιατί εμείς τον αντικαταστήσαμε με το τίποτα (Καλάθης) και το αρνητικό (Τέπιτς).

Πρέπει αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα να πάρουμε κάποιο guard, δε γίνεται αλλιώς. Τώρα που να βρούμε guard και πως θα προσαρμοστεί; Ας πρόσεχε το καλοκαίρι ο Ζότς ποιούς κρατούσε και ποιούς έδιωχνε (Σάρας).

SCALP_07

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις μπήκα σπίτι ερχόμενος και από το γήπεδο. Άθλια εμφάνιση, μισογεμάτο το γήπεδο, άθλια εξέδρα μόνο στο τέλος κάτι πήγε να γίνει αλλά το πουλάκι είχε πετάξει. Το μάτς ήταν για να το χάσουμε και αυτό φαινόταν από την αρχή. Και εγώ δεν ξέρω πόσα επιθετικά ριμπάουντ πήρανε και πόσα τρίποντα χάσαμε.

μωρή χιλιοχυμένη, χιλιοξεσκιζμένη καριολοπουτάνα, δεν σου έφταναν τα χύσια του Σαββάτου???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
πήγες και χθές στο μπάσκετ να σε γαμήσουνε??? :2funny:
τόσο πολύ σου αρέσει?χαχαχα :2funny:
μην ανησυχείς πουτανίτσα μου έχει πολλά κεράσματα πούτσα-χύσια στη συνέχεια και στο μπασκετάκι και στο βόλλευ απο τον Πειραιά! :pipa2: :2on1:
το κακό είναι οτί έχω βαρεθεί να σε γαμάω και να σε εξεφτελίζω σε όλα τα σπόρ....  :fuck2:

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
μωρή χιλιοχυμένη, χιλιοξεσκιζμένη καριολοπουτάνα, δεν σου έφταναν τα χύσια του Σαββάτου???? :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
πήγες και χθές στο μπάσκετ να σε γαμήσουνε??? :2funny:
τόσο πολύ σου αρέσει?χαχαχα :2funny:
μην ανησυχείς πουτανίτσα μου έχει πολλά κεράσματα πούτσα-χύσια στη συνέχεια και στο μπασκετάκι και στο βόλλευ απο τον Πειραιά! :pipa2: :2on1:
το κακό είναι οτί έχω βαρεθεί να σε γαμάω και να σε εξεφτελίζω σε όλα τα σπόρ....  :fuck2:

Έχεις δίκιο σκατόφατσα, έπρεπε να έρθω σπίτι σου να σε γαμήσω όπως συνήθως. Αλλά επειδή έχω βαρεθεί να σε γαμάω, είπα να πάω να δω μπάσκετ. Ελπίζω να με συγχωρέσεις ξεσκισμένη λούγκρα έτσι; Μη μου κρατήσεις κακία...

Αλήθεια αφού δεν κάνετε παιδιά πώς πληθύνετε τόσο αρχιλούγκρα θα μου πείς εσύ τουλάχιστον; Γιατί άλλες λούγκρες δεν μου απαντάνε.

Λοιπόν σάλτα και γαμήσου με κανένα πακιστανό τώρα και μην ασχολείσαι με τόπικ που δεν σε σπέρνουν πασίβλακα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι ειδα το παιχνιδι της μακαμπι με την μπαρτσελονα
στο πρωτο ημιχ ηταν καλυτερη η μακαμπι
στο 2ο συνηλθαν οι αλλοι και επεσε 3ποντο καργα :2funny:
δεν ξεραν απο που τους ερχονταν οι μακαμπιτες :2funny:
καντε το σταυρο σας να περασουμε σαν πρωτοι στον ομιλο μπας και μπορεσουμε να περασουμε τους εβραιους

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τυποι ειδα το παιχνιδι της μακαμπι με την μπαρτσελονα
στο πρωτο ημιχ ηταν καλυτερη η μακαμπι
στο 2ο συνηλθαν οι αλλοι και επεσε 3ποντο καργα :2funny:
δεν ξεραν απο που τους ερχονταν οι μακαμπιτες :2funny:
καντε το σταυρο σας να περασουμε σαν πρωτοι στον ομιλο μπας και μπορεσουμε να περασουμε τους εβραιους
ποιος ναβαρο και ρουμπιο ρε? εχουμε τεπιτς καλαθη εμεις  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΣΕΝΑΡΙΑ:

Νίκη Παναθηναϊκού, νίκη Λιέτουβος την 6η αγωνιστική:

1. Παναθηναϊκός 4-2
2. Λιέτουβος Ρίτας 4-2
3. Κάχα Λαμποράλ 3-3
4. Ουνικάχα 1-5

Νίκη Παναθηναϊκού, νίκη Κάχα Λαμποράλ την 6η αγωνιστική:

1. Κάχα Λαμποράλ 4-2
2. Παναθηναϊκός 4-2
3. Λιέτουβος Ρίτας 3-3
4. Ουνικάχα 1-5

Ήττα Παναθηναϊκού, νίκη Κάχα Λαμποράλ την 6η αγωνιστική:

1. Κάχα Λαμποράλ 4-2
2. Παναθηναϊκός 3-3
3. Λιέτουβος Ρίτας 3-3
4. Ουνικάχα 2-4

Ήττα Παναθηναϊκού, νίκη Λιέτουβος την 6η αγωνιστική:

1. Λιέτουβος Ρίτας 4-2
2. Κάχα Λαμποράλ 3-3
3. Παναθηναϊκός 3-3
4. Ουνικάχα 2-4

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σισσέ, βάβαρος είσαι και φαίνεσαι, στο καλό και να μη μας γράφεις! :birdman:
Αυτή ήταν η περιβόητη βαρβαρότητα των γαύρων;;; :jerking: :jerking:
Σιγά μη μας ζητήσει κ'ο Ρίντλεϊ Σκοτ για κομπάρσους στον Τζέκινς Χαν. :2funny:

cisse__2_gauroi.jpg

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Τύπε, ΦΕΤΟΣ (όπως και πέρσυ)

Δε νομίζω πως έχουμε εικόνα για Φ4...

