milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
θα γαμησουμε παλι ρε μαλακες μην αγχωνεστε ο ζοτς δε θα αφησει παραπονεμενα τα πουτανακια του
Εμενα μου θυμιζει ... Κασουρίδη ...
Μόλις μπήκα σπίτι ερχόμενος και από το γήπεδο. Άθλια εμφάνιση, μισογεμάτο το γήπεδο, άθλια εξέδρα μόνο στο τέλος κάτι πήγε να γίνει αλλά το πουλάκι είχε πετάξει. Το μάτς ήταν για να το χάσουμε και αυτό φαινόταν από την αρχή. Και εγώ δεν ξέρω πόσα επιθετικά ριμπάουντ πήρανε και πόσα τρίποντα χάσαμε.
μωρή χιλιοχυμένη, χιλιοξεσκιζμένη καριολοπουτάνα, δεν σου έφταναν τα χύσια του Σαββάτου????
πήγες και χθές στο μπάσκετ να σε γαμήσουνε???
τόσο πολύ σου αρέσει?χαχαχα
μην ανησυχείς πουτανίτσα μου έχει πολλά κεράσματα πούτσα-χύσια στη συνέχεια και στο μπασκετάκι και στο βόλλευ απο τον Πειραιά!
το κακό είναι οτί έχω βαρεθεί να σε γαμάω και να σε εξεφτελίζω σε όλα τα σπόρ....
ποιος ναβαρο και ρουμπιο ρε? εχουμε τεπιτς καλαθη εμειςτυποι ειδα το παιχνιδι της μακαμπι με την μπαρτσελονα
στο πρωτο ημιχ ηταν καλυτερη η μακαμπι
στο 2ο συνηλθαν οι αλλοι και επεσε 3ποντο καργα
δεν ξεραν απο που τους ερχονταν οι μακαμπιτες
καντε το σταυρο σας να περασουμε σαν πρωτοι στον ομιλο μπας και μπορεσουμε να περασουμε τους εβραιους
τον καραμαλεγκο ξεχασες τυπεποιος ναβαρο και ρουμπιο ρε? εχουμε τεπιτς καλαθη εμεις
τυπε και περυσι τετοια εποχη ετσι ηταν η ομαδα,μην σου πω χειροτερηΤύπε, ΦΕΤΟΣ (όπως και πέρσυ)
Δε νομίζω πως έχουμε εικόνα για Φ4...
Πέκοβιτς και φραγκοφονούλης δεν μπορούσαν να μείνουν. Το λάθος είναι πως δεν αντικαταστάθηκαν επάξια. (Ο χοντρός είναι χειρότερος από το Βουγιούκα?)
Τον Σάρας τον ήθελε ο Ζοτς, δεν τον ήθελαν οι Αφοί. Πάλι δεν αντικαταστάθηκε.
Για να μην ακούγονται γράφονται μαλακίες, με την περσυνή ομάδα (και βασικούς 1 χρόνο πιο νέους) τέτοια εποχή είχαμε αποκλειστεί από Ευρώπη και χάσαμε τον τελικό κυπέλλου από τους μούλους. Φέτος μια απ' τα ίδια.
Λογικά θέλουμε 1-2 χρόνια για ανασυγκρότηση (χωρίς απαιτήσεις) και νέα πορεία (αν συνεχίσει να ρέει ρευστό). Η ομάδα έχει γεράσει πολύ, έχει γίνει πιο ρηχός ο πάγκος και δε βγαίνει η μεγάλη σεζόν.
Δύσκολο, τύπε μου. Η ομάδα δε φαίνεται να έχει "μέταλλο", φαντασία και εναλλακτικά πλάνα επίθεσης.
A ρε μουνόπανα γαμήσι που θέλετε που προκαλείτε συνεχώς...Έτσι συνεχίστε και τα καλά έρχονται...