Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
νομίζω δεύτεροι αν νικήσουμε τη μάλαγαΤωρα μετα την ηττα τι γινεται με την πρωτια του ομιλου?
Οποσδηποτε νικη με την μαλαγα τελευταια αγωνιστικη?
Γνωριζει κανεις?
νομίζω δεύτεροι αν νικήσουμε τη μάλαγαΤωρα μετα την ηττα τι γινεται με την πρωτια του ομιλου?
Γνωριζει κανεις?
και πρωτοι με προυποθεσεις βγαινετε οπως και τριτοινομίζω δεύτεροι αν νικήσουμε τη μάλαγα
γαματα
Ας ελπίσουμε όχι...Πιστεύεις ότι θα προλάβουν να λήξουν όλοι οι τελικοί;Αφου φετος αρκουνται να [size=14pt]σκοτωθουν[/size]
γινεται μπερδεμα τωρα τυπεΤωρα μετα την ηττα τι γινεται με την πρωτια του ομιλου?
Γνωριζει κανεις?
γινεται μπερδεμα τωρα τυπε
αν νικησουμε εμεις την μαλαγα και νικησει και η λιετουβος την καχα τελευταια αγωνιστικη
υπαρχει τριπλη ισοβαθμια και περναει πρωτη η λιετουβος και 2οι εμεις αν δεν κανω λαθος
υπαρχει τριπλη ισοβαθμια τυπεΑφου αν ισοβαθμισουμε με την ταου μας περναει λογο διαφορας ποντων στα μεταξι μας ματς
υπαρχει τριπλη ισοβαθμια τυπε
η ταου εχει καλυτερη διαφορα ποντων με εμας
η λιετουβος θα εχει καλυτερη απτη ταου
και εμεις θα εχουμε καλυτερη απτην λιετουβος
γαμησε τα δηλαδη
Tύπε, πλάκα κάνεις ότι έχασε ο ΠΑΟ από τη Λιέτουβος στην Αθήνα...
του χρονου ρε τυπε που θα παρουμε και τον μπουρουσηδεν κανει πλάκα,
διοτι ο ΠΑΟ θα κοντράρι(ζε) φετος την Μπαρτσα , την Μακάμπι κλπ ... με τον κορυφαιο σεντερ του.. Πανελληνίου, Βουγιουκα
του χρονου ρε τυπε που θα παρουμε και τον μπουρουση
ναι στην ισπανιαΜάλλον, τύπε μου, θα διαψευσθούμε ότι ο ΠΑΟ μπορεί/ίσως να κοντράρει τη Μακάμπι (διότι Μπάρτσα δεν...)
Με τη Μάλαγα το παιχνίδι είναι στην Ισπανία;
ΥΓ. Λιέτουβος
χάλια εμφάνιση
νίκολας τέπιτς οι καλύτεροι
δίκαια ήττα
τυπε εγω ελεγα το καλοκαιρι παρτε τον μακινταιρ και ας πιανει θεση ξενου1) Είναι δυνατόν να μην πήραμε το καλοκαίρι 2 guards αλλά μείναμε με τον Τέπιτς και τον Καλάθη;;;;;;; Τα παιδάκια απλά δεν μπορούν πώς να το κάνουμε τώρα; Και παίρνει ο ένας 800.0000 Ευρώ και ο άλλος 1.100.000 Ευρώ. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να παίρναμε ένα σούπερ guard από την Αμερική και με τα ρέστα κανένα Μπλάκνεϋ. Αλλά με την ξεροκεφαλιά του Ζοτς (ελπίζω να είναι αυτό και όχι αυτό που λέει ένας μαλάκας συνάδερφος στη δουλειά μου ότι παίρνει μίζες για τους παίκτες από Σερβία), πήραμε τα παλτά και με τις υγείες μας.
2) Είναι δυνατόν να μην πάρουμε τον Σχορτσιανίτη που θα μας έδινε 15-20 λεπτά και να πάρουμε τον Μάριτς που έχει προηγούμενα τραυματισμών; Ας τους παίρναμε και τους 2 και να δίναμε Σερμαντίνι-Μπόγρη. Τώρα έχουμε τον Μπόγρη να γεμίζει τον πάγκο και να τρέχει στα μπουζούκια να ακούει Κοκκίνου.
3) Ο Σάτο βγήκε παλτό πολυτελείας αλλά αυτό δεν χρεώνεται στον Ζοτς. Ήταν το καλύτερο τριάρι που κυκλοφορούσε και απλά δεν βγήκε. Καλός αμυντικός, ομαδικός, αλλά επίθεση μηδέν, ηγεσία υπό το μηδέν και σίγουρα όχι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά.
Ξέρει κανένας αν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή έστω και τώρα;
Παρατηρήσεις:
1) Είναι δυνατόν να μην πήραμε το καλοκαίρι 2 guards αλλά μείναμε με τον Τέπιτς και τον Καλάθη;;;;;;; Τα παιδάκια απλά δεν μπορούν πώς να το κάνουμε τώρα; Και παίρνει ο ένας 800.0000 Ευρώ και ο άλλος 1.100.000 Ευρώ. Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να παίρναμε ένα σούπερ guard από την Αμερική και με τα ρέστα κανένα Μπλάκνεϋ. Αλλά με την ξεροκεφαλιά του Ζοτς (ελπίζω να είναι αυτό και όχι αυτό που λέει ένας μαλάκας συνάδερφος στη δουλειά μου ότι παίρνει μίζες για τους παίκτες από Σερβία), πήραμε τα παλτά και με τις υγείες μας.
2) Είναι δυνατόν να μην πάρουμε τον Σχορτσιανίτη που θα μας έδινε 15-20 λεπτά και να πάρουμε τον Μάριτς που έχει προηγούμενα τραυματισμών; Ας τους παίρναμε και τους 2 και να δίναμε Σερμαντίνι-Μπόγρη. Τώρα έχουμε τον Μπόγρη να γεμίζει τον πάγκο και να τρέχει στα μπουζούκια να ακούει Κοκκίνου.
3) Ο Σάτο βγήκε παλτό πολυτελείας αλλά αυτό δεν χρεώνεται στον Ζοτς. Ήταν το καλύτερο τριάρι που κυκλοφορούσε και απλά δεν βγήκε. Καλός αμυντικός, ομαδικός, αλλά επίθεση μηδέν, ηγεσία υπό το μηδέν και σίγουρα όχι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά.