Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γύρος θριάμβου και "να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές"
Το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει για 8 λεπτά, καθώς οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων έκαναν το γύρο του θριάμβου με τους οπαδούς να τους επευφυμούν με το "να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές" και να φωνάζουν συνθήματα ιδιαίτερα για τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον Σεμπάστιαν Λέτο (αν και εκτός αποστολής, αλλά πρωταγωνιστή στο Καραϊσκάκη) και τον Σεντρίκ Καντέ. Την ίδια ώρα τα μάτριξε στο ΟΑΚΑ είχαν ένα τεράστιο τριφύλλι και έγραφαν "ευχαριστούμε".

Πανό υπέρ της παραμονής Σισέ
Στα κάγκελα του ΟΑΚΑ ήταν αναρτημένα δεκάδες πανό. Ενα ήταν ιδιαίτερα αφιερωμένο στον Σισέ, το οποίο ήταν γραμμένο στα γαλλικά και ανέφερε: "Τζιμπρίλ θυμήσου αυτό που κάποτε σου είχε πει η μητέρα σου. Ο,τι και να συμβεί μην εγκαταλείπεις ποτέ"!

Πανό και συνθήματα κατά ΟΣΦΠ, Μαρινάκη, ΕΠΟ
Παράλληλα υπήρχαν αρκετά πανό υβριστικού περιεχομένου και συνθήματα εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, γενικότερα των ερυθρολεύκων, της ΕΠΟ, της ΚΕΔ, της διοργανώτριας αρχής, του Θεόδωρου Πάγκαλου. Επίσης στο πέταλο των οργανωμένων σηκώθηκε πανό που έγραφε "Κανένας παίκτης μας στην Εθνική", ενώ στην θύρα 11 σηκώθηκε πανό που έγραφε "Διακόψτε το Καρναβάλι και κάψτε τον Καρνάβαλο" με κόκκινα γράμματα οι λέξεις "καρναβάλι" και "καρνάβαλος"...

Διαβάστε περισσότερα: #ixzz1F6366Rk8

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο "πρωταθλητής" Παναθηναϊκός πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς στο ΟΑΚΑ, στη "μάχη" για την κατάκτηση του τίτλου (για ποια;). Ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο και, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, θα βρίσκεται μόλις δώδεκα βαθμούς πίσω από τον Θρύλο!

Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι.
Αν χαρίσουμε τη νίκη αύριο στο παράρτημα, για να ξεκινήσουμε του χρόνου απ'το +6
θα μειωθεί στους 9 βαθμούς η διαφορά! :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Tώρα μπορούμε να σώσουμε και τον Πανιώνιο χάνοντας αύριο με γκόλ του Μήτρογλου. :2funny:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Είναι για πολλά γέλια οι βάζελοι πλέον....  :sunglasses:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Σημερα ξενερωσα πολυ με τον κοσμο του ΠΑΟ ...

Ποιον κοσμο δηλαδη , οι ιδιοι και οι ιδιοι ημασταν.  δεν ειχε καμια σημαντικη προσελευση .

Ωραια βριζετε τη μανα του μαρινακη.. αυτοι ειστε! μια ασχετη γυναικα που ουτε τη φατσα της ξερετε και τη βριζετε χυδαια ολη την ωρα. κατι αλλο δεν ξερετε να κανετε ?

στο ημιχρονο εφυγα . υπηρχαν 50ρηδες πισω μου που τραγουδουσαν σιγα οτι ειναι πουτανα του χοντρου η μανα και διαφορα αλλα τετοια εμετικα συνθηματα που μονο ενα 15χρονο θα δικαιολογουσες να τα λεει

Ακου εκει, "Γυρος του θριαμβου ..."

οχι ρε παιδια και να χειροκροτουμε αυτα τα χαλια.. μας εσκισε τον πατο βολος σερες , παραλιγο σημερα και ο ατρομητος... δεν ειμαστε πρωταθλητες και ΔΕΝ το αξιζουμε φετος.
Σιγουρα θα ειχαν αλλη ορεξη τα παιδια αν ειχαν παρει το αποτελεσμα που αξιζαν το σαββατο και θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα ηταν πολυ διαφορετικη προς το καλυτερο σημερα, αλλα..τωρα ειναι αργα.