Πέκοβιτς και φραγκοφονούλης δεν μπορούσαν να μείνουν. Το λάθος είναι πως δεν αντικαταστάθηκαν επάξια. (Ο χοντρός είναι χειρότερος από το Βουγιούκα?)

Τον Σάρας τον ήθελε ο Ζοτς, δεν τον ήθελαν οι Αφοί. Πάλι δεν αντικαταστάθηκε.

Για να μην ακούγονται γράφονται μαλακίες, με την περσυνή ομάδα (και βασικούς 1 χρόνο πιο νέους) τέτοια εποχή είχαμε αποκλειστεί από Ευρώπη και χάσαμε τον τελικό κυπέλλου από τους μούλους. Φέτος μια απ' τα ίδια.

Λογικά θέλουμε 1-2 χρόνια για ανασυγκρότηση (χωρίς απαιτήσεις) και νέα πορεία (αν συνεχίσει να ρέει ρευστό). Η ομάδα έχει γεράσει πολύ, έχει γίνει πιο ρηχός ο πάγκος και δε βγαίνει η μεγάλη σεζόν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, ΦΕΤΟΣ (όπως και πέρσυ)

Δε νομίζω πως έχουμε εικόνα για Φ4...

Πέκοβιτς και φραγκοφονούλης δεν μπορούσαν να μείνουν. Το λάθος είναι πως δεν αντικαταστάθηκαν επάξια. (Ο χοντρός είναι χειρότερος από το Βουγιούκα?)

Τον Σάρας τον ήθελε ο Ζοτς, δεν τον ήθελαν οι Αφοί. Πάλι δεν αντικαταστάθηκε.

Για να μην ακούγονται γράφονται μαλακίες, με την περσυνή ομάδα (και βασικούς 1 χρόνο πιο νέους) τέτοια εποχή είχαμε αποκλειστεί από Ευρώπη και χάσαμε τον τελικό κυπέλλου από τους μούλους. Φέτος μια απ' τα ίδια.

Λογικά θέλουμε 1-2 χρόνια για ανασυγκρότηση (χωρίς απαιτήσεις) και νέα πορεία (αν συνεχίσει να ρέει ρευστό). Η ομάδα έχει γεράσει πολύ, έχει γίνει πιο ρηχός ο πάγκος και δε βγαίνει η μεγάλη σεζόν.
τυπε και περυσι τετοια εποχη ετσι ηταν η ομαδα,μην σου πω χειροτερη
αλλα οντως δεν πηραμε ουτε σεντερ επιπεδου πεκο αλλα ουτε ασσο επιπεδου σπανουλη
δηλαδη ασσοδεν πηραμε καθολου :2funny:
ευτυχως που εφυγε και ο σαρας,φαντασου να ηταν τωρα στην ομαδα,θα την απογαμουσε τελειως :2funny:
για να δουμε τι θα γινει

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6

A ρε μουνόπανα γαμήσι που θέλετε που προκαλείτε συνεχώς...Έτσι συνεχίστε και τα καλά έρχονται...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μητρογκόλ πήρε τη ρεβάνς για το Νιόνιο.
Και καλώς τα κατέβασε και προκάλεσε τον καλό του πελάτη Σισσέ να τις μετρήσουν.

prasiniparagka_nionios_2.jpg

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Ο Σισέ ήρθε να παίξει μπάλα στην Ελλάδα 2 χρόνια, το καλοκαίρι θα φύγει και θα μπορούσε κάλλιστα να μην ξανασχοληθεί ποτέ με την Ελλάδα και έχει τα κάκαλα να πάει το Μαρινάκη στα δικαστήρια και οι έλληνες παίκτες που τους έχει αναγκάσει η χούντα του Ολυμπιακού τόσα χρόνια να είναι στα τέσσερα κάνουν κοκοκο
Συγχαρητήρια στο Σισέ και εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι σαν σπουδαίο ποδοσφαιριστή όχι μόνο για τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα αλλά κυρίως για αυτή την πράξη του. Μπράβο του που έχει τα αρχίδια να υψώνει το ανάστημά του σε φραγκάτους υπανθρώπους τύπου Μαρινάκη.  :rockon:

Όσο για τη διοίκηση, κάποιοι ανύπαρκτοι κάνανε αυτό που ήταν ανίκανος τόσα χρόνια να κάνει ο Τζίγκερ, στείλανε το φάκελο σε UEFA και FIFA
Άμα δεν το τραβήξουν μέχρι τέλους δεν αξίζει να ξανασχοληθούμε με Παναθηναϊκό
Δεύτερη Λίγκα από του χρόνου και ό,τι γίνει!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τα ειδαμε τα λαγουδακια που φευγανε κουτσαινοντας μουνακια :s&m_1:

Stories