Που ειναι το βαθος στον παγκο,που παμε με καλυτερο παικτη τον σιντνευ...με Γιουρκα στον κοσμο του, εμπαζε ασταματητα η πλευρα του.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πέρα απ την σχετική καζούρα,λογική νομίζω,που σας κάνουμε.
Pink Floyd όπως τα λες είναι τύπε.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δυστυχως εχουμε πολλα ψωμια ακομα για να στρωσουν τα γηπεδα και η ολη ατμοσφαιρα. Ακομα και τα συνθηματα ολων των ομαδων ειναι χυδαια αντι να αγνοουμε τον αντιπαλο και να υποστηριζουμε απλως την ομαδα μας (βλεπε εξωτερικο). Αληθεια, τι εγραφε ενα πανο κατα του Μαρινακη που βγηκε μετα το τελος του αγωνα;

ΥΓ: Πολυ ενδιαφερουσα η πρωτοβουλια του Βαιμακη στον Sportfm, δεν το εχω ψαξει αλλα ουσιαστικα ενωνει τους οπαδους ολων των ομαδων για να παρακολουθησουν απο κοντα ολοι μαζι τους αγωνες. Ενα βημα τουλαχιστον εκτονωσης αφου απο τους "παραγοντες" μας δεν περιμενω παρα το απολυτο τιποτα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
να τοι να τοι οι πρωταθλητες

περαν της πλακας αυτπ που μου αρεσει ειναι η αναλυση που κανουν σε ενα παιχνιδι οι ιθυνοντες του παο
και σε αυτο πιστευω δε διαφωνητε ουτε και σεις φιλοι μου βαζελοι

σημερα ειπε ο φερειρα οτι ηταν επηρεασμενοι απο το βρωμικο πρωταθλημα και αυτος ειναι ο λογος που γκελαραν

αν ειχατε κερδισει ΕΙΜΑΙ σιγουρος οτι θα ελεγε σημερα αποδειξαμε ποιοι ειναι οι πρωταθλητες και μπλα μπλα μπα

φιλοι μου εσεις μπορει να πονατε για την ομαδα σας αλλα απο πισω σας υπαρχει ενα παιχνιδι εντυπωσιασμου με αποτερο σκοπο να κρυψουν τη φετινη σας γυμνια και να τα φορτοσουν ΟΛΑ σε ενα ντερμπι
και εσεις ψαρωνετε αντι να κοψετε κεφαλια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

περαν της πλακας αυτπ που μου αρεσει ειναι η αναλυση που κανουν σε ενα παιχνιδι οι ιθυνοντες του παο

σημερα ειπε ο φερειρα οτι ηταν επηρεασμενοι απο το βρωμικο πρωταθλημα και αυτος ειναι ο λογος που γκελαραν

αν ειχατε κερδισει ΕΙΜΑΙ σιγουρος οτι θα ελεγε σημερα αποδειξαμε ποιοι ειναι οι πρωταθλητες και μπλα μπλα μπα

φιλοι μου εσεις μπορει να πονατε για την ομαδα σας αλλα απο πισω σας υπαρχει ενα παιχνιδι εντυπωσιασμου με αποτερο σκοπο να κρυψουν τη φετινη σας γυμνια και να τα φορτοσουν ΟΛΑ σε ενα ντερμπι
συμφωνω μαζι σου απολυτα.αλλα και την δικη σας γυμνια,δεν σας την κρυβουν πολυ ομορφα;αυτη η ομαδα που πηρε ισοπαλια απο τον ατρομητο σημερα,εσενα σε επαιζε για 60 λεπτα οπως επαιζε ο Ροκυ τον Ντραγκο...και με την βοηθεια του θεου και του καλοπουλου,αντι να φας βαρια ηττα κερδισες κιολας.γιαυτο,καλυτερα να κοιταμε την δικη μας καμπουρα,και μετα λεμε και για τους αλλους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny:
"Κατανοώ γιατί ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει περισσότερα στην Ευρώπη"

του είπανε για το 1-13  :2on1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

o ατρόμητος παίζει καταηγορία από δω και πέρα βάσει αποτελεσμάτων κέρκυρας ξάνθης και ηρακλή.

έχουν αρχισει κατά τη γνώμη μου τα αλισιβερίσια (δεδομένης της ύπαρξης δωνη) για την κατηγορία και τις ισορροπίες στην λίγκα.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αυτη η ομαδα που πηρε ισοπαλια απο τον ατρομητο σημερα,εσενα σε επαιζε για 60 λεπτα οπως επαιζε ο Ροκυ τον Ντραγκο...και με την βοηθεια του θεου και του καλοπουλου,αντι να φας βαρια ηττα κερδισες κιολας.γιαυτο,καλυτερα να κοιταμε την δικη μας καμπουρα,και μετα λεμε και για τους αλλους.

Αν έκανε τα αυτονόητα "αυτή η ομάδα" , να νικούσε δηλ. τον Ατρόμητο στην έδρα της , ίσως , επαναλαμβάνω ίσως να μπορούσε να πει καμιά κουβέντα. Από την άλλη βέβαια δεν είναι κάθε μέρα του Αι-Δαλούκα και Αι-Κάκου , οπότε...
Payback is a bitch .

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συμφωνω μαζι σου απολυτα.αλλα και την δικη σας γυμνια,δεν σας την κρυβουν πολυ ομορφα;αυτη η ομαδα που πηρε ισοπαλια απο τον ατρομητο σημερα,εσενα σε επαιζε για 60 λεπτα οπως επαιζε ο Ροκυ τον Ντραγκο...και με την βοηθεια του θεου και του καλοπουλου,αντι να φας βαρια ηττα κερδισες κιολας.γιαυτο,καλυτερα να κοιταμε την δικη μας καμπουρα,και μετα λεμε και για τους αλλους.
μαστερ αυτο ισχυει και σε σενα
αλλα δε θα παιξω την κολοκυθια.εγω εκανα την αυτοκριτικη μου οταν επρεπε.ειπα οτι δεν επρεπε να κερδισω στο ντερμπι αλλα δε μου απαγορευει κατι να σχολιαζω και τα γεγονοτα

εγω καλως η κακως εχω ενα προεδρο(ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ για να σε προλαβω)ο οποιος τα χωνει και μεχρι στιγμης μας δινει την εντυπωση οτι θελει ενα δυνατο ολυμπιακο...

η φαση με τους βαζελους ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ δυνατο παο ειναι να αφησουν τις μαλακιες με φιεστες και τετοιες πιπες και να κοιταξουν να κηνυγησουν τους ελληνες αμπραμοβιτς και να φερουν καποιον που να εχει διαθεση να τα χωσει γιατι για μενα η χρονια που ερχετε ειναι κομβικης σημασιας για τον βαζελο
γιατι αμα συνεχισει ο χοντρουλης και τα χωνει στην ομαδα και ο παο παει συντηριτικα παει εφυγε το τρενο και θα μας βλεπετε με το κυαλι κυριολεκτικα

υγ οχι οτι με νοιαζει το καλο του παο αλλα σε συζητηση να βρισκομαστε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αλλα δε θα παιξω την κολοκυθια.εγω εκανα την αυτοκριτικη μου οταν επρεπε.ειπα οτι δεν επρεπε να κερδισω στο ντερμπι αλλα δε μου απαγορευει κατι να σχολιαζω και τα γεγονοτα

εγω καλως η κακως εχω ενα προεδρο(ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ για να σε προλαβω)ο οποιος τα χωνει και μεχρι στιγμης μας δινει την εντυπωση οτι θελει ενα δυνατο ολυμπιακο...

η φαση με τους βαζελους ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ δυνατο παο ειναι να αφησουν τις μαλακιες με φιεστες και τετοιες πιπες και να κοιταξουν να κηνυγησουν τους ελληνες αμπραμοβιτς και να φερουν καποιον που να εχει διαθεση να τα χωσει γιατι για μενα η χρονια που ερχετε ειναι κομβικης σημασιας για τον βαζελο
γιατι αμα συνεχισει ο χοντρουλης και τα χωνει στην ομαδα και ο παο παει συντηριτικα παει εφυγε το τρενο και θα μας βλεπετε με το κυαλι κυριολεκτικα

φιλε μου εμεις ξερουμε τα χαλια μας,δεν εχουμε την εντυπωση οτι ειμαστε μπαρτσελονα.Στην φαση που εισαστε τωρα,με καποιον που τα χωνει,ηταν ο βαζελος πριν 2 χρονια.ειδες την καταληξη.ο μαρινακης καπου φαινεται οτι τα εχει χασει.θα δειξει το μελον.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
o ατρόμητος παίζει καταηγορία από δω και πέρα βάσει αποτελεσμάτων κέρκυρας ξάνθης και ηρακλή.

έχουν αρχισει κατά τη γνώμη μου τα αλισιβερίσια (δεδομένης της ύπαρξης δωνη) για την κατηγορία και τις ισορροπίες στην λίγκα.
να βγαίνει το μεροκάματο των ομάδων
πόσο πλήρωνε ο άσσος και πόσο το X

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε μου εμεις ξερουμε τα χαλια μας,δεν εχουμε την εντυπωση οτι ειμαστε μπαρτσελονα.Στην φαση που εισαστε τωρα,με καποιον που τα χωνει,ηταν ο βαζελος πριν 2 χρονια.ειδες την καταληξη.ο μαρινακης καπου φαινεται οτι τα εχει χασει.θα δειξει το μελον.
θα το συνεχισουμε πολυ ωρα να συμφωνουμε με διαφωνια???
το ιδιο λεμε ρε φιλε !!!
το θεμα ειναι αν θα συνεχισει να τα χωνει και μας κατσουν και καποια πραματα
γιατι φιλε αν ο παο επερνε φετος το πρωταθλημα σιγα μην εφευγαν ενας ενας οι αμπραμοβιτς

σαφως και αν ο μαρινακης τα χωνει και σε 3 χρονιες εισπραξει 1 φορα μονο το τσου λου θα υπαρχει προβλημα και σε μας

foulas

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Like
38
Πόντοι
1

καλησπερα παιδια . εχετε καταλαβει που βρισκεται η ελλαδα και εμεις ασχολουμαστε με τις ομαδες ? κανονικα αυριο κιολας ο μαρινακης , ο πολεμης , ο γιαννακοπουλος , ο παππας τα λεφτα που σκεφτονται να δωσουν σε καθε αχρηστο ας τα δωσουν για να μπορεσουμε να σωσουμε οτι σωζεται !!! ελεος!! καθομαστε και τσακωνομαστε για μαλακιες!!! αυτα που σας γραφω δε ντα γραφω γιατι ειμαι ρομαντικος και παπαριες ... αρρωστοσ ημουν κι εγω αλλα παιδια πλεον δεν παει αλλο. ασχολειται πωσ θα σωσουμε τις δουλειες μας , το μελλον των παιδιων μας !!!! ξυπνηστε !!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλησπερα παιδια . εχετε καταλαβει που βρισκεται η ελλαδα και εμεις ασχολουμαστε με τις ομαδες ? κανονικα αυριο κιολας ο μαρινακης , ο πολεμης , ο γιαννακοπουλος , ο παππας τα λεφτα που σκεφτονται να δωσουν σε καθε αχρηστο ας τα δωσουν για να μπορεσουμε να σωσουμε οτι σωζεται !!! ελεος!! καθομαστε και τσακωνομαστε για μαλακιες!!! αυτα που σας γραφω δε ντα γραφω γιατι ειμαι ρομαντικος και παπαριες ... αρρωστοσ ημουν κι εγω αλλα παιδια πλεον δεν παει αλλο. ασχολειται πωσ θα σωσουμε τις δουλειες μας , το μελλον των παιδιων μας !!!! ξυπνηστε !!!!
φιλε μου αυτο ειναι σωστο που λες αλλα
1.κανενας μαρινακης γιανακοπουλος κτλπ δε θα δωσει λεφτα χωρις να παρει κατι ειτε αυτο λεγετε σημοσιοτητα ειτε υστερογημια ειτε λεφτα
2.δεν το συζηταμε οτι οποιος κοιμαται και ξυπναει με τον ολυμπιακο η αεκ η οτι θες ειναι μαλακας και καμμενος

αλλα αμα δεν εισαι ετσι καλο ειναι να ξεφευγεις λιγο απο τα προβληματα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom